Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Valahol itt lehet elhantolva a nemzeti-polgári ostobaság köz
  2018-06-03 08:57:24, vasárnap
 
   
  Valahol itt lehet elhantolva a nemzeti-polgári ostobaság közpénzen hízlalt ebe

H. Andrea | Június 2, Szombat | 18:06

A polgári oldal fontos alapköve, hogy a homoszexualitást nem bünteti sem jogilag, sem kiközösítéssel (igen helyesen), viszont nem is propagálja (szintén helyesen). Ám nem lehet nemzeti cél a homoszexualitás propagálása egy olyan helyzetben, amikor amúgy is csökken/elöregszik a népesség, hazánkat pedig idegen invázió fenyegeti.

Egyszerű lenne annyit írni az év cikkéről, mert véleményem szerint június 2-án ez messze az év cikke (megjelent a Magyar Idők nevű fideszes közpénzportálon tegnap délelőtt), hogy aki ennyit értett meg az Erkel Színház színpadán látható Billy Elliot történetéből, az bármilyen aljasságra képes. Budaházy Edda érdemrendet neki! Milo Yiannopoulos babérkoszorúval!

Mielőtt valaki mindent elsöprő érvként azzal állna elő, hogy dehát ki olvas Magyar Időket, szeretném ünnepélyesen felkérni, kivételesen ne bagatellizálja, hogy több mint kétezer ember érthetően kifejezte ama véleményét: tetszik neki ez a reménytelen, félművelt tahóság.

Tisztázzuk az alapvetést: Lee Hall és a Grammy-díjas Elton John világhírű, díjnyertes darabját, amely a három Oscar-díjra jelölt Billy Elliot című film cselekményén alapul, Szirtes Tamás vitte színpadra, aki olyan névtelen színészekre osztotta a szerepeket, mint Stohl András, Csákányi Eszter, Bencze Ilona vagy Hűvösvölgyi Ildikó.

Ez már önmagában is felháborító az igazi rendszerváltással még adós magyar kultúra vonatkozásában, de itt van még a történet is, ami veszélyesen borzalmas (a minden idők cikke alapján erős kételyeim vannak afelől, hogy az ügyeletes megtekintő és hisztériázó közíró asszony az alapmű ismeretében ment el szörnyűlködni az Erkelbe).

Az 1980-as évek Angliájában járunk, Billy nehéz sorsú családba születik, édesanyja meghalt, szigorú édesapja és bátyja a bányászok kemény életét éli. Az apa azt akarja, hogy a kisfiú bokszolni tanuljon, minthogy generációk óta mindenki ezt a sportot űzte a családban. Billy azonban a bokszedzésen megpillantja a terem másik sarkában folyó balettórát, a mozdulatok varázsa pedig elbűvöli. Olyannyira, hogy minden tiltás, nehézség, viszontagság ellenére balettozni kezd és valóra váltja álmait. A történet nem mellékszála és nem mellékszereplője Michael, Billy meleg barátja. Aki érzelmileg valóban vonzódik Billyhez (aki viszont egyértelműen a lányokhoz vonzódik), ám akinek támogatása nélkülözhetetlen abban, hogy a tehetséges fiú megtalálja az útját a férfiatlannak számító balett világában.

Tekintsünk el attól, hogy igen nagy bizonyossággal kijelenthető: nincs még egy hely a földön, ahol ebből a történetből ivarérett, épeszű ember a penetráns, féktelen melegpropagandát, a liberális propaganda által erőltetett, mára divattá lett másságot bírta volna kiolvasni. Amit azonban ez a szerencsétlen közpénzmunkás - az alapmű ismeretében - összehordott erről a darabról, azt kötelező lesz tankönyvek lapjain mutogatni.

A rendezőt és azt, aki hagyta, hogy bemutassák, nem lenne túlzás megrontással vádolni.
Hogyan történhet meg az, hogy egy ilyen jelentős állami intézmény, mint az Operaház, tökéletesen szembemegy az állam céljaival, és a legérzékenyebb korban lévő, ​tíz év körüli fiatalok számára készült előadást ilyen penetráns, féktelen melegpropagandára használja fel?
... az Erkel Színház tele volt gyerekkel, akik a következőket láthatt​ák: egy szegény angol bányász fiú ​foci helyett ​inkább ​balettozni szeretne (ez nyilván tipikus!). Ha már balettozik, akkor csak ​meleg lehet. Ezt abból is tudhatjuk, hogy beletettek egy csomó jelenetet A hattyúk tavából, amiről a műveltebb közönség tudja, hogy erről a probl​ematikáról ​szól az egész, valószínűleg azért, mert Pjotr Csajkovszkij is meleg volt.
A főszereplő halott édesanyja rendszeresen megjelenik, és csak azt hangsúlyozza, hogy ,,Merj önmagad lenni", vagyis persze meleg. Mi más lenne egy anya álma! Hab a tortán, hogy sokszor borzasztó közönséges a darab nyelvezete, állandóan ilyeneket hallunk a gyerekektől, hogy: basszus, szívatás stb.
Kizártnak tartom, hogy Ókovács Szilveszternek ne lenne annyi joga, hogy egyes jeleneteket kihagy egy rendezésből vagy kisebb változtatásokat kér.​ Ha ez nem lehetséges, akkor nem kell azt a darabot színre vinni!​
A legnagyobb baj éppen az, hogy mindez a tudatalattiban hat a gyerekeknél, pont abban a korban, amikor még lehet az irányultságot befolyásolni.
Tudtommal kormányunk (...) a családi boldogulást próbálja meg sok eszközzel és pénzzel elősegíteni, így érthetetlen és tűrhetetlen, hogy egy vezető állami intézmény szembemegy ezzel a szándékkal, és szerencsétlenné tesz jó pár fiatalt, akik maguktól esetleg ​nem mentek volna ebbe az irányba.

A fenti gondolatok szerzőjének kifinomultan földostoba gondolataival ellentétben szerintem az a legnagyobb baj, amit Edgar fogalmazott meg, miután tegnap közös erővel elolvastuk ezt a cikket. Idézem:

Szerintem az van, hogy pusztul a vidék. Ezért van minden. Régen ezek falubolondja funkciót töltöttek be, de a falvak úgy legatyásodtak, hogy már nem tudják eltartani őket. Orbán gyűjti maga köré mindet. Ez az új szociális háló.

Szerintem is valahol itt lehet elhantolva a nemzeti ostobaság közpénzen hízlalt ebe. Hogy jogilag nem büntetjük, hivatalosan nem üldözzük a melegeket, pedig igény az volna rá. Nem tudom, ki írta ezt a cikket, nem tudom, mikor és hol tört el az illetőben valami, de én még mindig nehezen hiszem el, hogy a polgári oldal időről időre a homoszexualitás - különösen gyerekkorban - fertőző, ragályos mivoltán forgatja az ő bárgyú szemeit. Milo Yiannopoulos ánuszrózsájának kényeztetése közben.

Schmidt Mária és a világ egyik leghíresebb szélsőséges provokátora, Milo Yiannopoulos. Képünk illusztráció (via Facebook/Schmidt Mária)

A mi buzink jó buzi, ha minket éltet, velünk ért egyet, akkor nem a buzisága a lényeg. Ha mi állítjuk rivaldafénybe, hogy buziként a családbarát Orbán-kormányt lefetyelje körbe, akkor az nem buzipropganda, hanem az egyedüli járható út a liberális dekadencia fertőjében. Akkor nem téma a szexuális irányultsága, hiszen a fideszes berkekben agyon ajnározott ripacstrollt a saját homoszexualitása sem akadályozza meg abban, hogy sorstársait aberráltaknak nevezze és ellenük gyűlöletet szítson.

Ez a polgári oldal következetessége. Innen jutnak el oda, hogy egyáltalán mit képzelnek magukról azok a szerzők/rendezők, akik olyan műveket írnak/állítanak színpadra, amelyekben 11 éves kisfiúk foci helyett inkább balettozni szeretnének és meleg barátaik vannak? Hova vezet ez, és miért nézi ezt tátott szájjal a jószándékú kormány, ahelyett, hogy máglyán égetné el Szirtes Tamást, amiért szerencsétlenné teszi és megnyomorítja a fiataljainkat? És a tetejébe még Pjotr Csajkovszkij is meleg volt, ennek tudatában műkedveljék ezután A hattyak tavát, tisztelt polgártársak!

Én meg azt javasolnám, hogy egyenesen tiltsák be a Billy Elliot című musicalt, rohadjon meg Elton John is a Grammy-díjával (pláne, hogy még buzi is)! Rohadjon meg Ókovács Szilveszter is, akinek Fidesz-hűségéhez nem sok kétség férhet, aki ugyan nem buzi, de kissé eltévelyedett a NER-ben. Két éve, amikor a darabot az Állami Operaházban tűzték műsorra, volt pofája olyanokat nyilatkozni, hogy ez nem csak az Opera repertoárját színesíti, meg hogy reményeik szerint a Billy Elliot segít majd szélesebb körben megszerettetni, népszerűsíteni a balett műfaját, és több család dönt úgy, hogy balettórákra járatja a gyerekét.

Balett? Mint önmegvalósítási eszköz? Pláne fiúk esetében? Miről beszélünk, amikor a szófaragó asszony is megmondta, hogy a Merj önmagad lenni! anyai intelem a buziság felvállalására vonatkozik (ismétlem: Billy nem meleg!), és egyáltalán nem azt, hogy akkor is kövesd az álmaidat, ha mindenki más kiröhög ezért. Igen, ők a polgári oldal, akiket az a legritkább esetben sem zavar meg két ilyen fékevesztett őrjöngés között, hogy a hagyományos magyar családokban nem ritkán az alkohol, az erőszak, az iskolázatlanság, a szegénység oltárán válnak szerencsétlenné gyerekek, de epét hánynak attól, hogy szerintük a Billy Elliot a homoszexualitást propagálja.

Nem, tisztelt cikkíró, a Billy Elliot mindent propagál, ami önöktől távol áll és ismeretlen, a homoszexualitást a legkevésbé. Az önerőből önmegvalósítást, az művészet örömét és szépségét, a barátságot (aminek soha nem lehet akadálya, hogy valaki minek születik), az életigenlést, a kemény munka és a tehetség kibontakozásának lehetőségét mind-mind propagálja.

Úgyhogy megnyugtatásul közlöm: bár naponta kapjuk az arcunkba, hogy ebben az országban a kitartó lopás, csalás, hazudozás, gazemberség útján lehet felérni az önmegvalósítás legmagasabb csúcsaira, a legtöbbünkből mégsem lett hazug, rabló gazember. Pont így van ez a melegséggel is. Nem terjed sem cseppfertőzéssel, sem a művészet útján, és pláne nem a liberálisok divatbetegsége, úgyhogy nem kell gyógyítani. Persze ha egy közíró ennyire sötét, mit várjunk a közönségétől, akinek hörög?


https://kolozsvaros.com/2018/06/02/valahol-itt-lehet-elhantolva-a-nemzeti-polgari -ostobasag-kozpenzen-hizlalt-ebe/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: melegpropagandát, nélkülözhetetlen, mellékszereplője, homoszexualitást, következetessége, homoszexualitása, kibontakozásának, cseppfertőzéssel, önmegvalósítást, babérkoszorúval, közpénzportálon, szerencsétlenné, iskolázatlanság, homoszexualitás, ánuszrózsájának, változtatásokat, önmegvalósítási, szilveszternek, bagatellizálja, tudatalattiban, felvállalására, vonatkozásában, divatbetegsége, bizonyossággal, önmegvalósítás, népszerűsíteni, megszerettetni, megnyugtatásul, kiközösítéssel, legérzékenyebb, aberráltaknak, rivaldafénybe, gondolataival, buzipropganda, legatyásodtak, szörnyűlködni, nemzeti-polgári ostobaság, polgári oldal, homoszexualitás propagálása, olyan helyzetben, bármilyen aljasságra, három Oscar-díjra, igazi rendszerváltással, minden idők, ügyeletes megtekintő, alapmű ismeretében, 1980-as évek, bányászok kemény, kisfiú bokszolni, sportot űzte, bokszedzésen megpillantja, terem másik, Magyar Idők, Erkel Színház, Billy Elliot, Budaházy Edda, Milo Yiannopoulos, Magyar Időket, Grammy-díjas Elton John, Szirtes Tamás, Stohl András, Csákányi Eszter, Bencze Ilona, Hűvösvölgyi Ildikó, Pjotr Csajkovszkij, Ókovács Szilveszternek, Schmidt Mária, Szirtes Tamást, Elton John, Ókovács Szilveszter, Állami Operaházban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.13. 22:42 Önkormányzat 2019 - Kőszegi Zoltán (FIDESZ) Dabas polgármestere
10.13. 22:42 Önkormányzat 2019 - Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) Eger po...
10.13. 22:42 Önkormányzat 2019 - Pásztor Béla (Független) Veresegyház polgármestere
10.13. 22:29 Önkormányzat 2019 - Dr. Fetter Ádám (TEVÖ) Pilisvörösvár polgármestere
10.13. 22:29 Önkormányzat 2019 - Dávid Zoltán (FIDESZ-KDNP) Orosháza polgármestere
10.13. 22:29 Önkormányzat 2019 - Szita Károly (FIDESZ-KDNP) Kaposvár polgármestere
10.13. 22:29 Önkormányzat 2019 - Toldi Balázs (Független) Gyomaendrőd polgármestere
10.13. 22:29 Önkormányzat 2019 - Dr. Hosszú József (FIDESZ-KDNP) Újfehértó polgármestere
10.13. 22:28 Önkormányzat 2019 - Szabó Péter (FIDESZ-KDNP) Paks polgármestere
10.13. 22:28 Önkormányzat 2019 - Basky András (FIDESZ-KDNP) Lajosmizse polgármestere
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Őszi csendélet  A hála az élet nagy szorzója  Facebookon kaptam  Magyarország Nagyasszonya, ok...  Őszi csokor  Őszi ajtódísz  Jó reggelt , szép napot  Jó éjszakát  Nyíló rózsa  Szép őszi napot  Őszi kép  Az Eucharisztia ünneplése 67.  Őszi kép  Őszi csendélet  Egy kedves kutyus  Őszi kép  Hallgatnak a fák  Őszi csokor  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Szép hetet  Vízcseppes rózsa  Őszi kép  Png nő  Őszi kép  József Attila: Istenem  Facebookon kaptam  Posertube  Hallgatnak a fák  Mély ráncok ellen is jó  Gyönyörű ősz, te lelket simoga...  Üzenet...  Esti kép  Facebookon kaptam  Mély ráncok ellen is jó  Őszi csendélet  Addig, amíg többet akarsz és n...  Jó reggelt , szép napot  Őszi kép  Őszi csokor  Esti kép  Isten személyes megismerése  Facebookon kaptam  Rózsa pillangóval  Őszi kép  Mírjam barátnőmtől facebookon  Ligeti Éva- Ősszel  Őszi kép  Nappal szeretetét rendeli mell...  Őszi kép  ŐSSZEL. Tompa Mihály Az ősz n...  Csöndes munka - Százkilencvenn...  Őszi csendélet  Őszi kép  Szèp estét kedves látogat...  Esti kép  Facebookon kaptam  Világító torony  Kutya mama kölykével  Facebookon kaptam  Kisfiú almákkal  ISL csapatok úszó versenye 201...  Őszi kép  Üzenet...  A hegyekben havazott - Marosv...  Őszi csendélet  Szuper szép napot  Őszi kép  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam  Őszi kép  Boldogasszony Anyánk a Notre D...  Facebookon kaptam  Részlet Pio atya imájából  Megyek az utamon, némán, csend...  Szép hetet  Őszi kép  E heti jókívánságom  Vidám, szép napot  Egy kedves kutyus  Őszi levelek  Őszi ajtódísz  ősz  Egy kis pancsolás  Facebookon kaptam  Kortárs művészek alkotásai  Szép őszi napot  Tóbiás Tünde versei  A hála az élet nagy szorzója  Posertube  Őszi kép  Egy kalapos nő  Kellemes estét  Diók kosárban  A gyermekek nem születnek ross...  Mírjam barátnőmtől facebookon  Facebookon kaptam  Őszi ajtódísz  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nemzeti-polgári ostobaság, polgári oldal, homoszexualitás propagálása, olyan helyzetben, bármilyen aljasságra, három Oscar-díjra, igazi rendszerváltással, minden idők, ügyeletes megtekintő, alapmű ismeretében, 1980-as évek, bányászok kemény, kisfiú bokszolni, sportot űzte, bokszedzésen megpillantja, terem másik, mozdulatok varázsa, lányokhoz vonzódik, férfiatlannak számító, történetből ivarérett, liberális propaganda, szerencsétlen közpénzmunkás, ilyen jelentős, állam céljaival, legérzékenyebb korban, következőket láthatt&#8203, szegény angol, csomó jelenetet, hattyúk tavából, műveltebb közönség, főszereplő halott, anya álma, darab nyelvezete, rendezésből vagy, darabot színre, irányultságot befolyásolni, családi boldogulást, vezető állami, fenti gondolatok, nemzeti ostobaság, illetőben valami, homoszexualitás &#8211, világ egyik, családbarát Orbán-kormányt, egyedüli járható, liberális dekadencia, szexuális irányultsága, fideszes berkekben, saját homoszexualitása, jószándékú kormány, hattyak tavát, balett műfaját, szófaragó asszony, buziság felvállalására, hagyományos magyar, szegénység oltárán, homoszexualitást propagálja, önerőből önmegvalósítást, művészet örömét, kemény munka, tehetség kibontakozásának, kitartó lopás, önmegvalósítás legmagasabb, legtöbbünkből mégsem, művészet útján, liberálisok divatbetegsége, közíró ennyire, melegpropagandát, nélkülözhetetlen, mellékszereplője, homoszexualitást, következetessége, homoszexualitása, kibontakozásának, cseppfertőzéssel, önmegvalósítást, babérkoszorúval, közpénzportálon, szerencsétlenné, iskolázatlanság, homoszexualitás, ánuszrózsájának, változtatásokat, önmegvalósítási, szilveszternek, bagatellizálja, tudatalattiban, felvállalására, vonatkozásában, divatbetegsége, bizonyossággal, önmegvalósítás, népszerűsíteni, megszerettetni, megnyugtatásul, kiközösítéssel, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1780
  • e Hét: 1780
  • e Hónap: 19333
  • e Év: 376622
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.