Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ettől lejjebb neked már tényleg nincs!
  2018-05-20 10:15:23, vasárnap
 
  Ettől lejjebb neked már tényleg nincs!

Molnár Bálint | Május 18, Péntek | 17:59

A közpénzszolgálati szöveghűség kedvéért idézet következik alant, ha már a büdöslibsik annyira szeretik rágni a gumicsontokat, amelyeket Orbán Viktor és külön a Fidesz eléjük pakol. Nincs az a cinizmus, nincs az az arrogancia, nincs a sikamlós hazugságáradatnak olyan magas C hangja, amit ne lenne képes megütni ez az ember. És igen, fenntartom, hogy igaza van mindenkinek, aki azt állítja, hogy erre a tömény hazugságra szomjúhozik a frusztrációiból ki nem látó populáció választásokat eldönteni képes része.

Orbán: tényszerűséget, tiszteletet és méltányosságot várunk a Zsidó Világkongresszustól

Mélyen sérti Magyarországot és polgárait Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökének az Open Society Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) Budapestről Berlinbe költözéséről tett nyilvános állásfoglalása; az ügyben levelet írt Orbán Viktor miniszterelnök a szervezet vezetőjének - tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken az MTI-t.

“Csodálkozunk. (...) Az alapítvány elköltözésének Budapesten köztudott és nyilvánvaló oka, hogy Magyarország olyan szabályokat vezetett be, amelyek a transzparenciát kiterjesztik a külföldről finanszírozott szervezetekre is".

“Tisztelettel felhívom az elnök úr figyelmét, hogy az alapítványt és annak alapítóját személyes felelősség terheli az európai antiszemitizmus növekedéséért is. Olyan személyeket is bejuttatott a migránsok között Európába, akiknek politikai és vallási nézetei érzékelhető mértékben megnövelték a zsidó közösségek veszélyeztetettségét. Ezzel szemben Magyarország és annak kormánya az európai zsidó közösségeket is védi, amikor megakadályozza a migránsok ellenőrizetlen bejutását az Európai Unió területére".

“Politikánknak erkölcsi és elvi okai vannak, továbbá a zsidó-keresztény együttélés eszméjét is szolgálják, amelyben mi továbbra is töretlenül hiszünk. Ezért a Zsidó Világkongresszustól természetesen sem elismerést, sem köszönetet nem várunk. Elvárunk ellenben az óceán másik, biztonságosabb részén élő zsidó vezetőktől több éleslátást és együttérzést, a nyilvánosság elé tárt véleményükben több tényszerűséget, tiszteletet és méltányosságot" - írta levele végén “fogyatkozó reménységgel" Orbán Viktor.

Ronald S. Lauder a német Bild lapban szerdán megjelent nyilatkozatában aggodalmát fejezte ki az alapítvány Berlinbe költözése miatt. A Zsidó Világkongresszus elnöke szerint ugyan nem kell mindennel egyetérteni, amit Soros György mond vagy csinál, ugyanakkor méltatlannak nevezte a bánásmódot egy olyan emberrel szemben, aki olyan sokat tett a kelet-közép-európai országokban a demokrácia terjesztéséért a kommunizmus bukása után.

2015. szeptember. Orbán munkareggelin egyeztetett Ronald S. Lauderrel, a Zsidó Világkongresszus elnökével New Yorkban (Fotó: MTI)

Értjük mi vajon egyre fogyatkozó reménységgel, hogy mivel kapcsolatban méltatlankodik a miniszterelnök úr? És ha értenénk is, azt vajon fel tudjuk fogni, mit állít különös tekintettel a pirossal kiemelt gondolati egységben a Soros György őszinte gyűlöletéből és az ellene irányuló hergelésből politikai tőkét kovácsoló dakota hadvezér?

Elsősorban azt nem értjük, hogy milyen alapon sértődik meg helyettünk, a mi nevünkben Orbán Viktor. És ezt annak dacára sem sikerül megérteni, hogy fennállása óta semmi mást nem tesz. Mint hogy megsértődik és óbégatva toporzékol, mert már megint bántják a szuverén magyart. Vagy ütik a zsidót, akit szintén neki kell megvédeni. (Hajlik az a történelmi emlékezet, mint a gumigerinc.) Leginkább azokban a vérzivataros időkben menő ez (vagyis választástól választásig), amikor a legmagasabb fordulatszámon rombolja az ország nemzetközi megítélését az ő két dolgos kezével.

A helyzet az - amint arról már szó esett -, hogy baromira nem Soros György és alapítványa számára veszteség, hogy Berlinbe kénytelenek áthurcolni a putyerkát, hanem Magyarország számára, ahol 1984 óta néhány mocskos milliárdot elköltöttek már arra, hogy az egypárti önkényuralmi sötétség helyett valamiféle demokratikus kosz is ragadjon a népi mentalitásra. Hogy ez nem jött be, az nem Soros szégyene, hanem mindenkié, aki az erőskezű, korrupt vezetőbe kapaszkodva retteg a sarokban kétharmadtól kétharmadig.

Arcpirítóan gáz, hogy az Orbán a Soros-alapítvány távozásának köztudott és nyilvánvaló okait a transzparencia előli meneküléssel magyarázza.

Ordas, hétmérföldes hazugság, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványoknak titkolnivalójuk lenne és nem működnének átláthatóan.

Ordas, hétmérföldes hazugság ez annak fényében, hogy a Tállai Benzinárcsökkentő András vezette NAV az elmúlt évben csaknem hat hónapon keresztül vizsgálódott a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) budapesti irodájában, és annak fényében különösen, hogy a szervezet valamennyi éves beszámolója, és minden tevékenysége nyilvános, elérhető.

Ordas, hétmérföldes hazugság ez annak fényében is, hogy a Stop Soros nevű szégyenletes, törvénycsomagnak keresztelt jogi gánymunka valójában nem ír elő semmilyen szigorúbb átláthatósági követelményeket annál, amelyeknek az OSF, a CÖF-fel ellentétben már ma is megfelel.

Ordas, hétmérföldes hazugság ez annak fényében is, hogy a Soros-alapítványok esetében szerte a világon pontosan és tételesen követhető, kinek, milyen célra és mennyi pénzt adományoznak, globálisan is teljesen nyilvánosak ezek az adatok.

Ordas, hétmérföldes szemfényvesztés mindezek fényében megsértődni és a transzparenciára hivatkozni egy olyan kormánynak, amelyik regnálása óta mindent a kormányzati korrupció átláthatatlanságának, a titkolózásnak, a közérdekű adatok előre megfontolt visszatartásának, a nyilvánosságra tartozó ügyletek nyilvánosságra hozatala megtagadásának vet alá.

Gyalázat, hogy sértődött nyílt levelekben erkölcsi és elvi politizálásról lamentál az az ember, akinek dicsőséges önkényuralmi rezsimje az ellenségnek bélyegzett civil szervezeteknek a nyilvánosság előtti meghurcolását, listázását, Soros-zsoldosozását kormányprogrammá emelte. Aki a hatalmát arra használja, hogy eltiporja azokat a civil szervezeteket, amelyek nem csupán olyan kormányzati feladatokat vállalnak át, amelyeket a kormány magasról leszar, hanem amelyek vállaltan a magyarországi kormányzati korrupció és az átláthatóság hiánya ellen emelnek szót. Ekkor szokott jönni a szuverenitási és a belügyeinkbe való beleszólási hagymáz.

Nos, az már önmagában is botrány, hogy egy indokolatlanul sértődött miniszterelnöki nyílt levélbe belefér a fenti nyilvánvaló hazugság, és elhallgatódik a lényeg: a Stop Soros nevű világ szégyene förmedvény a nemzetbiztonságra hivatkozva, kormányzati engedély hiányában megtiltaná minden szervezetnek, hogy a menedékkérőknek és menekülteknek tanácsot adjon vagy képviselje őket. Vagyis az, hogy az emberi jogokat handabandaként kezelő Orbán-kormány világossá tette: eltapossák a legjelentősebb magyar emberi jogi szervezeteket és támogatóikat. Mert megtehetik, és mert a puskapor homályosítja az agyműködést. És igen, az is kimaradt a levélből, hogy az Orbán-kormánynak jogerős bírósági döntése van arról, hogy pofátlanul hazudott a Soros-féle civilekről és az emberi jogok védelmét gennyes módon összemosta a migránssimogatással és egy egész országot átvert.

Az viszont mindennek a teteje, hogy Magyarország miniszterelnöke, aki a világtörténelem legsötétebb időszakaira emlékeztető kék plakátokon hergelt egy országot és elcsatolt részeit egy magyar állampolgár ellen, egy nyílt levélben, mindenféle bizonyítékok nélkül rágalmazza az illető magyar állampolgárt azzal, hogy személyesen felelős az európai antiszemitizmus növekedéséért. Adatok, tények, bizonyítékok hiányában vádol meg egy embert azzal, hogy ő személyesen szállította Európába az antiszemita elemeket, miközben saját magának tényszerűséget, tiszteletet és méltányosságot követel.

Cseszd meg, Orbán, ettől lejjebb neked már tényleg nincs! Tegnap amiatt üvöltött a Havasi Bertalan nevű alattvalód, hogy nem is maradtál le az Európai Néppárt szófiai csoportképéről, hanem. Szerintem még pár ilyen nyílt levél, és lassan örökre letörölhetjük magunkat Európa csoportképéről. Mert az a gáz, hogy húzol magaddal minket is az alantas, cinikus, hazug gátlástalanság pöcegödrébe. Ahol bárkire rá lehet mutatni, hogy ő az ellenség, ahol bárkit bármiféle bizonyítékok nélkül meg lehet alázni, meg lehet hurcolni és egy életre tönkretenni. Ja, és nem Sorosra gondolok, mert ő már túl van az élet legtöbb árkán és bokrán.

https://kolozsvaros.com/2018/05/18/ettol-lejjebb-neked-mar-tenyleg-nincs/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világkongresszus, visszatartásának, kormányprogrammá, törvénycsomagnak, transzparenciára, menedékkérőknek, alapítványoknak, világtörténelem, titkolnivalójuk, frusztrációiból, követelményeket, szemfényvesztés, antiszemitizmus, miniszterelnöke, miniszterelnöki, transzparenciát, nyilatkozatában, méltányosságot, tényszerűséget, transzparencia, csoportképéről, miniszterelnök, méltatlankodik, állásfoglalása, indokolatlanul, elköltözésének, finanszírozott, biztonságosabb, terjesztéséért, szervezeteknek, handabandaként, gátlástalanság, legjelentősebb, magyarországot, ellenőrizetlen, megakadályozza, közpénzszolgálati szöveghűség, büdöslibsik annyira, sikamlós hazugságáradatnak, tömény hazugságra, ügyben levelet, szervezet vezetőjének, miniszterelnök sajtófőnöke, alapítvány elköltözésének, transzparenciát kiterjesztik, külföldről finanszírozott, európai antiszemitizmus, migránsok között, zsidó közösségek, európai zsidó, migránsok ellenőrizetlen, zsidó-keresztény együttélés, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Zsidó Világkongresszustól, Ronald, Zsidó Világkongresszus, Open Society Foundation, Nyílt Társadalom Alapítvány, Budapestről Berlinbe, Havasi Bertalan, Európai Unió, Soros György, Nyílt Társadalom Alapítványoknak, Tállai Benzinárcsökkentő András, Nyílt Társadalom Alapítványok, Stop Soros, Európai Néppárt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Szép estét  s immár én is felragyogva, ért...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Makszim Gorkij gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó éjszakát  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fekete István - Akác  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Próbálj meg ...  Mindig jusson idő nevetni  Erdőn  Nem méltó hozzád  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Akarat  Png rózsa csokor  Png cica  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png rózsa csokor  Szívem  Hiányzik  A boldog családok mind hasonló...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Őrizkednünk kell...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Rátalálsz  Németh László tollából  Hiányzik  Png nő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png ház  Png telefon  Kövesd a cowboyt!  Gonosz démon-álarc  Bertolt Brecht -től idézet  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  A boldog családok mind hasonló...  Idő  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
közpénzszolgálati szöveghűség, büdöslibsik annyira, sikamlós hazugságáradatnak, tömény hazugságra, ügyben levelet, szervezet vezetőjének, miniszterelnök sajtófőnöke, alapítvány elköltözésének, transzparenciát kiterjesztik, külföldről finanszírozott, európai antiszemitizmus, migránsok között, zsidó közösségek, európai zsidó, migránsok ellenőrizetlen, zsidó-keresztény együttélés, óceán másik, német Bild, alapítvány Berlinbe, olyan emberrel, demokrácia terjesztéséért, kommunizmus bukása, pirossal kiemelt, ellene irányuló, szuverén magyart, vérzivataros időkben, legmagasabb fordulatszámon, ország nemzetközi, egypárti önkényuralmi, népi mentalitásra, sarokban kétharmadtól, transzparencia előli, elmúlt évben, szervezet valamennyi, világon pontosan, transzparenciára hivatkozni, olyan kormánynak, kormányzati korrupció, közérdekű adatok, nyilvánosságra tartozó, ellenségnek bélyegzett, nyilvánosság előtti, hatalmát arra, civil szervezeteket, kormány magasról, magyarországi kormányzati, átláthatóság hiánya, belügyeinkbe való, indokolatlanul sértődött, fenti nyilvánvaló, nemzetbiztonságra hivatkozva, emberi jogokat, legjelentősebb magyar, puskapor homályosítja, emberi jogok, egész országot, viszont mindennek, világtörténelem legsötétebb, magyar állampolgár, nyílt levélben, illető magyar, embert azzal, antiszemita elemeket, életre tönkretenni, élet legtöbb, világkongresszus, visszatartásának, kormányprogrammá, törvénycsomagnak, transzparenciára, menedékkérőknek, alapítványoknak, világtörténelem, titkolnivalójuk, frusztrációiból, követelményeket, szemfényvesztés, antiszemitizmus, miniszterelnöke, miniszterelnöki, transzparenciát, nyilatkozatában, méltányosságot, tényszerűséget, transzparencia, csoportképéről, miniszterelnök, méltatlankodik, állásfoglalása, indokolatlanul, elköltözésének, finanszírozott, biztonságosabb, terjesztéséért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.