Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Apocalypse slow, avagy Európa
  2008-04-09 23:01:41, szerda
 
   
  AJÁNLOTT!! - Apocalypse slow, avagy Európa és a teve
2008.04.09. 08:20

Az utóbbi néhány évtizedben Európára (és általában is a fehér emberiségre) a világtörténelem színpadáról történő végleges lelép(tet)ését valószínűsítő demográfiai tél köszöntött. Ha a jelenlegi natalitási tendencia folytatódik - márpedig semmi nem utal arra, hogy megváltozna -, akkor hosszú távon a fehér faj puszta létezése is kétségessé válik.


Mindez már nem csupán Nostradamus babérjaira ácsingózó önjelölt váteszek hagymázas fantáziálása vagy spengleriánus krizeológusok áltudományos kitalációja, hanem egy tekintélyes nemzetközi szervezet legutóbbi éves jelentéséből kiolvasható, nagyon is perspektivikus lehetőség. Persze csak azok számára, akik nemcsak a sorok, hanem a számok között is tudnak olvasni.

A Családpolitikai Intézet (Institut de politique familiale) az ENSZ Gazdasági és Társadalmi Tanácsa mellett tanácskozási státust élvező nem kormányzati szervezet (NGO), amely minden közhatalmi szervtől, politikai párttól vagy vallási intézménytől függetlenül szolgáltat számadatokat: nyers állapotban és ideológiai kommentárok nélkül. Objektivitása csak még riasztóbbá teszi 2007-es vizsgálati eredményeit.

Az utóbbi negyedszázad folyamán (1980 és 2007 között) az Európai Unió 27 tagállamának a lakossága 37, 6 millió fővel nőtt, és a 8, 2 százalékos gyarapodás eredményeként az EU immáron 494, 6 millió lakost számlál. Abszolút értékben ez a növekedés jelentősnek tűnhet, világviszonylatban mérve azonban nevetséges, különösen, ha párhuzamba állítjuk a Denis Vignolles francia szakember által nemrég megadott adatokkal (Le Figaro, 2007. szeptember 6.), amelyek szerint a világ népessége 1950-ben két és félmilliárd főből állt, mára majdnem hat és félmilliárdra nőtt, az évszázad közepére pedig meg fogja haladni a kilencmilliárdot.

Márpedig ehhez a demográfiai robbanáshoz csaknem kizárólag a fejlődésben lévő országok fognak hozzájárulni: 2050-re körülbelül 5, 2 milliárd ázsiai lesz, szemben a jelenlegi 3, 8 milliárddal, a napjainkban 850 milliós Afrika lélekszáma pedig több mint a duplájára (1, 8 milliárdra) növekszik. Csupán az arányok érzékeltetésére: India lakossága egy hét alatt gyorsabban nő, mint az Európai Unióé egy év alatt! A világ legszegényebb és legelmaradottabb országai közé tartozó Burkina Faso, Niger, Szomália, Uganda vagy éppen Jemen népessége 2050-ig megnégyszereződik, Európa lakossága viszont csökkeni fog. Összehasonlításképpen, az Egyesült Államok természetes népszaporulata (százalékosan kifejezve) mintegy tizenkétszerese az Európai Unióénak.

Az Unió újoncai, a kelet-európai országok számára a népességcsökkenés már megkezdődött. Az utóbbi tíz évben Románia lakosságának csaknem két és fél százalékát, Bulgária pedig majdnem nyolc százalékát veszítette el, és sajnos nem ők az egyedüliek. Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Csehország és Magyarország népessége szintén csökkent, nemcsak a születések számának szabadesése, hanem a közülük egyeseket (pl. Lengyelországot és Litvániát) különösen sújtó tömeges kivándorlás miatt. De nem jobb az elsődleges bevándorlási célpontnak számító Németország, Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Spanyolország helyzete sem, amelyekben egyfajta lakosságcserés gyarmatosítás zajlik, és valójában csak a bevándorlók folyamatos beözönlésének ,,köszönhetik" népességük szinten tartását. Az erősen kozmetikázott hivatalos adatok szerint az előbbi országokban jelenleg is már 7 és félmillió, 3 és félmillió, hárommillió, 3, 7 millió, illetve négymillió bevándorló lakik.

Még a nyolcvanas évek elején írta a nagy francia demográfus, Alfred Sauvy, hogy ,,a német nép kétségtelenül halott, de még nem tud róla". Ez a megállapítás ma már egész Európára vonatkoztatható. A Családpolitikai Intézet jelentése minden különösebb álszemérem nélkül fogalmaz: ,,Az 1994-2006 közötti időszak növekedésének 80 százaléka a bevándorlásnak tudható be". A százalékos arányok épületesek ugyan, az abszolút számok azonban még kifejezőbbek. Ha 1994 és 2006 között a huszonöt tagú EU népessége nőtt is 19 millió fővel, ebből 15 milliót a bevándorlók képviseltek. ,,Ez az arány az utóbbi években tovább növekedett. 2000 és 2006 között 13, 2 milliós volt a növekedés, amelynek 83 százalékát (10, 9 millió főt) a bevándorlók adták." Spanyolország például egyenesen katasztrofális helyzetben van: bevándorlása tízszer jelentősebb, mint a természetes szaporulata.

A számok kegyetlen realitása szerint az európai népesség folyamatosan és fokozatosan eltűnik, és mivel a természet irtózik az űrtől, helyét egy máshonnan érkező népség fogja betölteni. Emlékezhetünk Bumedien algériai elnök jövendölésére, amely 1974-ben hangzott el az ENSZ Közgyűlése előtt: ,,Egy napon emberek milliói fogják elhagyni a világ szegény déli részeit, hogy behatoljanak az északi félteke viszonylag elérhető tereibe saját túlélésüket keresve." Ez harminchárom évvel ezelőtt volt. Ma itt tartunk. Alig egy nemzedék múltán a jóslat beteljesedett. A legrosszabb azonban még hátra van. ,,Az iszlám országai tudják, hogy ötven év múlva nagyrészük egy kietlen földön fog élni, és ásványkincseik is kimerülnek. Nyilvánvaló érdeklődéssel tekintenek a jól ellátott és zöldellő Európára, hogy oda öntsék népességfölöslegüket. Túl azon, hogy veszedelmes helyzetben vannak, népességük vágtatva növekszik. Európa egy alacsony népsűrűségű régiónak tűnik nekik, magához vonzza tehát a muzulmánokat, akik reményeik szerint egy valódi eldorádóban élhetnek itt", magyarázza Pierre-Marie Gallois tábornok, geopolitikai szakíró, a francia elrettentő atomütőerő teoretikusa.

Időközben ugyanis Európa végleg el fogja fogyasztani ,,fehér" kenyerét. Lakossága 2025-től globálisan is csökkenni kezd, és egyre inkább színes bőrű bevándorlók fogják benépesíteni. 1980-ban Európában a gyermekek száma 36 millióval haladta meg az időskorúak (65 év fölöttiek) számát, 2004-re ez az arány megfordult, és ekkortól kezdve több az idős ember, mint a 14 éves fiatal. Az utóbbi 25 évben földrészünk több mint 23 millió fiatalt veszített. Jelenleg a 14 éven aluliak csupán az Európai Unió lakosságának 16, 2 százalékát alkotják, tehát alig nyolcvan millióan vannak. Ugyanebben az időszakban a 65 évesnél idősebbek száma 29 százalékkal (vagyis 18 millió fővel) 81, 7 millióra növekedett. Az összlakossághoz viszonyítva a legkevesebb fiatal Olaszországban van: minden hetedik lakos (14, 2%), és értelemszerűen itt a legmagasabb az időskorúak aránya is: minden ötödik olasz (19, 4%) 65 éven felüli.

Ennek a kedvezőtlen folyamatnak számos oka van. Földrészünkön a termékenységi mutató rendkívül alacsony, jelentősen elmarad a nemzedékek megújításához szükséges szinttől, amely 2, 1 gyermek/nő. Legalacsonyabb Görögországban (1, 28), Spanyolországban és Olaszországban (1, 34), de az újonnan csatlakozott kelet-európai országok egyikében sem éri el az 1, 3-as értéket (kivéve Ciprust). Ugyanakkor az Európai Unióban minden 25. másodpercben történik egy abortusz, vagyis naponta 3381 gyermeket ölnek meg a terhesség-megszakítás révén. Minden ötödik terhesség abortusszal végződik. 2004-ben 1.235.517 volt az abortuszok száma, amely manapság az első számú halálozási oknak számít Európában, ahol ráadásul az utóbbi negyedszázadban 22, 3 százalékkal csökkent a házasságok száma, minden második házasság válással végződik, és félpercenként felbontanak egy házasságot. 1980 és 2005 között 55 százalékkal nőtt a válások száma, a házasságkötésekhez képest Belgiumban, Spanyolországban, Csehországban, Németországban és Magyarországon legmagasabb a válások aránya.

És hogy mit tesznek a politikai döntéshozók Európa őshonos lakosságának elfogyása láttán? Gyakorlatilag semmit. A brüsszeli bizottságnak még családügyi biztosa sincs. Abból a személyenkénti 13 euróból, amelyet az EU szociális politikára szán, kevesebb mint egy euró jut a családnak. Mindez akkor, amikor Európának - rövidtávon - 20 millió szakképzett dolgozóra lenne szüksége az egyes ágazatokban és országokban különösen égető munkaerőhiány orvoslására. Franco Frattini, (névleg) az Igazságosság, Szabadság és Biztonság uniós biztosa (ténylegesen a mentális AIDS-t terjesztő bevándorláspárti lobbi samesza) a probléma megoldását a bevándorlás további megkönnyítésében látja, amint azt a nemrég Lisszabonba összetrombitált európai minisztertársainak előadott deliráns terve is tanúsítja. Ennek értelmében szakképzett dolgozókat szándékozik Európába csábítani Afrikából (?!) és Ázsiából az amerikai ,,zöld kártyának" megfelelő és azzal versenyző európai ,,kék kártya" létrehozásával. Jelenleg ugyanis ,,a szakképzetlen munkaerő 85 százaléka az Európai Unió felé áramlik, 5 százaléka pedig az Egyesült Államokba, miközben a szakképzettek 55 százaléka az USA-ba tart, és csak öt százalékuk az EU-ba", magyarázza a kriminális elképzelés hátterét a Financial Times. Ráadásul pedig, hogy még ,,szebb" legyen a leányzó fekvése, ,,a szakképzett dolgozók két éves, megújítható tartózkodási engedélyt kérhetnének, és öt éves tartózkodás után engedélyeznék számukra, hogy végleg az EU valamelyik tagállamában maradjanak". Frattini szerint egyébként leginkább Németországnak, Olaszországnak és Magyarországnak van szüksége idegen munkaerőre népességük elöregedésének kompenzálásához.

A brit gazdasági napilap arra is emlékeztet, hogy ,,az Európai Bizottság tízmillió eurós költséggel információs központot hoz létre Maliban, amelynek lakossága spanyolországi és franciaországi álláslehetőségekre pályázhat az országok közötti megállapodás keretében. Több ilyen központot is terveznek Afrikában" (amely földrész köztudomásúlag a magasan képzett szakemberek valódi viviáriuma ugyebár). Végeredményben a Frattini által képviselt reform 2030-ra a külföldön született európai népesség megduplázódását eredményezné!

Lassanként már az intellektuális establishment némely heterodox képviselőjénél is kezd leesni a tantusz. Közéjük tartozik Niall Ferguson Oxfordban végzett brit történész, a Harvard Egyetem 43 éves tanára, akit elemző munkásságának minősége és a jelen kérdéseit hosszabb történelmi távlatba helyező képessége miatt a Time magazin a világ száz legbefolyásosabb személyisége közé sorolt. Múlt évben az amerikai Merill Lynch pénzintézet meghívására ,,külön kurzust" tartott a bank stratégiai elemzőinek, hogy üzleti konkurenseikkel szemben időelőnyt biztosítson számukra. A nemzetközi pénzvilágban ugyanis a várható jövőre vonatkozó legkisebb megítélési tévedésnek is magas - legtöbbször készpénzben fizetendő - ára lehet, és egykettőre véget vethet akár a legígéretesebb karriernek is. Ferguson szerint a jelen nemzetközi helyzet mindenesetre nagyon hasonlít 1913-hoz, amikor a pénzpiacok képtelenek voltak előrelátni az alig egy évvel később kirobbant világháborút. A jelenlévő bankárok egyikének azon kérdésére, hogy kell-e tartani egy esetleges háborútól Európában, a brit történész a következő választ adta: ,,Nem hiszem, hogy egy európai háború forgatókönyve elképzelhető lenne az EU szétrobbanásának és a nemzetállamok feltámadásának klasszikus értelmében. Európa instabilitása sokkal inkább abból a demográfiai tendenciából következik, amely Európa kvázi-gyarmatosítását jelenti olyan bevándorló populációk által, amelyek kulturálisan nagyon különböznek (az őshonosoktól), egyes esetekben pedig ellenségesek a beilleszkedéssel és a beolvadással szemben. Ha a jövőbe nézünk inkább évtizedekre, mintsem hónapokra előre, mindez sokkal valószínűbb konfliktus-forrásnak tűnik számomra. Ez azonban egy belső, polgárháborús konfliktus lenne, különösen a muzulmán bevándorlók és az elöregedő bennszülött népek közötti összecsapás.

Más szóval, ami a mi korszakunkat az összes többi évszázadtól megkülönbözteti a fekete pestis óta, az az, hogy az európai népesség csökken. A múltban az európai őshonos populációk növekedése volt a történelmi változás motorja a modern történelem legnagyobb részében, mert ez a többletnépesség okozta azokat az Európából kiinduló nagy migrációkat, amelyek 1500 után átalakították a világot. Ez csak nemrég állt meg, és csak a nyolcvanas évek közepén zuhant az európai termékenységi szint a népesség-megújulási szint alá és kezdett a migráció a népesség-növekedés jelentősebb forrásává válni

Európa alapvetően megváltozott, többé már nem lesz, mint korábban, egy olyan hely, amelyet főleg keresztény és gyorsan szaporodó európai populációk népesítenek be. Ez radikálisan megváltozik. (...) Ez a mór korszak Granadájának idejébe visz bennünket. Ha meg akarják érteni Európa sorsát, messzire kell visszamenni, és el kell olvasni Edward Gibbon fantasztikus próféciáját a Római birodalom hanyatlása és bukása című munkájában, amikor elképzelte, hogy mi történt volna, ha a mórok nyerik meg a poitiers-i csatát. Talán már mecsetek lennének Oxfordban. Nos hát, manapság mecsetek vannak Oxfordban. Fokozatosan egy ilyen Európa kezd kialakulni, de ez már nem az az Európa, amely konfliktust képes kiváltani nagyhatalmak között."

(Ferguson illusztris történészelődje 1788-ban kiadott korszakos művének egyik passzusára célzott: ,,A szaracénok győzedelmesen törtek előre több mint ezer mérföldön át Gibraltár sziklájától a Loire völgyéig, még egyszer ugyanennyi, és eljutottak volna Lengyelország határáig és Skócia hegyeiig. A Rajnán sem nehezebb átkelni, mint a Níluson és az Eufráteszen, és másik oldalról az arab flotta behatolhatott volna a Temzére anélkül, hogy tengeri csatát vívott volna. Az oxfordi iskolákban ma talán a Koránt magyaráznák, és katedráinak magasából Mohamed szentségét és kinyilatkoztatásának igazságát bizonygatnák egy körülmetélt népnek".)

Egyenesen megdöbbentő az a fatalizmus (vagy realizmus?), amellyel Niall Ferguson Európa közeli sorsát ecseteli. Ő, a divatos gondolkodó, miközben megosztja legértékesebb intellektuális gyöngyszemeit a pénzvilág virtuózaival, egyáltalán nem gondolja azt, hogy Európa közeli meghódítása a muzulmán országokból származó bevándorlók által csupán bulvárlapokba illő ,,kacsa", szenzációhajhász ,,scoop" lenne. Ellenkezőleg: elkerülhetetlen és ,,tényszerű" evidenciának tartja ezt, amely már arra sem érdemes, hogy előadásának vezérmotívuma legyen. Nem mintha hidegen hagyná a dolog, hiszen maga is az oxfordi Magdalen College hallgatója volt, és Gibbon említése (aki két évszázaddal korábban ugyanonnan került ki) azt bizonyítja, maga is szenved attól, hogy mecsetet lát ott. Szerinte azonban már semmi sem akadályozza meg Európa őshonos népeinek ,,leselejtezését": angolosan szólva, ez már egy lejátszott meccs.

Pedig jó ideje előre lehetett látni azokat a folyamatokat, amelyek az európai születési helyzet XXI. századi katasztrofális alakulásához vezettek. Számos demográfus már a nyolcvanas évek elején megkondította a vészharangot, figyelmeztetéseik azonban süket fülekre találtak az öngyilkos autizmusukba falazott ko(A)lla(h)boráns politikusok körében. Az eredmény: egy elöregedő, gyermekek nélküli, idegenek által elözönlött Európa. Egy európaiak nélküli Európa, amelyet nem a mitológiai bika, hanem - minden valószínűség szerint - a koránbeli teve fog elrabolni.
És ez már nem csupán egy fantazmagória, sokkal inkább egy lázálom.

Gazdag István

Forrás: Front14.hu

http://ebreszto.gportal.hu/gindex.php?pg=25721672&nid=4315873
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legbefolyásosabb, bevándorláspárti, legelmaradottabb, kilencmilliárdot, megkönnyítésében, szétrobbanásának, beilleszkedéssel, spanyolországban, szenzációhajhász, összlakossághoz, történészelődje, családpolitikai, konkurenseikkel, tizenkétszerese, kompenzálásához, érzékeltetésére, magyarországnak, lengyelországot, világtörténelem, gyarmatosítását, elkerülhetetlen, negyedszázadban, megduplázódását, összetrombitált, többletnépesség, megkülönbözteti, vonatkoztatható, leselejtezését, intellektuális, képviselőjénél, legígéretesebb, feltámadásának, ásványkincseik, németországnak, lakosságcserés, németországban, utóbbi néhány, fehér emberiségre, világtörténelem színpadáról, jelenlegi natalitási, tekintélyes nemzetközi, számok között, utóbbi negyedszázad, növekedés jelentősnek, világ népessége, évszázad közepére, demográfiai robbanáshoz, fejlődésben lévő, arányok érzékeltetésére, világ legszegényebb, kelet-európai országok, születések számának, Családpolitikai Intézet, ENSZ Gazdasági, Társadalmi Tanácsa, Európai Unió, Denis Vignolles, Európai Unióé, Burkina Faso, Egyesült Államok, Európai Unióénak, Alfred Sauvy, Emlékezhetünk Bumedien, ENSZ Közgyűlése, Pierre-Marie Gallois, Legalacsonyabb Görögországban, Európai Unióban, Franco Frattini, Egyesült Államokba, Financial Times, Európai Bizottság, Niall Ferguson Oxfordban, Harvard Egyetem, Merill Lynch, Edward Gibbon, Niall Ferguson Európa, Magdalen College, Gazdag István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.31. 16:24 A Volánbusz 51 járművet vásárolt
03.31. 16:24 A spanyolnátha idején a korai és általános izoláció leszorította a halálozá...
03.31. 16:13 Francia forradalom, sokszögek és szövegszerkesztés az M5 szerdai oktatási p...
03.31. 16:12 Május 15-ig kell nyilatkozniuk a több tartási hellyel rendelkező állattartó...
03.31. 16:12 Koronavírus - Elutasították a kiutasított irániak azonnali jogvédelem iránt...
03.31. 16:03 Koronavírus - Deutsch: Gyurcsány is beállt az uniós támogatásról hazudozók ...
03.31. 16:02 Koronavírus - NAV: fizetési kötelezettség fizetés nélküli szabadságnál
03.31. 15:52 Két különböző forrásból származik a marsi víz
03.31. 15:43 Koronavírus - Ab: veszélyhelyzetben nagyobb felelősség hárul az alkotmánybí...
03.31. 15:42 Koronavírus - Szerdától leáll a Budavári Sikló
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Ugye, Uram, most is sírsz?  5 perc a munka, 30 perc sütés!  Orchidea  Facebookon kaptam  Katolikus elmélkedés 2020. má...  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  Reggeli ima  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Miden apróságért hálás vagyok  Kaffka Margit : Csend  Szörnyű titok  Bordó rózsa  Esti kép  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  Imádság  Rózsaszín rózsa  Aranyosi Ervin: A holnap-terem...  Bizonytalanság és bizonyosság  Csokor kancsóban  Jó egészséget, erős immunrends...  - , megtaníthatjuk arra  Vízcseppes rózsa  Png rózsa  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Imádság  Png rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Útravaló – 2020. március...  Igazság  A 72 éves Giuseppe Berardelli ...  Nagyböjt 5. vasárnapja -fekete...  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  Pethes Mária : Benedictio  Facebookon kaptam  Kezdődik a fekete hét  Férfiak  Krisztus foglya  Gondolat  Gondolatok  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  Png rózsa  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  XI. ker. Újbuda - Vigyázat CS...  Napi 1000 légzést segítő készü...  Kellemes napot és hetet kíván...  Szörnyű titok  Bizonytalanság és bizonyosság  Fekete vasárnap az egyházakban  Férfiak  Facebookon kaptam  Szomorú valóság  Facebookon kaptam  Ferenc pápa globális és azonna...  Napi 1000 légzést segítő készü...  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  A kormány telefonon is tájékoz...  Rózsaszín rózsa  Fekete vasárnap az egyházakban  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Bezártságodban üljön melléd az...  Diadalmas dicsőítés  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  Nyári emlék  Bízzunk Teremtőnkben  A falak . . .  Árvai Feri atya megszívlelendő...  Biztonság  Tanulj meg várni az Úrra!  Kívánom, hogy mindig legyenek ...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Facebookon kaptam  Kívánom, hogy mindig legyenek ...  Bűnbánó zsoltárok  Bordó rózsa  Facebookon kaptam  Virslis kifli kelt tésztából  Fehér rózsa  Facebookon kaptam  Szomorú valóság  Facebookon kaptam  Imádság  Sárga rózsák  Szemeimet a hegyekre emelem, o...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  Tanulni kellene ebből a helyze...  Png rózsa  Facebookon kaptam  Esti kép  Árvai Feri atya megszívlelendő... 
Bejegyzés Címkék
utóbbi néhány, fehér emberiségre, világtörténelem színpadáról, jelenlegi natalitási, tekintélyes nemzetközi, számok között, utóbbi negyedszázad, növekedés jelentősnek, világ népessége, évszázad közepére, demográfiai robbanáshoz, fejlődésben lévő, arányok érzékeltetésére, világ legszegényebb, kelet-európai országok, születések számának, közülük egyeseket, elsődleges bevándorlási, bevándorlók folyamatos, erősen kozmetikázott, előbbi országokban, nyolcvanas évek, nagy francia, 1994-2006 közötti, bevándorlásnak tudható, százalékos arányok, abszolút számok, huszonöt tagú, bevándorlók képviseltek, utóbbi években, bevándorlók adták, természetes szaporulata, számok kegyetlen, európai népesség, természet irtózik, máshonnan érkező, napon emberek, világ szegény, északi félteke, nemzedék múltán, jóslat beteljesedett, legrosszabb azonban, iszlám országai, kietlen földön, alacsony népsűrűségű, valódi eldorádóban, francia elrettentő, gyermekek száma, arány megfordult, idős ember, összlakossághoz viszonyítva, legkevesebb fiatal, időskorúak aránya, kedvezőtlen folyamatnak, termékenységi mutató, nemzedékek megújításához, újonnan csatlakozott, abortuszok száma, első számú, utóbbi negyedszázadban, házasságok száma, válások száma, válások aránya, politikai döntéshozók, brüsszeli bizottságnak, egyes ágazatokban, mentális AIDS-t, probléma megoldását, bevándorlás további, nemrég Lisszabonba, amerikai &#8222, szakképzetlen munkaerő, kriminális elképzelés, leányzó fekvése, szakképzett dolgozók, brit gazdasági, országok közötti, magasan képzett, külföldön született, intellektuális establishment, jelen kérdéseit, világ száz, amerikai Merill, bank stratégiai, nemzetközi pénzvilágban, várható jövőre, legígéretesebb karriernek, jelen nemzetközi, pénzpiacok képtelenek, évvel később, jelenlévő bankárok, esetleges háborútól, brit történész, következő választ, európai háború, nemzetállamok feltámadásának, demográfiai tendenciából, beolvadással szemben, jövőbe nézünk, muzulmán bevándorlók, elöregedő bennszülött, , ,
2020.03 2020. Március 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1353
  • e Hét: 4517
  • e Hónap: 49568
  • e Év: 230459
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.