Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A tanulatlan, műveletlen, dilettáns tahók uralmát hozta el a
  2018-05-09 20:18:42, szerda
 
  A tanulatlan, műveletlen, dilettáns tahók uralmát hozta el a Fidesz


H. A. | 2017. Május 4, Csütörtök | 10:54

Most akkor nagyvonalúan elengedem a fülem mellett, hogy a féltérdre ereszkedett nemzet makogó, egy év alatt 100 milliárdos vagyonosodást regisztráló disznószerelője az energiabizniszbe is beszállna a Mátrai Erőmű 73%-os tulajdonrészének megszerzésével. Erőműve ugyanis nem volt még neki, úgyhogy bizonyára bele volt betegedve őföldesurasága.

Ehhez képest tegnap derült ki, hogy a balliberálfasiszta médiatúlsúly által gúzsba kötötött, alapjaiban felszámolt magyar médiapiacon Mészáros kollégában 192 féle-fajta írott médiatermék (országos és megyei napilap, magazin, szaklap, online kiadvány, települési ingyenes újság) kiadóját tisztelhetnénk. Már amennyiben tiszteletre méltó lehet bárhol a világon egy ügyefogyott, mélysötét stróman kormányzatilag távvezérelt anyagi zsírosodása.

Magyarországon, a sajtószabadság iszonyú tempóra kapcsolt leépülésének Mészárossal is leírható ok-okozati rendszerében a független és szabad média elképesztő szelete egy olyan ember kezében összpontosul, aki két értelmes mondatot nem tud egymás mellé rakni. Élő beszéd formájában sem. Ellenben ő az, aki - eme fogyatékosságát kompenzálandó - 3000 forinttal gazdagodik másodpercenként.

A mérhetetlen pusztításokkal járó folyamat - amelynek árnyékában a felcsúti polgárjenő kezére játszott ország tűr és várja a csodát - egyik áldozata az egyébként rengeteg áldozat közül Póré László. Fél évvel ezelőtt még ő volt a Dunántúli Napló főszerkesztője és a lapot kiadó Mediaworks Hungary Zrt. regionális üzletágának igazgatója. A Naplón kívül még hét megyei lap tartozott hozzá. Aztán jött Mészáros Lőrinc...

Pórét kirúgták. Azóta kolbászt árul. Délelőtt 11-től délután 3-ig a pécsi Centrum-áruház parkolójában működteti kényszervállalkozását.

Nos, ez itt fent a nemzeti-keresztény kormány akaratából megtáltosodott Mészáros Lőrincek Magyarországa. Ahol a kiszámítható, biztonságos mindennapok része, hogy bármikor, bárhol, bárkivel megtörténhet az, hogy egyszer csak jön egy/a helyi Mészáros és menni kell. Ahol a deviáns hatalmi logika a lehajtott fejű normalitás részévé vált. Ahol emberek százaival, ezreivel történt már meg, vagy fog megtörténni az, ami Póré Lászlóval. Azzal az apró különbséggel, hogy nem mindenki képes talpon maradni, újrakezdeni, nem beletötőrdni.

Ez az az ország, ahol az állampárt mocskos ügyeit piszkálgató, vagy az állampárt érdekeivel ellentétes ügyek mellett kiálló újságírókat kirúgják.

Ahol egy, a rábízott feladatokat kifogástalanul elvégző szociális munkást politikai tevékenysége miatt ki lehet rúgni.

Ahol az önkormányzati cégnél dolgozó közmunkás-csoportvezetőt nem azért rúgják ki, mert szarul végzi a munkáját, hanem mert a Fidesz ellen (más párt) színeiben indul az önkormányzati választáson.

Ahol egy önkormányzattól nem azért rúgnak ki egy alkalmazottat, mert pocsékul végzi a munkáját, hanem mert aláírást gyűjtött nem a Fidesznek, majd van pofájuk hitelességi problémával, és bizalomvesztéssel indokolni a döntést.

Ahol egy szakszervezeti elnököt azért bocsátanak el a Fővárosi Közterület-fenntartótól, mert nyilatkozni merészelt egy olyan tévének, amely nem a kormány vagy Mészáros Lőrinc funkcionális analfabéta hátsójából lóg ki.

Hány ilyen történet van, hány ilyen történet lehet, amiről nincs tudomásunk? Hány olyan köztiszteletben álló, elismert iskolaigazgató, színházigazgató (Jordán Tamásnál találóbb és közelebbi példát nem tudok) szerződését nem hosszabbítják meg (vagy megalázó ceremónia után esetleg kegyet gyakorolnak) akkor sem, ha ő az egyetlen pályázó az illető posztra, mert a fideszes önkormányzat és a pártkáderek szerint politikailag megbízhatatlan, tehát repülnie kell?

Az csak a gyalázat egy része, hogy a felvásárolt, politikailag befolyásolt, állami hirdetésekkel a felismerhetetlenségig eltorzított, reklámadóval sújtott és megnyomorított médiapiac 192 darab kiadványát a miniszterelnök haverjának zsebébe tolták. Következmények nélkül és büntetlenül, ahogy minden mást is. Hogy ez valószínűleg pont annyival több, mint amennyit ez az ember életében a kezébe vett (nem az olvasásra gondoltam), az csak a rothadás fokmérője. De mindeközben az van, hogy bármerre nézünk munkából és nem közbeszerzésekből élő, tisztességes emberek megfélemlítését, zsarolását, ellehetetlenítését, eltaposását látjuk. A legnyomorultabb, legkiszolgáltatottabb, legsebezhetőbb közmunkástól a pedagóguson, önkormányzati dolgozón keresztül az igazgatóig.

Valami egészen elképesztően bénító, sarokba szorító, bűzös, narancssárga háló szövi át a lehajtott fejjel tűrő társadalmat, ahol az egyszerű trafikostól kezdve a pixisből kiesett vállalkozóig bárkin bármikor átmegy a feneketlen bendőjű és étvágyú hatalom által zúgatott úthenger.

Vannak azok a kevesek, akik ebben a túlélésért folytatott küzdelemben talpon maradnak és holnaptól kolbászt sütnek, és vannak, akik egy ilyen eset után többé a büdös életben nem tudják újrakezdeni. Járulékos haszonként a több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, a hozzáértők helyét átveszik a semmihez nem értő, politikailag megtámasztott bugrisok, akik aztán élet és halál uraiként rendelkeznek emberi sorsok fölött. A tanulatlan, műveletlen, dilettáns tahók uralmát hozta el a Fidesz. Mert még most is azt látják, hogy működik, hogy nincs következménye, hogy a fortélyos félelem sötét időket idéző maradványa továbbra is mozgásban tartja a rendszert.

És már nem az van, már rég nem az van, hogy a pártközpontból kell az utasítást kiadni, hogy ki maradhat és kinek kell mennie. Egyre több helyen már csak az elvtelen szervilizmus szerepel a munkaköri leírásokban, a megfelelési kényszer pedig ott buzgólkodik azokban, akik fenntartják a Mészárosok rezsimjét. E kettő találkozásából él a rendszer és szívja az alattvalók vérét.

Póré László a szerencsésebbek közé tartozik, midőn szellemi munkát végző emberként kolbászt süthet a mobilbüféjében. Legalábbis addig, ameddig egy másik, vagy ugyanaz a Mészáros Lőrinc rá nem teszi a kezét, és nem monopolizálja a sültkolbász-piacot. Kicsit sarkítva, de ez a büdös helyzet. És ez így marad, ameddig elég sok ember érzi úgy, hogy van mitől félnie és van mit veszítenie.

Aztán legfeljebb egy szép napon az ő hátuk mögött is feltűnik egy Mészáros Lőrinc. És igen, az az a pillanat, amikor már nincs mit elveszíteni.


https://kolozsvaros.com/2017/05/04/a-tanulatlan-muveletlen-dilettans-tahok-uralma t-hozta-el-a-fidesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: energiabizniszbe, tulajdonrészének, köztiszteletben, megfélemlítését, fogyatékosságát, disznószerelője, szerencsésebbek, színházigazgató, legnyomorultabb, másodpercenként, önkormányzattól, mobilbüféjében, legsebezhetőbb, megszerzésével, őföldesurasága, főszerkesztője, megtáltosodott, szakszervezeti, csoportvezetőt, következmények, találkozásából, pusztításokkal, magyarországon, kormányzatilag, megbízhatatlan, tapasztalattal, tisztelhetnénk, megnyomorított, iskolaigazgató, sajtószabadság, kifogástalanul, miniszterelnök, pártközpontból, vagyonosodást, önkormányzati, magyarországa, fülem mellett, féltérdre ereszkedett, sajtószabadság iszonyú, olyan ember, mérhetetlen pusztításokkal, felcsúti polgárjenő, csodát –, egyébként rengeteg, lapot kiadó, pécsi Centrum-áruház, helyi Mészáros, deviáns hatalmi, lehajtott fejű, apró különbséggel, állampárt mocskos, állampárt érdekeivel, Mátrai Erőmű, Póré László, Dunántúli Napló, Mediaworks Hungary Zrt, Mészáros Lőrinc…, Mészáros Lőrincek Magyarországa, Póré Lászlóval, Fővárosi Közterület-fenntartótól, Mészáros Lőrinc, Jordán Tamásnál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mire jók ?  Heltai Jenő: Március  képre írva  Manna OWell tollából  Virágvasárnap: az élet és a re...  Ha nyitott vagy  Alvó kutya  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Apu  Sadhguru idézet  Egy imádság Ágoston Vallomások...  A máj egészségének javítása te...  A tavasz nem csak önmagában sz...  Esti kép  Apu  Ratkós beszületései a szereplő...  Alvó baby  Szép estét  Facebookon kaptam  Rács mögé  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem látom őket  képre írva  Most - segíts meg Mária ,  Játékos kis cicák  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Március 25  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Odaadja  A csend aranyat ért  Az út  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reményik Sándor: Itt most virá...  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A nagy természet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Nagy Feró megmondta?  Virágvasárnap: az élet és a re...  Ha nyitott vagy  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  képre írva  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Paul David Tripp Március 25  üdvözöllek!  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Ratkós beszületései a szereplő...  Mire jók ?  Alvó cica  Vérnyomáscsökkentés  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Idővel az ember megérti, hogy ...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  képre írva  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fülem mellett, féltérdre ereszkedett, sajtószabadság iszonyú, olyan ember, mérhetetlen pusztításokkal, felcsúti polgárjenő, csodát &#8211, egyébként rengeteg, lapot kiadó, pécsi Centrum-áruház, helyi Mészáros, deviáns hatalmi, lehajtott fejű, apró különbséggel, állampárt mocskos, állampárt érdekeivel, rábízott feladatokat, önkormányzati cégnél, önkormányzati választáson, szakszervezeti elnököt, olyan tévének, kormány vagy, egyetlen pályázó, illető posztra, fideszes önkormányzat, pártkáderek szerint, miniszterelnök haverjának, ember életében, kezébe vett, olvasásra gondoltam, rothadás fokmérője, lehajtott fejjel, egyszerű trafikostól, pixisből kiesett, feneketlen bendőjű, túlélésért folytatott, ilyen eset, büdös életben, több évtizedes, hozzáértők helyét, fortélyos félelem, pártközpontból kell, utasítást kiadni, elvtelen szervilizmus, munkaköri leírásokban, megfelelési kényszer, alattvalók vérét, szerencsésebbek közé, büdös helyzet, szép napon, energiabizniszbe, tulajdonrészének, köztiszteletben, megfélemlítését, fogyatékosságát, disznószerelője, szerencsésebbek, színházigazgató, legnyomorultabb, másodpercenként, önkormányzattól, mobilbüféjében, legsebezhetőbb, megszerzésével, őföldesurasága, főszerkesztője, megtáltosodott, szakszervezeti, csoportvezetőt, következmények, találkozásából, pusztításokkal, magyarországon, kormányzatilag, megbízhatatlan, tapasztalattal, tisztelhetnénk, megnyomorított, iskolaigazgató, sajtószabadság, kifogástalanul, miniszterelnök, pártközpontból, vagyonosodást, önkormányzati, magyarországa, kompenzálandó, hirdetésekkel, alkalmazottat, következménye, monopolizálja, hosszabbítják, megtámasztott, médiatúlsúly, tevékenysége, politikailag, beletötőrdni, különbséggel, vállalkozóig, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 2681
  • e Hónap: 19474
  • e Év: 152391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.