Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A LÓ ELPATKOLt
  2018-05-10 20:36:29, csütörtök
 
  2018. május 8., kedd

A LÓ ELPATKOLT

Erről ma már mindenki meggyőződhetett.
Nem, nem tetszhalott, nem fog felpattanni, ha még verjük egy darabig, ez bizony megdöglött, és még örülhet, ha nem jár úgy, mint kollegája a Nemzeti Vágta alkalmából, mely bukott, aztán kegyelemből megölték, lábait eltörték és lenyúzták a bőrét.
Erre persze semmi biztosítékunk nincs, mint tudjuk, hőn szeretett Vezérünk nem egy nagyvonalú típus, kicsinyes és bosszúálló, már várom, hogy mikor viszik el vezetőszáron Dobrev Klárát és mikor kerül be a BTk-ba - egyéni képviselői indítványra - a felségsértés bűncselekménye.
Most ismét jól kiordítoztuk magunkat, a tetejébe az Úr is megelégelte a hülyeségünket és jégesőt zúdított a tüntetők nyakába, jelezve az ütemtévesztés felett érzett haragját.
Közben a képviselők felesküdtek Szájer Józsi laptopjára, melyben a Szent Szöveg 1.0 található, Gyurcsányék még túl is teljesítették a kötelező gyakorlatot.
"Minden törekvésemmel azon leszek, hogy helyreállítsuk a Köztársaságot, és új demokratikus Alkotmányt adjunk a Hazának!"
Helyes, habár a fogalmazás pongyola és hatékonysága minimálisan is megkérdőjelezhető, a többit meg le sem írom, nem akarok ötleteket adni Kövér házmesternek...


Mindegy, ezen is túl vagyunk, a nép egyszerű gyermeke kiordítozta magát, zengett a "diktátor", jóllehet az érintett nem diktátor, hanem az utolsó magyar szuverén, mellesleg a magyar szervezett bűnözés feje, ebbéli minőségében pedig eszébe sincs holmi bagatell társadalmi problémákkal foglalkozni, őt a pénz érdekli csupán, és ebben maradandót alkotott.
Mikor meghallottam, hogy hivatalosan is Mészáros Viktor az ország leggazdagabb embere, elismerően csettintettem: ez az ember - nem Mészáros - a pofátlanság olyan csúcsaira jutott, hogy az már szinte esztétikai élmény.
Ez úgy köpi szembe a társadalmat, hogy a szeme se rebben, a társadalom meg olyan alázattal tűri, hogy az szinte hihetetlen, még a csulát se törölgeti magáról.
Hogy azt óbégatják neki, hogy diktátor?
Ez számára egyáltalán nem pejoratív minősítés.
Igen, diktátor vagyok, mondja - bekap6játok egytől-egyig, de lehet, hogy ezért a kegyért még adót is vetek ki rátok.
Inkább azt kellett volna kiabálni, hogy tolvaj gazember, azt Jóska bátyánk is érti a végeken, merthogy neki a diktátor kifejezés nem mond semmit, ennyi erővel óbégathatták volna azt is, hogy pankrátor . igaz, ez magában hordozta volna a veszélyt, hogy inkább pantokrátort kiáltottak volna, ami szintúgy alapot adott volna Nagyurunk elégedettségére...
Mindenesetre - miután elcsesztünk egy hónapot kevéske időnkből - most talán ráfordulhatunk majd a helyhatósági választásokra, hacsak bele nem ütközünk ellenfelünkbe, aki már egy hónapja azon a pályán sertepertél.


Majd lesz valahogy, végül is a libák is lejutnak egyszer a tóra, pedig száz róka lesi minden mozdulatukat, de a sok lúd azért előbb-utóbb érvényre juttatja igazságát.
A jobbágyfelszabadítás se ment hipp-hopp, pedig a jobbágy egyetemi tanár volt a mai magyar választópolgárhoz képest - a jobbágy legalább nem félt a mumustól...
Minap megint kezembe került Pratkanis-Aronson könyve, A rábeszélőgép - mely első ízben 1992-ben jelent meg, akkortájt nagy visszhangot keltve.
Nem az a baj, hogy Orbánék olvasták ezt a művet, a baj az, hogy a mieink nem - pedig hasznos lett volna.
Ha tudjuk, hogy az ellenfél milyen kottából játszik, sokkal egyszerűbb felvenni vele a harcot, csak hát a mieink amellett, hogy vakok, süketek is.
Pedig hát az ellenfeleink egyre silányabb minőséget képviselnek, ha jól megnézzük, lassan több közöttük az elmebeteg, mint a normális.
Hasonló a hasonlónak örül, hát, mostanában körbeállhatnak, oszt örvendezhetnek egymásnak...
Az csak a baj, hogy lassan mi sem vagyunk különbek...

http://www.pupublogja.hu/2018/05/a-lo-elpatkolt.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elégedettségére, meggyőződhetett, ráfordulhatunk, helyreállítsuk, bűncselekménye, körbeállhatnak, örvendezhetnek, törekvésemmel, ütemtévesztés, csettintettem, köztársaságot, választásokra, hülyeségünket, teljesítették, ellenfelünkbe, biztosítékunk, problémákkal, mindenesetre, pantokrátort, házmesternek, leggazdagabb, vezetőszáron, meghallottam, óbégathatták, hatékonysága, demokratikus, helyhatósági, rábeszélőgép, felségsértés, mozdulatukat, kiordítoztuk, ellenfeleink, kiordítozta, megelégelte, társadalmat, képviselnek, nagyvonalú típus, felségsértés bűncselekménye, tüntetők nyakába, ütemtévesztés felett, képviselők felesküdtek, kötelező gyakorlatot, fogalmazás pongyola, utolsó magyar, magyar szervezett, pénz érdekli, ország leggazdagabb, pofátlanság olyan, szinte hihetetlen, diktátor kifejezés, hónapot kevéske, helyhatósági választásokra, Nemzeti Vágta, Dobrev Klárát, Szájer Józsi, Szent Szöveg, Mészáros Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Hiányzik  Mindig jusson idő nevetni  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akarat  Nem tudhatod  Minden harmadik...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reggel van  Aki nem dolgozik, ne is egyék  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Paul David Tripp Április 21  s immár én is felragyogva, ért...  Örülök, hogy látlak!  A televizió nem a kultúrát kép...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Alázat  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Németh László tollából  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Egy maradéktalanul uralt világ  Radikális szeretet  s immár én is felragyogva, ért...  Png rózsa csokor  Jó éjszakát  Gonosz démon-álarc  Nem számIt  Szép estét kedves látogatóimna...  Julian Brass gondolata  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Reggel van  Garai Gábor - Takarítás  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Bounty krémes  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép estét  Alázat  Szabolcska Mihály – Ákác...  A másik dolog,  Paul David Tripp Április 21  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Németh László tollából  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Png csokor  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png lepke  Minden harmadik...  Png kutya  Bounty krémes  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png fotel  Bounty krémes  Szép álmokat!  Jónás Tamás – Végtelen b...  képre írva  Ami embereknek lehetetlen, az...  Idő  Facebookon kaptam  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
nagyvonalú típus, felségsértés bűncselekménye, tüntetők nyakába, ütemtévesztés felett, képviselők felesküdtek, kötelező gyakorlatot, fogalmazás pongyola, utolsó magyar, magyar szervezett, pénz érdekli, ország leggazdagabb, pofátlanság olyan, szinte hihetetlen, diktátor kifejezés, hónapot kevéske, helyhatósági választásokra, hónapja azon, pályán sertepertél, jobbágy egyetemi, jobbágy legalább, ellenfél milyen, mieink amellett, ellenfeleink egyre, hasonlónak örül, elégedettségére, meggyőződhetett, ráfordulhatunk, helyreállítsuk, bűncselekménye, körbeállhatnak, örvendezhetnek, törekvésemmel, ütemtévesztés, csettintettem, köztársaságot, választásokra, hülyeségünket, teljesítették, ellenfelünkbe, biztosítékunk, problémákkal, mindenesetre, pantokrátort, házmesternek, leggazdagabb, vezetőszáron, meghallottam, óbégathatták, hatékonysága, demokratikus, helyhatósági, rábeszélőgép, felségsértés, mozdulatukat, kiordítoztuk, ellenfeleink, kiordítozta, megelégelte, társadalmat, képviselnek, minőségében, felesküdtek, hivatalosan, pofátlanság, tetszhalott, gyurcsányék, felpattanni, foglalkozni, indítványra, elcsesztünk, sertepertél, visszhangot, gyakorlatot, minimálisan, kegyelemből, képviselők, bosszúálló, fogalmazás, társadalmi, alkotmányt, képviselői, szervezett, laptopjára, hihetetlen, megdöglött, maradandót, kiáltottak, egyszerűbb, hasonlónak, pupublogja, mostanában, egyáltalán, alkalmából, elismerően, esztétikai, nagyvonalú, társadalom, megnézzük, minőséget, silányabb, található, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 1704
  • e Hónap: 12815
  • e Év: 166311
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.