Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Beilleszkedő, szolidáris roma
  2008-11-26 20:43:25, szerda
 
   
  Beilleszkedő, szolidáris roma cikke a magyarverésről: Köszönet a szlovák kormánynak!
A szlovák kormánynak van bátorsága. Ő bizony nem kér a nácikból. Jól tették, amit tettek!
Honvéd, cs, 2008/11/13 - 11:34Romnet
Újabb cikket közlünk kommentár nélkül, mert szeretnénk minél nagyobb nyilvánosságot biztosítani ezúttal roma polgártársaink gondolatainak - hiszen többek között azért rossz a roma-magyar viszony, mert nem ismerjük az ő nézeteiket, csak előítélet alapján alkotunk véleményt - írja a kuruc.


Újabb cikket közlünk kommentár nélkül és teljes egészében, mert szeretnénk minél nagyobb nyilvánosságot biztosítani ezúttal roma polgártársaink gondolatainak - hiszen többek között azért rossz a roma-magyar viszony, mert nem ismerjük az ő nézeteiket, hozzáállásukat bizonyos kérdésekhez, csak előítélet alapján alkotunk véleményt. Hidvégi-B. Attila Romneten közölt cikkével ismét ledöntünk egy falat, és a magyar nyilvánosság elé tárjuk, hogyan látja a dunaszerdahelyi magyarverést egy kisebbségi, hiszen a területrablással felvidéki nemzetrészünk is kisebbségi sorban kényszerül élni. Meg hát a cigányok is magyarok, mondják néha, természetes, hogy osztoznak örömeinkben, fájdalmainkban, és egyként szorul ökölbe a kezünk, ha az ártatlan magyart verik. Attiláé a szó.


Hidvégi-B. Attila: Köszönet a szlovák kormánynak!

Bármennyire nem tetszik a határon túli magyarokért aggódó honfitársaimnak és a mélymagyaroknak, bizony köszönetet kell mondanom Robert Ficonak és kormányának. Köszönet jár a szlovák politikának, mert ki merte mondani, fel mert lépni a nyíltan náci szervezetek tagjai ellen. Fellép, eljárást indít, vállalja véleményét, szembenéz a két ország közötti konfliktus esetleges elmélyülésével, de kijelenti: nem kér a nácikból, és ami a lényeg, tesz is ellenük! A magyarok meg behúzzák fülüket-farkukat, egymásra mutogatnak, vagy önös, anyagi, politikai célokra használják fel a kialakult helyzetet.

A magyar hatóságok töketlenkednek, nem tudnak mit kezdeni a Jobbikkal, pedig egyre erősödik, cigányellenes programjaikra népszavazást kezdeményeznek. Létrehozták a már kétezer fős feketeseregüket, amely cigánytelepeken masíroznak, cigányokat terrorizálnak, lelkileg és fizikailag bántalmaznak, de már nyíltan szembe is szállnak fegyverekkel, viperákkal az általuk mélyen gyűlölt kisebbséggel. Halálbüntetést, évtizedes elzárást, gettót, munkatábort, szegregált oktatást, sterilizálást akarnak, hogy ne veszélyeztessék a többséget.

Cigányok halálán örömünnepet akarnak tartani, és békedemonstrációnak neveznék, ha alattomos módon kivégzett, a kormányzatok politikájának, tehetetlenségének következtében elnyomorított, a társadalomból kitaszított családok házainál hirdetik fasiszta nézeteiket. Egy pap szájából az hangzik el: "egy stigmatizált kisebbség szubkultúra alatti tenyészete nem terrorizálhatja tovább a magyarokat". Mondja ezt akkor, amikor cigányokat ölnek. Hol van a felebaráti szeretet, hol van a lelkészi hivatás, hogy tud elszámolni lelkiismeretével egy ilyen ember? Mert hívei előtt nem kell, ugyanis ők ezt szeretik tőle hallani. A belváros szívében lévő templom lelkészének kijelentése semmiben nem különbözik attól, amit Bíber József, a Fidesszel szövetségben lévő Jobbik alelnöke, a Szolnok megyei közgyűlés tanácsnoka mondott Tatárszentgyörgyön: "a cigányságnak vérfertőzés útján degenerálódó, ősközösségi szintű szubkultúrában élő rétege termeli ki magából a cigány bűnözés egy részét, amelyben a vérfertőzésből származó, majd a bűn útjára lépő utódok esetében a genetika is szerepet játszhat."

Ez a nácizmus. Ez az igazi nácizmus. Ez, és az is, amikor félelemkeltésből települések utcáin árpádsávos zászlóerdő alatt vonulnak végig, hagy reszkessenek az idősek, akik átélték a háborúk borzalmait. Reszkessenek a cigányok, akik megsemmisítésre váró népként élhetnek az ő engedélyükkel a zsidókkal együtt Európában. Ezek a nácik büszkék arra, hogy nagyapjuk, apjuk a háborúban a németek oldalán harcolva estek el, sőt viccelődnek: "nagyapám Auschwitzban halt meg, részegen leesett az őrtoronyból". És ezen jót röhögnek.

Magyar és Pannon Gárda, Nemzeti Őrsereg, Véderő, önvédelmi mozgalom, 64 vármegye. Alakulatok amelyek akár fegyveresen is képesek szembeszállni bármivel és bárkivel céljaik eléréséhez. Céljaik között a határok egyesítése is szerepel, így gondolták, "vesszen Trianon!" címszó alatt átugranak Szlovákiába, hogy egy kis hecckampánnyal nemcsak a szomszédos ország kormányát, hanem az Európai Uniót és a világot is felpiszkálják. Arra nem gondolva, hogy az ott élő magyar kisebbség issza meg később a levét. Az nem számít, csak beszéljenek róluk, bekerüljenek a híradásba, és lássák elvbarátaik, milyen tökös legények is ők. Teszik ugyanezt Magyarországon, felkorbácsolják az általuk végigmasírozott falvakban a kedélyeket, a cigányok meg ott maradnak, hátha levezetik rajtuk a feszültséget az ott élő Gázsók.

Elképzelem, hogy derék polgártársainak ártatlan báránykaként egy szót sem szóltak Dunaszerdahelyen a rendőröknek, nem provokálták őket. Nem provokált Budaházy György és barátai. Nem provokáltak azok az emberek, akik a magyar fővárost nemzeti ünnepeinken már nem egyszer szétverték, csatatérré változtatták. Nem támadtak rendőrökre, mint ahogy azt Budapesten sem tették soha. Mi az oka, hogy egy picike kis szlovák csapat mérkőzésére kiutazik az egész magyarországi szélsőjobb? Kiélni hajlamaikat, vagy mert ott jobb és olcsóbb a sör? Vagy mert annyira szívükön viselik a nemzetegyesítést?

Nem, a céljaik sokkal nemesebbek. Provokálni, botrányt teremteni, mert a káosz jó. És megsajnáltatni magukat, kormánynyilatkozatokat kicsikarni, hogy szegény Budaházy, szegény fasiszta honfitársaim, polgáraim bizony a szemét szlovák karhatalom terrorban tartott titeket. Rabosítanak, őrizetbe vesznek te drága, nyilas egyen ruhát viselő nyírségi honfi. Igen, ezt akarják, és majd büszkén mondhassák, miért támad minket a magyar kormány, a kormányfő, amikor korábban kiállt értünk és megvédett? Miért támadnak minket, amikor egy testvérként harcoltak értünk? Mi ez a kettősség? És majd ekkor döbben rá a magyar hatalom, hogy valóban egy kész csődtömeg, korábban, nekik kellet volna el és megfojtani a náci eszme éledését!

A Nemzeti Őrsereg hétvégén átugrott Királyhelmecre, hogy a Felvidéket Magyarországhoz visszacsatoló, 1938-ban hozott első bécsi döntés hetvenedik évfordulójáról emlékezzen. Aztán jöttek a rendőrök, és előállították őket, mert önkényuralmi jelképet használnak. "A független Szlovák Köztársaság területén egyenruhás magyar nácik nem fogják a programjukat deklarálni" - jelentette ki a szlovák kormányfő. "Beigazolódott, hogy ez az egyenruha pontos mása a XX. század harmincas-negyvenes éveiből ismert Szálasi-féle náci egyenruhának". Ezzel indokolta a Nyíregyházi náci csapat 28 tagjának előállítását Robert Kalinák belügyminiszter, aki szerint az egyenruha viselése egyértelműen kimeríti a fasiszta propaganda bűntettét. "Számunkra valóban elfogadhatatlan, hogy bármilyen hasonló, bármilyen szélsőséges náci nacionalista szervezetek bármely országban szabadon meneteljenek" - mondta Ján Kubis külügyminiszter, miközben Robert Fico közbeszólva megjegyezte: "Ráadásul provokálni jöttek".

A szlovák kormánynak van bátorsága. Ő bizony nem kér a nácikból. Jól tették, amit tettek! A magyar rendőrök miért nem állították őket elő a budai Várból, az első Prikezsia gárda avatáskor, Tatárszentgyörgyről, Olaszliszkáról, vagy a múlt hétvégén Vasmegyerről, amikor rátámadtak a cigányokra és autóikban fegyvereket, lőszereket is találtak az őrsereg tagjait? Miért nem lépnek fel ellene, amikor parlamenti és parlamenten kívüli pártok, jogvédők emelték fel szavukat a náci, nyilas egyenruhát viselő nyírségi csapat ellen? Most nem lenne a két ország között elmérgesedett helyzet, nem fenyegetne háború!

A magyar kormánynak példát mutatott Szlovákia, hogyan kell kezelni a nácikat, és majd ne csodálkozzon se Orbán Viktor se Gyurcsány Ferenc, ha Jan Slota tényleg tankjába pattan és széttapossa Budapestet, ledönti a lovasbohócnak nevezett Szent István szobrot, és megfésüli a kócos asszonyt, azt a tehetséges külügyminiszterünket, aki a munkaügyi, szociális és esélyegyenlőségi tárca után kénytelen lesz rendvédelmi feladatokat is ellátni.

(RomNet - Kuruc.info)http://szentkoronaradio.com/publicisztika/2008_11_13_beilleszkedo-szolidaris-roma -cikke-a-magyarveresrol-koszonet-a-szlovak-korm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentkoronaradio, esélyegyenlőségi, dunaszerdahelyen, lelkiismeretével, területrablással, félelemkeltésből, nemzetegyesítést, terrorizálhatja, felkorbácsolják, végigmasírozott, cigánytelepeken, mélymagyaroknak, magyarországhoz, honfitársaimnak, belügyminiszter, dunaszerdahelyi, külügyminiszter, elfogadhatatlan, feketeseregüket, polgártársainak, veszélyeztessék, megsemmisítésre, királyhelmecre, hozzáállásukat, polgártársaink, nyilvánosságot, magyarországon, olaszliszkáról, szubkultúrában, vérfertőzésből, kezdeményeznek, elmélyülésével, évfordulójáról, magyarveresrol, magyarverésről, megsajnáltatni, szlovák kormánynak, roma-magyar viszony, magyar nyilvánosság, dunaszerdahelyi magyarverést, területrablással felvidéki, ártatlan magyart, határon túli, szlovák politikának, nyíltan náci, kialakult helyzetet, magyar hatóságok, általuk mélyen, kormányzatok politikájának, társadalomból kitaszított, stigmatizált kisebbség, felebaráti szeretet, Attila Romneten, Robert Ficonak, Bíber József, Pannon Gárda, Nemzeti Őrsereg, Európai Uniót, Budaházy György, Felvidéket Magyarországhoz, Szlovák Köztársaság, Robert Kalinák, Robert Fico, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Szent István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.02. 09:11 BUX: 32 375,83 pont, +0,04 százalék a nyitáskor
04.02. 09:01 BÉT - Továbbra is várhatók nagyobb árfolyammozgások a tőzsdén
04.02. 09:00 ITM: internetes tudásmegosztó portál segíti a digitális átállást a szakképz...
04.02. 08:41 ITTF: később hozzák nyilvánosságra a világranglistát, majd befagyasztják
04.02. 08:21 Devizapiac - Gyengült a forint csütörtök reggelre
04.02. 08:11 Koronavírus - Elhunyt egy újabb beteg Magyarországon
04.02. 08:11 A veszélyhelyzet alatt is bekapcsolja az E.ON a háztartási napelemrendszere...
04.02. 08:11 Tőzsde - Vegyes kezdés várható az európai tőzsdéken
04.02. 07:50 Megöltek egy embert Gödöllőn
04.02. 07:30 Koronavírus - 585-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Gerberák  Bohócruhában  ÁPRILIS 1. - BOLONDOK NAPJA R...  Facebookon kaptam  Isten fel akar minket emelni  Szikora Róberttel imáról, otth...  Clematis  Clematis  Fáradtság és stressz elleni gy...  Erdős Anna - Köszöntelek Ápri...  Figyelem  Márk Miklós, Lelked gyönyörű s...  Facebookon kaptam  Gyümölcsoltó Boldogasszony ünn...  Fürtös gyöngyike virág  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Hosszú életet biztosító gyümöl...  Jézus egyetlen vigasza a keres...  Az áprilisi rügyekhez  Avilai Szent Teréz minden erej...  Kórházzá alakították az Euroví...  Ima az egyedülállókért, magán...  Jelek, hogy veszélyben vannak ...  Mai harmónia kártyám  Április 1.  Facebookon kaptam  Hosszú életet biztosító gyümöl...  Tavaszi kép  Mai harmónia kártyám  Ferenc pápa a hétfő reggeli sz...  Facebookon kaptam  Lila virág  Édes képek - kiscicák  Narancsbőrgyilkos táplálékok  Baby a tükőrnél  Az éjszakai izzadást kiváltó o...  A héten nemzeti emlékhellyé ny...  Kislány virágot szed  Imádság  Az áprilisi rügyekhez  Ferenc pápa a hajléktalanokért...  Az április, egy szerelmes kam...  Facebookon kaptam  Raniero Cantalamessa, a Pápai ...  Facebookon kaptam  Isten megszegte a kijárási til...  Viszlát március  Japán cseresznyefa virágba  Víztükrös virágok  Mi számít?  Tanmese a kitartásról...  Ferenc pápa nagyheti liturgiku...  Isten mindig gondot visel az ö...  Facebookon kaptam  Mai nap képe - gyönyörű virág  Pope Francis-Holy Mass at Casa...  Kislány virágot szed  Szèp estét kedves látogat...  Vízcseppes lila rózsa  Baby a tükőrnél  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  525 főre nőtt a beazonosított ...  Jézus egyetlen vigasza a keres...  Levendula  Istennel vagyunk mi győztesek  Csigi Péter: Meghallom-e, amit...  Fürtös gyöngyike virág  Facebookon kaptam  Szentmisék a Hegyvidéki TV csa...  Áprilisi tréfálkozás  Jézus egyetlen vigasza a keres...  Április 1  Üdvözöllek április  Avilai Szent Teréz minden erej...  Ferenc pápa a hétfő reggeli sz...  Áprilisi tréfálkozás  Kislány virágot szed  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Minyó Ferencné: Április.... F...  Facebookon kaptam  Minyó Ferencné: Április.... F...  Eljött végre április! Április ...  Istennel vagyunk mi győztesek  Szikora Róberttel imáról, otth...  Japán cseresznyefa virágba  Jó éjszakát  Png virág  Április 1  Vízcseppes rózsa  Istennel vagyunk mi győztesek  Április bolondja  Április bolondja, május szamar...  Kis depi - Háromszázkettedik n...  Aranyosi Ervin: A gondolat ere...  Nő virágzó fánál  Gyerekeink itt Déván megint al...  Jézus megigértetése  Erdős Anna - Köszöntelek Ápri...  Néptelen utcákon 
Bejegyzés Címkék
szlovák kormánynak, roma-magyar viszony, magyar nyilvánosság, dunaszerdahelyi magyarverést, területrablással felvidéki, ártatlan magyart, határon túli, szlovák politikának, nyíltan náci, kialakult helyzetet, magyar hatóságok, általuk mélyen, kormányzatok politikájának, társadalomból kitaszított, stigmatizált kisebbség, felebaráti szeretet, lelkészi hivatás, ilyen ember, belváros szívében, cigányságnak vérfertőzés, cigány bűnözés, vérfertőzésből származó, igazi nácizmus, háborúk borzalmait, zsidókkal együtt, nácik büszkék, németek oldalán, határok egyesítése, szomszédos ország, általuk végigmasírozott, magyar fővárost, egész magyarországi, céljaik sokkal, szemét szlovák, magyar kormány, testvérként harcoltak, magyar hatalom, kész csődtömeg, náci eszme, független Szlovák, programjukat deklarálni, szlovák kormányfő, egyenruha pontos, egyenruha viselése, fasiszta propaganda, magyar rendőrök, budai Várból, első Prikezsia, múlt hétvégén, őrsereg tagjait, magyar kormánynak, lovasbohócnak nevezett, kócos asszonyt, szentkoronaradio, esélyegyenlőségi, dunaszerdahelyen, lelkiismeretével, területrablással, félelemkeltésből, nemzetegyesítést, terrorizálhatja, felkorbácsolják, végigmasírozott, cigánytelepeken, mélymagyaroknak, magyarországhoz, honfitársaimnak, belügyminiszter, dunaszerdahelyi, külügyminiszter, elfogadhatatlan, feketeseregüket, polgártársainak, veszélyeztessék, megsemmisítésre, királyhelmecre, hozzáállásukat, polgártársaink, nyilvánosságot, magyarországon, olaszliszkáról, szubkultúrában, vérfertőzésből, kezdeményeznek, elmélyülésével, évfordulójáról, magyarveresrol, magyarverésről, megsajnáltatni, töketlenkednek, fájdalmainkban, hecckampánnyal, halálbüntetést, politikájának, nemzetrészünk, programjaikra, cigányellenes, szembeszállni, terrorizálnak, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 548
  • e Hét: 7216
  • e Hónap: 2140
  • e Év: 233158
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.