Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Év végén már 15 csatornán sugározhatja Andy Vajna kormánybiz
  2018-05-10 20:57:42, csütörtök
 
 
2018-05-10

Írta Eric

Év végén már 15 csatornán sugározhatja Andy Vajna kormánybiztos az agymosást




Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, és az általa állami hitelek segítségével felvásárolt, a 2016-ban 7 milliárd forint veszteséget összehozó, és egyébként nyakig eladósodott TV2 Média Csoport hamarosan 11-ről 15-re növeli az adói számát.






Mindig olyan szomorú hírek ezek, mikor egy nap olvassuk, hogy míg az ellenzék egy ötletnek is szánalmas és amúgy egy huszárvágással meghiúsított kordonbontással próbál hatást gyakorolni a választókra, addig a másik oldal tovább tapossa a siker ösvényét, és bővíti médiabirodalmát, hogy még több helyen nyomathassa a propagandát az arra fogékonyak agyába. Meg azokéba is, akik már hupililát hánynak tőle.

Mindent az állam kormánybiztos cége felügyel!

Dirk Gerkens, a vállalat vezérigazgatója számolt be róla, hogy idén 4 új csatornával bővíti kínálatát a TV2-cégcsoport.
Indul a Spíler2 és a Spíler3, két új sportadó, melyeknek a 0,3%-os részesedésű Spíler1 mellett nem lenne sok létjogosultsága, de elintézték, hogy a következő szezontól a spanyol bajnokság, a LaLiga, valamint az olasz bajnokság, a Serie A is a Spílerek kínálatát erősítse majd. Vajnáék korábban már bekebelezték a Bajnokok Ligája, a Premier League, az NHL és a MotoGP közvetítési jogait is. Így aki minőségi sportot szeretne nézni, kénytelen lesz majd Vajna adóit lesni minden nap. Bye-bye Sport1 és Sport2.

Indul egy új premium filmadó is, a Moziverzum, és egy non-stop Dallast és Columbo-t sugárzó adó, a Jocky is. Azt hiszem, az utóbbinál olcsóbban embereknek még nem mostak agyat. A célközönség teljesen világos. Most kellene meglépnie az RTL-nek a Barátokközt-adót, óránként 20 perces hírblokkokkal. Csak mondom.

Dirk Gerkens elmondta, hogy a TV2-csoport eddig kizárólag reklámbevételekből élt. Ám ez a vezérigazgató szerint nem volt egészséges, mert emiatt ,,nagyon ki voltak szolgáltatva a piaci mozgásoknak, ezért létre kellett hozni még egy bevételi forrást. Ezek az előfizetések, és ezért indították a kábelcsatornákat."

Mindjárt megsajnálom Gerkenst, de inkább megírom, hogy csak 2016. január és június között csak a TV2-n több, mint 2.200 alkalommal ment le kormányzati szpot, listaáron összesen 3,68 milliárd forint értékben. Ez egyes napokon akár 25 társadalmi célú hirdetést is jelenthetett. Ezek érintették a kvótaellenes kampányt, a magyar reformokról szóló kommunikációt, és az “Üzenjünk Brüsszelnek!" szlogenű baromságot is. Tavaly is ömlött az állami reklámpénz Vajna tévéjébe, de persze ez sem volt elég ahhoz, hogy ne legyen atomveszteséges a cégháló. Minőségi szakmai munka.

Amúgy az új csatornákkal együtt gyakorlatilag a piac valamennyi szegmensét lefedi majd a médiavállalat.
f

A fenti 15 adóval és a 8 “közszolgálatival" (Duna, Duna World, M1, M2, M2 Petőfi TV, M3, M4 Sport, M5) immáron 23-ra nőtt a kormányközeli televízió adók száma.

És - ahogy a 24.hu renmekül összefogalta - Andy médiabirodalma is hatalmasra duzzad. Övé már a több mint 30 kereskedelmi rádiós frekvencián elérhető Rádió1 hálózat, továbbá közelébe került a budapesti és a nyíregyházi Retro Rádió, övé ezenkívül a Bors, a Délmagyarország és a Kisalföld újságok kiadója, a Lapcom Zrt is. Szép munka!

Vajnát 2017-ben a Marketing&Media szaklap Magyarország második legbefolyásosabb médiatulajdonosának választotta. Az első Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója, a harmadik pedig Mészáros Lölö lett.

Annak pedig nincs egy hónapja, hogy Szájer József fideszes EP-képviselő azon morgolódott, hogy a Fidesznek elsöprő médiaerővel szemben kellett kampányolnia.

https://vastagbor.atlatszo.hu/2018/05/10/ev-vegen-mar-15-csatornan-sugarozhatja-a ndy-vajna-kormanybiztos-az-agymosast/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legbefolyásosabb, kábelcsatornákat, közszolgálatival, médiabirodalmát, kordonbontással, délmagyarország, létjogosultsága, atomveszteséges, vezérigazgatója, huszárvágással, médiabirodalma, kormánybiztos, médiavállalat, kommunikációt, kormányközeli, vezérigazgató, gyakorlatilag, hírblokkokkal, kormanybiztos, kampányolnia, segítségével, előfizetések, sugározhatja, sugarozhatja, jelenthetett, csatornákkal, bekebelezték, összefogalta, szolgáltatva, meghiúsított, magyarország, kvótaellenes, kereskedelmi, megsajnálom, célközönség, kormányzati, általa állami, adói számát, huszárvágással meghiúsított, másik oldal, siker ösvényét, arra fogékonyak, állam kormánybiztos, vállalat vezérigazgatója, következő szezontól, spanyol bajnokság, olasz bajnokság, non-stop Dallast, utóbbinál olcsóbban, célközönség teljesen, vezérigazgató szerint, piaci mozgásoknak, Andy Vajna, Írta Eric, Média Csoport, Dirk Gerkens, Serie, Bajnokok Ligája, Premier League, Bye-bye Sport1, Üzenjünk Brüsszelnek, Duna World, Petőfi TV, Retro Rádió, Lapcom Zrt, Vidus Gabriella, Mészáros Lölö, Szájer József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy barátság története  Ma van a magyar költészet napj...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szabó T. Anna - Pitypang  Paul David Tripp Április 14  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  IGEN így  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Hegedüs Géza: Magyar költészet  különleges  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Pitypang szökőkút  Alvó cica  Segíts neki dicsérni Téged  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Vidámság  Azért kaptad  Töröld le  Vidámság  Magamnak  Szívek  képre írva  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Horváth Szilvia tollából  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Hegedüs Géza: Magyar költészet  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  jó reggelt  Ott van  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Hogyan válunk hűségesekké?  Szívek  Esterházy Péterre emlékezünk  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szép estét kedves látogatóimn...  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Robert Merle tollából  Paul Éluard - És egy mosoly  képre írva  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tanácsok egy pszichológustól  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét  Baranyi Ferenc - N i n c s  Anyámról való emlékek  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Megígért békesség  különleges  Vito Giaquinto gondolata  A pitypang legendája  különleges 
Bejegyzés Címkék
általa állami, adói számát, huszárvágással meghiúsított, másik oldal, siker ösvényét, arra fogékonyak, állam kormánybiztos, vállalat vezérigazgatója, következő szezontól, spanyol bajnokság, olasz bajnokság, non-stop Dallast, utóbbinál olcsóbban, célközönség teljesen, vezérigazgató szerint, piaci mozgásoknak, bevételi forrást, kvótaellenes kampányt, magyar reformokról, állami reklámpénz, piac valamennyi, kormányközeli televízió, több mint, nyíregyházi Retro, első Vidus, harmadik pedig, legbefolyásosabb, kábelcsatornákat, közszolgálatival, médiabirodalmát, kordonbontással, délmagyarország, létjogosultsága, atomveszteséges, vezérigazgatója, huszárvágással, médiabirodalma, kormánybiztos, médiavállalat, kommunikációt, kormányközeli, vezérigazgató, gyakorlatilag, hírblokkokkal, kormanybiztos, kampányolnia, segítségével, előfizetések, sugározhatja, sugarozhatja, jelenthetett, csatornákkal, bekebelezték, összefogalta, szolgáltatva, meghiúsított, magyarország, kvótaellenes, kereskedelmi, megsajnálom, célközönség, kormányzati, barátokközt, csatornával, közvetítési, nyomathassa, mozgásoknak, propagandát, választókra, részesedésű, reformokról, nyíregyházi, frekvencián, veszteséget, választotta, médiaerővel, morgolódott, eladósodott, felvásárolt, brüsszelnek, valamennyi, embereknek, társadalmi, érintették, elintézték, cégcsoport, fogékonyak, baromságot, moziverzum, alkalommal, hatalmasra, reklámpénz, gyakorolni, egészséges, szegmensét, indították, következő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1303
  • e Hét: 3225
  • e Hónap: 6970
  • e Év: 160466
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.