Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Varga Mihály álma teljesült
  2018-06-10 09:10:53, vasárnap
 
  Varga Mihály álma teljesült

Tamás Róbert | Ma | 8:00

Napsugaras szép reggelt, pihengetős vasárnapot! Bálint kollégán a sor, hogy kialudja magát, így most az én sziporkázó stílusommal kell beérnie annak, aki olvasásra szánja magát ezen a reggelen.

Ez a szép még tegnapról maradt itt, de nem lehet kihagyni:

A visegrádi országok példája is igazolja, hogy migráció nélkül is lehet sikeres gazdaságot építeni - mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Hangsúlyozta, hogy az ötvenes évektől kezdve Európába érkezett vendégmunkások egy része vagyont gyűjtött és hazatért, mások pedig évtizedek alatt a helyi közösség hasznos tagjaivá váltak, ám a 2015-ös bevándorlási válság óta már más összetételű csoportok akarnak Európába jutni.
Lomnici Zoltán szerint a túlzottan soknemzetiségűvé vált társadalmakban nem működik az együttélés, megszűnik a csoportok közötti párbeszéd és állandósul a feszültség. A magyarok Trianonból okulva már megtanulták, hogy a népesség etnikai összetételének jelentős mértékű megváltozása súlyos következményekkel járhat - tette hozzá.
Az alkotmányjogász megjegyezte, hogy a római jog, a görög filozófia és a keresztény etika együtt alkotja Európa szellemiségét, ám - mint fogalmazott - előbbit az iszlám törvényei, utóbbit a multikulturalizmus gyengíti, az EU vezetése pedig igyekszik visszaszorítani a nemzeti jogrendszereket és a tagállamok szuverenitását. (MTI)

Hogy miért MTI hír az, hogy mit beszél ifjabb Lomnici a közpénztévében, azt nem tudom megmondani, ahogyan azt sem, hogy mi köze van Trianonhoz a menekültválságnak, hogy maradhatott ki a napimegmondásból Soros György és a szaporodásnak indult derék magyar honleányok. Az mindenesetre gyönyörű gondolat, ahogy a művész Európa szellemiségét - értsd: a Fidesz szellemisége, mert természetesen a kettő bizonyos körökben azonos, más nem is lehet - a római jog, a görög filozófia és a keresztény etika fincsi egyvelege. Ráadásul a keresztény etikát a mulikulturalizmus gyengíti. Elég sok penge gondolatmenetet sikerült kisütnie a kormánypárt egyik, illetve másik, valamint harmadik tagjának, de ez nálam viszi a cserepes muskátlit a héten.

Még egy izgalmas hír:

Új irányok az egészségügyben.

Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere egyeztetett az együttműködés lehetséges formáiról a MTA Orvosi Tudományok Osztályának vezetőivel, Kosztolányi György akadémikussal és Ádám Veronika akadémikus asszonnyal. A miniszter ismertette elképzeléseit az egészségügyi ágazat új irányairól, amivel a MTA képviselői egyetértettek.
Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma (MTI-OS)

És ennyi. Én mondjuk végtelenül örülök, amiért ők hárman megcsacsogták a dolgokat. A kérdés az, mi is fogunk tudni arról, hogy mit fundáltak ki, vagy elégedjünk meg azzal, hogy majd a kórház ajtajában a sámán a kezünkbe nyomja a tízparancsolat gyíkbőrbe kötött példányát, Kerényi Imre ajánlószavaival?

Szerencsére Varga Mihály, közepes képességű könyvelő sem pihent szombaton, hanem megmondta. Konkrétan azt, hogy Magyarország nem kér a migrációból és nem kér a kötelező betelepítési kvótából sem. Akkor jó. A migráció egy, több kontinensre kiterjedő folyamat, amit valószínűleg nem Varga Mihály fog megállítani, még Orbán Viktorral a háta mögött sem. Kötelező betelepítési kvóta meg nincs, úgyhogy ez az óhaj már teljesült is.

A hét legviccesebb eseménye féltétlenül az, hogy a CÖF-CÖKA petíciót küldött az Európai Parlamentnek és LIBE bizottságnak. Ehhez csatoltak egy (szerintük) reprezentatív felmérést is, amivel azt akarják igazolni, hogy itt aztán a civil szervezetek élnek ágról ágra, mint Marci Hevesen és elégedettek a kormánypárt mindösszes intézkedésével.


https://kolozsvaros.com/rovidek/varga-mihaly-alma-teljesult/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: soknemzetiségűvé, napimegmondásból, gondolatmenetet, visszaszorítani, jogrendszereket, alkotmányjogász, ajánlószavaival, tízparancsolat, egészségügyben, társadalmakban, közpénztévében, szuverenitását, összetételének, vendégmunkások, intézkedésével, együttműködés, reprezentatív, szellemiségét, szaporodásnak, természetesen, egyetértettek, elképzeléseit, akadémikussal, minisztériuma, megcsacsogták, magyarország, bevándorlási, mindenesetre, szellemisége, parlamentnek, bizottságnak, megváltozása, legviccesebb, betelepítési, hangsúlyozta, egészségügyi, visegrádi országok, ötvenes évektől, része vagyont, helyi közösség, 2015-ös bevándorlási, túlzottan soknemzetiségűvé, csoportok közötti, magyarok Trianonból, népesség etnikai, alkotmányjogász megjegyezte, görög filozófia, keresztény etika, iszlám törvényei, nemzeti jogrendszereket, tagállamok szuverenitását, napimegmondásból Soros, Varga Mihály, Tamás Róbert, Lomnici Zoltán, Soros György, Kásler Miklós, Orvosi Tudományok Osztályának, Kosztolányi György, Ádám Veronika, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kerényi Imre, Szerencsére Varga Mihály, Orbán Viktorral, Európai Parlamentnek, Marci Hevesen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Szép estét kedves látogatóimna...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Szép estét kedves látogatóimn...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Otthon  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Sorsunk miatt...  Paul David Tripp Április 15  Ott van  Spenót fasírttal  Egy tavasz  Szép estét  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Zilahy Lajos mondta  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Paul Éluard - És egy mosoly  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  képre írva  Vannak emberek  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Anyák napjára  Ismeretlen: Ikarusz monda  Megígért békesség  Sík Sándor - Ha jő a perc  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Tanmese  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Az ember emlékekből áll  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Spenót fasírttal  "Ez egy csoda"  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Ott van  Egyszerű  Előfordul, hogy  Erdei gyöngyvirág  Sorsunk miatt...  Tavaszi este  Tavaszi este  Jánosházy György: Fogd a kezem  Paul David Tripp Április 12  Gebhardt Nóra versei II.  képre írva  Különleges  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Alvó cica  Latinovits Zoltán tollából  Pitypang szökőkút  Egyszerű  Emlékezz  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Egyszerű  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
visegrádi országok, ötvenes évektől, része vagyont, helyi közösség, 2015-ös bevándorlási, túlzottan soknemzetiségűvé, csoportok közötti, magyarok Trianonból, népesség etnikai, alkotmányjogász megjegyezte, görög filozófia, keresztény etika, iszlám törvényei, nemzeti jogrendszereket, tagállamok szuverenitását, napimegmondásból Soros, szaporodásnak indult, mindenesetre gyönyörű, művész Európa, kettő bizonyos, keresztény etikát, mulikulturalizmus gyengíti, kormánypárt egyik, cserepes muskátlit, emberi erőforrások, együttműködés lehetséges, miniszter ismertette, egészségügyi ágazat, kórház ajtajában, kezünkbe nyomja, tízparancsolat gyíkbőrbe, kötelező betelepítési, háta mögött, civil szervezetek, kormánypárt mindösszes, soknemzetiségűvé, napimegmondásból, gondolatmenetet, visszaszorítani, jogrendszereket, alkotmányjogász, ajánlószavaival, tízparancsolat, egészségügyben, társadalmakban, közpénztévében, szuverenitását, összetételének, vendégmunkások, intézkedésével, együttműködés, reprezentatív, szellemiségét, szaporodásnak, természetesen, egyetértettek, elképzeléseit, akadémikussal, minisztériuma, megcsacsogták, magyarország, bevándorlási, mindenesetre, szellemisége, parlamentnek, bizottságnak, megváltozása, legviccesebb, betelepítési, hangsúlyozta, egészségügyi, valószínűleg, megjegyezte, elégedettek, megtanulták, osztályának, kormánypárt, erőforrások, kolozsvaros, fogalmazott, migrációból, stílusommal, szerencsére, összetételű, egyeztetett, kosztolányi, megállítani, maradhatott, kontinensre, szervezetek, féltétlenül, trianonból, állandósul, vezetőivel, tudományok, együttélés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 664
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 10161
  • e Év: 163657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.