Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Választóvíz
  2009-01-16 12:56:10, péntek
 
  Választóvíz
2009. január 16. 04:58:31

Az izraeli barbár mészárlás sokakat megrémít. Másokat megszólalásra késztet. Az, amit mond ellenben már jelzés. Megkülönböztető jelzés, hogy az események melyik oldalára áll: a mészárosok mellé, vagy ellen? Választóvíz.

A nemenyi.net-en olvashatunk a hírszerző.hun-ról átvett elemzést. Nem tudom, ki írta, ugyan nagyon nem értek vele egyet, mégis tanulságos néhány gondolatát kiemelni és mellétenni a magunkét. Hiszen kapitális kérdésben nyilatkozott - és a nyilatkozata választóvízként értelmezhető. Az alábbiak már az említett elmélkedés végén találhatók és talán a legjellemzőbben fejezik ki a szerző gondolatait:

,,Emlékeztetőül: mindezt az váltotta ki, hogy egy ország hosszú évek után úgy döntött, nem hagyja, hogy rakétákkal meg aknákkal támadják a polgárait. Ennek az országnak, pontosabban ennek a népnek a fél világ nem tudja megbocsátani, hogy még egyszer nem hagyja magát. Mi lesz itt, ha az izraeliek véletlenül - ha csak átmenetileg is, katonailag - győznek Gázában?

Mi a közös az ENSZ-ben, az EU-ban, az Amnesty International-ben és a többi, azonnali "tűzszünetet" követelő szervezetben? Először is az, hogy az utcai tüntetőkkel ellentétben nem Izraelt, hanem mindkét felet egyformán hibáztatják a bajokért, ami talán még rosszabb. Az utcai komcsi/iszlamista plebsz ugyanis csak amorális (erkölcsi érzék nélküli) és többnyire antiszemita, ezek a jótét lelkek azonban elvileg a globális joguralom, ill. a civil kontroll intézményei, nem mindegy tehát, mekkora adag morális relativizmussal fertőzik a jövő generációit.

Akit az egész gázai történetből csak a gázai civil lakosság szenvedése, e (valóban tragikus) szenvedés azonnali leállítása érdekel, az apolitikus és cinikus módon megfeledkezik okról és okozatról, tettesről és áldozatról, illetve olyan helyzetet konzerválna egy álságos "tűzszünettel", ami elfedi, azaz növeli a bajt."

Mit is állít tulajdonképpen itt a szerző?

* az utcai ... plebsz amorális, ... és többnyire antiszemita.
* az utcai tüntetőkkel szemben az ENSZ és Amnesty International még inkább az, hiszen mindkét felet hibáztatja.
* akit a gázai történetből csak a gázai lakosság szenvedése érdekel ... az apolitikus és cinikus módon megfeledkezik az okról és az okozatról, a tettesről és az áldozatról...


Tehát Izraelnek és vak híveinek mindig igaza van: a világ két részre osztható. Vannak tisztességes zsidók és vannak antiszemiták. A zsidó állam tabu, azt tehet amit akar, bármit is tesz, az rendben van. Ha kell kiirt egy népet: kiéheztet, kiszomjaztat, elzárja minden életforrásától és ha ez nem megy, akkor bombákkal, tankokkal legyilkolja őket - mert ehhez joga van. A megszállt népnek meg egyetlen joga van: behódolni és pusztulni, ha urai így döntenek. Ez érezhető a hírszerző írásából, annak tökéletes egyoldalú szemléletéből.

Na, szóval itt a vízválasztó: ki melyik oldal mellé áll? Ki is az amorális? Kit tekint annak és miért?

Természetesen izraeli törvények, a zsidóság erkölcsei szerint a zsidóknak mindig igazuk van, hiszen ők a szenvedő felek, testbeszédük ezt sugallja, erről ismerik fel egymást is és erről ismerhetők fel mások számára is.
Akkor is csak igazuk van, ha folyamatosan gyilkolgatnak egy népet, ahogy ezt évek óta teszik az általuk előbb megvásárolt, majd katonai erővel birtokba vett Szent Földön. Azt Isten nekik adta, aki oda betette a lábát, az a zsidóság ellensége és halál a jutalma. Ez náluk így van rendjén. Ezt elhiszi szinte valamennyi magát zsidónak vélő ember, és büszkén hirdeti, hogy a zsidóság Isten kiválasztott népe, különleges faj(ta). Ahány magát zsidónak vélő emberrel eddig erről beszéltem, ez mindenkiben megvolt, teljesen függetlenül attól, hogy egyáltalán hisz-e Istenben, vagy sem. Egyébként a magát zsidónak vélők zöme egyszerűen ateista, de felsőbbrendűségének mindegyik a híve.

Csak az a kérdés, hogy a Világ ezt hajlandó-e elfogadni, elismerni?

Láthatjuk, hogy nem túlzottan. Vannak, akik igen, de nagyon sokan nem. Ez utóbbiak közé tartozom magam is. Mindenekelőtt azért, mert igyekeztem felgöngyölíteni a zsidóság keletkezésének a történetét - persze, nem a zsidó vallás irodalma, hanem a régészeti feltárások és az irodalom kritikus elemzése alapján - és abból egyértelműen kibukott, hogy a júdaizmus, Júda eredete nem vezet távolabbra, mint a Kr.e. 7. században Jósiás gyerekkirály idejére, ott is két főpap, Hilkiás és fia Jeremiás tevékenységéhez. Az egész korábbi történet, mint történelem, másoké - elsősorban az egyiptomiaké - volt és ahhoz Júdának, Júda népének legfeljebb annyi köze van, hogy azon a területen élt maga is. Nincs közös gyökér, a zsidóság már a kezdetek kezdetén sem volt egységes, egygyökerű, sem törzs, még kevésbé nép.

A zsidó eszmeiség alapját képező júdaizmus tehát nem régebbi, mint Kr.e. 7. század és a Jeruzsálem környéki arisztokrácia eszmeiségeként jelent meg. Akkoriban Jeruzsálem jelentéktelen település volt, ami éppen akkoriban duzzadt százezres nagyságúra az északi, samariai lakosoknak az asszírok elől való menekültjeivel. Hilkiás és Jeremiás teremtették meg a Törvény alapját - ‘találták meg' a Törvényt a Templomban, azaz írták meg a Deutériumot és helyezték el ott. Ők teremtették meg a deutériumi történelmet és foglalták össze újabb 6 könyvben - Józsué, a Bírák, Sámuel és a Királyok könyveiben. Ők jelölték ki Jósiásnak a dávidi útat, amihez Dávid és Salamon alakját az egyiptomi fáraók köréből merítették és találták ki Mózest Ekhnaton figurája alapján.

Jósiás azonnal a dávidi útra lépett, elkezdett birodalmat kiépíteni, de nem sokra ment, hiszen Néko, az akkori egyiptomi fáraó, aki Jeruzsálem felett még uralmát biztosította, Jósiást egyszerűen ledöfte Megidóban, ezzel bizonyítván, hogy nem isteni figura. A júdaizmus híveinek a kálváriája itt kezdődött - és azóta is tart, hiszen magasabbrendűségük tudatán ez semmit sem változtatott.

A közös, ábrahámi gyökérre visszavezetett geneológiát meg a másik próféta - Nehémiás - és társai foglalták könyvekbe Kr.e. 445 környékén és vitték vissza Jeruzsálembe a mítosszal egyetemben. Kitalált az egész, nincs olyan régészeti emlék, ami akár csak töredékesen is alátámasztaná ezt a mítoszt. Nincs közös gyökér, nincs Ábrahám köldöke - azaz a zsidóság alapértelmezésben sem tekinthető rassznak - még kevésbé fajnak.

A kérdést csak tovább bonyolítja, hogy - bár a tanok elvileg nem teszik lehetővé a térítést, mégis - a mai zsidóságnak tekintett kulturális közösség zömmel nem is a Palesztinából szétszóródottakból áll, hanem a vallást később, a karaita időkben fölvett kazárokból - azaz embertanilag leginkább türkökből. Az askenázi zsidóságnak semmi köze a Rajna völgyében élő néhány ezres létszámban ott élő, akkoriban askenázinak nevezettekhez, hiszen a XIV. században, a Kazár Birodalomnak a mongol inváziót követő bukása és lakónak szétáramlása eredményeként jelent meg a több százezres zsidó közösség az orosz pusztaság északkeleti részében - Litvánia, Lengyelország, Galícia - körzetében. Régészeti adatok között semmi nyoma a Rajna vidékéről keletre tartó vándorlásnak. Itt a hagyományos európai zsidóságétól eltérően ú.n. ‘stetl' (falusi) életmódot folytatott és csakis a XIX. századbeli amerikai kivándorlásnál ismerték fel a két eltérő gyökerű zsidóság létében rejlő ellentmondásokat és próbálták a zsidóságot ismét egységesíteni.

Nincs tehát zsidó gyökér, nincs tehát zsidó ‘faj', nincs tehát zsidó gén - de van zsidó kultúra, amelynek az alapja a júdaizmus, de annak is csak az egyik ágából, a farizeus ágból alakult ki Jeruzsálem lerombolása után a rabbinikus vallásgyakorlattal egyetemben. És ezt manapság a Törvényre alapított, de a közvélemény kíváncsi szemeitől elzárt Talmud szerint élik meg. Ebbe tartoznak azok az alapgondolatok, törvényi intézkedések, melyeket korábban már bemutattam, és melyek szerint a zsidókban van csak isteni lélek, a goyok, a nem zsidók, jószerint csak beszélő állatok - ráadásul antiszemiták.

Nahát ez az, amit képtelen vagyok elfogadni, amiért irritál a gázai vérengzés, amiért irritál a hírszerző írójának a gondolatvilága.

Mondhatjuk, hogy Gáza messze van.

Igen, messze. De a zsidó kultúra globális, az egész világra kiterjeszti magát, az egész világon jelen van, sőt, a pénzügyi körökben domináns. Ismerjük, ahogy Palesztinára rátelepedtek, ahogy ott létrehozták az agresszív államot, ahogy annak őslakóit onnan elüldözni szándékoztak, és ha nem voltak rá hajlandók, gátlástalanul öldösték is őket. Ahogy legutóbb Libanon lakosságát is - éppen a hírszerzőről levett cikkben olvasott felfogás alapján - ahogy teszik ma is Gázában.

Ismerjük viszont, hogy a magyarok hazája, a Kárpát-medence már régóta elképzelt cél, ahol a palesztinai államalapítást megelőzően folytatott tevékenység már nem csak látszik, hanem kezd uralkodó mértékben előtörni. Felvásárolják a földet, a lakórészlegeket, létrehozták már a fegyveres testületüket (in.Kal), a törvényhozást is uralják, hiszen az értelmiség hangadó - és hangadásra kiképzett - részében meghatározóak.

Minden készen áll tehát egy tömeges betelepedés és az országnak zsidó állammá alakításához. Egyetlen akadály, hogy a magyarok még nem ismerik el a zsidó magasabbrendűséget, és esetleg védekezni mernek a ‘honfoglalás' ellen. Ugyan a magyar kultúra békés, de azért nem zsidó, ezért annak átalakítása teljes tempóban halad a zsidó kézben lévő média ‘jóvoltából'. A hülyítés már tömeges méreteket ölt.

Az antiszemita jelzővel való megbélyegzés illet ezek után mindenkit, aki a média guruk véleményévtől eltérően nyilatkoznak - sőt, ma már azokat is megbélyegzik, akik nem állnak ki a zsidó érdekek mellett. Ennek zsidó oldali vízválasztója a gázai vérengzés megítélése is. Merthogy aki ezt észleli és tiltakozik ellene - de akár csak nem megfelelően beszél róla - az máris megkapja az antiszemita stigmát és ez a stigma már a börtön, a kínvallatás, a kínhalál stigmája is lehet.

Igen, vízválasztó. És pedig azért, mert a kárpát-medencei magyarság sorsa semmivel sem fog különbözni a palesztinaitól, ha a ‘honfoglalásuk' teljessé válik. Ma még megszervezhetjük magunkat, hogy ellenálljunk a teljes zsidó hódításnak, de később esetleg már csakis a fegyveres ellenállás vezethet eredményre. Hogy milyenre - erre vonatkozónak nézzük meg csak Palesztinát.

Most, amíg még törvényileg nem tiltják, kell megszerveznünk a saját védő erőinket. Most, amikor még törvényileg nem tiltják, kell megszerveznünk népünk tanítását. Pótolni azt, amit a fokozatosan leépülő oktatásnak kellene megtanítani: múltunk ismeretét, emberi viselkedéstant, testbeszédet, logikus döntéshozatalt, érdekeink felismerését és aszerinti döntésmechanizmust és így tovább. Mindeszekkel a Szellemi önkormányzatok c. írásomban már foglalkoztam.

A társadalom megszervezéséhez alapvetően fel kell használni az egyszer létrejött, de azóta a közöny hullámával szétkent polgári kör mozgalmat és azokon keresztül, azokhoz szellemi hátteret adva kidolgozni a fenti célokat teljesíteni képes programokat. Fel kell készítenünk a magyarságot a termőföldje megvédésére és az azon való gazdálkodásra, hiszen a pénz uralmát felhasználva igyekeznek majd kiéheztetni az ellenállásunkat. Meg kell találnunk a pénz lehető legnagyobb mértékű kikapcsolását a társadalmi életből, jóllehet, ezt már a mai törvényekkel is igyekeznek lehetetlenné tenné. A helyi közösségek azonban kikerülhetik az államhatalom aljas beavatkozását.

Meg kell szerveznünk értékeink védelmét. A hatalom - és a hazai zsidó szervezetek, akik a választóvíz szerint a másik oldalon állnak - harsog a védelmi szervezeteink - Nemzeti Gárda, Magyar Gárda - gondolata ellen is. Fütyülni kell az antiszemita stigmákra, tovább kell ezeket szervezni és felkészíteni a magyarság védelmére. A liberális eszmék számunkra károsak, fütyülni kell a liberális óbégatásra ez ügyben is - és cselekedni kell. Mindenekelőtt a TV-t kikapcsolni. Ma.

Választóvíz! Az életünk nekünk fontos. Nem állhatunk a rabigába döntő szándék és annak bestiális, embertelen módszereit dicsérőkkel, egy sorba. Ki kell őket közösségeinkből rekeszteni!

Választóvíz az állásfoglalás!

Cser Ferenc


U.i: Választóvíznek nevezzük azt a folyadékot, amely pl. az aranyat elválsztja az ezüsttől. Vízválasztó pedig egy adott területen kijelölhető vonal, mely egyik oldalán a vizek egyik, a másik oldalán pedig egy másik vízgyűjtőbe folynak. A két fogalmat ebben az írásban mégis rokonértelmben használom, jóllehet, a rokonság felettébb távoli, sőt, csakis ebben az értelemben létezik. Választóvíz az állásfoglalás, vízválasztó pedig, hogy melyik oldalra állunk ebben a kérdésben.

Forrás: Cser Ferenc


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=1&Cal=&AID=0&Direkt=Valasztovi z_53432
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellentmondásokat, megszervezhetjük, megszervezéséhez, közösségeinkből, lakórészlegeket, relativizmussal, ellenállásunkat, megkülönböztető, választóvízként, legjellemzőbben, felgöngyölíteni, tevékenységéhez, tulajdonképpen, gondolatvilága, életforrásától, megszerveznünk, keletkezésének, alapgondolatok, eszmeiségeként, kivándorlásnál, palesztinaitól, menekültjeivel, viselkedéstant, választóvíznek, döntéshozatalt, visszavezetett, államalapítást, önkormányzatok, rokonértelmben, mindenekelőtt, megszólalásra, véleményévtől, egységesíteni, állásfoglalás, szervezeteink, természetesen, izraeli barbár, események melyik, mészárosok mellé, nyilatkozata választóvízként, említett elmélkedés, legjellemzőbben fejezik, szerző gondolatait, ország hosszú, izraeliek véletlenül, utcai tüntetőkkel, utcai komcsi, jótét lelkek, globális joguralom, civil kontroll, jövő generációit, egész gázai, Amnesty International-ben, Amnesty International, Tehát Izraelnek, Szent Földön, Akkoriban Jeruzsálem, Mózest Ekhnaton, Kazár Birodalomnak, Nemzeti Gárda, Magyar Gárda, Cser Ferenc,
huda (#1)   2009-01-16 15:05:12
Nagyon tetszik a cikk. Ha nem veszed zokon a sajat blogomhoz csatolom ...

Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Gordon Lord Byron: Inez...  Minden harmadik...  Leonardo da Vinci gondolata  Png cica  Szép napot kívánok  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép napot kívánok  Az engedelmesség miért nem vál...  Éretlen vers  Adakozás  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Alázat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Kövesd a cowboyt!  Png kutya  Éretlen vers  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png rózsa csokor  Reggel van  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Tavaszi kép  Szívem tiéd  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  Németh László tollából  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png férfi  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A kételkedés kezelése  Idő  Hiányzik  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Zilahy Lajos gondolata  Png nő  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Csak a fogyatkozás látható  Esti kép  A másik dolog,  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Sokan azt tartják  A Megváltó szolgálatában  Nagyi telefonál  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Alázat  Egy lelki imádság  Irgalom és ítélet  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
izraeli barbár, események melyik, mészárosok mellé, nyilatkozata választóvízként, említett elmélkedés, legjellemzőbben fejezik, szerző gondolatait, ország hosszú, izraeliek véletlenül, utcai tüntetőkkel, utcai komcsi, jótét lelkek, globális joguralom, civil kontroll, jövő generációit, egész gázai, gázai civil, utcai &#8230, gázai történetből, gázai lakosság, zsidó állam, megszállt népnek, hírszerző írásából, zsidóság erkölcsei, zsidóknak mindig, szenvedő felek, általuk előbb, zsidóság Isten, magát zsidónak, zsidóság keletkezésének, történetét &#8211, zsidó vallás, régészeti feltárások, irodalom kritikus, egész korábbi, egyiptomiaké &#8211, kezdetek kezdetén, zsidó eszmeiség, asszírok elől, deutériumi történelmet, dávidi útat, egyiptomi fáraók, dávidi útra, akkori egyiptomi, júdaizmus híveinek, másik próféta, mítosszal egyetemben, zsidóság alapértelmezésben, kérdést csak, tanok elvileg, vallást később, karaita időkben, askenázi zsidóságnak, mongol inváziót, több százezres, orosz pusztaság, hagyományos európai, zsidóságot ismét, egyik ágából, farizeus ágból, közvélemény kíváncsi, gázai vérengzés, hírszerző írójának, zsidó kultúra, egész világra, egész világon, pénzügyi körökben, agresszív államot, hírszerzőről levett, magyarok hazája, palesztinai államalapítást, fegyveres testületüket, értelmiség hangadó, tömeges betelepedés, országnak zsidó, magyar kultúra, zsidó kézben, antiszemita jelzővel, média guruk, zsidó érdekek, máris megkapja, antiszemita stigmát, kínhalál stigmája, kárpát-medencei magyarság, teljes zsidó, fegyveres ellenállás, saját védő, fokozatosan leépülő, társadalom megszervezéséhez, egyszer létrejött, közöny hullámával, fenti célokat, termőföldje megvédésére, azon való, pénz uralmát, pénz lehető, társadalmi életből, helyi közösségek, államhatalom aljas, hatalom &#8211, hazai zsidó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 529
  • e Hét: 6261
  • e Hónap: 17372
  • e Év: 170868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.