Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Morvai Krisztina szombati besz
  2009-03-29 10:36:11, vasárnap
 
  Morvai Krisztina szombati beszéde

2009.03.28.-18:24:15
"Bárkit is kívánnak az előrehozott, szabad választások megkerülésével miniszterelnök jelöltté tenni, holnaptól kezdve minden jóérzésű, bátor magyar ember egyként lépjen fel ellene. Személy szerint a jelölt ellen!"

Kedves Magunkfajták!

Magyarország nem egy szűk, elkényeztetett, hazaáruló elit gazdasági vállalkozása! Nem a nemzeti vagyonunk leprivatizálásából, szétrablásából meggazdagodott szűk klikk kft-je! Magyarország a mi hazánk, Magyarország a magyaroké! Ezért most nekünk van jogunk választani, mégpedig előrehozott, szabad választásokon, s nem tűrhetjük el, hogy a gyarmatosítóink újabb rabló miniszterelnököt, újabb helytartót küldjenek ránk! Előrehozott választásokat követelünk, s aki ennek megkerülésével kíván Magyarország miniszterelnöke lenni, az reszkessen a népharagtól!
Elviselhetetlenné tesszük az életét, minden lépését követjük, minden múltbeli és jövőbeli lépését figyelni fogjuk, kihasználjuk a szólás-szabadság, a véleménynyilvánítási szabadság és a gyülekezési jog határai közötti összes lehetőséget arra, hogy félelmet keltsünk benne. Abban, aki a magyar emberek feje fölé ültetett helytartói pozíciót kíván elfoglalni. Ne tegye, mert rosszul jár! Ez a nép nem az, akinek eddig látták a gyarmatosító hazaárulók. Ez a nép az, amelyik elérte, hogy "A nagyméltóságú helytartótanács sápadt vala és reszketni méltóztatott."
Hát jobb, ha nem vállalja el a gyalázatos felkérést, mert majd sápadt lesz, és reszketni méltóztatik!

Ez a nép az, amelyiknek a szabadságszeretetét 1956-ban az egész világ megismerte. Hát most majd megismeri újra. Mert nem tűrjük el a ránk küldött helytartót! Amerre jár dühvel, és megvetéssel szembesül majd. Ne kockáztassa a magyarok haragját! Inkább élje tovább nyugodt, milliárdos életét.

Félreismertek bennünket az egykori párttitkárok, és kisz-titkárok, akik ma a legszélsőségesebb vadkapitalizmus hívei. Ők csak azt látták, hogy eltűrtük a gyáraink, üzemeink piszkos magánkezekbe adását, külföldiek kezére játszását. Hogy eltűrtük a mezőgazdaságunk, falvaink tönkretételét. Hogy eltűrtük a külföldiek és a multik agyontámogatását a mi adóforintjainkból, eltűrtük, hogy az itt megtermelt profitot kivigyék az orszgából s közben a magyar kis és középvállalkozók tönkremenjenek. Eltűrtük, hogy bűnözőként bánjanak velünk a saját hazánkban ŐK, AKIK a legelvetemültebb bűnözők! Nos ezek az emberek félreismertek bennünket, magyarokat.

Itt az ideje, hogy a másik arcunkról is bemutatkozzunk nekik. Itt az ideje, hogy megtudják: a magunkfajta magyar emberek nem tűrik a diktatúrát, az elnyomást, a pofátlanságot! A magunkfajta magyar embernek elege van a hazánk gyarmatosításából, a nemzeti vagyon szétrablásából, a mezőgazdaság és a falvak tönkretételéből, az állandó nadrágszíj-húzogatásból. Elég volt abból, hogy palesztinokat akarnak csinálni belőlünk a saját hazánkban! Nem tűrjük el, hogy az országromboló rablóbanda egy újabb ítéletvégrehajtót, egy újabb helytartót, egy újabb gyarmatosítót ültessen a nyakunkba! Hát nem! Nem és nem! Előrehozott és szabad választásokat akarunk és követelünk! De nem csak úgy, általában! Nem úgy, hogy majd egy kicsit tüntetünk, aztán hazamegyünk. Nem! Személyes felelősséget tulajdonítunk annak a hazaárulónak, annak a gazembernek, aki szabad választások megkerülésével kíván kormányfő lenni a mi Hazánkban. Az illető búcsúzzon el az eddigi nyugodt, kellemes életétől!

Nap, mint nap tüntetni fogunk a lakása környékén, a jelenlegi munkahelye környékén, gazdasági érdekeltségeinek székhelyén, figyeljük minden lépését, s bármerre jár, mi ott leszünk és emlékeztetjük gyalázatos döntésére. Megkeserítjük az életét addig, amíg be nem látja: rosszul döntött! Vége lesz a kivételezett, nyugodt életének - amelyet eddig élt, s amelyet persze a magunkfajták véréből, a nemzeti vagyonból biztosított magának. Nevezzék bár Bokrosnak, Gráfnak, Takácsnak vagy Bajnainak, mind abból lett milliárdos, ami a magyaroké, s mind milliárdosi minőségében kívánna további nadrágszíj-húzogatást. Tőlünk persze, nem saját magától és nem a magafajtától! Takács az Electrolux élén egy leprivatizált, a magyaroktól ellopott céget vezet, egy svéd központú multicéget, amely az egykori LEHEL helyén most nem nekünk, magyaroknak, hanem külföldre termeli a profitot. Elvették a piacainkat, elvették a gyárat - most az igazgató úrra új feladatot bíznának - vegye el, játssza a kezükre az országot is!
Megkérjük az Electrolux igazgatósági tanácsát, az interneten kedvesen mosolygó svéd embereket, szíveskedjék lebeszélni a magyar vezérigazgatót arról, hogy elfogadja a felkérést, mert ellenkező esetben a cég hírneve is megsínyli a magyarok haragját. Bajnai számos libatenyésztőt kergetett öngyilkosságba, mire milliárdos lett - most az egész országot kívánják leciánoztatni vele. Hol vannak az életben maradt libások? Miért hagytuk, hogy eddig elszigetelten tüntessenek? Ha nem utasítja vissza Bajnai a felkérést, majd áldozataival együtt tesszük elviselhetetlenül kellemetlenné a mindennapjait, állandó tüntetésekkel, a vélemény nyilvánítási szabadságunk minden lehetséges és jogszerű formájának gyakorlásával.

Gráf úr Moszkvában tanulta a kommunizmust, párttitkár is volt, majd mégis kapitalistaként lett milliárdos. Természetesen, mint jó elvtársai, az egykori téesze leprivatizálásából. Húzzon bár megtévesztésként gumicsizmát, élen jár a magyar mezőgazdaság tönkretételében. A nagyüzemi lobby fővezéreként olyan modellt kényszerít a magyar falvakra, amelyben a volt komcsik által leprivatizált egykori téeszben a vörös bárók feleslegessé és lehetetlenné teszik a családi gazdaságok működését. Ők azt szeretik, ha a magunkfajta napszámosként dolgozik a földön. Ha nem a kivételezett elithez tartozik, akkor legyen rabszolga a magyar a saját hazájában. Hát nem, nem és nem! Ha rosszul döntene, és elvállalná a miniszterelnökséget, az ő intézkedései által - az SPS-rendszer és hasonló népnyúzó döntések - által kisemmizett magyar parasztembereket szólítjuk az otthona elé, s persze minden gazdasági érdekeltségének cégközpontja elé!

S persze a jó Bokros úr...

Néhány órája bejelentette, hogy nem vállalja a miniszterelnöki felkérést. Hát ezt nagyon köszönjük. Kérjük, adja át viszont üzenetünket kenyéradó gazdájának, s jó pajtásának, a magyar gazdaság és a világgazdaság tönkretételében, emberek tömegeinek elszegényedésében aktív szerepet vállaló Soros Györgynek. Azt írja az újság, hogy nem mer Magyarországra jönni. Mi azt mondjuk, nagyon helyes. Ne is jöjjön. Fél? Itt az ideje! Kár, hogy eddig nem félt tőlünk. Sem ő, sem a pajtásai, Bokros és társai. Ha féltek volna, most nem tartanánk itt. De ami késik, nem múlik. Erőt mutatunk. Mert Magyarország a magyaroké. Bárkit is kívánnak az előrehozott, szabad választások megkerülésével miniszterelnök jelöltté tenni, holnaptól kezdve minden jóérzésű, bátor magyar ember egyként lépjen fel ellene. Személy szerint a jelölt ellen! Tüntetésekkel lakása, munkahelye, gazdasági érdekeltségeinek székhelye előtt, levél, fax és email zuhatagokkal. Kérjük, hogy holnaptól mindenki, aki előrehozott választásokat kíván, s nem szeretné a Hazáját gyarmatként látni, figyelje a www.jobbik.hu és a www.barikad.hu oldalakon, hogy mi a teendője Magyarország további gyarmatosítása ellen, a szabad, előrehozott választás érdekében.

Mindenkit hívunk, várunk, mozgósítunk, minden lehetséges, jogilag elfogadható módon be kell ijesztenünk a miniszterelnök jelölt helytartókat, mert Magyarország a magyaroké!

Morvai Krisztina
(Barikád)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: középvállalkozók, miniszterelnököt, agyontámogatását, érdekeltségeinek, megtévesztésként, legelvetemültebb, parasztembereket, érdekeltségének, helytartótanács, miniszterelnöki, mezőgazdaságunk, kapitalistaként, tönkretételében, gyarmatosítóink, miniszterelnöke, vadkapitalizmus, tönkretételéből, bemutatkozzunk, meggazdagodott, szétrablásából, vezérigazgatót, megkerülésével, miniszterelnök, tönkremenjenek, magyarországra, elkényeztetett, libatenyésztőt, öngyilkosságba, gyarmatosítása, gyakorlásával, emlékeztetjük, tüntetésekkel, félreismertek, mindennapjait, nagyméltóságú, kellemetlenné, jelölt ellen, nemzeti vagyonunk, gyarmatosítóink újabb, magyar emberek, gyarmatosító hazaárulók, nagyméltóságú helytartótanács, gyalázatos felkérést, egész világ, ránk küldött, magyarok haragját, egykori párttitkárok, legszélsőségesebb vadkapitalizmus, multik agyontámogatását, saját hazánkban, legelvetemültebb bűnözők, emberek félreismertek, Morvai Krisztina, Kedves Magunkfajták, Soros Györgynek, Mert Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Egy tavasz  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Andrássy Réka - A bolond Böske  képre írva  Azért kaptad  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szép estét kedves látogatóimna...  IGEN így  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam Krisztinától  Az ember emlékekből áll  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  Walter Chrysler mondta  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Egy barátság története  különleges  Anyák napjára  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívek  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  képre írva  A Magyar Költészet napja alkal...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Azért kaptad  Hogyan válunk hűségesekké?  Borzasztó  Egyszerű  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egy gondolat  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Töröld le  Egy tavasz  Robert Merle tollából  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  A felvilágosodás...  39 ígéret  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Zilahy Lajos mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Jó éjszakát  Ismeretlen: Ikarusz monda  Walter Chrysler mondta  Szép estét kedves látogatóimna...  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Otthon  Paul Éluard - És egy mosoly  képre írva  ajándék, mellyel meglepem  Isten hűségének mértéke  Vidámság  Facebookon kaptam Krisztinától  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Borzasztó  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
jelölt ellen, nemzeti vagyonunk, gyarmatosítóink újabb, magyar emberek, gyarmatosító hazaárulók, nagyméltóságú helytartótanács, gyalázatos felkérést, egész világ, ránk küldött, magyarok haragját, egykori párttitkárok, legszélsőségesebb vadkapitalizmus, multik agyontámogatását, saját hazánkban, legelvetemültebb bűnözők, emberek félreismertek, másik arcunkról, magunkfajta magyar, hazánk gyarmatosításából, nemzeti vagyon, falvak tönkretételéből, országromboló rablóbanda, újabb ítéletvégrehajtót, újabb helytartót, újabb gyarmatosítót, kicsit tüntetünk, illető búcsúzzon, eddigi nyugodt, lakása környékén, jelenlegi munkahelye, életét addig, magunkfajták véréből, nemzeti vagyonból, magyaroktól ellopott, svéd központú, egykori LEHEL, gyárat &#8211, igazgató úrra, interneten kedvesen, magyar vezérigazgatót, egész országot, életben maradt, vélemény nyilvánítási, egykori téesze, magyar mezőgazdaság, nagyüzemi lobby, magyar falvakra, volt komcsik, vörös bárók, családi gazdaságok, magunkfajta napszámosként, kivételezett elithez, saját hazájában, miniszterelnöki felkérést, magyar gazdaság, világgazdaság tönkretételében, teendője Magyarország, miniszterelnök jelölt, középvállalkozók, miniszterelnököt, agyontámogatását, érdekeltségeinek, megtévesztésként, legelvetemültebb, parasztembereket, érdekeltségének, helytartótanács, miniszterelnöki, mezőgazdaságunk, kapitalistaként, tönkretételében, gyarmatosítóink, miniszterelnöke, vadkapitalizmus, tönkretételéből, bemutatkozzunk, meggazdagodott, szétrablásából, vezérigazgatót, megkerülésével, miniszterelnök, tönkremenjenek, magyarországra, elkényeztetett, libatenyésztőt, öngyilkosságba, gyarmatosítása, gyakorlásával, emlékeztetjük, tüntetésekkel, félreismertek, mindennapjait, nagyméltóságú, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 709
  • e Hét: 2631
  • e Hónap: 6376
  • e Év: 159872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.