Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb poli
  2018-05-11 20:51:34, péntek
 
   
  Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb politikai iszapbirkózásoknak otthont adó, a Kövér nevű ember gyűlölete által irányított házban, az biztos


Molnár Bálint | Ma | 7:59

Najó, van miniszterelnök az ország élén, a haza meg van mentve. Még vagy 30 évre. Vagy tizenkettőre. Vagy izé. Jó reggelt kívánok mindenkinek, akit érint a dolog! Végre péntek, végre nem kell már izgulni, hogy vajon a kétharmados fideszes többségnek sikerült jó gombot nyomni, vagy sem nem. Sikerült. Ellenzéki pártok nevetséges tiltakozása ide, vagy oda. Én nem tartozom azok közé, akik ezt a szemükre akarná hányni, de abban nem sok következetességet vélek fölfedezni, hogy az új országgyűlés alakuló ülésén részt veszünk és együtt mormoljuk az eskü szövegét Farkas Flóriánnal, majd két nappal később tüntetőleg, felháborodva nem veszünk részt Orbán beiktatásán, mert mit tudom én miért is.

Ez persze nem helyezi semmivel sem jobb fénybe az örökzöld autokrata háborús óbégatását még akkor sem, ha az újfent várandós Orbán Ráhel jelenléte némiképp elvitte a bulikát. Merthogy a szemfüles fotográfus észrevette a parlamenti páholyban meghúzódó észrevennivalót: gömbölyödik a következő saját láb (leszarom, hogy képzavar). Szerintem ez nem hír, a felsőbbrendű keresztény fehér ember ünnepélyesnek alig nevezhető beszéde viszont annál inkább. A kizárólag erős mondatoktól túlcsorduló, a szokásos terjedelemre kalibrált beszéd akkor is a szégyenteljes uszító beszédek sorába helyezendő, ha a rommá amortizált a haza nem lehet ellenzékben, meg az utóbbi napokban sokszor hangoztatott a kétharmaddal a háromharmadot fogom szolgálni jól hangzó, mézesmadzag funkciót betöltő kijelentéseket sikerült megfejelni minden idők legcinikusabb faszságával (bármit is jelentsen):

Azon leszek, minél többször érezzük úgy ebben a házban, hogy angyal szállt át felettünk.

Aki vissza tud emlékezni az elmúlt ciklus történéseire, annak minden és mindennek az ellenkezője is eszébe juthat a kocsmai hőbörgések szintjére züllesztett törvényhozással bezárólag, de az aligha, hogy a parlament méltó helyszíne lehetne annak az intézménynek, ahol a nép bizalmával felruházott nagytudású erkölcsi világítótornyok munkálkodnak a haza érdekében. Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb politikai iszapbirkózásoknak otthont adó, a Kövér nevű portás őszinte gyűlölete által irányított házban, az egészen biztos, de nem ez a legsúlyosabb szerintem, hanem ez (és most eltekintek attól is, hogy az állampárt feje tegnap hivatalosan is eltemette a liberális demokráciát):

Ha isten engedi és élünk, ennek a ciklusnak a végére elérem a kormányzati és ellenzéki évek közti egyensúlyt, és akkor még mindig csak döntetlenre állunk. De mi sportemberek vagyunk, nem érjük be a döntetlennel.

Jó, az egyes és többes számok tudatrepedést idéző drámai keveredését hagyjuk a picsába. Felejtsük el, hogy mennyire röhejes, amikor egy sportembernek - sem a külseje, sem a belső tulajdonságai - alapján jóindulattal sem nevezhető egyén sportemberként reflektál saját magára. A lényeg az, hogy az ember tényleg életfogytiglani uralkodásra rendezkedik be éppen a szemünk láttára, miközben - lássuk be - változatlanul kiváló érzékkel pengeti az önámításra berendezkedett magyar néplélek húrjait:

Mi ,,egyedi fajta vagyunk", a ,,homo sapiens magyar válfaja", akik ,,többet adtak a világnak, mint amennyit kaptak tőle.

Ha lenne szaturációs pontja annak a ragacsos, bűzös hagymáznak, amiből Orbán saját, illiberális demokráciából régivágású kereszténydemokráciába csapó hatalmát építi, akkor az ilyen fajelméletre hajazó gennyes dumák már régen kibaszták volna a biztosítékot. De nem baszták ki, és nem is fogják kibaszni, mert a magyar emberek jelentős része pontosan ezt a fajta önámító hazugságot éhezi és szomjúhozza. Hogy ő azért különleges és egyedi, mert magyarnak született. Ezért ő több, ő jobb, ő alanyi jogon helyezheti magát a világ fölé. Ne szépítsük, ez pontosan az a megideologizált mocsok, ami már lángokba borította a világot, és ahogy elnézem ez a kórság Orbánnak köszönhetően újfent terjed.

Persze napokig csócsálhatnám az őfényessége által tudatosan szájbarágott, a minden irányból fenyegető ellenségek okán esedékes háborúk és küzdelmek forgatókönyvét, ehelyett a született sportember egyetlen cinizmus-foszlányára reflektálnék még:

A vitát, a küzdelmet a politika természetes részének tartom.

Az az ember, aki parlamenti ciklusokon átívelően nem volt hajlandó egyetlen éles, közvetlen vitahelyzetet sem fölvállalni, aki annyira lenézi politikai ellenfeleit, hogy nem tartja őket méltónak arra sem, hogy egy asztalhoz üljön velük, aki vagy Havasi Bertalan vagy a kéznél lévő függöny mögé bújik, ahányszor a környéken felbukkan egy féknyúz, aki mikrofonállványoknak előadott monológok és hazug konzultációk révén áll kapcsolatban az ország népével, aki érdemi kérdéseket a parlamentben buzizással, csicskázással, szemöldökcsipeszezéssel (ez közben okafogyottá vált) és boldogkarácsonyozással intéz el, vagy éppen átmeneti süketségre hivatkozik azért, hogy még véletlenül se kelljen válaszolnia... nos, ez az ember tarja a vitát a politika természetes részének. Hát ez van, és ha isten engedi és él, akkor még nagyon sokáig így lesz.

Közben tovább folytatódik a hatalomátvétel, az országnak gyűlése ma szavaz a minisztériumokról, és mivel erről nem ejtettünk szót eddig, lássuk, melyek ezek:

Agrárminisztérium,
Belügyminisztérium,
Emberi Erőforrások Minisztériuma,
Honvédelmi Minisztérium,
Igazságügyi Minisztérium,
Innovációs és Technológiai Minisztérium,
Külgazdasági és Külügyminisztérium,
Miniszterelnöki Kabinetiroda,
Miniszterelnökség
Pénzügyminisztérium.

Mindeközben a Szijjártó által vezetett minisztérium nagy erőkkel hajította el magától a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Zaid Naffára vonatkozó közérdekű kérdést: nem, nem ők hívták oda az Országgyűlés alakuló ülésre, Kövérékre mutogatnak, akik már korábban visszamutogattak. Höhh. A történet úgy kezdődött, hogy az Országgyűlés sajtóirodája szerint Naffa Szijjártóék meghívására vett részt az ünnepi ülésen, Jordánia tiszteletbeli konzulja minőségében. A Népszava megkereste a külügyet a bűnözőgyanús egyén parlamenti meghívójával kapcsolatban, és vicces választ kaptak: a meghívotti körről nem ők döntöttek, hanem az Országgyűlés, Szijjártóék csak kézbesítették a meghívókat a diplomáciai testületek részére. A lap ezután újra megkereste a Parlament sajtóirodáját, hogy valóban ők írták-e össze a vendéglistát, és ki döntött a vendégkörről, de választ már nem kaptak. Így is kell ezt, Naffa úr pedig természetesen jelen volt Orbán tegnapi eskütételén is. Mert ahova a munkájukat végezni szándékozó újságírók nem, oda nemzetbiztonsági kockázatok simán betehetik a lábukat. Végül is pont tökmindegy, ki hívta őket, az üzenet egyértelmű.

Miként annak az üzenete is - gondolkodtam, hogy iderakjam-e, annyira gáz -, hogy hat évnyi dilettáns, semmihez nem értő ájtatoskdás után Balog Zoltán leköszönő emberi erőforrás ezt bírta nyilatkozni (MTI):

A legbüszkébb arra vagyok, hogy húsz évnyi küzdelem után sikerült elérni, hogy nagypéntek munkaszüneti nap lett.

Oktatás, egészségügy? Lófasz, a nagypéntek munkaszüneti nap lett, éljen! Nos, ezek után csak jelzésértékkel teszem ide, hogy miután a vita a politika természetes része, a kicsinyes, gennyes fideszes bosszú jegyében a hódmezővásárhelyi narancssárga testület, a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva (ja, nem) lassan kinyírja Márki-Zay Pétert. Nem lesz tűzijáték, nem lesz fűnyírás, meg semmilyen rendezvény sem lesz Hódmezővásárhelyen, mert a fideszes képviselők makacsul kitartanak amellett, hogy egymilliárd forintból utakat, járdákat építenének a városban, holott erre nincs elég pénz a kasszában. Részletek ITT

http://hvg.hu/gazdasag/20180510_Lassan_lavirozzak_a_csod_fele_a_Fideszesek_MarkiZ ay_Petert

, a hányingeremet visszatartom, szép napot mindenkinek!https://kolozsvaros.com/rovidek/hogy-angyalok-nem-surun-fognak-ropkodni-a-legocsm anyabb-politikai-iszapbirkozasoknak-otthont-ado-a-kover-nevu-ember-gyulolete-alta l-iranyitott-hazban-az-biztos/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszamutogattak, nemzetbiztonsági, miniszterelnöki, életfogytiglani, törvényhozással, világítótornyok, észrevennivalót, megideologizált, sportemberként, hatalomátvétel, miniszterelnök, berendezkedett, jelzésértékkel, forgatókönyvét, kijelentéseket, tulajdonságai, kézbesítették, vitahelyzetet, tiszteletbeli, csócsálhatnám, demokráciából, sportembernek, sajtóirodáját, változatlanul, hányingeremet, tudatrepedést, minisztériuma, szégyenteljes, legocsmányabb, csicskázással, háromharmadot, természetesen, ünnepélyesnek, legocsmanyabb, legcinikusabb, meghívójával, legocsmányabb politikai, ország élén, kétharmados fideszes, szemükre akarná, eskü szövegét, örökzöld autokrata, újfent várandós, szemfüles fotográfus, parlamenti páholyban, következő saját, felsőbbrendű keresztény, kizárólag erős, szokásos terjedelemre, szégyenteljes uszító, rommá amortizált, utóbbi napokban, Molnár Bálint, Farkas Flóriánnal, Orbán Ráhel, Havasi Bertalan, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Honvédelmi Minisztérium, Igazságügyi Minisztérium, Technológiai Minisztérium, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Zaid Naffára, Naffa Szijjártóék, Balog Zoltán, Márki-Zay Pétert, Részletek ITT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.28. 10:21 Şaizeci de imigranţi au încercat să treacă cu forţa la punctul de trecere f...
01.28. 10:11 Tokió 2020 - Kvalifikációs ABC: egy fix csapat, további négy még versenyben
01.28. 10:11 Netanjahu visszavonta a parlamenthez benyújtott mentelmi jogi kérelmét
01.28. 10:11 Spanyolországban 13,78 százalékra csökkent a munkanélküliség 2019-ben
01.28. 09:51 Szabó István Zárójelentés című filmje hamarosan a mozikban
01.28. 09:31 Australian Open - Fajta nyolcaddöntős a junioroknál
01.28. 09:21 BUX: 43 944,85 pont, +0,04 százalék a nyitáskor
01.28. 09:11 Magyar Nemzet - Kedvezően alakulnak a foglalkoztatási feltételek a szakképz...
01.28. 09:01 Gémosz: kétszer annyi autót igényeltek a nagycsaládosok, mint várták
01.28. 09:01 Illegális bevándorlás - Elemző: a migránsok tudják, hogy egyedül nincs esél...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  3. évközi hét hétfő 01.27.  A skót Petőfi születésének nap...  Facebookon kaptam  Betty Boop  Mai harmónia kártyám  A menedék - film - gyerekeknek...  Körte balerina  Áldott szép jó reggelt kívánok...  Szegfűk  Szèp estét kedves látogat...  Havas csodák  Szép napot kívánok !  Betty Boop  Halhatatlan boldog percek . . ...  Férfi kézilabda E.B. 2020  Facebookon kaptam  A vidám özvegyember  Png kislány korcsolyával  Ideális testsúly, életkor sze...  Aranyosi Ervin: Változás a lét...  Szegfűk  Gólyahír.......  Halhatatlan boldog percek . . ...  Facebookon kaptam  Holnap munka......  Egy Orvos vallomása  Pethes Mária versei  Kölyök huski  Az élet 7 szabálya.......  Dália  Időseknek........  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha mennél hideg szélben  Jézus gif  Kellemes teázást  Ha mennél hideg szélben  Ó jaj, az asszony döngöl  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Férfi kézilabda E.B. 2020  Etessük a madarakat!  Új csaj  Ideje továbblépni! Ami a múlt...  Hóesés  Alvó kutya  Ideális testsúly, életkor sze...  Főhajtás a vészkorszak áldozat...  Harmónia......  Téli naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Retro csillár  Férfi kézilabda E.B. 2020  Bekső Univerzum - Kétszázhatva...  2020.01.26 Szentmise évközi 3....  Kölyök huski  Megkeresztelkedés  Pihenő kutya  Az Úr áldása legyen rajtad éle...  No comment .......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ó jaj, az asszony döngöl  Kislányok téli öltözékben  10. Parancsolat: Mások tulajdo...  Facebookon kaptam  Jézus gif  Betty Boop  Téli este  Akire büszkék lehetnénk - Kéts...  Időseknek........  Facebookon kaptam  Betty Boop  Facebookon kaptam  Cicák virágokkal  Vándorkereskedő  Facebookon kaptam  Kislány cicával  Vándorkereskedő  Szegfűk  Hihetetlen erő van az imádkozó...  Facebookon kaptam  Őrangyal a hídnál  Férfi vízilabda E.B. 2020 - B...  A jóság - hit - és a szeretet ...  Kétségbeesés  Facebookon kaptam  Szépség.......  Mária  Mai harmónia kártyám  Halhatatlan boldog percek . . ...  Betty Boop  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A skót Petőfi születésének nap... 
Bejegyzés Címkék
legocsmányabb politikai, ország élén, kétharmados fideszes, szemükre akarná, eskü szövegét, örökzöld autokrata, újfent várandós, szemfüles fotográfus, parlamenti páholyban, következő saját, felsőbbrendű keresztény, kizárólag erős, szokásos terjedelemre, szégyenteljes uszító, rommá amortizált, utóbbi napokban, háromharmadot fogom, elmúlt ciklus, kocsmai hőbörgések, parlament méltó, haza érdekében, egészen biztos, legsúlyosabb szerintem, állampárt feje, liberális demokráciát, végére elérem, sportembernek &#8211, belső tulajdonságai, ember tényleg, szemünk láttára, önámításra berendezkedett, ilyen fajelméletre, magyar emberek, fajta önámító, világ fölé, kórság Orbánnak, őfényessége által, minden irányból, született sportember, politika természetes, asztalhoz üljön, kéznél lévő, környéken felbukkan, ország népével, parlamentben buzizással, ember tarja, országnak gyűlése, nemzetbiztonsági kockázatot, ünnepi ülésen, bűnözőgyanús egyén, meghívotti körről, diplomáciai testületek, munkájukat végezni, üzenet egyértelmű, legbüszkébb arra, nagypéntek munkaszüneti, hódmezővásárhelyi narancssárga, fideszes képviselők, hányingeremet visszatartom, visszamutogattak, nemzetbiztonsági, miniszterelnöki, életfogytiglani, törvényhozással, világítótornyok, észrevennivalót, megideologizált, sportemberként, hatalomátvétel, miniszterelnök, berendezkedett, jelzésértékkel, forgatókönyvét, kijelentéseket, tulajdonságai, kézbesítették, vitahelyzetet, tiszteletbeli, csócsálhatnám, demokráciából, sportembernek, sajtóirodáját, változatlanul, hányingeremet, tudatrepedést, minisztériuma, szégyenteljes, legocsmányabb, csicskázással, háromharmadot, természetesen, ünnepélyesnek, legocsmanyabb, legcinikusabb, meghívójával, felháborodva, munkaszüneti, történéseire, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 556
  • e Hét: 5686
  • e Hónap: 97852
  • e Év: 97852
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.