Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Igazi csodaország ez. A szó legtragikusabb értelmében
  2018-06-03 08:59:35, vasárnap
 
  Igazi csodaország ez. A szó legtragikusabb értelmében

H. Andrea | Június 2, Szombat | 8:04

Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki nem tud, vagy akinek nem lehet aludni szombaton reggel 8 óra körül. Valóban szombat van, június második napja júliusi hőmérséklettel, és a közélet reménytelenség szokásos hömpölygése. Dolgos hétvége ez (már amennyiben a belterjes szájtépés annak számít) a kétharmados gépezet számára. Ha jól tudom, ma van a 14. kötcsei, valamiért polgárinak elkeresztelt piknik napja, amelyet az újrahasznosított, szűnni nem akaró Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervez, és ahol a miniszterek elnöke szigorúan zárt körben, ahogy ők szokták (azért remélhetőleg a lakájmédiát nem zárják ki, hogy ők legalább jól értesülhessenek mindenről) szónokol az állampárt úgynevezett szellemi és gazdasági holdudvarának. Ez Schmidt Máriától Schmitt Pálig mindenkit is magába foglal. Azt most így hirtelen nem tudom megmondani, hogy a Fideszben a szellemi megnevezés pontosan mit takar. Pláne az egykori áLamfő vonatkozásában.

Tegnap este a kollégám még azon morfondírozott, hogy vajon Farkas Flórián romaügyi hídépítővel mi történt, hogy a neve nem szerepel a miniszterelnöki megbízottak és kormánybiztosok aktualizált listáján. Erre most sem tudom teljes bizonyossággal a választ (bár sejteni vélem, hogy még annál is jobban eldugták, mint amennyire eddig elbújt az idegesítő nyilvánosság elől), viszont jó hírrel szolgálhatok Farkas egyik legnagyobb élő rajongójával kapcsolatban. Aki nem más, mint éppen Balog Zoltán. Aki tavaly októberben, a Lungo Drom 27. születésnapján nem győzte ajnározni a romák védőszentjét, miszerint ő az első cigány vezető Magyarországon, akivel érdemben lehet és lehetett együttműködni. Ez az együttműködés olyan jól sikerült (zárójel: nemrég került elő egy hangfelvétel, amelyen az Országos Roma Önkormányzat elnöke azt állítja, hogy Flórián kartárs 30 milliárd forintot lopott el az idők során az ORÖ-től), hogy Orbán Viktor miniszterelnöki biztossá ütötte a dilettáns lelkészt, akinek feladata lesz koordinálni a magyarországi romákkal kapcsolatos társadalmi egyeztetést irányító tevékenységet; ellátni a roma felzárkózás kormányzati koordinációját; és részt venni a roma kultúra értékeinek megőrzését és terjesztését, oktatását szolgáló tevékenységekkel, fejlesztésekkel kapcsolatos feladatok ellátásában. Balog munkáját Orbán irányítja, és egy ötfős titkárság segíti majd.

Ez a történet is szépen példázza, hogy a feltétlen lojalitás ebben a rendszerben minden esetben felülírja az arrogáns hozzá nem értést, vagy a korrupt gazemberséget. Senkit nem hagynak az út szélén. E konkrét esetben: sem a 40 milliárdos adósságot hátrahagyó, az egészségügyi-oktatási-szociális szféra szétverését lemenedzselő szellemi esztergályost, sem az enyves kezű bűnözőt, aki széthordta a roma felzárkóztatási forrásokat. Azon picit csodálkozom, hogy Farkast nem tüntették ki ezzel a lendülettel.

Nem úgy, mint bizonyos Takaró Mihály irodalomtörténészt, akinek pedagógusnap alkalmából díjazták a munkásságát. Takaró úr a gyerekek harmonikus személyiségformálásáért végzett kiemelkedő munkájáért kapta meg a kitüntetést. De kicsoda is Takaró úr? Röviden: ez a történelmi Jobbik (=cukisodás előtt) tövéről fakadó kiváló gondolkodó minden más érdeme és erénye mellett Wass Albert, Nyírő József és Tormay Cécile műveit propagálta termékeny élete során, és gondolom, ez ma sem múlt el neki. Kertész Imrét ehhez képest nem tartja magyarnak, 2009-ben a Polgárok Házában egyenesen azt mondta: Magyarország szép lenne, ha Petri György nem kapott volna Kossuth díjat (szerinte a költő a pokolra jutott, néhány emelettel lejjebb van Istennél), a változatosság kedvéért pedig úgy vélte, hogy Spiró Györgyöt nem lehet embernek nevezni. Azt hiszem, hogy előbb-utóbb valóban elérjük a szép világot. A kirekesztő, szélsőséges, ordas eszmék fojtogató világát, ahol állami elismerés jár azért, ha valaki dehumanizálja a szélsőségből kilógó normalitást, ahol a melldöngető kereszténységen és magyarságon túl semmi nincs. Ahol ilyen emberek formálják harmonikusan a felnövekvő generációk személyiségét.

Igazi csodaország ez a szó legtragikusabb értelmében. Ahol a sokszorosan lebőgött Kósa Lajos nevű nemzeti szórakoztatóművész és intellektuális vakondtúrás feleségének adósságban úszó, egyébként 139 milliós vagyonnal rendelkező, ám mindössze 6 millióért megvásárolt cége közel 100 milliós profitot termel, ott igenis érdemes nagyokat álmodni. Nettó tizenötszörös nyereség. Minden, amihez hozzányúlnak csodává változik a kezeik között.

Igazi csodaország az, ahol már isten tudja hányadik éve eredményesen működik az, hogy az ügyeletes Hollik kiáll és rezzenéstelen pofával két perc leforgása alatt tízszer sorosozva büfögi a kamerába, hogy már megint megtámadták Magyarországot. Mert Sorosnak mindenhol megvannak az emberei. Tegnap éppen az Európa Tanács emberi jogi biztosa nehezményezte a Stop Soros nevű gány- és fércmunkát, erre szalajtották a Fidesz vesztes képviselőjelöltjét toporzékolni. Miközben az ország harmada nyomorog, a kormánypártok változatlan impertinenciával tolják az összeesküvés-elméleteiket. Ebből is érdemes megjegyezni a Fidesz-KDNP kontraszelekcióra épülő káderpolitikáját: Hollik lebőg a választáson, nem tagja a Fidesz-frakciónak, de megkapja a Fidesz frakciószóvivői posztját, hogy újabb négy évig nyomja a faék egyszerűségű agymosó dumáját, amivel máshol még portás sem lehetne. Ajánlanám Hollik szóvivőnek és gazdáinak a Nyílt Társadalom Alapítványok budapesti szóvivőjével készült friss interjút, még akkor is, az erkölcsi gerincferdülést nem gyógyítja.

Amúgy valaki hallott mostanában valamit az ellenzéki pártokról? Hogy most már nagyon elkezdtek dolgozni, hogy járják az országot, hogy készülnek a legközelebbi megmérettetésre, hogy komolyan veszik magukat, hogy megértették a választók üzenetét? Jó, nem akarom elbagatellizálni, láttam, hogy már kiadtak néhány közleményt és tájékoztatták a sajtót és összeráncolták a homlokukat és azt mondták, hogy ebből elég. Én kérek elnézést.

Igazi csodaország az, ahol annyira hülyére lehet venni a mélyen megvetett választókat, hogy a rengeteg közpénzmilliárdból fenntartott folyamatos választási kampány ellenére, az elvtársaknak volt bőr a képükön a 2018-as választás hivatalos kampányköltései címszó alatt 870 millió forintot feltüntetni. Úgy, hogy tavaly illetve idén április 8-ig Rogánék közel 20 milliárd forintott égettek el sorosozásra. Szerintem jól csinálják. És akkor Kásler doktor tegnapi szellemi ámokfutásáról, vagy a színházban támadó buzilobbiról még egy szót sem szóltam. Nem baj, következik.

https://kolozsvaros.com/rovidek/igazi-csodaorszag-ez-a-szo-legtragikusabb-ertelme ben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: impertinenciával, káderpolitikáját, újrahasznosított, tevékenységekkel, elbagatellizálni, kampányköltései, kormánybiztosok, kereszténységen, miniszterelnöki, frakciószóvivői, gerincferdülést, felzárkóztatási, értesülhessenek, fejlesztésekkel, megmérettetésre, hőmérséklettel, vonatkozásában, összeráncolták, bizonyossággal, születésnapján, morfondírozott, reménytelenség, legtragikusabb, intellektuális, magyarországon, magyarországot, koordinációját, változatosság, rezzenéstelen, együttműködés, tizenötszörös, ámokfutásáról, személyiségét, esztergályost, tevékenységet, nehezményezte, közélet reménytelenség, belterjes szájtépés, kétharmados gépezet, miniszterek elnöke, állampárt úgynevezett, szellemi megnevezés, egykori áLamfő, miniszterelnöki megbízottak, idegesítő nyilvánosság, romák védőszentjét, első cigány, együttműködés olyan, idők során, dilettáns lelkészt, magyarországi romákkal, roma felzárkózás, Balog Zoltán, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, Schmidt Máriától Schmitt Pálig, Farkas Flórián, Lungo Drom, Országos Roma Önkormányzat, Orbán Viktor, Takaró Mihály, Wass Albert, Nyírő József, Tormay Cécile, Kertész Imrét, Polgárok Házában, Petri György, Spiró Györgyöt, Kósa Lajos, Mert Sorosnak, Európa Tanács, Stop Soros, Ajánlanám Hollik, Nyílt Társadalom Alapítványok,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Akarat  Szép napot kívánok  Alázat  A televizió nem a kultúrát kép...  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Esti kép  Tanuld meg ezt a versemet  Varga János Veniam - Fontos sz...  Idő  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kaffka_Margit  Akik bántanak téged  Tóth Ágnes - Szervusz pad  210 éve született a SZÓZAT meg...  Neked tudnod kell  A sors  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Gonosz démon-álarc  A másik dolog,  Facebookon kaptam Krisztinától  Adakozás  A televizió nem a kultúrát kép...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyi telefonál  A boldog családok mind hasonló...  s immár én is felragyogva, ért...  Rátalálsz  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png lepke  Makszim Gorkij gondolata  A másik dolog,  Png telefon  Akarat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép álmokat!  Png cica  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Idő  Mi lenne ha  Minden harmadik...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Nevem  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Erdőn  Kellemes délutánt kívánok  Radikális szeretet  Szívem  Csak a fogyatkozás látható  Esti kép  s immár én is felragyogva, ért...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  képre írva  Png nő  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mi lenne ha  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... 
Bejegyzés Címkék
közélet reménytelenség, belterjes szájtépés, kétharmados gépezet, miniszterek elnöke, állampárt úgynevezett, szellemi megnevezés, egykori áLamfő, miniszterelnöki megbízottak, idegesítő nyilvánosság, romák védőszentjét, első cigány, együttműködés olyan, idők során, dilettáns lelkészt, magyarországi romákkal, roma felzárkózás, ötfős titkárság, feltétlen lojalitás, rendszerben minden, arrogáns hozzá, korrupt gazemberséget, enyves kezű, roma felzárkóztatási, gyerekek harmonikus, történelmi Jobbik, pokolra jutott, változatosság kedvéért, szép világot, szélsőségből kilógó, melldöngető kereszténységen, felnövekvő generációk, sokszorosan lebőgött, kezeik között, ügyeletes Hollik, ország harmada, kormánypártok változatlan, faék egyszerűségű, erkölcsi gerincferdülést, ellenzéki pártokról, legközelebbi megmérettetésre, választók üzenetét, mélyen megvetett, elvtársaknak volt, 2018-as választás, színházban támadó, impertinenciával, káderpolitikáját, újrahasznosított, tevékenységekkel, elbagatellizálni, kampányköltései, kormánybiztosok, kereszténységen, miniszterelnöki, frakciószóvivői, gerincferdülést, felzárkóztatási, értesülhessenek, fejlesztésekkel, megmérettetésre, hőmérséklettel, vonatkozásában, összeráncolták, bizonyossággal, születésnapján, morfondírozott, reménytelenség, legtragikusabb, intellektuális, magyarországon, magyarországot, koordinációját, változatosság, rezzenéstelen, együttműködés, tizenötszörös, ámokfutásáról, személyiségét, esztergályost, tevékenységet, nehezményezte, magyarországi, dehumanizálja, gazemberséget, kormánypártok, tájékoztatták, holdudvarának, együttműködni, szóvivőjével, hozzányúlnak, remélhetőleg, legközelebbi, terjesztését, egyszerűségű, kapcsolatban, rajongójával, szolgálhatok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1064
  • e Hét: 4166
  • e Hónap: 15277
  • e Év: 168773
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.