Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nekünk végleg reszeltek
  2018-05-14 20:14:59, hétfő
 
  Nekünk végleg reszeltek

Swan Edgar | Ma | 13:58

De nagyon jó lesz nekünk! Most szakad a nyakunkba az ország kirobbanó tehetségeinek sora. Az egyik mindenhez is értő miniszter szerint a tízparancsolat betartása a megoldás a kolerára, a fitymaszűkületre és a magas vérnyomásra, az agrárminiszterjelölt szerint a sertéspestist talán egy, migráns által eldobott szendvics okozta Magyarországon, mert jött a vaddisznó, megette a szendvicset és már kész is a baj.

A meghallgatások tovább folynak, amolyan gyaloggalopp-stílusban, ahogy már évek óta van szerencsénk élvezni a létet. Például:

Kész újragondolni a személyi jövedelemadó (szja) egyházaknak felajánlható 1 százalékával összefüggő kérdéseket Semjén Zsolt tárca nélküli miniszterjelölt, aki erről kinevezés előtti meghallgatásán beszélt hétfőn a parlament igazságügyi bizottságában.

A kereszténydemokrata politikus példaként hozta, hogy az szja-csökkentés hatással van a támogatási rendszerre is, ezért felvetette, hogy a forrásokat a GDP-hez kellene kötni. Mint mondta, megvan benne a nyitottság a változtatáshoz.
Semjén Zsolt beszámolt arról, hogy 2010-hez képest megduplázódott az egyházi fenntartású intézmények száma.
Kérdésre közölte: kétharmados parlamenti többséggel megnyugtatóan rendezni fogják az emberi jogok európai bíróságának egyházügyi törvénnyel kapcsolatos ítéletében foglaltakat.
A miniszter kinevezését 7 kormánypárti igen szavazattal, 4 ellenzéki nem ellenében támogatta az igazságügyi bizottság. (MTI)

Jó, gondold újra, te énekesmadarak és kidobott kutyák védőszentje. És ha újragondoltad, mi lesz? Nem egy, hanem öt százalék lesz az egyházak támogatása, amit a közösből vesztek el? Esetleg kötelező is lesz? Amúgy jó hogy megduplázódott az egyházi fenntartású intézmények száma, ha egyszer a közvagyont nem győzitek átadni az egyháznak.

A másik okos:

A nemzeti érdekek képviselete kell, hogy vezéreljen mindent, nemzeti haderőt kell építeni és fejleszteni - hangsúlyozta a Honvéd Vezérkar főnökének jelölt Korom Ferenc az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságában, kinevezés előtti meghallgatásán hétfőn.

Korom Ferenc elmondta: széleskörű szolgálati tapasztalata van Magyarországon és külföldön egyaránt. Ismeri a Magyar Honvédség stratégiai, középvezetői és végrehajtó szintjét is.
Közölte, a csapatmunkában hisz. Az ország fegyveres védelme szempontjából “a magányos hősök kora lejárt", a kihívásokra csapatban lehet “kollektív bölcsességgel" jó választ adni - fejtette ki.
Korom Ferenc meghallgatását hosszas ügyrendi vita előzte meg a honvédelmi bizottságban. A testület ellenzéki tagjai ugyanis kifogásolták, hogy a vezérkari főnököt a miniszternek, vagyis a jelen helyzetben még Simicskó Istvánnak, és nem a leendő tárcavezetőnek, Benkő Tibornak kellett volna jelölnie. (MTI)

Milyen magányos hősökről tetszik beszélni, akiknek lejárt a kora? Eddig három darab katona alkotta a honvédséget?

És még:

A magyar hagyományokra épülő korszerű oktatás megteremtését jelölte meg célként az óvodától a diplomaszerzésig Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszterjelöltje meghallgatásán az Országgyűlés kulturális bizottságában, hétfőn.

Kiemelte: az alapvető értékek megvalósítására szeretné helyezni a hangsúlyt. Ezek között említette a nemzet fennmaradását, a nemzeti szuverenitás védelmét, a keresztény és értékalapú kultúra megőrzését, a demográfiai helyzet javítását, hosszú távon megfordítását. Alapértékként jelölte meg a munkaalapú társadalom építését.
Kásler Miklós szerint az a cél, hogy az iskolapadból kikerülő képzett szakemberek felkészültek legyenek a kor kihívásaira. A köznevelés területén lényeges célnak nevezte, hogy csökkentsék a korai iskolai elhagyás mértékét, felkészítsék a fiatalokat a munkaerő-piac kihívásaira. Szeretnék megerősíteni a pedagógiai szakszolgálatokat, jelentősen növelnék a gyógypedagógusok számát. A felsőoktatásban a magyar tradícióknak megfelelően Európa egyik legkiválóbb felsőoktatási rendszerét szeretné kialakítani Kásler Miklós.
A testület 8 kormánypárti igen, és 6 ellenzéki nem szavazattal támogatta Kásler Miklós miniszteri kinevezését. (MTI)

No, ez a bácsi lesz felelős többek között az oktatásért. Aki a tízparancsolattal gyógyít és nem a tudásalapú, hanem a munkaalapú társadalmat óhajtja építgetni. A hagyományokra rá.

Szerintem nekünk végleg reszeltek.

https://kolozsvaros.com/rovidek/nekunk-vegleg-reszeltek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fitymaszűkületre, diplomaszerzésig, minisztériumának, gyógypedagógusok, miniszterjelölt, felsőoktatásban, megvalósítására, magyarországon, meghallgatások, tízparancsolat, meghallgatását, változtatáshoz, megduplázódott, meghallgatásán, csapatmunkában, tárcavezetőnek, sertéspestist, újragondoltad, szempontjából, megfordítását, alapértékként, bizottságában, bölcsességgel, hagyományokra, fennmaradását, megteremtését, énekesmadarak, megnyugtatóan, tehetségeinek, felsőoktatási, jövedelemadó, gyaloggalopp, újragondolni, kormánypárti, százalékával, felajánlható, ország kirobbanó, egyik mindenhez, tízparancsolat betartása, magas vérnyomásra, sertéspestist talán, meghallgatások tovább, személyi jövedelemadó, parlament igazságügyi, szja-csökkentés hatással, támogatási rendszerre, egyházi fenntartású, emberi jogok, miniszter kinevezését, igazságügyi bizottság, egyházak támogatása, közösből vesztek, Swan Edgar, Semjén Zsolt, Honvéd Vezérkar, Korom Ferenc, Magyar Honvédség, Simicskó Istvánnak, Benkő Tibornak, Kásler Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériumának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
"Ez egy csoda"  Jázmin  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Otthon  Önmaga ellenére  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Otthon  Egy gondolat  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam Krisztinától  Pitypang szökőkút  Vannak emberek  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Ott van  képre írva  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Zilahy Lajos gondolata  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Szép álmokat!  Anyák napjára  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 15  Töröld le  Tanmese  Facebookon kaptam  Emlékezz  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Tanácsok egy pszichológustól  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szeretem ujjad karcsuságait,  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Önmaga ellenére  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jan Twardowski - Siessünk  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogyan válunk hűségesekké?  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Jázmin  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  "Ez egy csoda"  Müller Péter tollából 
Bejegyzés Címkék
ország kirobbanó, egyik mindenhez, tízparancsolat betartása, magas vérnyomásra, sertéspestist talán, meghallgatások tovább, személyi jövedelemadó, parlament igazságügyi, szja-csökkentés hatással, támogatási rendszerre, egyházi fenntartású, emberi jogok, miniszter kinevezését, igazságügyi bizottság, egyházak támogatása, közösből vesztek, másik okos, nemzeti érdekek, csapatmunkában hisz, ország fegyveres, magányos hősök, kihívásokra csapatban, honvédelmi bizottságban, testület ellenzéki, vezérkari főnököt, jelen helyzetben, leendő tárcavezetőnek, magyar hagyományokra, diplomaszerzésig Kásler, alapvető értékek, nemzet fennmaradását, nemzeti szuverenitás, demográfiai helyzet, munkaalapú társadalom, iskolapadból kikerülő, köznevelés területén, korai iskolai, munkaerő-piac kihívásaira, pedagógiai szakszolgálatokat, gyógypedagógusok számát, magyar tradícióknak, bácsi lesz, tízparancsolattal gyógyít, munkaalapú társadalmat, fitymaszűkületre, diplomaszerzésig, minisztériumának, gyógypedagógusok, miniszterjelölt, felsőoktatásban, megvalósítására, magyarországon, meghallgatások, tízparancsolat, meghallgatását, változtatáshoz, megduplázódott, meghallgatásán, csapatmunkában, tárcavezetőnek, sertéspestist, újragondoltad, szempontjából, megfordítását, alapértékként, bizottságában, bölcsességgel, hagyományokra, fennmaradását, megteremtését, énekesmadarak, megnyugtatóan, tehetségeinek, felsőoktatási, jövedelemadó, gyaloggalopp, újragondolni, kormánypárti, százalékával, felajánlható, kifogásolták, felkészítsék, felkészültek, megerősíteni, tradícióknak, iskolapadból, szuverenitás, középvezetői, országgyűlés, bizottságban, miniszternek, hangsúlyozta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.