Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ÁRULÓK éS sZTÁROK
  2018-04-24 21:12:39, kedd
 
  2018. április 24., kedd

ÁRULÓK ÉS SZTÁROK


Kezdek meginogni eddig szilárd hitemben, mely szerint ez a nép birka - szerintem a magyar ellenzék vezetői birkák, úgyhogy ez egy olyan nyáj, mely bóklászik az aknamezőn erre-arra, de juhásza nincs.
Sőt, már Juhásza sincs, ami azért okot ad némi megkönnyebbülésre, hiszen aki volt, az egy gazdátlanul talált pálcával akarta vezényelni mások zenekarait, melytől azok még szomorúbb hangokat adtak ki.
Néha azért annak dacára is elképedek, hogy láttam már egyet s mást a magyar ellenzéki politikusok cirkuszi produkcióiból, például, mikor nekirohantak fejjel a falnak, amikor emberi gúlát építettek súlytalan untermannokra, vagy amikor a trambulinon a fogóember egy mosoly kíséretében elhúzta kezeit a felé repülő légtornász elől - szóval nagy meglepetések engem már nemigen érnek.
És most, lám, mégis.
Nem mondom, ügyes, hogy éppen Szél Bernadett hívta össze a megbeszélést az ellenzéki pártoknak, melynek célja a további teendők összehangolása volt.
Ez hozzávetőleg olyan, mintha az egri várban Hegedűs hadnagy hívna össze értekezletet a török elleni harc aktuális teendőinek megvitatására, csak egy kicsit nevetségesebb.
A választáson bebizonyosodott, hogy az LMP a Fidesz ötödik hadoszlopa , épeszű ellenzéki politikusoknak szóba sem lenne szabad állniuk velük, hiszen ma már csak a legostobábbak hivatkozhatnak a szikkadt pártelnökasszony szűzies ártatlanságára ellenzéki minőségében.
Erre tessék - ő kezdi adni az ütemet, ő veri a dobot, a többiek meg békésen ballagnak utána.


Karácsony Gergely meg a szocialisták elnök-várományosa meg se várják, míg a többiek elfészkelődnek az asztal mellett, futás közben mondják meg a tutifrankót, miszerint be kell vonni a civil társadalmat és az utcán tüntetőket is az egyeztetésbe, ami édes ötlet, hiszen kivitelezése egy százezres tüntetés esetén felettébb reálisnak tűnik.
Van rá konkrét elképzelés is - ellenzéki kerekasztalt kell felállítani, annak a négy sarkára lehet majd odacsapni a körülötte ülő szedett-vedett társaságnak, ami máris előrevetíti a következő pofáraesés árnyát, a közepére meg majd odacsinál az LMP és a Momentum, mely utóbbi ezt fiatalos nekibuzdulással teszi, megnyerve ezzel magának az összes időnap előtt leépülő ellenzéki szavazót.
Tehetné ezt az ellenzék akár lendülettel is, de sajnos, az apostata szocialista dámának gondjai akadtak a versenyben, már a rajtvonalhoz se tudott odatipegni, pedig szépen mutatott volna ott letámasztott kézzel, égnek meredő öntudattal...
A pártok tekintetében egyszerű ez az ügy - miként Tóth Bertalan megfogalmazta: a kerekasztalnak nem az lenne a feladata, hogy irányt mutasson, hanem, hogy a pártok itt szembesülhessenek a választói igényekkel.
Hát nem szánalmas?
Ugyan, hát eddig mi a lófaxt csináltak, minek alapján készítették programjaikat, milyen ismeretekkel indultak a választási harcba?
Ha ez volt a szocialista frakcióvezető tisztújítási szűzbeszéde, akkor kár volt elmondania, mert ez csak kiemeli a szocialisták káder-válságát, ami egyébként is nyilvánvaló.
Tulajdonképpen beérett a belterjes politizálás, ez a termés.
Nem vigasz, hogy a Fidesz is hasonló helyzetben van, de ott legalább van valaki, aki terelgeti a sok marhát - itt még ilyen sincs.
A jelenlegi politikusokhoz képest Csintalan maga volt Robespierre...


A tetetetlenség, a tehetségtelenség és a lustaság üli torát az ellenzéki végeken, már megint pofázással akarnak eredményt elérni, ahelyett, hogy szervezetet építenének, vagy legalább az önkormányzati választásokra létrehoznának egy ernyőszervezetet, mely saját nevében indít jelölteket, és elfelejtenék végre az előválasztási idétlenkedéseiket.
Hogy nem veszik észre, hogy a tehetetlenkedéseik taszítják a választót, akiknek legalább azt a reményt illene megadni, hogy lehet még némi beleszólásuk saját országuk életébe?
Miért gondolják azt, hogy nekik kellene vállalniuk annak a gúnárnak a szerepét, mely után az összes liba vígan bemasírozik a vágóhídra?
A legszörnyűbb az, hogy láthatólag elképzelésük sincs arról, hogy mit kellene tenni, mit lehetne tenni, hanem arcrándulás nélkül tűrik, hogy Orbán röhögjön rajtuk.
Odadobták neki az egész magyar vidéket, és most éppen azon munkálkodnak, hogy a fővárost is odadobják neki.
Közben folyik a messiás-várás, a legfrissebb messiásjelölt Márki-Zay Péter, aki egészen pontosan érti saját helyzetét, mégsem vagyok biztos benne, hogy nem hajszolják bele olyan dolgokba, melynek végén két szék közül a pad alá esik - nem ő lenne az első a magyar politikában.
Talán fel lehetne hagyni azzal is, hogy aki egyszer eltalálja a labdát, abban azonnal labdazsonglőrt lássunk...


Csak reménykedhetünk abban, hogy előbb utóbb feltűnik valaki a magyar belpolitika egén, akinek az ambíciója mellett esze és elképzelése is van a jövőről, és erről nem csak beszélni tud, de van tehetsége a szervezéshez, vezetéshez is.
Hogy lesz ilyen, az biztos.
Csak azt nem tudjuk, hogy mikor...

http://www.pupublogja.hu/2018/04/arulok-es-sztarok.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tehetségtelenség, pártelnökasszony, ernyőszervezetet, bebizonyosodott, nekibuzdulással, reménykedhetünk, kerekasztalnak, tulajdonképpen, összehangolása, politikusokhoz, politikusoknak, labdazsonglőrt, elfészkelődnek, hivatkozhatnak, ártatlanságára, megfogalmazta, produkcióiból, programjaikat, untermannokra, frakcióvezető, legostobábbak, létrehoznának, messiásjelölt, nevetségesebb, tetetetlenség, megvitatására, önkormányzati, előválasztási, választásokra, szocialisták, tisztújítási, letámasztott, egyeztetésbe, kivitelezése, értekezletet, szervezéshez, magyar ellenzék, olyan nyáj, aknamezőn erre-arra, magyar ellenzéki, mosoly kíséretében, felé repülő, ellenzéki pártoknak, további teendők, egri várban, török elleni, kicsit nevetségesebb, választáson bebizonyosodott, legostobábbak hivatkozhatnak, szikkadt pártelnökasszony, szocialisták elnök-várományosa, többiek elfészkelődnek, ÁRULÓK ÉS SZTÁROK, Szél Bernadett, Karácsony Gergely, Tóth Bertalan, Márki-Zay Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem tudhatod  Sose bánj semmit  Nagyi telefonál  Makszim Gorkij gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Leonardo da Vinci gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Alázat  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kövesd a cowboyt!  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Soha ne kedvezz...  Alázat  Zilahy Lajos gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Leonardo da Vinci gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Még csak most kezdődik a nap  Bounty krémes  Akarat  Png csokor  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Erdőn  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png csokor  Az igazi szeretetért rendszeri...  Adakozás  Makszim Gorkij gondolata  Éretlen vers  Alázat  Nevem  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Régi emberek, akikre máig büsz...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Mi lenne ha  Zilahy Lajos gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Örülök, hogy látlak!  Jó éjszakát  George Gordon Lord Byron: Inez...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Egy maradéktalanul uralt világ  Bertolt Brecht -től idézet  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Krisztinától  Hiányzik  A másik dolog,  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Tavaszi kép  Hiányzik  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Reggel van  Nem számIt  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mindig jusson idő nevetni  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Png telefon  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m... 
Bejegyzés Címkék
magyar ellenzék, olyan nyáj, aknamezőn erre-arra, magyar ellenzéki, mosoly kíséretében, felé repülő, ellenzéki pártoknak, további teendők, egri várban, török elleni, kicsit nevetségesebb, választáson bebizonyosodott, legostobábbak hivatkozhatnak, szikkadt pártelnökasszony, szocialisták elnök-várományosa, többiek elfészkelődnek, asztal mellett, civil társadalmat, utcán tüntetőket, százezres tüntetés, négy sarkára, következő pofáraesés, összes időnap, ellenzék akár, apostata szocialista, pártok tekintetében, választói igényekkel, lófaxt csináltak, választási harcba, szocialista frakcióvezető, szocialisták káder-válságát, belterjes politizálás, jelenlegi politikusokhoz, ellenzéki végeken, önkormányzati választásokra, előválasztási idétlenkedéseiket, reményt illene, összes liba, egész magyar, legfrissebb messiásjelölt, magyar politikában, magyar belpolitika, ambíciója mellett, tehetségtelenség, pártelnökasszony, ernyőszervezetet, bebizonyosodott, nekibuzdulással, reménykedhetünk, kerekasztalnak, tulajdonképpen, összehangolása, politikusokhoz, politikusoknak, labdazsonglőrt, elfészkelődnek, hivatkozhatnak, ártatlanságára, megfogalmazta, produkcióiból, programjaikat, untermannokra, frakcióvezető, legostobábbak, létrehoznának, messiásjelölt, nevetségesebb, tetetetlenség, megvitatására, önkormányzati, előválasztási, választásokra, szocialisták, tisztújítási, letámasztott, egyeztetésbe, kivitelezése, értekezletet, szervezéshez, kerekasztalt, hozzávetőleg, tekintetében, meglepetések, rajtvonalhoz, megbeszélést, nekirohantak, ismeretekkel, beleszólásuk, legszörnyűbb, munkálkodnak, elképzelésük, elfelejtenék, kíséretében, lendülettel, szocialista, készítették, szűzbeszéde, politikusok, elképzelése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2609
  • e Hét: 8341
  • e Hónap: 19452
  • e Év: 172948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.