Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A kormány szisztematikusan és profin idegeníti el magát Euró
  2018-05-03 21:05:53, csütörtök
 
 
2018-05-03

Írta Eric
A kormány szisztematikusan és profin idegeníti el magát Európától

foto: napi.hu



“A szerdán Marrákesben elfogadott politikai nyilatkozat szélsőségesen bevándorláspárti, ellentétes Magyarország érdekeivel" - hazudta a magyar külügyminiszter szerdán telefonon az MTI-nek. A dokumentumot Magyarország nem fogadta el, így újra maga ellen haragította a teljes EU-t.


Adj SZJA 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka!

kormanypropaganda_2018_800



Szijjártó Péter elmondta, a több mint egy évtizeddel ezelőtt indított úgynevezett rabati folyamat letért az eredeti “nyomvonaláról", hiszen a rabati folyamat célja az volt, hogy európai források ésszerű felhasználásával megállítsák az Afrikából Európába tartó migrációs folyamatot.

A miniszter - aki részt vett a szerdai migrációs konferencián - közölte, olyan politikai nyilatkozat fogadtak el az afrikai és európai országok képviselői, amely egy szélsőségesen bevándorláspárti nyilatkozat, és ahelyett, hogy a migrációs folyamat megállításával foglalkozna, a migráció további “inspirálására" helyezi a hangsúlyt, új migrációs csatornák kiépítését tűzi ki célul.

“Mi ebben nem leszünk cinkostársak, és határozottan ellene megyünk annak az európai szándéknak, hogy megváltoztassák az európai népesség összetételét" - nyomatékosította Szíjjártó, hozzátéve, ebben a folyamatban az európai kultúra és biztonság kiárusítása zajlik, amit Magyarország nem tud támogatni.

(alternatív valóság OFF)

Remek, hangos és hangzatos mondatok, mehetnek is az összes megyei propagandalap címlapjára. Persze az igazság baromira nem ez, az együttműködés fő célja ugyanis pont az, hogy az EU pénzt ad az afrikaiaknak, és ők cserébe ebből is igyekeznek gátolni a migrációt. Ezt az alkut segélyprogramok, vagy éppen az embercsempészek elleni rendőri együttműködések erősítik. A programok között van az is, amin keresztül pénzt kapnak a hazatérésre azok a Líbiában várakozó emberek, akik esetleg hajlandóak lennének lemondani arról, hogy illegálisan Európába hajózzanak.

A magyar kormány már múlt csütörtökön jelezte, hogy ők bizony megvétózzák az amúgy több mint egy teljes évig tervezett és előkészített megállapodást. Óriási botrány is lett ebből az EU-s nagykövetek április 25-i ülésén, ugyanis egyetlen egy ország sem osztotta a magyarok érvelését (még a lengyelek sem), viszont sorra szólaltak fel a nagykövetek Várhelyi Olivérrel szemben. 100 évvel ezelőtt meglincselték volna.

A legtöbb tagállam szerint a magyarok a szerdai húzásukkal az illegális migráció elleni harcot akadályozzák. A portugál követ például emlékeztette Várhelyit, hogy a megállapodás éppen a migrációs nyomás csökkentését okozhatta volna, ezért különösen érthetetlen a magyar viselkedés. A belga diplomata azt mondta, hogy a magyar kormány törekvései tökéletesen szembe mennek az EU határvédelmének erősítésével, és a kitoloncolások hatékonyságának növelésével.

Egyre többször fordul elő, hogy a magyarok egyedüliként vétóznak meg valamilyen EU-s döntést, ezért a vitában több ország képviselője is azt mondta, hogy szerintük Magyarország alá akarja ásni az EU nemzetközi tekintélyét. A német, az olasz, a finn, a francia, a holland és a ciprusi követ is kiakadt a magyar viselkedésre.

Lassan csak felébred az EU, és megunják Orbánék folyamatos kurucuskodását.

A Fidesz eddig nagyon ügyesen evickélt ezen a nagyon nehéz terepen. Orosz érdekek szerint próbálja bomlasztani belülről az EU-t, és tartja fent az ellenségképet a választói szemében azzal, hogy egészen egyszerűen szemrebbenés nélkül hazudik nekikaz EU migrációval kapcsolatos álláspontjáról és törekvéseiről. De persze az EU-s támogatásokat felvették szintén szemrebbenés nélkül.

Teljesen érthető, hogy mostanra a magyar kormányból végérvényesen elege lett az EU-nak, és az is világos, hogy Orbánéknak mintha pont ez is lenne a céljuk. Lehet mutogatni megint (még mindig) egy külső ellenségre.

Két hete, első lépésként Brüsszelben javaslat született arra, hogy hazánk ellen lépjen életbe a 7-es cikkely. Aminek az is lehet a következménye, hogy megvonják Magyarország szavazati jogát az EU-ban. Csak idő kérdése, és meg is fogják, nyugi! Akkor már nem lesznek ilyen viták, Orbánék nem tudnak megfúrni semmit, egyszerűen meghozzák a döntéseket nélkülük.

Emellett szerdán bemutatta az Európai Bizottság, hogy milyen költségvetést javasol 2021-2027 közöttre, és ebben van egy konkrét terv arról, hogy a korrupt tagállamoktól elvehetik a támogatásokat. Pl. ha nem független a bíróság, nem működnek együtt az OLAF-fal, vagy gyanúsan költik az EU-s pénzeket, akkor nem adnak többet.

Nem árulok el meglepetést, ha azt mondom, Magyarország minden testnyílásán át vérzik.
Érdekesség, hogy Orbánék ezt is előre látták, nem véletlenül kezdték el előre kisöpörni a 2020-ig járó az EU-s pénzeket. Magyarország a kerete 94%-át már jó előre lekötötte, annak ellenére is, hogy az új korlátozó szabályozásnak ezekre nincs hatása. De ami lenyúlható az lenyúlható, ami jár, az jár. 9000 milliárd forint EU-s pénz. (Amúgy a második Észtország szerény 54%-al.)

Mindezek után megjósolható, hogy hamarosan mi leszünk az első EU-s ország szavazati jog nélkül, és mi leszünk az első olyan is, akitől megvonják a támogatásokat. Akkor pedig akár ki is léphetünk, és csatlakozhatunk a dicső Szovje...izé, Oroszországhoz.

https://vastagbor.atlatszo.hu/2018/05/03/a-kormany-szisztematikusan-es-profin-ide geniti-el-magat-europatol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bevándorláspárti, nyomatékosította, felhasználásával, szisztematikusan, megváltoztassák, határvédelmének, hatékonyságának, külügyminiszter, csatlakozhatunk, embercsempészek, segélyprogramok, együttműködések, szabályozásnak, oroszországhoz, álláspontjáról, kitoloncolások, megállításával, kurucuskodását, meglincselték, propagandalap, megállapodást, inspirálására, költségvetést, következménye, tagállamoktól, támogatásokat, nyomvonaláról, szélsőségesen, ellenségképet, végérvényesen, együttműködés, törekvéseiről, cinkostársak, konferencián, összetételét, magyarország, kormány szisztematikusan, szerdán Marrákesben, magyar külügyminiszter, dokumentumot Magyarország, teljes EU-t, több mint, évtizeddel ezelőtt, eredeti “, rabati folyamat, miniszter –, szerdai migrációs, szélsőségesen bevándorláspárti, migrációs folyamat, migráció további, európai szándéknak, európai népesség, Írta Eric, Szijjártó Péter, Afrikából Európába, Várhelyi Olivérrel, Európai Bizottság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Bársony székben  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Zilahy Lajos gondolata  Anyámról való emlékek  Szabó T. Anna - Pitypang  Szép estét kedves látogatóimna...  Az ember emlékekből áll  jó reggelt  Paul David Tripp Április 15  Egyszerű  James Allen  Facebookon kaptam  Szép estét  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét  Az ember emlékekből áll  Jó éjszakát  Vidámság  Hamvas Béla  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  James Allen  Sorsunk miatt...  Spenót fasírttal  Megígért békesség  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Bársony székben  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép estét  Az ember emlékekből áll  Jázmin  József Attila - Kopogtatás nél...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Paul Éluard - És egy mosoly  jó reggelt  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  jó reggelt  Esterházy Péterre emlékezünk  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Vidámság  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Egy párkányon  Jó éjszakát  Egy gondolat  képre írva  Gebhardt Nóra versei II.  Jó nap volt  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Tavaszi este  Mindig lesz olyan  Vannak emberek  Szép estét  Vannak emberek  jó reggelt  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  képre írva  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szívek  Nevelőszülőkhöz adták,  Szép estét kedves látogatóimn...  Vito Giaquinto gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Egy barátság története  Különleges  Az ember  Egy párkányon 
Bejegyzés Címkék
kormány szisztematikusan, szerdán Marrákesben, magyar külügyminiszter, dokumentumot Magyarország, teljes EU-t, több mint, évtizeddel ezelőtt, eredeti &#8220, rabati folyamat, miniszter &#8211, szerdai migrációs, szélsőségesen bevándorláspárti, migrációs folyamat, migráció további, európai szándéknak, európai népesség, európai kultúra, összes megyei, igazság baromira, alkut segélyprogramok, embercsempészek elleni, programok között, hazatérésre azok, magyar kormány, amúgy több, teljes évig, magyarok érvelését, nagykövetek Várhelyi, legtöbb tagállam, szerdai húzásukkal, illegális migráció, portugál követ, megállapodás éppen, migrációs nyomás, magyar viselkedés, belga diplomata, kitoloncolások hatékonyságának, magyarok egyedüliként, vitában több, ciprusi követ, magyar viselkedésre, nagyon nehéz, választói szemében, magyar kormányból, külső ellenségre, 7-es cikkely, döntéseket nélkülük, konkrét terv, korrupt tagállamoktól, 2020-ig járó, kerete 94%-át, második Észtország, első EU-s, első olyan, dicső Szovje&#8230, bevándorláspárti, nyomatékosította, felhasználásával, szisztematikusan, megváltoztassák, határvédelmének, hatékonyságának, külügyminiszter, csatlakozhatunk, embercsempészek, segélyprogramok, együttműködések, szabályozásnak, oroszországhoz, álláspontjáról, kitoloncolások, megállításával, kurucuskodását, meglincselték, propagandalap, megállapodást, inspirálására, költségvetést, következménye, tagállamoktól, támogatásokat, nyomvonaláról, szélsőségesen, ellenségképet, végérvényesen, együttműködés, törekvéseiről, cinkostársak, konferencián, összetételét, magyarország, határozottan, egyedüliként, szemrebbenés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 334
  • e Hét: 2256
  • e Hónap: 6001
  • e Év: 159497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.