Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elbohóckodnak ott, ahogy az elődeik az elmúlt években
  2018-04-26 21:49:54, csütörtök
 
  Elbohóckodnak ott, ahogy az elődeik az elmúlt években

Tamás Róbert | Ma | 8:06

Napsugaras nyári reggelt! Miután éjszakának idején kevés dolog szokott történni, nézzük, mi volt tegnap. Például:

“Nem hiszek az új erőközpontokban és a nacionalizmusban" - hangsúlyozta a francia államfő az amerikai kongresszusban elmondott beszédében szerdán Washingtonban.

A törvényhozás két házának együttes ülésén elhangzott beszédben Emmanuel Macron felszólította az Egyesült Államokat, hogy utasítsa el a nacionalizmust és maradjon hű az együttműködés globális ideáljaihoz, különös tekintettel a terrorizmusra és más kihívásokra.
A francia elnök hitet tett a multilateralizmus és a liberális világrend megőrzése mellett. Hangsúlyozta: lehet izolacionista, azaz elszigetelődő politikát folytatni, ám a világ ettől függetlenül nem áll meg a fejlődésben, a globális kihívásokkal együtt kell szembenézni. (MTI)

Valamiért az az érzésem, hogy Macron a mi szeretve tisztelt Orbán Viktorunknak is üzent ezzel a beszéddel. Meglátjuk, hogy gondolja ezt a kormány. Ha Szijjártó Péter nekilát jajveszékelni, akkor találva érzik magukat.

Csodás hír látott napvilágot a mindentől és mindenkitől (főleg a tényektől és a valóságtól) független Magyar Időkben. Azt írják ők, hogy nem kell rinyálni, alig ment el ebből az országból pár ember. Pontos számuk is van, a KSH adta ki állítólag. Szóval az van, hogy 2010 óta 173 ezer honfitársunk vándorolt ki. Összesen ennyi, nyolc év alatt. Ez meg tényleg semmi, ne sírjon a szánk. Sőt, már egy csomóan el is indultak hazafelé, mert a magas magyar bérek visszacsábítják őket. De nem csak az, hanem (idézek a cikkből):

Évek óta bővül a gazdaság, emelkednek a bérek, szinte csak az nem jut munkához, aki nem akar dolgozni.

És ugyan melyik országban van még olyan otthonteremtési program, mint hazánkban? Hol kapunk kézbe - a megadott feltételek teljesítése esetén - ingyen tízmillió forintot? De említsük meg azt a fontos szempontot is, amely igencsak felértékelődött az elmúlt pár évben. Ez pedig a biztonság, amiben igen jól állunk. Aki persze még mindig távozni akar, kalandvágyból megteheti. (Magyar Idők)

Tuti bennem van a hiba, amiért én máshogy látom a dolgokat. Majd magamba szállok, amint lesz pár szabad percem.

Egyébként nem ám csak a magyarok jönnek haza, hanem a svédek is menekülésbe fogtak, mégpedig a saját országukból iszkolnak. Ezt már a PestiSrácok nevű üzem írta. Csak aztán ésszel, nehogy a svéd, norvég, finn, német, osztrák, francia, angol migránsok mind hozzánk meneküljenek és elvegyék a munkánkat.

Most tudatam meg - szintén a PS-rőltől - hogy Soros György hűtlen lett Orbán Viktorhoz. Már nem a mi hős vezérünket akarja megbuktatni, hanem Donald Trumpot. Mondhatom, jól nézünk ki! Bástya elvtárs már le van szarva?

A Figyelő birtokába jutott (höhöhö) információk szerint lesz olyan, aki marad a posztján az új kormányban és lesz, aki nem marad. A franc fogja hirtelen memorizálni az új neveket. Elég annyit megjegyezni, hogy az új Lázár János Gulyás Gergely lesz. És persze Pintér Sándor marad a posztján, amin nem érdemes túlzottan csodálkozni. Ő oda éppen úgy be van betonozva, mint Polt Péter a saját helyére. Tartóoszlopai ők a NER rogyadozó rendszerének.

Megmég az az új hír van, hogy a Jobbik megkapta a nemzetbiztonsági bizottság vezetését, a DK pedig a költségvetési bizottság boldog tulajdonosa lett. Én nagyon örülök ennek, de tényleg. Elbohóckodnak ott, ahogy az elődeik az elmúlt években. Újabb négy évig semmire nem lesz gondja az ott ücsörgőknek, a jó kis képviselői fizetés mellé még jár a bizottságosdi után is némi juttatás, a többi pedig le van szarva. Nem? De. Csapjunk bele a mai napba.


https://kolozsvaros.com/rovidek/elbohockodnak-ott-ahogy-az-elodeik-az-elmult-evek ben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nacionalizmusban, nemzetbiztonsági, felértékelődött, erőközpontokban, visszacsábítják, otthonteremtési, nacionalizmust, kongresszusban, bizottságosdi, felszólította, washingtonban, elbohóckodnak, izolacionista, költségvetési, elszigetelődő, terrorizmusra, együttműködés, kalandvágyból, tartóoszlopai, jajveszékelni, elbohockodnak, honfitársunk, hangsúlyozta, kihívásokkal, viktorunknak, törvényhozás, rendszerének, meneküljenek, csodálkozni, fejlődésben, memorizálni, pestisrácok, ücsörgőknek, szembenézni, menekülésbe, megjegyezni, elmúlt években, francia államfő, amerikai kongresszusban, együttműködés globális, francia elnök, liberális világrend, világ ettől, globális kihívásokkal, magas magyar, megadott feltételek, fontos szempontot, magyarok jönnek, saját országukból, franc fogja, saját helyére, nemzetbiztonsági bizottság, Tamás Róbert, Emmanuel Macron, Egyesült Államokat, Orbán Viktorunknak, Szijjártó Péter, Magyar Időkben, Magyar Idők, Soros György, Orbán Viktorhoz, Donald Trumpot, Lázár János Gulyás Gergely, Pintér Sándor, Polt Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Müller Péter tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  József Attila - Kopogtatás nél...  Jó nap volt  Paul David Tripp Április 13  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Gebhardt Nóra versei II.  Ismeretlen: Ikarusz monda  Otthon  Az ember emlékekből áll  Sorsunk miatt...  Szeretem ujjad karcsuságait,  James Allen  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  40 felett  József Attila – Keresek ...  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  James Allen  Ott van  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A Magyar Költészet napja alkal...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Tanácsok egy pszichológustól  39 ígéret  Facebookon kaptam Krisztina b...  "Ez egy csoda"  képre írva  Spenót fasírttal  Magamnak  Facebookon kaptam  Különleges  különleges  Különleges  Ady Endre - Mindegy átka  Jánosházy György: Fogd a kezem  Pitypang szökőkút  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Bársony székben  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Szép estét kedves látogatóimn...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Robert Merle tollából  Tavaszi este  különleges  különleges  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Tavaszi este  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó nap volt  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Alvó cica  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Robin Wight pitypang szobra 
Bejegyzés Címkék
elmúlt években, francia államfő, amerikai kongresszusban, együttműködés globális, francia elnök, liberális világrend, világ ettől, globális kihívásokkal, magas magyar, megadott feltételek, fontos szempontot, magyarok jönnek, saját országukból, franc fogja, saját helyére, nemzetbiztonsági bizottság, költségvetési bizottság, bizottságosdi után, többi pedig, nacionalizmusban, nemzetbiztonsági, felértékelődött, erőközpontokban, visszacsábítják, otthonteremtési, nacionalizmust, kongresszusban, bizottságosdi, felszólította, washingtonban, elbohóckodnak, izolacionista, költségvetési, elszigetelődő, terrorizmusra, együttműködés, kalandvágyból, tartóoszlopai, jajveszékelni, elbohockodnak, honfitársunk, hangsúlyozta, kihívásokkal, viktorunknak, törvényhozás, rendszerének, meneküljenek, csodálkozni, fejlődésben, memorizálni, pestisrácok, ücsörgőknek, szembenézni, menekülésbe, megjegyezni, kolozsvaros, ideáljaihoz, tekintettel, tulajdonosa, kihívásokra, országukból, mindenkitől, függetlenül, információk, teljesítése, megbuktatni, napsugaras, szempontot, vezérünket, emelkednek, valóságtól, képviselői, napvilágot, kormányban, beszédében, éjszakának, elhangzott, feltételek, mondhatom, politikát, folytatni, munkánkat, megőrzése, tényektől, országból, birtokába, vándorolt, bizottság, független, iszkolnak, szijjártó, betonozva, valamiért, meglátjuk, túlzottan, világrend, egyébként, beszéddel, migránsok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1832
  • e Hét: 5596
  • e Hónap: 9341
  • e Év: 162837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.