Regisztráció  Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb poli
  2018-05-11 20:51:34, péntek
 
   
  Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb politikai iszapbirkózásoknak otthont adó, a Kövér nevű ember gyűlölete által irányított házban, az biztos


Molnár Bálint | Ma | 7:59

Najó, van miniszterelnök az ország élén, a haza meg van mentve. Még vagy 30 évre. Vagy tizenkettőre. Vagy izé. Jó reggelt kívánok mindenkinek, akit érint a dolog! Végre péntek, végre nem kell már izgulni, hogy vajon a kétharmados fideszes többségnek sikerült jó gombot nyomni, vagy sem nem. Sikerült. Ellenzéki pártok nevetséges tiltakozása ide, vagy oda. Én nem tartozom azok közé, akik ezt a szemükre akarná hányni, de abban nem sok következetességet vélek fölfedezni, hogy az új országgyűlés alakuló ülésén részt veszünk és együtt mormoljuk az eskü szövegét Farkas Flóriánnal, majd két nappal később tüntetőleg, felháborodva nem veszünk részt Orbán beiktatásán, mert mit tudom én miért is.

Ez persze nem helyezi semmivel sem jobb fénybe az örökzöld autokrata háborús óbégatását még akkor sem, ha az újfent várandós Orbán Ráhel jelenléte némiképp elvitte a bulikát. Merthogy a szemfüles fotográfus észrevette a parlamenti páholyban meghúzódó észrevennivalót: gömbölyödik a következő saját láb (leszarom, hogy képzavar). Szerintem ez nem hír, a felsőbbrendű keresztény fehér ember ünnepélyesnek alig nevezhető beszéde viszont annál inkább. A kizárólag erős mondatoktól túlcsorduló, a szokásos terjedelemre kalibrált beszéd akkor is a szégyenteljes uszító beszédek sorába helyezendő, ha a rommá amortizált a haza nem lehet ellenzékben, meg az utóbbi napokban sokszor hangoztatott a kétharmaddal a háromharmadot fogom szolgálni jól hangzó, mézesmadzag funkciót betöltő kijelentéseket sikerült megfejelni minden idők legcinikusabb faszságával (bármit is jelentsen):

Azon leszek, minél többször érezzük úgy ebben a házban, hogy angyal szállt át felettünk.

Aki vissza tud emlékezni az elmúlt ciklus történéseire, annak minden és mindennek az ellenkezője is eszébe juthat a kocsmai hőbörgések szintjére züllesztett törvényhozással bezárólag, de az aligha, hogy a parlament méltó helyszíne lehetne annak az intézménynek, ahol a nép bizalmával felruházott nagytudású erkölcsi világítótornyok munkálkodnak a haza érdekében. Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb politikai iszapbirkózásoknak otthont adó, a Kövér nevű portás őszinte gyűlölete által irányított házban, az egészen biztos, de nem ez a legsúlyosabb szerintem, hanem ez (és most eltekintek attól is, hogy az állampárt feje tegnap hivatalosan is eltemette a liberális demokráciát):

Ha isten engedi és élünk, ennek a ciklusnak a végére elérem a kormányzati és ellenzéki évek közti egyensúlyt, és akkor még mindig csak döntetlenre állunk. De mi sportemberek vagyunk, nem érjük be a döntetlennel.

Jó, az egyes és többes számok tudatrepedést idéző drámai keveredését hagyjuk a picsába. Felejtsük el, hogy mennyire röhejes, amikor egy sportembernek - sem a külseje, sem a belső tulajdonságai - alapján jóindulattal sem nevezhető egyén sportemberként reflektál saját magára. A lényeg az, hogy az ember tényleg életfogytiglani uralkodásra rendezkedik be éppen a szemünk láttára, miközben - lássuk be - változatlanul kiváló érzékkel pengeti az önámításra berendezkedett magyar néplélek húrjait:

Mi ,,egyedi fajta vagyunk", a ,,homo sapiens magyar válfaja", akik ,,többet adtak a világnak, mint amennyit kaptak tőle.

Ha lenne szaturációs pontja annak a ragacsos, bűzös hagymáznak, amiből Orbán saját, illiberális demokráciából régivágású kereszténydemokráciába csapó hatalmát építi, akkor az ilyen fajelméletre hajazó gennyes dumák már régen kibaszták volna a biztosítékot. De nem baszták ki, és nem is fogják kibaszni, mert a magyar emberek jelentős része pontosan ezt a fajta önámító hazugságot éhezi és szomjúhozza. Hogy ő azért különleges és egyedi, mert magyarnak született. Ezért ő több, ő jobb, ő alanyi jogon helyezheti magát a világ fölé. Ne szépítsük, ez pontosan az a megideologizált mocsok, ami már lángokba borította a világot, és ahogy elnézem ez a kórság Orbánnak köszönhetően újfent terjed.

Persze napokig csócsálhatnám az őfényessége által tudatosan szájbarágott, a minden irányból fenyegető ellenségek okán esedékes háborúk és küzdelmek forgatókönyvét, ehelyett a született sportember egyetlen cinizmus-foszlányára reflektálnék még:

A vitát, a küzdelmet a politika természetes részének tartom.

Az az ember, aki parlamenti ciklusokon átívelően nem volt hajlandó egyetlen éles, közvetlen vitahelyzetet sem fölvállalni, aki annyira lenézi politikai ellenfeleit, hogy nem tartja őket méltónak arra sem, hogy egy asztalhoz üljön velük, aki vagy Havasi Bertalan vagy a kéznél lévő függöny mögé bújik, ahányszor a környéken felbukkan egy féknyúz, aki mikrofonállványoknak előadott monológok és hazug konzultációk révén áll kapcsolatban az ország népével, aki érdemi kérdéseket a parlamentben buzizással, csicskázással, szemöldökcsipeszezéssel (ez közben okafogyottá vált) és boldogkarácsonyozással intéz el, vagy éppen átmeneti süketségre hivatkozik azért, hogy még véletlenül se kelljen válaszolnia... nos, ez az ember tarja a vitát a politika természetes részének. Hát ez van, és ha isten engedi és él, akkor még nagyon sokáig így lesz.

Közben tovább folytatódik a hatalomátvétel, az országnak gyűlése ma szavaz a minisztériumokról, és mivel erről nem ejtettünk szót eddig, lássuk, melyek ezek:

Agrárminisztérium,
Belügyminisztérium,
Emberi Erőforrások Minisztériuma,
Honvédelmi Minisztérium,
Igazságügyi Minisztérium,
Innovációs és Technológiai Minisztérium,
Külgazdasági és Külügyminisztérium,
Miniszterelnöki Kabinetiroda,
Miniszterelnökség
Pénzügyminisztérium.

Mindeközben a Szijjártó által vezetett minisztérium nagy erőkkel hajította el magától a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Zaid Naffára vonatkozó közérdekű kérdést: nem, nem ők hívták oda az Országgyűlés alakuló ülésre, Kövérékre mutogatnak, akik már korábban visszamutogattak. Höhh. A történet úgy kezdődött, hogy az Országgyűlés sajtóirodája szerint Naffa Szijjártóék meghívására vett részt az ünnepi ülésen, Jordánia tiszteletbeli konzulja minőségében. A Népszava megkereste a külügyet a bűnözőgyanús egyén parlamenti meghívójával kapcsolatban, és vicces választ kaptak: a meghívotti körről nem ők döntöttek, hanem az Országgyűlés, Szijjártóék csak kézbesítették a meghívókat a diplomáciai testületek részére. A lap ezután újra megkereste a Parlament sajtóirodáját, hogy valóban ők írták-e össze a vendéglistát, és ki döntött a vendégkörről, de választ már nem kaptak. Így is kell ezt, Naffa úr pedig természetesen jelen volt Orbán tegnapi eskütételén is. Mert ahova a munkájukat végezni szándékozó újságírók nem, oda nemzetbiztonsági kockázatok simán betehetik a lábukat. Végül is pont tökmindegy, ki hívta őket, az üzenet egyértelmű.

Miként annak az üzenete is - gondolkodtam, hogy iderakjam-e, annyira gáz -, hogy hat évnyi dilettáns, semmihez nem értő ájtatoskdás után Balog Zoltán leköszönő emberi erőforrás ezt bírta nyilatkozni (MTI):

A legbüszkébb arra vagyok, hogy húsz évnyi küzdelem után sikerült elérni, hogy nagypéntek munkaszüneti nap lett.

Oktatás, egészségügy? Lófasz, a nagypéntek munkaszüneti nap lett, éljen! Nos, ezek után csak jelzésértékkel teszem ide, hogy miután a vita a politika természetes része, a kicsinyes, gennyes fideszes bosszú jegyében a hódmezővásárhelyi narancssárga testület, a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva (ja, nem) lassan kinyírja Márki-Zay Pétert. Nem lesz tűzijáték, nem lesz fűnyírás, meg semmilyen rendezvény sem lesz Hódmezővásárhelyen, mert a fideszes képviselők makacsul kitartanak amellett, hogy egymilliárd forintból utakat, járdákat építenének a városban, holott erre nincs elég pénz a kasszában. Részletek ITT

http://hvg.hu/gazdasag/20180510_Lassan_lavirozzak_a_csod_fele_a_Fideszesek_MarkiZ ay_Petert

, a hányingeremet visszatartom, szép napot mindenkinek!https://kolozsvaros.com/rovidek/hogy-angyalok-nem-surun-fognak-ropkodni-a-legocsm anyabb-politikai-iszapbirkozasoknak-otthont-ado-a-kover-nevu-ember-gyulolete-alta l-iranyitott-hazban-az-biztos/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszamutogattak, nemzetbiztonsági, miniszterelnöki, életfogytiglani, törvényhozással, világítótornyok, észrevennivalót, megideologizált, sportemberként, hatalomátvétel, miniszterelnök, berendezkedett, jelzésértékkel, forgatókönyvét, kijelentéseket, tulajdonságai, kézbesítették, vitahelyzetet, tiszteletbeli, csócsálhatnám, demokráciából, sportembernek, sajtóirodáját, változatlanul, hányingeremet, tudatrepedést, minisztériuma, szégyenteljes, legocsmányabb, csicskázással, háromharmadot, természetesen, ünnepélyesnek, legocsmanyabb, legcinikusabb, meghívójával, legocsmányabb politikai, ország élén, kétharmados fideszes, szemükre akarná, eskü szövegét, örökzöld autokrata, újfent várandós, szemfüles fotográfus, parlamenti páholyban, következő saját, felsőbbrendű keresztény, kizárólag erős, szokásos terjedelemre, szégyenteljes uszító, rommá amortizált, utóbbi napokban, Molnár Bálint, Farkas Flóriánnal, Orbán Ráhel, Havasi Bertalan, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Honvédelmi Minisztérium, Igazságügyi Minisztérium, Technológiai Minisztérium, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Zaid Naffára, Naffa Szijjártóék, Balog Zoltán, Márki-Zay Pétert, Részletek ITT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
09.24. 15:04 Megvannak az Ars Sacra Filmfesztivál díjazottjai
09.24. 15:04 NKA 25 - Pécs lesz a Fesztiválok fesztiválja központi helyszíne
09.24. 15:04 Új parkolási rendszert tesztelnek a belvárosban Budapesten
09.24. 15:03 Krónika 4. rész (kérdések)
09.24. 15:03 Körforgalomban állítottak emléket a tavalyi Európai Ifjúsági Olimpiai Feszt...
09.24. 15:03 Katonai öttusa-vb - Két magyar egyéni világbajnok a mezőnyben
09.24. 14:43 Elfogtak négy férfit, akik halálosan bántalmaztak egy embert
09.24. 14:24 Terrorizmus - Elítélték Németországban az Iszlám Állam terrorszervezet egy ...
09.24. 14:23 Új szakaszba lépett az elmaradt vámbevételek miatti uniós eljárás az Egyesü...
09.24. 14:23 Rendőrökre támadókra emeltek vádat Borsodban
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Szent Máté apostol és evangéli...  Az igazság  Csodálatos szép estét...  Lusta báj  Ludi Delfino  Szép írások  Aranyosi Ervin: Mesemondó Nagy...  Jön az esős időszak , jön az e...  Elég lett volna  Angyal  Jó éjszakát!  Csodás nap  Különleges szép virágok  Kun Magdolna: Kifordított szív...  Jó reggelt!Kész a kávé  Love !  Lupsánné Kovács Eta 50 év  Szentírás  Szép napot  Van az úgy ...  Az élet  El kell döntened  Az élet attól  Hadd menjek Istenem  Kun Magdolna: Boldogító erő  Szép estét kívánok mindenkinek...  Szép írások  Ludi Delfino  Az öregség becsülete  Nem azért szeretnek !  A hangzó katedrálisokért  Forró kávé  Sütőtök  Szép kép !  Szép kép !  Lány hulló őszi levelekkel  Szép írások  Lupsánné Kovács Eta - Együtt ...  Wass Albert  Szép napot  Varázsüveg  Cél nélkül  Kun Magdolna: Kifordított szív...  Szép napot  Lupsánné Kovács Eta - Mosoly  Szentírás  Szèp estét kedves látogat...  Png nő  Jó éjszakát!  Amikor megkapjuk a számlát  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Szép napot  2018. szeptember 2., vasárnapi...  Szentírás  Szèp estét kedves látogat...  Szép napot  Első látásra  Kaktuszvirág  Aki kiegészít téged  Édes kisfiam  Facebookon kaptam  Erdőben  Forró kávé  A kezed….  Boldogító erő Mikor még szívü...  Ez az egyetlen  Születésnapra  Szép írások  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Aranyosi Ervin: Borongós őszbe...  Lupsánné Kovács Eta: Neked szó...  Aranyosi Ervin: Borongós őszbe...  Lélek  Okostelefonról jó tudni  Csendespercek Istennel  Lány fehér kalapban  Mindannyian keresünk !  Magány  Png virág  Wass Albert  A szerelem filozófiája  Szép írások  Szép őszi reggelt kívánok mind...  Szép napot kívánok  A pillanat  ***Csodálatos kép***  Golyók  Lámpás hölgy az erdőben  Szent Pio atya: Ne feledjétek,...  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Aranyosi Ervin: Borongós őszbe...  Változó kép  Várnai Zseni Fiam  Egzotikus virágok  A szavak kövek  Jó reggelt!  Magány  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Ludi Delfino  2018. szeptember 2., vasárnapi... 
Bejegyzés Címkék
legocsmányabb politikai, ország élén, kétharmados fideszes, szemükre akarná, eskü szövegét, örökzöld autokrata, újfent várandós, szemfüles fotográfus, parlamenti páholyban, következő saját, felsőbbrendű keresztény, kizárólag erős, szokásos terjedelemre, szégyenteljes uszító, rommá amortizált, utóbbi napokban, háromharmadot fogom, elmúlt ciklus, kocsmai hőbörgések, parlament méltó, haza érdekében, egészen biztos, legsúlyosabb szerintem, állampárt feje, liberális demokráciát, végére elérem, sportembernek &#8211, belső tulajdonságai, ember tényleg, szemünk láttára, önámításra berendezkedett, ilyen fajelméletre, magyar emberek, fajta önámító, világ fölé, kórság Orbánnak, őfényessége által, minden irányból, született sportember, politika természetes, asztalhoz üljön, kéznél lévő, környéken felbukkan, ország népével, parlamentben buzizással, ember tarja, országnak gyűlése, nemzetbiztonsági kockázatot, ünnepi ülésen, bűnözőgyanús egyén, meghívotti körről, diplomáciai testületek, munkájukat végezni, üzenet egyértelmű, legbüszkébb arra, nagypéntek munkaszüneti, hódmezővásárhelyi narancssárga, fideszes képviselők, hányingeremet visszatartom, visszamutogattak, nemzetbiztonsági, miniszterelnöki, életfogytiglani, törvényhozással, világítótornyok, észrevennivalót, megideologizált, sportemberként, hatalomátvétel, miniszterelnök, berendezkedett, jelzésértékkel, forgatókönyvét, kijelentéseket, tulajdonságai, kézbesítették, vitahelyzetet, tiszteletbeli, csócsálhatnám, demokráciából, sportembernek, sajtóirodáját, változatlanul, hányingeremet, tudatrepedést, minisztériuma, szégyenteljes, legocsmányabb, csicskázással, háromharmadot, természetesen, ünnepélyesnek, legocsmanyabb, legcinikusabb, meghívójával, felháborodva, munkaszüneti, történéseire, , ,
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1640
  • e Hét: 4148
  • e Hónap: 142727
  • e Év: 2515623
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.