Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek ót
  2018-06-05 21:37:44, kedd
 
  Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek óta. Az pedig ön, drága jó Kövér úr!


Molnár Bálint | Ma | 8:00

Hétfő után kedd! Jó reggelt kívánok, egy ilyen hétfő után várhatóan a kedd is ilyen lesz, de mivel sem idő-, sem tenyérjós nem vagyok, inkább maradjunk annál, amit biztosan tudunk.

Az ilyen hétfő egyik emblematikus híre az ország szedett-vetett gyűléséhez kapcsolódik. Ahol a házmesteri rendelkezés szerint - mint említettük már - csak a napirendi pontok megtárgyalása, és a napirend utáni felszólalások után, a szinte üres ülésteremben tehette le képviselői esküjét az LMP-s Hadházy Ákos. Itt és most erről már csak annyit, hogy Hadházy eskütételén mindössze hét képviselőtársa maradt a teremben. Ebből csak kettő volt LMP-s, a párt Szél nevű társelnöke nem volt köztük. Ez semmit nem jelent, a bokros teendők már csak ilyenek.

Ezzel áttételes összefüggésben a tegnapi nap videója ITT tekinthető meg. Főszereplő: Gyurcsány Ferenc és az LMP krémje. Részletes kommentárt nem tudok hozzáfűzni, viszont ez a kis pillanatfelvelvétel akaratom ellenére eszembejuttatta a választási kampányban előadott összeborulási-egy asztalhoz ülési bohóckodást és rablómesét amiből kiderült, micsoda pocsék vendéglátó ez a Feri, száraz a pogácsája és alkoholt sem ad a vendégeinek, holott ő csatakrészeg. Mellesleg a Fideszt akarták leváltani. Az irány kiváló volt és az is maradt.

Az ilyen hétfő másik hőse természetesen maga az igazságot és erkölcsöt oktató, frusztrált házmester (a pacalpörkölt-felelős államtitkárt meg a többieket most hagyjuk), aki nem volt hajlandó magyarázattal szolgálni arra nézvést, hogy a Gémesi György helyére kerülő Hohn Krisztina (LMP), illetve a Karácsony Gergely mandátumát átvevő Kocsis-Cake Olivio (P) miért nem tudták letenni az esküjüket. Mármint azt lehet tudni, hogy a házszabály szerint a megüresedett mandátumot megszerző képviselő választási iratait a mentelmi bizottságnak kell megvizsgálni az eskütétel előtt, a hölgyek-urak meg basztak rá összehívni a mentelmi bizottságot, pedig a hétfői parlamenti ülés napirendjén szerepelt, hogy két új ellenzéki képviselő esküt tesz. Viszont az eljárás, ahogyan a mindenható Kövér megpróbált átsiklani a mulasztás fölött, majd amikor Szél megkérdezte, hogy ezt mégis hogy gondolták, akkor enerváltan annyit nyögött ki, hogy majd tisztázzuk, magyarázatot fog kapni, mehetünk tovább a munkával, ha megengedi, pontosan megmutatja, mennyire magasról tesznek ők mindenre és mindenkire is. Mer' a kétharmaddal a háromharmadot, ugye.

És ez még mindig sehol nincs ahhoz a sértődéshez és hisztihez képest, amit Jakab Péter jobbikos képviselő felszólalása kapcsán előadott:

Jakab: Bevallom őszintén, kicsit meg vagyok szeppenve, nem azért, mert ez az első parlamenti felszólalásom, hanem azért, mert Isten bizony ennyi bűnöző előtt én még életemben nem beszéltem.

Kövér: Ahhoz képest, hogy ez az első hozzászólalása, feltűnő modortalanságról és ostobaságról tett tanúbizonyságot. (...) Legyen szíves, válogassa meg a szavait, mert nem a kocsmában van a jobbikos haverjai között, hanem a képviselőtársai között, és tisztelje meg őket meg a választókat, akik mögöttük állnak. Világos? Különben megvonom öntől a szót. Csak hogy tudja, mire számíthat.

Drága jó Kövér úr! Az, hogy Polt Péternek hívják a legfőbb ügyészt, aki a világ összes legfőbb ügyészének gyöngye, nem jelenti azt, hogy önök makulátlanul becsületesek volnának. Az, hogy valakit annak neveznek, ami (remélem, Flórián NER-társ is a teremben volt) semmilyen módon nem hozható összefüggésbe az ostobasággal és modortalansággal. A modortalanság az, amikor az ön által sérelmezett kijelentések ötletgazdáján kívül másokat is belekever a történetbe. Az, hogy önnek hatalmában áll elvenni a szót bármelyik képviselőtől, ha az illető az ön vájt fülének nem tetsző állításokat fogalmaz meg, az nem jelenti azt, hogy önnek automatikusan igaza van. Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább fennállása óta, az pedig ön, drága jó Kövér úr! Ha az idegei nem bírják a megpróbáltatást, miért erőlteti ezt a dolgot?

Ellenben mi azért próbálunk olvasni a sorok és a tágabb összefüggések között. Itt van például Trócsányi kartárs tegnapi bejelentése, miszerint önöknek változatlanul eszük ágában nincs résztvenni az Európai Ügyészség létrehozásával megvalósuló megerősített európai együttműködésben, eme beszédesnél is beszédesebb álláspont felülvizsgálata nem szerepel az önök zsúfolt napirendjén. Teljesen világos, hogy egy ilyen javaslat az önök számára aggályos és nem fognak lemondani arról a jogukról, hogy Polt Péterrel karöltve sikálják el a legordítóbb korrupciós ügyeket, amelyeknek történetesen önök a főszereplői. Semmi gond nincs ezzel, sőt, ez a garancia arra, hogy majd amikor újra meg újra a magyar jogállamiság nem teljesülése miatt kerülnek a brüsszeli terítékre, akkor legyen elégséges alap a vinnyogásra. Mindazonáltal olyan kiábrándítóan átlátszóan művelik ezt az egészet. Érteni véljük, hogy Viktorovics nyeregben érzi magát, jó az európai zsarolási potenciálja, látjuk, hogy a szélsőséges eszméket valló megborult európai vezetőket igen nagy sikerrel formálja a saját képére és veri szét napról napra az európai közösséget (ő ezt reformnak csúfolja), de hogy ezt az egész korrupt menetelést ilyen leplezetlen gátlástalansággal bírják csinálni, az a mindenhez is hozzászokott gyomor számára is undorító.

Mindegy is. Legalább már a Halász nevű valamilyen szóvivő és pojáca sem tagadja, hogy a felcsúti csühös és a hasonló európai projektek széthordása okán valóban pénzmegvonás vár az országra. Mi az a 100-150 milliárd forint, amikor önök mindentől is megvédik az országot?

Halász: Várjuk meg még ezt, hogy mit javasolnak. Várjuk meg, előre ne okoskodjunk, jó? Egyébként a magyar érdekeket, a magyar kormány meg fogja védeni minden körülmények között.

Hír TV: A magyar vállalkozók érdekeit, mert itt azért vállalkozásokkal kapcsolatos...

Halász: A magyar kormány a magyar érdekeket. Viszontlátásra!

Az valami egészen új csúcsa a szürreálisnak, amikor már ott tartanak, hogy Novák Katalinra bízzák a toporzékolási feladatot, vagyis hogy a holland kereszténydemokratákat mocskolja és hazugozza, és kérje ki magának mindazt, amiért a CDA kizárná a Fideszt az Európai Néppártból. Külön szánalmas, hogy Katika az ő összes eszével meg sem próbál tényeket felsorakoztatni a sértődésében gyökerező primitív vádak mögé. Van még hely a magma alatt! Nagyon érdemes elolvasni az egész sztorit ITT.

Remélem Kovács is élesíti már a billentyűzetét, és elküldi a vérbe azt a svéd szabadúszó újságírót, aki Orbánisztán, Félelem és undor az illiberális Magyarországon címmel írt könyvet a felcsúti zseniről, aki kinőtte a magyar ugart. Belátom, akármilyen előjellel is, de megcselekedte azt, amire mindig is vágyott. Tényező lett ő a világban. Közveszélyes tényező.

Ezt elmondhatják magukról a fideszes médiabirodalom tulajdonosai is egytől egyig: tényezők lettek és zsírosodnak, mint a kurvaélet. Biztosan nagyon szépen köszönik az adófizetőknek. Vajna András veszteséges TV2-jét leszámítva, fut a szekér mindenki másnak. Két év alatt levezényelték a média zsebrerakását, úgyhogy a fogalmatlan felcsúti disznószerelő Mediaworks nevű birodalmát csak éppen agyon nem ütik a milliárdok, Schmidt Mária figyelőjét de facto az adófizetők tartják életben, Matolcsy Ádám Origo című szennylapját szintén nagylelkűen tolja a kormány, a Habony nevű munkanélküli szipákolóművész médiacége egy év alatt megtizenkétszerezte a nyereségét, a Ripost, a PS és a Magyar Hírlap is kapaszkodik ezerrel a közpénzek hátán. Továbbá nincs oka panaszra sem az ATV-nek, sem a Puch László tulajdonában lévő Népszavának, ahol ma már szintén a kormányhirdetéseké a főszerep. Mindenki más meg bekaphatja és rohadjon is meg a baloldali médiatúlsúly. Meg Soros. És természetesen éljen a Stop Soros nevű izé, amit ma kezdenek tárgyalni Kövér homokozójában.

Azt hiszem, ennyi bőven sok is az első felindulásomból. Ha nem tévedek, akkor jövünk vissza hamarosan! Szebb napokat!

https://kolozsvaros.com/rovidek/itt-egyvalaki-feltunoen-modortalan-de-legalabb-ev tizedek-ota-az-pedig-on-draga-jo-kover-ur/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: modortalanságról, együttműködésben, modortalansággal, vállalkozásokkal, felindulásomból, eszembejuttatta, tanúbizonyságot, képviselőtársai, felsorakoztatni, szipákolóművész, felülvizsgálata, megpróbáltatást, hozzászólalása, viszontlátásra, összefüggésben, létrehozásával, képviselőtársa, magyarországon, médiabirodalom, billentyűzetét, természetesen, mindazonáltal, szürreálisnak, modortalanság, összefüggésbe, toporzékolási, homokozójában, kiábrándítóan, magyarázattal, háromharmadot, ötletgazdáján, felszólalásom, megcselekedte, összefüggések, megtárgyalása, adófizetőknek, ilyen hétfő, ország szedett-vetett, házmesteri rendelkezés, napirendi pontok, napirend utáni, szinte üres, párt Szél, bokros teendők, választási kampányban, irány kiváló, többieket most, házszabály szerint, megüresedett mandátumot, mentelmi bizottságnak, eskütétel előtt, mentelmi bizottságot, Molnár Bálint, LMP-s Hadházy Ákos, Gyurcsány Ferenc, Gémesi György, Hohn Krisztina, Karácsony Gergely, Kocsis-Cake Olivio, Jakab Péter, Polt Péternek, Flórián NER-társ, Európai Ügyészség, Polt Péterrel, Novák Katalinra, Európai Néppártból, Remélem Kovács, Vajna András, Schmidt Mária, Matolcsy Ádám Origo, Magyar Hírlap, Puch László, Stop Soros,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Tanmese  Paul David Tripp Április 12  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Jan Twardowski - Siessünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Különleges  Magamnak  Somlyó Zoltán - Orgonával  Zilahy Lajos gondolata  Van néhány kérdés, amin gondol...  Egy barátság története  Csend  képre írva  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Emlékezz  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Paul David Tripp Április 15  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Paul David Tripp Április 15  Egyszerű  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Szép estét  József Attila – Keresek ...  Magamnak  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Egy barátság története  Nevelőszülőkhöz adták,  Tanmese  Ott van  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  IGEN így  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Tanmese  Facebookon kaptam  Tanmese  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi este  Egyszerű  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Borzasztó  Szép estét kedves látogatóimna...  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Alvó kislány  40 felett  Sík Sándor - Ha jő a perc  Alvó kislány  A hagyma antibakteriális hatás... 
Bejegyzés Címkék
ilyen hétfő, ország szedett-vetett, házmesteri rendelkezés, napirendi pontok, napirend utáni, szinte üres, párt Szél, bokros teendők, választási kampányban, irány kiváló, többieket most, házszabály szerint, megüresedett mandátumot, mentelmi bizottságnak, eskütétel előtt, mentelmi bizottságot, hétfői parlamenti, mindenható Kövér, mulasztás fölött, első parlamenti, első hozzászólalása, jobbikos haverjai, képviselőtársai között, legfőbb ügyészt, világ összes, teremben volt, szót bármelyik, tágabb összefüggések, önök zsúfolt, ilyen javaslat, önök számára, legordítóbb korrupciós, garancia arra, magyar jogállamiság, brüsszeli terítékre, európai zsarolási, szélsőséges eszméket, saját képére, európai közösséget, egész korrupt, felcsúti csühös, hasonló európai, magyar érdekeket, magyar kormány, magyar vállalkozók, valami egészen, toporzékolási feladatot, sértődésében gyökerező, magma alatt, egész sztorit, svéd szabadúszó, illiberális Magyarországon, felcsúti zseniről, magyar ugart, fideszes médiabirodalom, szekér mindenki, média zsebrerakását, fogalmatlan felcsúti, adófizetők tartják, közpénzek hátán, baloldali médiatúlsúly, első felindulásomból, modortalanságról, együttműködésben, modortalansággal, vállalkozásokkal, felindulásomból, eszembejuttatta, tanúbizonyságot, képviselőtársai, felsorakoztatni, szipákolóművész, felülvizsgálata, megpróbáltatást, hozzászólalása, viszontlátásra, összefüggésben, létrehozásával, képviselőtársa, magyarországon, médiabirodalom, billentyűzetét, természetesen, mindazonáltal, szürreálisnak, modortalanság, összefüggésbe, toporzékolási, homokozójában, kiábrándítóan, magyarázattal, háromharmadot, ötletgazdáján, felszólalásom, megcselekedte, összefüggések, megtárgyalása, adófizetőknek, disznószerelő, levezényelték, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.