Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A penetráns bűz szép lassan beteríti a magyar ugart
  2018-06-06 08:20:18, szerda
 
  A penetráns bűz szép lassan beteríti a magyar ugart

Molnár Bálint | Ma | 8:01

Bumm! Mindenkinek jó reggelt, derűt, jókedvet és jóétvágyat a finom falatokhoz, amiket le kell nyeldesni naponta, miután a kétharmados nemzeti boldogság újra lecsapott közénk. Jól megtréfált engem ez a fess, pallérozott agyú fiatalember, aki a felbecsülhetetlen Lázár János nyomdokaiba lépve az úgynevezett kormányinfókon szórakoztatja a kétharmad helyett a háromharmadot. Ugyanis ezen a héten a kedd lett a csütörtök, de állítólag majd nem így lesz, csak most alakult így, mivel a miniszter úrnak el kellett utaznia Európa legliberálisabb fertőjébe, Berlinbe. Pedig

Úgyhogy kezdeném is az elismerő szavakkal: feltétlenül Gulyás Gergely mellett szól, hogy sokkal kevésbé szenved az exhibicionizmus nevű betegségben, azaz sokkal kevésbé szereti hallgatni saját magát, mint nagy elődje, ettől valószínűleg hosszú távon is rövidebbé zsugorodnak ezek a - jelenlévő beépített szalagmunkásokkal közösen összehozott - szürreális produkciók. Mert attól, hogy valami rövidebb, nem válik automatikusan igazabbá is, és Gergely barátunk már élete 2. kormányinfóján bebizonyította, hogy tökéletesen testhez áll neki ez a szemfényvesztési feladat. Tegnap elpuffogtatott szerteágazó arcátlanságait nehéz súlyossági sorrendbe állítani, de mindenléppen Lázár-babérkoszorút ér az a kijelentése, miszerint az adófizetőknek egy forintjába sem kerül az Orbán-kormány Várba költözése. Olyannyira nem, hogy rögtön még hozzávágtak a putyerkázás költségeihez 350 millió forintot, de természetesen majd csak a beruházás befejezése után számolnak el a költségekkel az istenadta nép felé. Akiknek tehát azért nem kerül semmibe ez a már most is alaphangon 16 milliárdos mutatvány, mert

értékes ingatlanokat hagy el a kormány. Ezeknek az értékesítéséből pedig több bevétele lesz a magyar államnak, mint amennyibe a Vár rekonstrukciója kerül.

Aha. Ez a logikailag, erkölcsileg pengeéles magyarázat száz méteren is vetekszik azzal a másik, világbajnok érveléssel, amellyel az uniós pénzek átláthatatlan szétosztása és elköltése okán Magyarországra kiszabott 100-150 millárd forintos büntetést szarelkente a drága kancelláriaminiszter úr. Hibás a vonatkozó uniós jelentés, naná, és még ki is szivárogtatták, pedig titkos. Pedig a brüsszeli bürokraták megfelelően tájékozódtak volna, akkor figyelembe veszik az építőipari drágulást. De nem vették figyelembe. Pedig még a hülye is tudja, hogy

a tervezett árak, illetve a kivitelezési árak közötti különbség 10-15 százalékos eltérést mutat, de miután mindannyian itt élünk Magyarországon, ezért mindannyian tudjuk, hogy az építőiparban ennél nagyobb, 20-25 százalékos áremelkedés ment végbe az elmúlt 3 évben.

Szóval Brüsszel már megint nem látja az erdőtől a fát, vagy izé, fordítva. Hát sebaj, majd mi helyretesszük őket. Ami meg azt illeti, hogy mennyire van rendben, hogy az állam az adófizetői pénzekből a hirdetési piacot szétverve tartja fenn a kormány seggét nyaldosó médiumokat? Ugyan már, ne fárasszuk Gulyás miniszter urat, hát nem látjuk, hogy a TV2 veszteséges? Hát nem látjuk, hogy a kormánykritikus médiában is van kormányzati hirdetés? Akkor meg mit akarunk sugallni mégis? Hát mit nem értünk azon, hogy magáncégek működését egy miniszternek nem feladata kommentálni?

Kurvára jól kitalálták, lássuk be. És ennek semmi köze ahhoz (ja, de), hogy Habony Munkanélküli Árpád szipákolózseni tavaly Washingtonban kért tanácsot Steve Bannontól egy kelet-európai médiabirodalom felépítéséhez. De sikerült? Hogy a faszba ne? Magyarországtól Szlovéniáig. Az álhíreket, a szándékosan félrevezető információkat és összeesküvés-elméleteket propagáló Breitbart analógiájára szélsőségesedik és hülyül Európa. Magyar közpénzeknek és magyar elvetemült gazembereknek köszönhetően. De semmi gond, a Néppártnak szüksége van a Fideszre, úgyhogy nincs itt semmi látnivaló.

A magyaroknak meg láthatóan az kell, hogy a fejükre szarjanak, és végignézzék, ahogy a nemzeti tőkésosztály, vagy mi a francnak hívják ezek magukat, kirúgja az utolsó széket is a seggük alól. Mészároslölö aki éppen valahova megint bevásárolta magát, párhuzamosan, a vejével tandemben egy 23 milliárdos állami vasútépítési tendert szakított a közösből. Ennek se tudott félreállni az útjából, a tehetség ugyanis már csak ilyen. De legalább nem valami kriptokommunista oligarcha nyerte meg, és ettől a nép boldog és könnyes szemmel hálálkodik, amiért ő magyar.

És nyeli a szellemi moslékot és tapsikol annak a nagyszerű meglátásnak, hogy a halálos betegségek ellen a tízparancsolat fogja őt megvédeni. Kásler orvosprofesszor és tenyérjós ugyanis megmondta, márpedig az ilyen nagy embereknek a szavaiban és tisztánlátásában bűn volna kételkedni. Ennek örömére az MSZP-s Tóth Bertalan és Kórozs Lajos képviselők megkérdezték a miniszter urat, nem aggódik-e esetleg a fideszes elit egészségi állapota miatt az alábbi parancsolatokkal összefüggésben:

,,Ne lopj!"
,,Mások tulajdonát ne kívánd!"
,,Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"

Nos, Káslernek nem futotta az idejéből, hogy ilyen faszságokkal foglalkozzon, úgyhogy a kifutófiúja, az indokolatlanul nagyarcú Rétvári válaszolt. Már ha ezt válasznak lehet nevezni, de láthatóan az ellenzék beéri ennyivel is. Kásler magyar hangja szerint az van, hogy az MSZP még mindig nem tudta elfogadni a választási vereséget, ezért tesznek fel ilyen kérdéseket. Viszont Rétvári örömmel ajánlja figyelmükbe a Nemzeti Nagyvizit sorozatot, ahol a kérdésben hivatkozott témákban számtalan újdonságot ismerhetnek meg. Én pedig ürömmel állapítom meg, hogy napról napra egyre szarabb érzés megmártózni ebben a mocsokban, ami ezekből a kereszténydemokrata erkölcsi hullákból árad. Most úgy érzem, még mielőtt valami halálos betegség utolér, jobb volna hagyni az egészet a francba. Majd kialszom magam és revideálok.

Nem pontosan értem, hogy miért van ez így, de az Alkotmánybíróság úgy döntött, nem hoz döntést egyelőre sem a civiltörvényről, sem a Lex CEU-ról, arra hivatkozva, hogy meg kell várnia az Európai Unió Bíróságának döntéseit ezekben az ügyekben. Ez a lépés ellentmond mind a testület saját gyakorlatának, mind a Fidesz kommunikációjának, de ezen túlmenően is eléggé szarelkenés íze van a dolognak. A teljesen értelmezhetetlen indoklás olyan, mintha húzni akarnák az időt, mert kurvára nem szeretnék kimondani, hogy alkotmányt, vagy alaptörvényt sértenek ezek a fideszes fércmunkák. Úgy tűnik, megevett a fene itt mindent. A Hatvant sújtó penetráns bűz szerintem lassan beteríti az országot is.

De legalább már ott tartunk, hogy diákmunkásokkal küzd a kormány a munkaerőhiányt. Ezzel nem az a gondom, hogy a diákmunka szar dolog, és csak azért, mert Orbánék találták ki, ezért baromság. Az a gondom ezzel, hogy mindeközben megy a maszatolás az egész konjunktúrával kapcsolatban, ami idáig vezetett. Tagadják a valóságot, azt hazudják, hogy minden rendben van, hogy faszt ment el a munkaerő, nincs itt semmi probléma, lassan virágba borulunk, közben meg ez van. Már olyan munkaerőt sem találnak, aki nem ért hozzá. Ez van, ha plakátokról kormányoznak egy országot, és ha választástól választásig kampány van.

https://kolozsvaros.com/rovidek/a-penetrans-buz-szep-lassan-beteriti-a-magyar-uga rt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: parancsolatokkal, szemfényvesztési, kriptokommunista, tisztánlátásában, alkotmánybíróság, értelmezhetetlen, magyarországtól, diákmunkásokkal, rekonstrukciója, legliberálisabb, kormánykritikus, értékesítéséből, szélsőségesedik, exhibicionizmus, civiltörvényről, orvosprofesszor, kormányinfóján, magyarországra, szivárogtatták, elpuffogtatott, arcátlanságait, bebizonyította, szipákolózseni, indokolatlanul, médiabirodalom, magyarországon, tízparancsolat, összefüggésben, munkaerőhiányt, konjunktúrával, kormányinfókon, háromharmadot, automatikusan, szórakoztatja, gyakorlatának, felépítéséhez, magyar ugart, finom falatokhoz, kétharmados nemzeti, felbecsülhetetlen Lázár, úgynevezett kormányinfókon, kétharmad helyett, kedd lett, miniszter úrnak, elismerő szavakkal, exhibicionizmus nevű, szemfényvesztési feladat, putyerkázás költségeihez, beruházás befejezése, értékesítéséből pedig, magyar államnak, uniós pénzek, Molnár Bálint, Lázár János, Gulyás Gergely, Orbán-kormány Várba, Szóval Brüsszel, Habony Munkanélküli Árpád, Steve Bannontól, Magyarországtól Szlovéniáig, MSZP-s Tóth Bertalan, Kórozs Lajos, Viszont Rétvári, Nemzeti Nagyvizit, Európai Unió Bíróságának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  A Megváltó szolgálatában  Png kutya  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Őrizkednünk kell...  Nevem  Facebookon kaptam  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Png csokor  Tavaszi kép  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Még csak most kezdődik a nap  Hiányzik  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  A sors  Nem számIt  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Adakozás  Hazára minden embernek szükség...  Mai harmónia kártyám  Akarat  Png nő  Hiányzik  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Szívem tiéd  Kövesd a cowboyt!  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Szép estét  Adakozás  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Png cica  Akarat  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png telefon  Adakozás  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Boldog születésnapot a ma ünne...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A sors  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
magyar ugart, finom falatokhoz, kétharmados nemzeti, felbecsülhetetlen Lázár, úgynevezett kormányinfókon, kétharmad helyett, kedd lett, miniszter úrnak, elismerő szavakkal, exhibicionizmus nevű, szemfényvesztési feladat, putyerkázás költségeihez, beruházás befejezése, értékesítéséből pedig, magyar államnak, uniós pénzek, vonatkozó uniós, brüsszeli bürokraták, építőipari drágulást, tervezett árak, kivitelezési árak, építőiparban ennél, adófizetői pénzekből, hirdetési piacot, kormány seggét, kormánykritikus médiában, kelet-európai médiabirodalom, szándékosan félrevezető, fejükre szarjanak, nemzeti tőkésosztály, francnak hívják, utolsó széket, seggük alól, vejével tandemben, tehetség ugyanis, szellemi moslékot, nagyszerű meglátásnak, halálos betegségek, tízparancsolat fogja, ilyen nagy, miniszter urat, fideszes elit, alábbi parancsolatokkal, indokolatlanul nagyarcú, ellenzék beéri, választási vereséget, kérdésben hivatkozott, lépés ellentmond, testület saját, teljesen értelmezhetetlen, fideszes fércmunkák, diákmunka szar, egész konjunktúrával, parancsolatokkal, szemfényvesztési, kriptokommunista, tisztánlátásában, alkotmánybíróság, értelmezhetetlen, magyarországtól, diákmunkásokkal, rekonstrukciója, legliberálisabb, kormánykritikus, értékesítéséből, szélsőségesedik, exhibicionizmus, civiltörvényről, orvosprofesszor, kormányinfóján, magyarországra, szivárogtatták, elpuffogtatott, arcátlanságait, bebizonyította, szipákolózseni, indokolatlanul, médiabirodalom, magyarországon, tízparancsolat, összefüggésben, munkaerőhiányt, konjunktúrával, kormányinfókon, háromharmadot, automatikusan, szórakoztatja, gyakorlatának, felépítéséhez, átláthatatlan, helyretesszük, washingtonban, természetesen, babérkoszorút, adófizetőknek, információkat, gazembereknek, kivitelezési, munkanélküli, párhuzamosan, kapcsolatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2630
  • e Hét: 5732
  • e Hónap: 16843
  • e Év: 170339
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.