Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Márpedig amit nem lehet megzabálni az vagy nincs, vagy nem f
  2018-06-24 09:11:46, vasárnap
 
  Márpedig amit nem lehet megzabálni az vagy nincs, vagy nem fontos

Molnár Bálint | Június 23, Szombat | 8:07

Jó reggelt kívánok! Beütött a hétvége, meg a lehűlés. Egyik sem érint igazán, mert mindegy is, hogy éppen milyen nap van, ha szól az ébresztő, meg mert 15 fokban jobban lehet levegőt venni, mint 34 fokban, nem? A szerkesztőség vacogásra bármikor hajlamos felét sajnálom, így jártak. Akkor toljuk szépen tovább a talicskát.

Itt maradt az elmúlt két napból egy újabb evidencia: a munkamegosztás hasít a napos oldalon. Ha nem a Figyelő, akkor a Magyar Idők listáz. Ha nem akadémikusokat, akkor bírákat. Ha véletlenül nem szerző nélküli cikkben, akkor odaírnak mellé egy nevet, hogy ő az, aki ilyen okos volt, és adta a huszadrangú kis jelentéktelenségét valami ótvarhoz. A fideszes nemmédiában most éppen a Magyar Idők a soros. Összeizzadták azoknak a bíróknak a listáját (remélhetőleg még nem teljes az a kurva lista, és ásnak keményen tovább), akik

a kormány ellen irányuló politikai tevékenységet folytatnak, emellett a nemzetközi közvélemény előtt igyekeznek lejáratni Magyarországot.

Ezúttal is komoly tényfeltárást végeztek a drága NER-társak: az Országos Bírói Tanács Twitter-bejegyzéseiből (!) és az egyes személyek múltbéli viselt dolgaiból vontak le messzire mutató konzekvenciákat. Fatalin Judit például azért került a feketelistára, mert tagja volt annak a háromfős bírói tanácsnak, akik 2016 őszén előzetes letartóztatás alá helyeztették Budaházy Györgyöt. Ezzel szemben megszüntették a VII. kerületi MSZP-s expolgármester, Hunvald György előzetes letartóztatását, akit egyébiránt hűtlen kezeléssel, ingatlanok áron aluli értékesítésével vádoltak, és két és fél évet töltött előzetesben. Vagyis ha jól értem, miután a Budaházy-félék (meg a Morvai Krisztinák) a kormány legnagyobb, nyíltan vállalt, salakmédiában körbehurcolt támogatóivá léptek elő, az a feladat, hogy a bírói függetlenséget ahhoz mérjék, hogy ezekkel a drága emberekkel szemben milyen ítéletek születtek, szemben azokkal a kevésbé drága emberekkel, akik nem fideszesek. Vagyis a lopott pénzből működő Magyar Idők nevű izé szerint a bírói függetlenség legfőbb ismérve, hogy nem irányulhat a kormány ellen, mert akkor az már nem függetlenség.

Ennél csak Vasvári Csaba listázása kétségbeejtőbb, akiről tudjuk, hogy azért perelte be Handó Tündét, az Országos Bírói Hivatal elnökét, mert annak ellenére sem őt nevezte ki egy pozícióra, hogy kétszer egymás után megnyerte a pozíció elfoglalására kiírt pályázatot. A propagandistákat nyilván nem zavarhatta össze, hogy Handó asszonyság jogsértését bírósági ítélet mondta ki, hát hiszen milyen bíróság az, amelyik az állampárt érdekeivel ellentétes ítéleteket hoz. Vasvári azzal is kiérdemelte a listára kerülést, hogy a 2006-os zavargások utáni perekben ,,a gyakorlattól eltérően" súlyos börtönbüntetéseket szabott ki. Nem tudom, hogy mindenki pontosan érti-e, mi folyik itt, de nekem már régen elfogytak a szavaim, amelyekkel illusztrálni tudnám: a magma alatt kurva sötét van.

És igen, óóóó, igen, a jogállamot nem lehet megzabálni, a jogállamiság nem mérhető Erzsébet-utalványokban és rezsicsökkentésben, sem démonokban, sem kék plakátokra festett ellenségekben, akikkel szemben suhogtatni lehet a korrupcióba mártott nemzeti fakardot. Úgyhogy amit nem lehet megzabálni az vagy nincs, vagy nem fontos. Úgyhogy a drága jó magyar ember a saját kizsákmányolói helyett a Sorosgyörgyöktől kap a szívéhez, és rándul görcsbe az agya. Nem számít, hogy egy egész elmebeteg összeesküvés-elmélettel riogatják évek óta, őt meg kell védeni saját magától is.

Ezért már-már röhejesnek érzem, amikor olyanokat olvasok, hogy Soros György alapítványa tételesen cáfolja Orbán égig érő hazugságait. És akkor mi van? És akkor mi van, ha időnként egy-egy külföldi sajtóorgánumban valaki leírja, hogy most már aztán tényleg ki kell pakolni a késsel-villával táplálkozni nem hajlandó tolvajokat az EU-ból? Hol érdekli a rántott hústól rántott húsig élő őszinte bálványimádókat az, hogy tekintélyelvű rezsim épül a jobb sorsra érdemes Európa peremén, hogy az illiberális demokrácia legnagyobb dicsőségére bűncselekménnyé tették a nyomorultakon való segítést, hogy miközben a politikai vezetés gennyesre lopja magát, a civil szervezetekre sarcot vetnek ki, hogy feketelisták készülnek különböző szakmai és társadalmi csoportokról, hogy a művészi szabadságot ócska pártmunkások epeömlései nyomán rúgják gyomorszájon, hogy üldözik és elűzik a tudományos élet kiválóságait? Őszintén: hogyan érdekelhetne ez komolyan vehető embertömegeket egy olyan országban, ahol az elbutítás és az agymosás a legsikeresebb kormányprogram? Hogyan érthetné a kiskorúsított magyar társadalom, mit jelent a jogállam, a demokrácia, és mivel jár, ha azokat kirúgják a segge alól?

Hogyan érthetné mindezeket, ha az sem érdekli, hogy lassan 1 millióhoz közelít a kalandvágyból külföldre tántorgott honfitársainak száma? Hogyan várható el, hogy felelős, szolidáris, öntudatos állampolgárként viselkedjenek széles néptömegek, ha a törékeny magyar demokrácia 3 évtizede alatt senki nem vette a fáradságot, hogy elmagyarázza nekik, mit jelent szabadon élni, miért fontos ügyeskedés helyett önerőből érvényesülni és miért nem természetes az, hogy pénz- és hataloméhes maffiózók a feje fölött döntenek a jövőjéről? Ha azt is leszarja, hogy az unokája már a hanyatló, migránsok által felzabált Nyugaton születik és ő kétévente csak egyszer láthatja, akkor hogyan várható el tőle, hogy értse, hova vezet az, ha az ő támogatásával négyévente hatalomra kerülő banda saját tulajdonaként és gazdasági vállalkozásként tekint arra, amit a köz kapirgált össze? Hány ember érti vajon (azt kurvára érti, hogy folyamatos igazságtalan támadás alatt állunk, pedig mi mindent jól csinálunk), mit jelent az, hogy 350 milliárdos kiigazítást vár el az EU Magyarországtól? Ki magyarázza el neki, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy azért kell spóroln, mert válság közelít (a felcsúti gazdasági zseni ezt is milyen jól előre látta), amiről mi egyáltalán nem tehetünk, hanem arról, hogy az elvtársak két kézzel szórták a pénzt a hatalomban maradás mindenek fölött álló szent célja nevében?

Ezek mind költői kérdések voltak, zárom soraimat azzal a nagyszerű hírrel, hogy a terrorizmus elhárítására 30 milliárd forintnyi pluszpénzt költhet el idén Olajszőkített Pintér belügyminisztériuma. A kormány ugyanis jóváhagyta, hogy a terrorveszély megelőzéséhez és elhárításához kapcsolódó feladatok hatékony megvalósításához az eredetileg tervezett 410 millió forintos belügyminisztériumi keret túllépésre kerüljön. Valakinek felfogja az agya ezt? Az enyém nem annyira, de nem is ez a legmókásabb az egészben, hanem: ez az összeg ráadásul nem a tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó kiadásokhoz köthető, hiszen az külön soron van kezelve a költségvetésben, és arra a célra már eddig is 50 milliárd forint volt a felhasználható keret. Képzeljük el (remélem, soha nem fog bekövetkezni), mi lenne itt, ha Magyarország valóban a terrorizmus célpontja lenne, ha így, hogy nem az, ennyi zsetont szórnak ki fasz se tudja, pontosan mire is. Szép napot mindenkinek!



https://kolozsvaros.com/rovidek/marpedig-amit-nem-lehet-megzabalni-az-vagy-nincs- vagy-nem-fontos/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sorosgyörgyöktől, megvalósításához, propagandistákat, letartóztatását, magyarországtól, konzekvenciákat, értékesítésével, költségvetésben, vállalkozásként, bűncselekménnyé, bálványimádókat, állampolgárként, sajtóorgánumban, kizsákmányolói, munkamegosztás, embertömegeket, akadémikusokat, magyarországot, expolgármester, kétségbeejtőbb, honfitársainak, kormányprogram, bejegyzéseiből, felhasználható, függetlenséget, legsikeresebb, tényfeltárást, kalandvágyból, nyomorultakon, salakmédiában, tekintélyelvű, viselkedjenek, összeizzadták, támogatásával, utalványokban, olajszőkített, vagy nincs, szerkesztőség vacogásra, újabb evidencia, munkamegosztás hasít, napos oldalon, fideszes nemmédiában, kormány ellen, nemzetközi közvélemény, drága NER-társak, egyes személyek, háromfős bírói, kormány legnagyobb, bírói függetlenséget, drága emberekkel, kevésbé drága, lopott pénzből, Molnár Bálint, Magyar Idők, Országos Bírói Tanács Twitter-bejegyzéseiből, Fatalin Judit, Budaházy Györgyöt, Hunvald György, Morvai Krisztinák, Vasvári Csaba, Handó Tündét, Országos Bírói Hivatal, Soros György, Olajszőkített Pintér,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Mi a különbség  Ne feledjük: a föld jóval több...  Cicus virággal  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cica  Alvó kislány  Alvó cica  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Magyarország ilyen hely.  Nagy László - Szerelem emléke  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Könnyáztatta asszonysorsok  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Alvó cica  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  A szív és a cselekvés egységes...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Törött csészék  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Alvó baby  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az agyat és a csontokat is erő...  Március 15 emlékére virágba bo...  Amikor még rangja volt...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Március  Dóró Sándor: Ma  Paul David Tripp Március 17  Az embernek fiatal korában van  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Paul David Tripp Március 15  A magyar sajtó napja március 1...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Keresd azt a valakit,...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Könnyáztatta asszonysorsok  Síró nő  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Síró nő  Könnyáztatta asszonysorsok  Atyám !  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Szép estét  Esti kép  Szabó Norbert – Szabadsá...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Mi a különbség  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Atyám !  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Kakaós piskóta  Éljen a magyar szabadság!  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Törött csészék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  Mai harmónia kártyám  Minden jónak végeszakad egysze...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Aztán itt van egy másik szerep...  Dóró Sándor: Tétova lét 
Bejegyzés Címkék
vagy nincs, szerkesztőség vacogásra, újabb evidencia, munkamegosztás hasít, napos oldalon, fideszes nemmédiában, kormány ellen, nemzetközi közvélemény, drága NER-társak, egyes személyek, háromfős bírói, kormány legnagyobb, bírói függetlenséget, drága emberekkel, kevésbé drága, lopott pénzből, bírói függetlenség, pozíció elfoglalására, propagandistákat nyilván, állampárt érdekeivel, listára kerülést, 2006-os zavargások, gyakorlattól eltérően&#8221, magma alatt, korrupcióba mártott, saját kizsákmányolói, egész elmebeteg, késsel-villával táplálkozni, rántott hústól, jobb sorsra, illiberális demokrácia, nyomorultakon való, politikai vezetés, civil szervezetekre, művészi szabadságot, tudományos élet, olyan országban, legsikeresebb kormányprogram, kiskorúsított magyar, segge alól, kalandvágyból külföldre, törékeny magyar, feje fölött, felcsúti gazdasági, hatalomban maradás, nagyszerű hírrel, terrorizmus elhárítására, kormány ugyanis, terrorveszély megelőzéséhez, eredetileg tervezett, összeg ráadásul, tömeges bevándorlás, külön soron, felhasználható keret, terrorizmus célpontja, sorosgyörgyöktől, megvalósításához, propagandistákat, letartóztatását, magyarországtól, konzekvenciákat, értékesítésével, költségvetésben, vállalkozásként, bűncselekménnyé, bálványimádókat, állampolgárként, sajtóorgánumban, kizsákmányolói, munkamegosztás, embertömegeket, akadémikusokat, magyarországot, expolgármester, kétségbeejtőbb, honfitársainak, kormányprogram, bejegyzéseiből, felhasználható, függetlenséget, legsikeresebb, tényfeltárást, kalandvágyból, nyomorultakon, salakmédiában, tekintélyelvű, viselkedjenek, összeizzadták, támogatásával, utalványokban, olajszőkített, elhárításához, megelőzéséhez, terrorveszély, feketelistára, kiskorúsított, megszüntették, letartóztatás, szervezetekre, szerkesztőség, tulajdonaként, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 380
  • e Hét: 2038
  • e Hónap: 18831
  • e Év: 151748
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.