Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csak ezt a szerencsétlent húzza az ág
  2018-06-10 09:19:24, vasárnap
 
  Csak ezt a szerencsétlent húzza az ág

Molnár Bálint | Június 8, Péntek | 8:05

Jóóóreggelt! Ránk virradt a nemzeti szemfényvesztés újabb napja, miután új parlamenti ciklus kezdődött és ez azzal is jár, hogy ilyenkor a régi-új honanyáknak és atyáknak be kell nyújtaniuk az úgynevezett vagyonnyilatkozatnak nevezett fecnit. Amibe hagyományőrzésileg körülbelül azt írnak, amit akarnak. Már tegnap tudni lehetett, hogy Ungár Péter, az országgyűlés legifjabb tagja 15 milliárdos vagyonával röhögve maga mögé kényszerítette a mezőnyt.

Ehhez képest úgy tűnik, a drága pelebejus miniszterelnök úr a 2017 végi anyagi helyzetét gyakorlatilag konzerválva még mindig csak 945 ezer forintos megtakarítást bír felmutatni, bár az is igaz, hogy legalább az Anikó asszonnyal közös hitelét sikerült 600 ezerrel csökkentenie, amiért feltétlenül jár a gratuláció. Tényleg hálátlan sors ez, miután éppen a minap derült ki, hogy a famíliája pár év alatt közel 4 és fél milliárdos osztalékot mart ki a nevükön futó, állami megrendelésekkel gazdagon kitömött vállalkozásokból. Szánalmasnak találom, hogy az Orbán-pereputty ügyvédje is simán kiröhögheti a plebejust. Igen, a Bajkai István nevű alamizsna- és lekenyerezőművészről beszélek. Ja, és akkor még nem is szóltam a Matolcsy-klánról, amelyben szintén csak zsenik ügyködnek: Matolcsy Rómeó unokatestvérének bankja egy év alatt 700 százalékkal (!) növelte a nyereségét. Csak ezt a szerencsétlent húzza az ág.

Nem úgy Lázár János kollégát, aki miután kancelláriaminiszterként felháborodva tagadta, hogy bármi köze lenne a fölbirtokai közepébe épült Batida elnevezésű vadászkastélyhoz, most már mezei képviselőként rezzenéstelen pofával írta bele ebbe a szánalmas izébe, hogy bevásárolta magát a Grosswiese Befektetési Zrt.-be, amely a csinos kis építményt pofátlanul éppen a földjei szomszédságába húzta fel. Gondolom, volt ideje kitölteni a vagyonnyilatkozatát, ameddig egy órán keresztül várta a tőle mintegy 100 méter távolságban, a főtér másik oldalán lévő Márki-Zay Pétert, akivel tegnap találkozója lett volna, de a földrajzi közelség és a hatalmas tettvágy ellenére bohózatba fulladt az erőlködés. A békejobb elmaradt, ebből az országból pedig egy hatalmas nagy stand-up comedy előadás lesz lassan, amivel csak az a baj, hogy már minden poént ismerünk, de röhögni már akkor sem tudtunk, amikor először hallottuk őket.

Szavamat ne feledjem: mekkora troll ez az ember, atyaúristen! Tehát 5 hónap alatt vett egy új 5-ös BMW-t (gondolom, az apróból), áprilisban 8,1 százalékos részesedést szerzett abban a vadászkastélyos cégben, amelyhez fűződő gyöngéd viszonyát korábban kétpofára tagadta, nem utolsó sorban pedig komoly ingatlanos is lett: 10 százaléka van az értékes Andrássy úti Divatcsarnokot birtokló projektcégben úgy, hogy Ausztria egyik legtitokzatosabb, ókonzervatív nagytőkésének, az eurómilliárdos Max Turnauernek lett a partnere. Na? Mennyit ér egy politikusi vagyonnyilatkozat, és mibű volt pénze Lázárnak arra, hogy néhány hónap alatt komoly üzletemberré avanzsáljon? Hát ezek azok a kérdések, amelyek semmiképpen nem a választókra tartoznak, de nem is kell, hiszen nekik ez tökéletesen megfelel. Akit ennek ellenére érdekelnek az effajta csacskaságok, ITT még bátran csemegézhet ezekből a teljesen felesleges, mindenkire nézve méltatlan vallomásokból.

Közben a magyar divat- és dizájnipar élére teljesen jogosan odakatapultált miniszterelnöki sarj, Orbán Ráhel úgynevezett szuperluxi vacsorán (azonnal elokádom magam, bocsánat) demonstrálta, hogy immár új szelek fújnak, és körével valóban átvette ezt a területet. Ezt a bizonyos szuperluxi zabálást egyébiránt az V. kerületi Ybl-palotában egy körülbelül 50 fős szűk körnek tartották április 26-án. A Front Row Dinnernek keresztelt rendezvényen egy asztalnál ült Orbán Ráhel, Rogán Cecília másik üzletasszonyok gyöngye és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgatója, Szivek Norbert. Akinek Tiborcz Istvánnal vannak milliárdos nagyságrendű közös belvárosi ingatlanérdekeltségei. (Igen, ez az a kerület, ahol Juhász Péter kemény munkával kiásta a Rogán Bűnöző Antal nevű (mellékállásban Rogán Cecília férje) ember mocskos ingatlanpanamázását. Juhász a levesben, Rogán a helyén. Körbeértünk. Visszatérve: az a lényeg, hogy a szuperluxi vacsi egyik meghívottja szerint a levegőben vágni lehetett a bizonyosságot: Orbán Ráhel körül forog itt minden, vele kell jóban lenni, ha valaki bármit is szeretne ezután divatiparilag. A nagyságos asszony viselkedése félreérthetetlenül jelezte: mostantól a divatvilág az ő felségterülete. Csak zárójelben teszem ide, hogy a magyar divat egyik legfontosabb hídfőállása (a Fashion Week) eddig Borókai Fanni kezében volt, aki nem más, mint a tegnap utoljára megjelent Heti Válasz főszerkesztőjének, Borókai Gábornak a lánya. Kell még valamit mondanom? Aligha.

Mindenesetre megnyugtató, hogy a Fidesznek nem kell a szennyes pénz. Ezt így szó szerint olvastam tegnap, először azt hittem, valamelyik zsé kategóriás, propagandásznak álcázott mocsári troll okádta ki magából, hogy miszerint: Azt üzenjük Soros Györgynek, hogy tartsa meg a szennyes pénzét! De nem, nem az Origo névtelen szerzője kelt ki magából, hanem Hidgvéghi Balázs, fideszes kétbites üzeneteket kibocsátó ember emelte újabb nem remélt magasságokba az állampárt kommunikációját. Elég messziről indított, de megérkezett. A kiborulás apropóját az EU alapjogi ügynöksége (FRA) által közzétett jelentés képezi, amelyben arról írnak, hogy vegyes képet mutatott a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelem tavaly az EU-ban. A szexuális kisebbségek egyenlőségének terén például történtek előrelépések, de a diszkrimináció továbbra is jelen van a társadalmakban; az etnikai kisebbségek tagjait, a migránsokat továbbra is gyakran éri hátrányos megkülönböztetés, zaklatás, a cigányok szegregációja és a cigányellenesség változatlanul riasztó, a rasszizmus él és virul és - ez a lényeg, amin Hidvéghi felkapta az iszapot:

az antiszemitizmus számos formában jelentkezhet, a zsidó közösségekben aggodalmat, félelmet kelthetnek olyan események is, amiket nem minden fél tart antiszemita megnyilvánulásnak, például a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt a Soros György elleni kampány leállítására, mondván, ezek a mérgező üzenetek ártanak Magyarországnak.

Nos, az elmebaj ettől hágott a tetőfokára, Hidvéghi rohant is a mikrofon elé, hogy megállapítsa: az EU alapjogi ügynöksége által közzétett jelentésből az látható, hogy Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei, még ennél a szervezetnél is. A jelentésből egy az egyben visszaköszönnek azok a korábbi hazugságok Magyarországról, amiket a ,,Soros-hálózat" korábban terjesztett. Soros György egy spekuláns, spekulációból szerezte a vagyonát, másokat tönkretett, innen van a pénz, és ezt a migráció szervezésére akarja most felhasználni, úgyhogy mi azt üzenjük neki, tartsa meg a szennyes pénzét. Én nem tudom, hogy ezek az emberek hogyan kelnek és fekszenek, mit csinálnak, amikor nem bazári majomkodnak a színpadon, de így élni, baszki, ezeket a rongyos hazugságokat ecsetelni minden áldott nap, bármilyen történetben megtalálni a Soros-szálat és óvodásokat megszégyenítve toporzékolni, miközben a civilizáció elrohan mellettü(n)k... najó, meg se próbálom megérteni.

Még sok minden van, amire nem maradt időm, de búcsú gyanánt ajánlok egy érdekes olvasmányt, aminek lényege, hogy Kövér László kormányokon átívelően rálát a titkosszolgálatokra. Remélem, eléggé felcsigázódtunk ahhoz, hogy szép napunk legyen! Csókpuszipacsi!

https://kolozsvaros.com/rovidek/csak-ezt-a-szerencsetlent-huzza-az-ag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vállalkozásokból, megrendelésekkel, vadászkastélyhoz, megkülönböztetés, cigányellenesség, miniszterelnököt, legtitokzatosabb, unokatestvérének, vadászkastélyos, vezérigazgatója, kommunikációját, magyarországnak, antiszemitizmus, magyarországról, visszaköszönnek, szemfényvesztés, miniszterelnöki, propagandásznak, felcsigázódtunk, üzletasszonyok, szerencsétlent, csókpuszipacsi, kényszerítette, divatcsarnokot, odakatapultált, eurómilliárdos, miniszterelnök, felségterülete, megszégyenítve, szerencsetlent, diszkrimináció, társadalmakban, egyenlőségének, mellékállásban, szomszédságába, projektcégben, szerencsétlent húzza, nemzeti szemfényvesztés, régi-új honanyáknak, országgyűlés legifjabb, drága pelebejus, 2017 végi, minap derült, nevükön futó, fölbirtokai közepébe, szánalmas izébe, földjei szomszédságába, órán keresztül, tőle mintegy, főtér másik, földrajzi közelség, hatalmas tettvágy, Molnár Bálint, Ungár Péter, Bajkai István, Matolcsy Rómeó, Lázár János, Grosswiese Befektetési Zrt, Márki-Zay Pétert, Orbán Ráhel, Front Row Dinnernek, Rogán Cecília, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, Szivek Norbert, Akinek Tiborcz Istvánnal, Juhász Péter, Rogán Bűnöző Antal, Fashion Week, Borókai Fanni, Heti Válasz, Borókai Gábornak, Soros Györgynek, Hidgvéghi Balázs, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Orbán Viktor, Soros György, Kövér László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tanmese  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Alvó cica  Magamnak  Magamnak  Robert Merle tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  képre írva  Isten hűségének mértéke  Müller Péter tollából  Jázmin  Nagy és kis csodák  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Borzasztó  Szép estét  Ismeretlen: Ikarusz monda  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Szabó T. Anna - Pitypang  jó reggelt  Reményik Sándor: Pierrot &...  Pitypang szökőkút  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Ady Endre - Mindegy átka  Robin Wight pitypang szobra  Magamnak  Ott van  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Dóró Sándor: Embernek maradni  Csend  Jó éjszakát  Annyira tisztelem a szabadságo...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Vidámság  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Bársony székben  Van néhány kérdés, amin gondol...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Pitypang szökőkút  Otthon  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Bornyi Veronika haiku verse  Bornyi Veronika haiku verse  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Azért kaptad  Alvó cicák  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Martin Buber, A haszidim meséi  A Magyar Költészet napja alkal...  képre írva  Alvó cicák  Jó éjszakát  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul Éluard - És egy mosoly  Ismeretlen: Ikarusz monda  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Ismeretlen: Ikarusz monda  Ott van  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Töröld le  Alvó kislány  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szerencsétlent húzza, nemzeti szemfényvesztés, régi-új honanyáknak, országgyűlés legifjabb, drága pelebejus, 2017 végi, minap derült, nevükön futó, fölbirtokai közepébe, szánalmas izébe, földjei szomszédságába, órán keresztül, tőle mintegy, főtér másik, földrajzi közelség, hatalmas tettvágy, békejobb elmaradt, országból pedig, hatalmas nagy, vadászkastélyos cégben, értékes Andrássy, politikusi vagyonnyilatkozat, választókra tartoznak, effajta csacskaságok, teljesen felesleges, magyar divat-, bizonyos szuperluxi, szuperluxi vacsi, levegőben vágni, nagyságos asszony, magyar divat, tegnap utoljára, szennyes pénz, szennyes pénzét, állampárt kommunikációját, kiborulás apropóját, hátrányos megkülönböztetés, szexuális kisebbségek, diszkrimináció továbbra, etnikai kisebbségek, migránsokat továbbra, cigányok szegregációja, cigányellenesség változatlanul, antiszemitizmus számos, zsidó közösségekben, mérgező üzenetek, elmebaj ettől, korábbi hazugságok, migráció szervezésére, emberek hogyan, rongyos hazugságokat, civilizáció elrohan, érdekes olvasmányt, vállalkozásokból, megrendelésekkel, vadászkastélyhoz, megkülönböztetés, cigányellenesség, miniszterelnököt, legtitokzatosabb, unokatestvérének, vadászkastélyos, vezérigazgatója, kommunikációját, magyarországnak, antiszemitizmus, magyarországról, visszaköszönnek, szemfényvesztés, miniszterelnöki, propagandásznak, felcsigázódtunk, üzletasszonyok, szerencsétlent, csókpuszipacsi, kényszerítette, divatcsarnokot, odakatapultált, eurómilliárdos, miniszterelnök, felségterülete, megszégyenítve, szerencsetlent, diszkrimináció, társadalmakban, egyenlőségének, mellékállásban, szomszédságába, projektcégben, képviselőként, gyakorlatilag, szegregációja, nagytőkésének, közösségekben, vallomásokból, rezzenéstelen, bizonyosságot, magyarországi, divatiparilag, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.