Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ovi 6 eve az elorehozott valas
  2008-12-26 23:30:00, péntek
 
  Orbán már az előrehozott választásokra készül?
Szerda, 2008. december 24. 09:01 - Frissítve: Szerda, 2008. december 24. 09:03

Népszabadság

A legnagyobb ellenzéki párt komolyan készül arra, hogy a jövő nyári EP-választással együtt parlamenti voksolás is lesz. Bár azzal is tisztában vannak, hogy a büdzsé elfogadása után arra is jelentős esély van, hogy 2010-ben legyenek a következő parlamenti választások. 30 választókerület élén viszont már új ember van.

Komoly esély van rá, hogy a nyári európai parlamenti választásokon magyar országgyűlési választások is lesznek, egyre többen készülnek erre a Fideszben - írja a Népszabadság. A lap szerint a márciusi népszavazás óta csaknem 30 választókerületi elnököt cserélt le Orbán Viktor pártelnök.

Bár a referendum a Fidesz és szövetségesei számára nagy győzelmet hozott, mégis, miután Kubatov Gábor akkori kampányigazgató és Nyitrai Zsolt operatív igazgató monitoringozta a választókerületek mozgósítási erősségét, a pártelnök váltott számos helyen.

A cserék, leváltások nem okoztak törést, sértődéseket, mindenkinek lesz a jövőben is feladata - nyilatkozta Kubatov Gábor.

A fideszesek szerint azért sincsenek "nagy sértődések", mert mindenki választási sikerre számít, "akkor pedig szépen osztják a pozíciókat" - íjra a Népszabadság. A lap szeri a pártvezetés olyan interaktív online-kapcsolatot alkalmaz, hogy a pártközpont képes szinte percre pontosan nyomon követni, hogy egy-egy választókerületi elnök mennyire aktív, mennyi időt foglalkozik a számára megküldött feladattal.

Készen kell állni, mintha csak holnap reggel írnák ki a választásokat - mondta a lapnak az egyik parlamenti képviselő, bár azzal tisztában vannak, hogy a költségvetés elfogadása után szinte biztosan 2010-ben

Orbán már az előrehozott választásokra készül?
alien24
2008. december 24.
10:30


Ovi 6 eve az elorehozott valasztasokra keszul.
Par evtized es majd fel adja, nem kell a bohoccal foglalkozni

katka60
2008. december 24.
10:59


úgy legyen! Csak előre a lenini úton! A kiskuty is az állandó próbálkozásba gebedt bele!

ki kicsoda
2008. december 24.
11:49


Szerencsétlen barmok! Álom világban élnek, tehetetlen semmire valók!

tiborka
2008. december 24.
11:56


Orbán az újabb vereségre készüljönön,egy jogállamban pártja a sokszorosan bukott vezért,már régen elkergethette volna...Ha egy focicsapat háromszor kikap,az edző már röpül is!Orbán már megint gyagya,lehet,hogy nem a baloldal buktatja meg,hanem a Jobbik és a Miép,téved ha azt hiszi,ha a jobboldal nyer,ő lesz a miniszterelnök.Parlamenti mellé nyomogatásait Vona és társai nem felejtették el.,saját ostoba politikája fogja letaszitani ezt az ámokfutót!

qkac46
2008. december 24.
12:11


Éhes disznó makkal álmodik. Nincs már messze 2010 és jön a következő pofon de az sem fogja észhez tériteni ezt a hatalomra éhes törpét.

klicskó
2008. december 24.
12:39


Gyurcsány nem törpe.

qkac46
2008. december 24.
12:45


Ez igaz Klicskó de a pofont sem ő fogja kapni 2010-ben

klicskó
2008. december 24.
12:49


Ja. Gondoltam rá gondolsz. Mert, hogy hatalomra éhes...

darmol
2008. december 24.
13:21


Aki ebben az országban egy kicsit is nyitott szemmel jár, az egy dolgot valószínüleg jól lát. A szocik legkésőbb 2010.-től nem fogják tovább nyomorítani ezt az országot. Vagy mennek békésen, a választási vereségük nyomán, vagy egy forradalom söpri el őket.

A kérdés már valójában nem is ez. A kérdés az, hogy kitart-e a békés türelem 2010.-ig. Nagyon sok jelből úgy látom, hogy nem.
A szociknak nem a Toroczkai-Budaházy féléktől kell tartaniuk. (persze, ezektől nem is tartanak, hiszen ők pénzelik és irányítják ezeket a figurákat).
Úgy vélem, a békés türelem "jó esetben" is legfeljebb a nyári EU-s választásokig tart ki. Közvetlenül azt követően, kora ősszel, én nagyon meleg napokat vízionálok....

Orbán azt mondja, nem akar forradalmat. Rendben, ne is akarjon, hiszen a forradalom nem egy ember akarata szerint alakul ki. Még akkor sem, ha történetesen Lenin elvtársnak nevezik az illetőt. Másrészt pedig egy demokrata valóban, sohanem akarhat forradalmat.

Az csak úgy lesz.

A maszoposok pökhendi, nagyképű, lekezelő stílusú, ostoba megszólalásai csupán egyre inkább erősítik ezt a folyamatot. Csak így tovább, kedves elvtársak.

darmol
2008. december 24.
13:31


Elnézést, nem tudom mitől duplikált az oldal. Igaz, hogy jó a szövegem, de annyira talán nem, hogy kétszer is el kéne olvasni....

fox70
2008. december 24.
13:42


Kedves Darmol! a szívemből beszélsz!!! Az összes komcsit bíróság elé kell állítani!!! Szívem szerint azokat is, akik rájuk szavaztak.....Mivel ez technikailag leheztetlen lenne, ezért az országból kiutasítandók...T. Vörösszeműek! Nektek nem kívánok áldott Karácsonyt. Csak a polgári érzelmű honfitársaimnak tolmácsolom jókívánságaimat!!! Komcsik!!! Nem felejtek, nem felejtünk...

Keri
2008. december 24.
14:05


Kedves Darmol!
Szegény Orbán elfelejti, vagy meg sem tanulta, hogy az a pár millió, aki nem rá, sőt sokan ellene szavaztak soha nem fogják megszeretni őt. Ha most lehet forradalmat csinálni a baloldal ellen, akkor kormányváltás után is lehet a jobboldallal szemben. Mi a különbség? Semmi! Orbán úgy számol, hogy uralkodása alatt itt Kánaán lesz, de téved. Itt most már egy végletesen megosztott ország néz egymással farkasszemet, igy amit a másik fél csinál, az csak rossz lehet. Ezt a politikát a FIDESZ Napoleonja kezdte az uralkodása kezdetén, aztán folytatódott az elvesztett választás után a hidfoglalással. Bevált Kövér jóslata: a baloldal folyamatosan érezni fogja a tarkóján a jobboldal hideg (dögszagú!) leheletét! Soha egyetlen egyszer nem határolták el magukat a szélsőségektől, sőt támogatták annak létrejöttét, megerősödését. Nos ezek az erők egy esetleges jobboldali váltás esetén mind-mind benyújtják a számlát. Na akkor lesz itt haddelhadd! Kicsi huszár jobban tenné, ha lemenne Alcsutra edzőnek. Ahhoz talán ért. Keri
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

ki kicsoda
2008. december 24.
14:22


darmol!

... és az ilyen - te féle - szerencsétlen hülyék fognak forradalmat csinálni? Ne röhögtess gyerek! A nénik meg a bácsik mit szólnak ehhez? Majd jól elverik a fenekedet, ha helytelenkedsz!

Keri
2008. december 24.
14:26


Kedves Darmol!
Azt hittem, hogy lehet veled vitatkozni, de látom te a szellemi árvizkárosultakhoz tartozol, ezért betartom a szabályt: soha ne vitatkozz hülyékkel, mert levisznek a szintjükre és megvernek a rutinjukkal! Igy hát barátocskám viszlát! Keri

fox70
2008. december 24.
14:34


Legyetek csak beszarva! A számla be lesz nyújtva elvtársak, elvtársnők....

balthazar
2008. december 24.
14:36


Darmol és ti demokraták vagytok? Hiszen nem láttok a zöldhályogtól olyan elvakultak vagytok hogy az már ilyesztő, körülbelül olyan demokraták vagytok mint az ilyen cimmel kiadott ujság. fox70 meg még mindig ott tart, hogy az én kommunistám jó kommunista a te kommunistád mocskos kommunista. Elnézést, hogy ismétlem magam.

ki kicsoda
2008. december 24.
14:43


fox70 a szerencsétlen darmol

klicskó
2008. december 24.
15:05


Keri
Az ország valóban kettéosztott. Ebben viszont a sajtónak nagy szerepe van.
Jelen pillanatban a korrekt tájékoztatás hiányzik. A földi terjesztésü adóknál csak a kormány propagandát terjesztik, ha az ellenzék megjelenik, akkor izekre szedik moderátori fogásokkal. Aczél Endre, Juszt László, Verebes István, stb. stb. Bármelyiktől tudok olyat idézni, ami alapján semmi keresnivalója közszolgálati médiában.

Az ellenzéki sajtó olyan amilyen, de mind magánpénzből van, ezért ott azt mondanak amit a tulajdonos eltűr. Az ATV nem szeretem, de nem kritizálom, mert az is magán tv.
Az RTL, TV2 hű azokhoz, akik frekvenciát osztottak nekik. Nem volt törvényes, de erről Baló Györgyöt kérdezzétek. Viszont e két cégnek és az MSZP-SZDSZ-nek köszönhetjük, hogy nem lesz előbb digitális sugárzás Magyarországon, csak az utolsó pillanatban, 2012-ben, akkor már kötelező az EU-ban. Igy próbálja a kormány a sajtót a maga oldalára állítani, illetve az informácíók megismerését meggátolni.

Senki nem gondolja, hogy Orbánnal itt a kánaán, de legalább nem süllyedünk tovább. Orbán és Gyurcsány is bizonyított már. Gyurcsány alkalmatlan volt, csődőt okozott. Orbán nem. Ez tény.

Ne sértegessük egymást, másokat. Felesleges.

darmol
2008. december 24.
16:33


Kedves 'Keri'; 'ki kicsoda', 'balthazar'.

Ha nem értitek még most sem, hogy az emberek miért undorodnak tőletek, és miért zavarnak el benneteket, hogy csakúgy porzik az út utánatok, hát olvassátok el figyelmesen a fenti, saját hozzászólásotokat.....!

Ezzel a buta, pökhendi mocskolódással tele van már az emberek hócipője. (Csak a karácsonyi ünnepek miatt szerepel itt a hócipő szó..)

Azt mondja 'Keri', hogy azt hitte, lehet velem vitatkozni. Nem téved. Vitatkozni természetesen lehet velem. Érvekkel, gondolatokkal.
Azonban egy minimális szellemi színvonalat sem elérő, provokatív mocskolódásra nem szoktam válaszolni.

Sajnos, már hatvan éves vagyok. Nem érdem, mitöbb, egy áldatlan állapot.....! Igaz, gyerekként, de megértem az '56-os forradalmat. Felnőttként tettem egyet-mást a rendszerváltás érdekélben.

Igen, kedves 'ki kicsoda'.
Igen. MI fogunk forradalmat csinálni, ha szükségessé válik.
Nem véletlenül mondja Orbán Viktor, hogy a szocialisták meg fogják kapni, amit megérdemelnek. Félreértés ne essék, nem azt mondja, hogy tőle. Sőt, éppen azt mondja, neki is meg vannak a maga korlátai. Így is van, pontosan látja.
Azonban azt is pontosan látja, hogy a "nénik meg a bácsik" türelme a végső határához érkezett ebben az országban.

Korábban már elég világosan kifejtette Orbán Viktor, hogy ha a jelenlegi hatalom tagjai attól félnek, hogy el kell majd számolniuk, akkor attól joggal féljenek is. Hozzátette, ez az elszámoltatás azonban szigorúan törvényes keretek között, és nyilvánosan fog megtörténni.

Ez világos beszéd. Hozzáteszem, ettől már akkor sem lehet eltérni, ha netán ezügyben mégis meggondolná magát.

Mert a "nénik meg a bácsik" akarják ezt az elszámoltatást, és maguk teszik meg, ha a leendő hatalom elmulasztaná. Jó lesz ezt észben tartani.

Egy tisztességes, és törvényes elszámoltatás az érdeke mindannyiunknak.

darmol
2008. december 24.
16:48


Elnézést. Nem tudom mi van, kérem a moderátorokat, az egyik példányt legyetek szívesek levenni. Köszönöm. (Csak nehogy túlteljesítsetek, egy példány azért maradjon...!)

álmos
2008. december 24.
18:48


Fidesz?-Mszp? Mszp?- Fidesz? Nagyapám 40 ével ezelőtt azt mondta. G YEREK JEGYEZD MEG.A KUTYÁT CSERÉLIK A LÁNC MARAD!!! Na ez a politika!!

luigi
2008. december 24.
21:38


T.Klicskó.

Tudatom veled hogy egy gyáva buzi nyúl vagy.
1/ Világhírű egyéniségek neve mögé bújsz.Feltételezem hogy hasonló lehetsz egy elődödhöz. Segálhoz.. Csak vigyázz. Ezeket a neveket nem akasztják csak úgy minden tök nyakába.Aki így hívatja magát azzal baj van.
S lám a magyar "Segál"is a börtönbe kötött ki.
Te a Klicskó nevet még a szádra sem veheted.
Mint ahogy az a másik a Steven Seagal nevet sem bitorolhatta volna.
2/ Tudhatnám e hogy...... ah tudod mit,nem akarok rólad tudni semmit.
...... ........... ........... ........... ........... ........... ..... ...... ........... ........... ........... ........... ........... .....
Talán csak annyit hogy hány év alatt jártad ki a nyolc általánost.
Mennyi az IQ.- d
Mennyit dolgoztál életedben.
És mennyit tettél a közösbe.
A javaidról mennyi számla van.
És végül azt hogy egyszer meg jön e az eszed ???????????????

m.lajos

klicskó
2008. december 24.
22:19


klicskóékat tisztelem, ezért használom ezt a nicket. Már másnak is elmagyaráztam. A küzdősportokat szeretem.
Azért szólok ilyen témákhoz (közgazd., sajtó) mert ezekben dolgozom.
Szerintem többet adózóm, és keresek mint te. Nem sértésnek írom.

Ha tudsz valami értelmeset irni, tedd azt. De ilyen beirásokkal csak magadat mínősíted.

klicskó
2008. december 24.
22:20


És valószínűleg erősebb is vagyok mint te. :)

profi
2008. december 25.
00:26


Klicskóval egy, amiben azonosulni tudok! Ne sértegessük egymást. Álmos nagyapja bölcs mondását figyelmetekbe ajánlom. Darmol, tiszteletre méltó korod ellenére fiatalos hevülettel írsz valótlanságokat, vagy álmokat? Fox70, hát te aztán rendesen fröcsögsz, valószínü csak megbotránkoztatni akarsz másokat. Realitás-érzéked:0. Nem ov.-vel van baj, hanem a ténnyel, hogy populár dumával követőkre talál.Így tudott egy ideig Torgyán is boldogulni, csak elszámította magát! Azt hitte ov.megtür riválisokat.

Rexona
2008. december 25.
08:59


Hajrá Magyarok! Hajrá Magyarország!!!!!!

kaqkpa
2008. december 25.
09:58


Kedves darmol!
Úgy tűnik te klicskoval gyütt fordítva vetted be / mármint a Darmolt/

öcsisajt
2008. december 25.
10:29


O.V.re mondjátok,hogy hatalom éhes,a GY.F. az nem?/ráadásul úgy átverte az embereket hogy csak na.?

fox70
2008. december 25.
12:26


Nincsen jó kommunista! Áldott Ünnepeket Kívánok a polgári gondolkodású honfitársaimnak! ( a bunkó, félművelt, kádár elvtárs csecsein szocializálódott, gyurcsány -szavazó szemeteknek nem.)

Rexona
2008. december 25.
13:27


fox70, köszi a jó kívánságot, Áldott karácsonyt és fletomentes boldog újévet kívánok!!!!

Rexona
2008. december 25.
13:34


Miért törölték az írásomat????????????????

Rexona
2008. december 25.
13:35


Bocs nem törölték,

bjnk
2008. december 25.
13:49


Tisztelt és nem tisztelt hozzászólók!
A megszólításom azért hangzik így, mert jó néhány "írás" hangneme nem éri el azt a mértéket, amelyet én kultúrált vita-hangnemnek tartok.
Az a demokratikus párt, amelynek az elnökének-aki soha sem hazudott-intézkedését- a helyben megválasztott tisztségviselőkről van szó- leváltását "szó nélkül" tudomásul veszi, nos az a párt kézzel vezérelt, enyhén szólva nem demokratikus működésű. De ez legyen az ő bajuk.
Tudomásul vették, mert várják az új "kegygyakorlást". A 2010.évet.
Kívánok mindenkinek sikeres új évet, még azoknak is, akik másokat "szemeteknek" neveznek.

poca
2008. december 25.
14:51


Darmol! Én azt hittem, hogy 60 éves korára nem hülyül meg az ember, de az általad leirtakat olvasva bevallom, nagyot tévedtem.

poca
2008. december 25.
14:54


Fox70! Azt irod nincs jó kommunista. Ez furcsa megállapitás. Mit gondolsz, mit szól ehhez a fél Fidesz ?

fox70
2008. december 25.
16:20


Szia Rexona! Külön üdvözöllek!!!!

fox70
2008. december 25.
16:25


T. Poca! nem tudom, hogy mit szól a Fidesz. Én MIÉP szavazó vagyok! Mindenesetre a FIDESZ jóindulatát nem vitatom....a sok bunkó maszop rajongónak ajánlom, hogy kicsit tanulmányozza jobban az 1998-2002 közötti időket.....na idült komcsik?

bjnk
2008. december 25.
17:00


A "levelezők" többségének!
1. Önök demokratának tartják önmagukat?
2. Nem a cikk, nem a hír lényegére reagálnak, hanem ellenfelet keresve, nem megengedhető jelzőket, minősítéseket írnak.
3.Csodálkozom azon, hogy a moderátor ezeket a "hozzászólásokat" engedte nyilvánosságra hozni- mi lehet azokban, amiket nem?
4. Ezután meg kell gondolnom: érdemes-e ilyen "emberi" véleményekkel társalogni?

fox70
2008. december 25.
19:13


T. bjnk! 1. Nem tartom magam a komcsikkal szemben demokratának....ahogy 1948-ban megszerezték a hatalmat, hasonló antidemokratikus eszközöket szabad csak velül szemben alkalmazni...és kár felháborodni....azon a hihetetlen mennyiségű kommunista bűnön kellene, amelyet okoztak...nem felejtek, és soha nem bocsájtok meg. 2. a cikk lényegére reagálunk igenis! csak picit mélyebben. a jelzők olyanok, amiket megérdemel az az oldal. 3. véleményszabadság van. emberi mivoltában senkit sem sértettek meg itt. 4. semmi gond, ha több polgári fórumtag marad.

bjnk
2008. december 25.
23:29


fox70!
A véleményét olvasva nem tudom tisztelni Önt!
Legyen büszke "polgári" mivoltára! Legyen büszke arra, hogy Ön soha sem sértett meg senkit, véleményében soha nem határolódott el a "polgári demokrácia" Ön által vallott elveitől! (Ajánlom, olvassa vissza írásait, rögtön cáfolatot kap, saját magától)
Igaza van, legyenek együtt, "belterjes polgári fórum tagok." Így nincs ellenvélemény, nincs vita- egy táboruk, egy zászlójuk lesz.

fox70
2008. december 26.
12:25


bjnk! hasonlóan én sem tudom önt tisztelni! aki ezek után is az mszp-re szavaz és mellettük kampányol....finoman szólva is buta...a jelenlegi polgári demokráciában zéró tolerancia van érvényben a volt és jelenlegi kommunistákkal szemben.....mindazon mérhetetlen szenvedés , fájdalom, hazaárulás , országnyomorbadöntés, arcátlan hazudozás után ez a minimum. Nem lehet összefogás velük soha!!!!!

klicskó
2008. december 26.
13:49


A Lengyeleknél, Cseheknél törvényt hoztak, és a komcsikat kitiltották a közéletből. Ez tény.
És az is, hogy az IMF-nek ez a két állam adott kölcsönt. És mi vettük fel.

Kierownik
2008. december 26.
16:38


mi lenne velünk Stumpf elvtárs vagy Kövér elvtárs nélkül? Kudlik elvtársnő hogy szervezne népi mozgalmat ha el lenne tiltva?
Egyébbként egyet értek veled ebben a kérdésben klikcsó. valóban el kellett vlna tiltani őket. ebböl is látszik hogy az akkor demokratikus ellenzéknek mondott csökevények a soha elötte helyzetbe nem kerülö komcsik szüleménye! élen a fidesszel és az mdf-el!

Kierownik
2008. december 26.
16:39


Darmol mi lesz veled 2010ben ha mégis marad a szoci kormány? kérlek ne tégy kárt magadban:DDDDDDDD

poca
2008. december 26.
17:39


Klicskó tévedsz! Csehországban legálisan a parlamentben van Kommunista Párt.

klicskó
2008. december 26.
18:23


Valóban. Rosszul fogalmaztam. Törvényileg csehországban azokat a kommunistákat tiltották ki a közéletből, akik a régi rendszerben poziciókat töltöttek be. (nálunk Gyurcsány, Kapolyi, Horn, stb. stb.)
Az új kommunisták ott vannak a cseh parlamentben.

Ez így igaz. Elnézést a pontatlanságért.



http://www.zoom.hu/belfold/orban-mar-az-elorehozott-valasztasokra-keszul-35120.ht ml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: antidemokratikus, választókerületi, szocializálódott, túlteljesítsetek, kampányigazgató, hozzászólásokat, valótlanságokat, honfitársaimnak, jókívánságaimat, választókerület, mindannyiunknak, pontatlanságért, küzdősportokat, rendszerváltás, hidfoglalással, nyilvánosságra, magyarországon, helytelenkedsz, mocskolódással, kegygyakorlást, monitoringozta, elszámoltatást, szélsőségektől, miniszterelnök, kommunistákkal, szerencsétlen, megerősödését, zöldhályogtól, nyomogatásait, moderátorokat, mocskolódásra, kormányváltás, választásokon, országgyűlési, megérdemelnek, megszólításom, előrehozott választásokra, legnagyobb ellenzéki, jövő nyári, büdzsé elfogadása, következő parlamenti, nyári európai, márciusi népszavazás, választókerületek mozgósítási, pártelnök váltott, fideszesek szerint, pártvezetés olyan, pártközpont képes, számára megküldött, egyik parlamenti, költségvetés elfogadása, elorehozott valasztasokra, Orbán Viktor, Kubatov Gábor, Nyitrai Zsolt, Kedves Darmol, Szegény Orbán, FIDESZ Napoleonja, Bevált Kövér, Boldog Karácsonyt, Aczél Endre, Juszt László, Verebes István, Baló Györgyöt, YEREK JEGYEZD MEG, KUTYÁT CSERÉLIK LÁNC MARAD, Steven Seagal, Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország, Áldott Ünnepeket Kívánok, Szia Rexona, Kommunista Párt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Png virág  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png férfi  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Esti kép  Még csak most kezdődik a nap  Próbálj meg ...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Szívem tiéd  Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Elköszönt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Nem méltó hozzád  Nagyon különös  Hiányzik  képre írva  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Albert Einsteinről  képre írva  Idő  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Erdőn  képre írva  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Sokan azt tartják  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jó éjszakát  Akarat  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Tavaszi kép  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Krisztinától  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Png csokor  Szép álmokat!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  képre írva  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Akik bántanak téged  Nem számIt  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Reggel van  Nem méltó hozzád 
Bejegyzés Címkék
előrehozott választásokra, legnagyobb ellenzéki, jövő nyári, büdzsé elfogadása, következő parlamenti, nyári európai, márciusi népszavazás, választókerületek mozgósítási, pártelnök váltott, fideszesek szerint, pártvezetés olyan, pártközpont képes, számára megküldött, egyik parlamenti, költségvetés elfogadása, elorehozott valasztasokra, bohoccal foglalkozni, lenini úton, állandó próbálkozásba, újabb vereségre, jogállamban pártja, sokszorosan bukott, focicsapat háromszor, baloldal buktatja, jobboldal nyer, következő pofon, hatalomra éhes, szocik legkésőbb, választási vereségük, forradalom söpri, békés türelem, nyári EU-s, ember akarata, demokrata valóban, maszoposok pökhendi, szívemből beszélsz, összes komcsit, országból kiutasítandók, polgári érzelmű, baloldal ellen, jobboldallal szemben, végletesen megosztott, csak rossz, uralkodása kezdetén, elvesztett választás, baloldal folyamatosan, jobboldal hideg, esetleges jobboldali, zöldhályogtól olyan, ilyen cimmel, szerencsétlen darmol, ország valóban, sajtónak nagy, korrekt tájékoztatás, földi terjesztésü, kormány propagandát, ellenzék megjelenik, ellenzéki sajtó, tulajdonos eltűr, utolsó pillanatban, maga oldalára, informácíók megismerését, emberek miért, emberek hócipője, karácsonyi ünnepek, minimális szellemi, áldatlan állapot, rendszerváltás érdekélben, maga korlátai, végső határához, jelenlegi hatalom, elszámoltatás azonban, leendő hatalom, érdeke mindannyiunknak, egyik példányt, példány azért, gyáva buzi, börtönbe kötött, nyolc általánost, javaidról mennyi, küzdősportokat szeretem, ideig Torgyán, embereket hogy, polgári gondolkodású, megszólításom azért, elnökének-aki soha, helyben megválasztott, általad leirtakat, 1998-2002 közötti, moderátor ezeket, komcsikkal szemben, hihetetlen mennyiségű, cikk lényegére, jelzők olyanok, véleményét olvasva, zászlójuk lesz, mszp-re szavaz, jelenlegi polgári, komcsikat kitiltották, kérdésben klikcsó, akkor demokratikus, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2011
  • e Hét: 5113
  • e Hónap: 16224
  • e Év: 169720
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.