Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szilus államtitkárt megtámadta a szisztéma
  2018-05-17 20:04:08, csütörtök
 
   
  Szilus államtitkárt megtámadta a szisztéma

Tamás Róbert | Május 15, Kedd | 19:56

Nyugodalmas szép estét mindenkinek! Miután ez nem az az ország, ahol unatkozni lehetne, ma is zajlott az élet. Szerencsére. Vagy szerencsétlenségre. A délelőtt azzal kezdődött, hogy Mészáros Lölö, a nemzet gázszerelője és Tiborcz István, a nemzet veje összefutottak egy üdítőre. Ezt a 444.hu írta meg, mert szerencséje éppen ott tartózkodott egy olvasójuk, aki le is fotózta az eseményt. Bár én nem tudom, mi ebben a hírérték. Valószínűnek tartom, hogy a két nemzeti kincsnek bőven van módja üzletileg, vagy bárhogy máshogy csacsogni, ezért nem szükséges beülniük egy nyilvános helyre.

Ennél kicsit érdekesebb, amit a G7 publikált. Szó van a cikkben egy bizonyos sármelléki repülőtérről, ami a gravitációt ki-, illetve bekapcsolgató, másodállásban orosz álhírportálok bombasztikus híreit előszeretettel megosztó Széles Gábor érdekeltségi körébe tartozik és valamiért úgy véli az Orbán-kormány, hogy a magyar adófizetők pénzéből kell támogatnia. Sőt, ezt már a Gyurcsány-kormány is így gondolta. Tehát évek óta módunk van hozzájárulni anyagilag is ahhoz, hogy a német (és minden más) kedves nyaralni vágyó ne legyen kitéve a tömegközlekedés kínjainak és keserveinek, hanem odaröppenhessen, egyenesen a nyaralásba. De jó nekünk!

Közben lassan minden visszatér a normál kerékvágásba (már ami nálunk normálnak minősül), Hidvéghi Balázs is tolja a fostalicskát ezerrel. Már megint támadnak és Soros, de a kormány megvéd minket, ha bele döglünk, akkor is.

Brüsszelben továbbra is erőltetik a Magyarországot elítélő “Soros-jelentést", újabb és újabb “hazugságokat terjesztenek rólunk", rá akarják kényszeríteni a kormányt, hogy ellenállás nélkül fogadja el a tömeges migrációt - közölte.
Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány ellen fog állni ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi az országot.
Hidvéghi Balázs jelezte: a Magyarországról szóló, Judith Sargentini holland liberális-zöldpárti képviselő által bemutatott jelentéshez keddig lehet módosító javaslatot beadni, Soros György brüsszeli szövetségesei módosító indítványaikban pedig további durva hazugságokkal támadják Magyarországot, és szankciókra tesznek javaslatot. A magyar választók akaratával szembemenve azt akarják elérni, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot - fogalmazott a kommunikációs igazgató. (MTI)

De nem baj, mert fejlődünk, mint a huzat! Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára azt mondta a szájával, hogy a kormány a fejlett ipari államokhoz akarja felzárkóztatni Magyarországot. Jó. A fejlett ipari országok már bizonyára alig várják. A hazánkban működő, de külföldi tulajdonban lévő összeszerelőiparban dolgozók szintén.

Ha már fejlettség. Vagy annak hiánya. Ma már odáig vittük, hogy óránként omlott össze az oldal. Én nem tudom, hogy ki, vagy mi munkálkodik a háttérben, de hogy a hócipőm kezd betelni, az teljesen biztos. Az a gyanúm, nem csak mi szívunk, mert például az Index sem volt ma elérhető néhányszor. Biztosan valami csillagközi anomália, vagy ilyesmi.

De mindez semmi ahhoz képest, ami Németh Szilárddal történt! Azt írta ő a Facebookra, hogyaszongya:

nsz

Ezek már csak így vannak egymással. Leveleznek. Szili reklámozza a mérhetetlenül sok eszét. És akkor jönnek az aljas liberális sorosista országlakók és elmagyarázzák a Rezsicsökkentés Szülőanyjának:

Egy ugyanolyan ember vagy, mint kovács istván, nagy béla, vagy kis erzsi. Csak butább. De attól még ugyanúgy az a módja, hogy felhívod/felhívatod az ügyfélszolgálatot, hibabejelentőt és felveszik a panaszodat, nem pedig hatalmaddal és befolyásoddal visszaélve ilyen csepeli alpári panelproli módjára hisztizel.

Tennivalók:
1) ellenőrizzük, hogy be vannak-e dugva a kábelek
2) hívjuk fel az ügyfélszolgálatot
3) énekeljük el a Kossuth-nótát.

Én szívesen kölcsön adom a telefonomat,és akkor fel tudja hívni a nagy Nemzeti mindenhez (is) értő Lőrincet. Egy perc alatt megmondja mi a hiba.

Esetleg a kovetkezo nemzetbiztonsagi ulesem vesse fel a temat. Mar, ha bemegy... Mindenesetre megosztom, hatha valaki tud segiteni, vagy egy jot akar rohogni

Ilyenkor tudod, mi van? Fel kell hívni a szolgáltatót, és bejelenteni a hibát. Amúgy sem hiszem, hogy az oldaladat napi szinten böngészik, és észreveszik, hogy kiborultál. Menj, addig főzz egy birkaherepörköltet.

Amúgy kíváncsi lennék, hogy írtad meg a posztot, ha blokkolva lettél. 🙂 Különben sem facebookozunk munkaidőben 😀

Ja, és legközelebb, ha kikötődik a cipőd, vagy elveszted a zsepidet, ne minket hívj szerintem, hogy oldjuk meg a problémád, mert ennek ennyi idősen kéne mennie magától. Egyébként eszel te rendesen?

Mondhatnam, hogy en is blokkolnalak, de mivel sokan nem vesznek komolyan, es kinevetnek, ezert gondoltam egy kicsit segitek eligazodni az ugyben.

Teljesen hiheto, hogy a T-Systems nem szolgaltat az irodadban sem internetet, sem nem ad telefon hozzaferest mult pentek ota. De ez egy meg ennel is sulyosabb osszeeskuves, ugyanis mindvegig blokkoltak. Sot nem csak teged, de az egesz kormanyt, az egesz Parlamentet, de igazabol egesz Magyarorszagot.

A T-Systems ugyanis nem egy tavkozlesi szolgaltato, hanem egy szoftverfejleszto ceg. Meg, ha ugyanannak a cegcsoportnak is a tagja, mint akik (valoszinuleg - mert ezek utan mar az sem biztos) a tavkozlesi hozzaferest szolgaltatjak az irodadban.

Nem tudom, hogy ez kepviseloeknel hogy mukodik, mert en mindig a versenyszferaban dolgoztam, de egy ekkora szervezetnel, mint az Orszaggyules (gondolom odatartozik az irodahaz) altalaban van uzemeltetesi reszleg, akik az ilyen problemak eseteben eljarnak. Ezeknek az elereset elvileg minden dolgozo ismeri, vagy ha nem, hat szol a fonokenek, aki meg tuti.

Abban a szervezetben, ahol az egyszeri dolgozora hagyjak az ilyen problemak megoldasat, altalaban komoly gondok vannak. Mindenkepp javaslom, hogy uljetek le a fonokoddel, es beszeljetek at, hogy hogyan tudnatok javitani a kommunikaicotokon es a munkafelteteleiden.

Sziszikém, te fakocka, az fel se merült, hogy műszaki oka lehet? Hisztis egy manus vagy, hallod, de mi, átlag választók ezt úgy szoktuk intézni, hogy ha hiba van, felhívjuk az ügyfélszolgálatot. Hátha nem egyből a TEK miatt nincs telefonunk - bár, ha rajtatok múlna, ugye... Na, nyugodj meg, lélegezz zacskóba, lesz telefonod, idő kérdése.

Be kell dugni azt a kétfokú vasvillaszerű izét abba a malacorrszerű izébe a falon.
Szívesen! ?

Szia Szilárd!
Képzeld engem már évek óta blokkolnak! Nem engednek dolgozni. Átérzem a helyzeted 🙁 Szörnyű. Többször is írtam már nekik itt facebookon meg e-mailt is aztán mindig csak azt mondják, hogy hívjam a 1412 ( Amúgy hívtad már? Routert újra indítottad?) aztán jön egy szerelő aki vagy anyázza az előző szerelőt vagy a szomszédokat aztán elmondja, hogy innentől minden jó ... DE NEM JÓ! ÉVEK ÓTA SZABOTÁLNAK! Szóval örülj, hogy neked csak most kezdték 🙁 Kitartást! Telekom Kitti hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Ákost ne idézz azt nem szeretik!
Amúgy, hogy bírod? Minden okés? Nem jó, hogy nem lehet LANozni bent mi? Ha gondolod ugorj át melózni!

Gergő
A Dühős ügyfél

Szerintem valaki eldobott egy vírusos szenyát a folyosón és ez megfertőzte a zinternetet.

Bocsánat, kicsit hosszúra nyúlt, de így is kimaradt egy csomó nagyon szellemes komment. A végére - hogy visszazökkenjen mindenki a magyar rögvalóba - ide pakolom ugyaninnen, mármint Szilárd alól az összes szurkolóját. Ő speciel nem ironizált, halál komolyan írta:

Tisztelt Németh Szilárd - azért elég elszomorító, hogy milyen alja népek élnek ebben az országban. Nem kell velük foglalkozni 🙂 Az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy magyar levegőt szívjanak és magyar földet tapossanak. Azért érdekes, hogy minden, a kormány által biztosított kedvezményt igénybe vesznek, és minden elért eredményt élveznek. Fogalmuk sincs arról, mi lenne ebben az országban, ha az elmúlt 8 évben nem az Ön pártja kormányozott volna. Nekem viszont van fogalmam arról, ha 2002. és 2010. között nem a balmaffia lett volna kormányon, már Ausztria szintjén élhetnénk. Adjon Isten Önnek sok erőt és egészséget az eljövendő igen nehéz, harcokkal teli évekhez. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok ! Köszönjük, hogy ilyen igaz magyar hazafiakból álló kormány és Fidesz frakció van 🙂

https://kolozsvaros.com/rovidek/szilus-allamtitkart-megtamadta-a-szisztema/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyomásgyakorlási, versenyszferaban, nemzetbiztonsagi, rezsicsökkentés, magyarországról, indítványaikban, visszazökkenjen, nemzetgazdasági, odaröppenhessen, tömegközlekedés, magyarországot, szabályozásért, magyarorszagot, kepviseloeknel, előszeretettel, hibabejelentőt, felzárkóztatni, cegcsoportnak, befolyásoddal, hazugságokkal, kommunikációs, malacorrszerű, szolgaltatjak, vasvillaszerű, szövetségesei, facebookozunk, másodállásban, álhírportálok, bekapcsolgató, kényszeríteni, szülőanyjának, elmagyarázzák, mérhetetlenül, összefutottak, osszeeskuves, ellenőrizzük, délelőtt azzal, nemzet gázszerelője, nemzet veje, nyilvános helyre, bizonyos sármelléki, magyar adófizetők, tömegközlekedés kínjainak, normál kerékvágásba, fostalicskát ezerrel, kormány megvéd, tömeges migrációt, kormány ellen, nyomásgyakorlási kísérletnek, magyar választók, kommunikációs igazgató, fejlett ipari, Tamás Róbert, Mészáros Lölö, Tiborcz István, Széles Gábor, Hidvéghi Balázs, Judith Sargentini, Soros György, Lepsényi István, Nemzetgazdasági Minisztérium, Németh Szilárddal, Rezsicsökkentés Szülőanyjának, Szia Szilárd, ÉVEK ÓTA SZABOTÁLNAK, Telekom Kitti, Tisztelt Németh Szilárd, Adjon Isten Önnek, Hajrá Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.24. 17:51 Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Mindkét magyar váltó elődöntős
01.24. 17:42 Hamarosan forgalomba kerülnek az új 100 forintosok
01.24. 17:42 A Balaton az idei debreceni utazási vásár díszvendége
01.24. 17:41 Héraklész Gála - Özbas Szofi és Kopasz Bálint 2019 legjobb utánpótláskorú s...
01.24. 17:31 Az Európai Unió 26,5 millió euró humanitárius segély küld Nigériának
01.24. 17:22 Olasz kormányfő: a tartományi választások eredménye nem befolyásolja a korm...
01.24. 17:22 Vízilabda Eb - Szerb-olasz találkozó az ötödik helyért
01.24. 17:11 Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamás: nem függesztettek fel!
01.24. 17:02 Több mint száz génhez köti az autizmust a téma eddigi legnagyobb kutatása
01.24. 17:02 Szijjártó Péter: sikeres döntés a keleti nyitás
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Baglyot győz a varjú nappal  Az ajándék (részlet) Kedves G...  Virágok vázában  Png nő  Mai harmónia kártyám  Rózsás csokor  Ünnepelek én is  Facebookon kaptam  Veseproblémákat jelző tünetek  Sárga rózsa  Körte gyógyhatásai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Törhet a tengely...  Mai harmónia kártyám  Ezért csodálatos a kender  Bátorság  Nők rózsával  Téli este  Isten velünk van  Adomány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Törhet a tengely...  Balga  Facebookon kaptam  Ismételgesd...  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Alvó kutyus  Szép estét  Lúgosító leveles kel  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Délutáni pihi  Lusta gazda  Facebookon kaptam  2020-ban 2020-an – Önkén...  A zsarnok gazdagsága  Alvó kutyus  Harag  Székely Bertalan - Ágnes asszo...  Nők rózsával  Facebookon kaptam  Rózsa csokor vázában  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  2. évközi hét csütörtök 01.23  Facebookon kaptam  Kutyus a hóban  Baglyot győz a varjú nappal  Ezért csodálatos a kender  Ő átvitt minket Isten országáb...  Facebookon kaptam  A világ, amiből ez a történet ...  Az erős férfiaknak  Téli kép  Naplemente  2020-ban 2020-an – Önkén...  Levendula csokor  Nagyság  Étel és ital  Egy kis-nővérnek  Balga  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Harag  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ... milyen belépni szótlanul  Posertube  "Légy hű mindhalálig..."  Mai harmónia kártyám  Missa de Angelis - Gloria (wit...  Szép estét  Szalagos fánk recept  Érdekes filmek  Fűszerekkel az egészséges fogy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Veseproblémákat jelző tünetek  Az eucharisztia az ökomenikus ...  Kultúra  Posertube  Orchidea  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Útravaló – 2020. január ...  Gyalázkodás  Az ajándék (részlet) Kedves G...  "Légy hű mindhalálig..."  Png nő  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Balga  Tiziano reneszánsz olasz festő...  Nárcisztikus ember - Egyre töb...  A kultúra hangja a csönd. A cs...  Gyáva és vakmerő  Facebookon kaptam  Ő átvitt minket Isten országáb...  Kultura  Pihenő kutya  Fontoltan fogj a tetthez 
Bejegyzés Címkék
délelőtt azzal, nemzet gázszerelője, nemzet veje, nyilvános helyre, bizonyos sármelléki, magyar adófizetők, tömegközlekedés kínjainak, normál kerékvágásba, fostalicskát ezerrel, kormány megvéd, tömeges migrációt, kormány ellen, nyomásgyakorlási kísérletnek, magyar választók, kommunikációs igazgató, fejlett ipari, hazánkban működő, hócipőm kezd, teljesen biztos, aljas liberális, ugyanolyan ember, nagy Nemzeti, perc alatt, kovetkezo nemzetbiztonsagi, oldaladat napi, kicsit segitek, egesz kormanyt, egesz Parlamentet, tavkozlesi szolgaltato, tavkozlesi hozzaferest, versenyszferaban dolgoztam, ekkora szervezetnel, ilyen problemak, elereset elvileg, egyszeri dolgozora, manus vagy, kétfokú vasvillaszerű, malacorrszerű izébe, helyzeted &#128577, előző szerelőt, szomszédokat aztán, vírusos szenyát, csomó nagyon, végére &#8211, magyar rögvalóba, összes szurkolóját, ilyen emberek, kormány által, balmaffia lett, eljövendő igen, nyomásgyakorlási, versenyszferaban, nemzetbiztonsagi, rezsicsökkentés, magyarországról, indítványaikban, visszazökkenjen, nemzetgazdasági, odaröppenhessen, tömegközlekedés, magyarországot, szabályozásért, magyarorszagot, kepviseloeknel, előszeretettel, hibabejelentőt, felzárkóztatni, cegcsoportnak, befolyásoddal, hazugságokkal, kommunikációs, malacorrszerű, szolgaltatjak, vasvillaszerű, szövetségesei, facebookozunk, másodállásban, álhírportálok, bekapcsolgató, kényszeríteni, szülőanyjának, elmagyarázzák, mérhetetlenül, összefutottak, osszeeskuves, ellenőrizzük, valószínűnek, hangsúlyozta, szolgáltatót, repülőtérről, fostalicskát, hogyaszongya, gázszerelője, uzemeltetesi, blokkolnalak, érdekeltségi, valoszinuleg, minisztérium, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5243
  • e Hét: 27071
  • e Hónap: 86179
  • e Év: 86179
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.