Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyomoznak a sukorói zsidó terü
  2009-05-10 11:42:40, vasárnap
 
 


Nyomoznak a sukorói zsidó
területfoglalás miatt - siker?

A sukorói zsidó területfoglókkal szemben több eljárás is indult, a rendőrség mégis a Szent Korona Rádió munkatársait zaklatja.

Édua, p, 2009/05/08 - 13:03
http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_05_07_nyomoznak-a-sukoroi-zsido-teruletf oglalas-miatt



Többszörös törvénysértés gyanúja

A sukorói zsidó területfoglalással kapcsolatban a Fejér Megyei Fűügyészség több eljárást is indított. Közben a rendőrség a Szent Korona Rádió munkatársainak zaklatásával fecsérli idejét és az állampolgárok pénzét.

A rendőrség zaklatta a Szent Korona Rádió munkatársait

A rendőrségnél a zsidó területfoglalásról szóló cikk írói ellen is nyomoznak, bár hivatalos eljárásról nem tudni ez ügyben. Személyesen megkeresték a Szent Korona Rádió szerkesztőit és élénken érdeklődtek a cikkben közreműködő személyek kiléte és elérhetősége felől, valamint arról, hogy kik ragasztottak Judassic Parkos matricákat a zsidó területfoglalókkal közreműködő sukorói önkormányzati tagok házaira.
Meglepő volt a rendőrségi látogatás, hiszen sem a cikk írói, sem a Szent Korona Rádió részéről nem történt jogsértés, a rendőrség mégis időt és pénzt áldoz arra, hogy személyesen felkeresse szerkesztőségünket a gárdonyi kapitányságról. A sima, közrendőri feladatok ellátását végzőknek pedig nincs pénzük benzinre...
Törvényességi vizsgálatot végzett a Fejér Megyei Főügyészség a Velencei-tó partján, Sukoró területén található egykori állami ingatlanok cseréje ügyében illetve az egész ,,beruházással" kapcsolatban. Több részterületen is törvénytelenség gyanúja merült fel, így a King's City "beruházás" ellen egyszerre több eljárás is elindult.

A part menti sáv leválasztása

Egyik törvénytelenség, amit a Fejér Megyei Főügyészség vizsgál, a part menti sáv leválasztása.
A magyar törvények szerint ugyanis közvetlen tópart nem adható el, ezért a föld eladásánál kijelöltek egy keskeny (kb. 6 méteres) sávot, amely állami tulajdonban marad, és azt mindenki használhatja. Ezen sáv kijelölésében a gárdonyi önkormányzat az illetékes, mivel ők szerepelnek építési hatóságként ezen ügyben. A gárdonyi jegyző azonban a sáv kijelölésébe nem vonta be a környezetvédelmi hatóságot.
Várnokiné Rabi Noémi, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy vizsgálják emiatt az ügyben eljáró hatóságok eljárását, így a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a gárdonyi jegyző döntéseinek jogszerűségét. Az ügyészség szerint a jegyző nem hozhatott volna döntést az ügyben, így a parti sáv földhivatali bejegyzése jogszerűtlennek minősül.

Közokirat-hamisítás

A főügyészség ,,alaki hiányosságokat" talált a sukorói önkormányzat és a Joav Blum közt létrejött telekvásárlási szerződésben. Ezen ügyben a főügyészség a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon nyomozást rendelt el közokirat-hamisítás gyanúja miatt 2009. március 20-án. A főügyészség a nyomozás elrendelésével párhuzamosan Sukoró jegyzőjénél is kezdeményezte, hogy indítson hatósági eljárást az ügyben.


Joav Blum lakhelye (fotó: heti válasz)

A főügyészség szóvivője elmondta azt, ami eddig is nyilvánvaló volt: Joav Blumnak hiába van bejelentett címe (egy kis putri) Sukorón, életvitelszerűen nem ott lakik. Mivel a földterülethez cserével csak helyi lakos juthatott hozzá, egyértelmű, hogy Blum sukoróivá válása csak a földcsere miatt történt.
- ,,A közokirat-hamisítás bűntettének gyanúját az vetette fel, hogy az ingatlancserében érintett magánszemély tényleges életvitelszerű lakóhelye nem azon a sukorói ingatlanon volt, mint amit ő a hatóságoknak bejelentett. Adott egy lakcímet, ez a lakcím bekerült a közhiteles nyilvántartásba, de ez ténylegesen nem valós adat, hiszen nem ott lakik." - mondta el Várnokiné Rabi Noémi.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés

A Fejér megyei Főügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás megindítását kezdeményezte a Velencei-tó partján, Európa legnagyobb üdülőjének szánt, King City nevű beruházással kapcsolatban, és az ügyet átadta a Központi Nyomozó Főügyészségnek.

Tátrai Miklós, a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója: a "segítőkész"

A főügyészség álláspontja szerint jóval áron alul cseréltek gazdát az ügyletben szereplő telkek, és jelentős összeggel károsították meg a magyar államot, ez indokolja a hűtlen kezelés gyanúját.
- "A hűtlen kezelés gyanúja is megállapítható. Itt elsősorban az elcserélt ingatlanok értékaránytalansága volt a főügyészség számára szemet szúró, és ennek okán különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének megvalósulását kell büntetőeljárásban vizsgálni." - számolt be Várnokiné Rabi Noémi.
A főügyészség azt gyanítja, hogy a magyar államot érte kár, hiszen a nyilvántartás szerint állami tulajdonban voltak azok a földek, amelyek lényegesen áron alul keltek el a csereszerződésben.

A Központi Nyomozó Főügyészség megkezdte a nyomozást

A Központi Nyomozó Főügyészség megkezdte a vizsgálatot a közokirat-hamisítás és a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt - erősítette meg Keresztes Imre főügyész. A nyomozás már április 7-én megindult. Hogy mekkora kár érte a gyanú szerint az államot a földcserével, még nem lehet pontosan tudni. A különösen nagy vagyoni hátrány 50 millió és 500 millió forint közötti összeget jelenthet.

A Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. pofátlan módon nem vesz tudomást semmiről

A Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., amelynek vezérigazgatója, Tátrai Miklós folyamatosan készségesen segítette Joav Blumot a “jogi akadályok leküzdésében", tud az április óta folyó nyomozásról, ám mint Száraz Gábor szóvivő elmondta, egészen addig jogszerűnek tekintik az ügyletet, amíg a vizsgálat nem állapítja meg ennek ellenkezőjét. Az ingatlancserével a szóvivő szerint egyébként nem érte kár az államot, a csere törvényi feltétele, az egyenértékűség ugyanis, azt mondja, teljesült.
Az ügyészség felvetésére, miszerint a sukorói földek áron alul keltek el a szerződésben, a szóvivő azt mondta, mindkét területet hivatalos értékbecslés alapján árazta be a vagyonkezelő. Száraz Gábor azt egyelőre nem tudta megmondani, mi lesz a szerződéssel, illetve a csereként adott 4-es út melletti területtel, ha mégis jogszerűtlenséget állapít majd meg az ügyészség vizsgálata.

Egy kis kiegészítés a “teljesült egyenértékűséghez"

A sukorói hetven hektáros területet hivatalosan egymilliárd forintra becsülték. Ez feltűnően alulértékeltnek tűnik ha figyelembe vesszük azt, hogy a szemközti parton, Gárdonyban egy 4-5 hektáros területet igyekszik egymilliárd forintért értékesíteni az önkormányzat. Blum a hetven hektáros területért adott egy albertirsai gyümölcsöst, amit 250-300 millió forintra értékeltek, és egy 99 hektárnyi pilisi gyümölcsöst amellyel együtt a Blum által cserébe ajánlott földek értéke összesen (a hivatalos becslés szerint) 787 millió forint. Ez a hivatalos becslés szerint is 213 millióval kevesebb az egymilliárdnál. (Nem beszélve arról, hogy ekkora értékkülönbségnél csak adásvétellel lehet megoldani a tulajdonosváltást, de akkor Blumnak mindenféle illetékeket kellett volna befizetnie, amit a Nemzeti Vagyonkezelő közbenjárásával szintén megspórolt magának..vagyis ezzel is károsította a magyar államot).

Demonstráció szombaton 14 órától

A hivatalos eljárások elindulása bármennyire is biztató, a civil és a nemzeti ellenállást ez nem altathatja el. Május 9-én, szombaton 14:00 órai kezdettel az Élőlánc a Velencei-tóért és az Angelika Természetvédelmi és Kulturális Egyesület tiltakozó gyűlést szervez. Találkozó Sukorón, a tó partján, a VVSI pályája mellett. A szervezők családi programra készülnek, de telefonon fenyegetést kaptak ismeretlenektől, hogy ,,mindenkinek szétverik a pofáját".


A demonstráció és a fenyegetés részleteiről, valamint a helyszínre jutásról ITT olvashat bővebben.

A Nemzeti Ellenállás ereje

Még nem bonthatunk pezsgőt a zsidó területfoglalás sikertelenségének ünneplésére, egyelőre csak biztató jelek mutatkoznak.


razzia@hunnia.org

Azt azonban ne felejtsük el, hogy az egész ügy úgy kapott nagy nyilvánosságot, hogy egy hazafi megmozdult a fotelből és cselekedett. Ő kereste meg Budaházy Györgyöt, akivel együtt látogatást tettek Sukoró polgármesterénél és megragadott minden rendelkezésre álló eszközt a siker érdekében. Az ő tettrekészsége nélkül Joav Blum, valamint Ronald S. Lauder már az alapokat ásatná a Velencei-tó partján. Csatlakoztak a tiltakozáshoz civil és környezetvédő szervezetek (pl. Angelika Egyesület, vagy az Élőlánc) és együtt talán sikerül megállítani országunk kiárusítását.
Ennek a történetnek még nincs vége, de az eddigi eredmények biztassanak mindenkit arra, hogy ne csak azt mondja ,,mit kellene tenni", hanem cselekedjen, majd azt mondja ,,ezt tettem eddig, most pedig ebben kell segítség". Ilyen hozzáállással biztosan társakat és segítséget talál a jó ügyhöz.
A Nemzeti Ellenállás mi vagyunk. Minél többet (és minél többen) cselekszünk, a Nemzeti Ellenállás győzelme annál erősebb. Csak így lehet ismét Magyarország a magyaroké.


(hirado, MR, hunnia.org - razzia, Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: életvitelszerűen, területfoglókkal, természetvédelmi, környezetvédelmi, szentkoronaradio, ingatlancserében, polgármesterénél, ingatlancserével, jogszerűtlennek, főkapitányságon, ismeretlenektől, közbenjárásával, teruletfoglalas, területfoglalás, vezérigazgatója, alulértékeltnek, nyilvántartásba, törvénytelenség, megvalósulását, főügyészségnek, büntetőeljárás, egyenértékűség, munkatársainak, földterülethez, életvitelszerű, megállapítható, egymilliárdnál, elrendelésével, nyilvánosságot, tettrekészsége, telekvásárlási, hiányosságokat, kapitányságról, kezdeményezte, állampolgárok, törvénysértés, sukorói zsidó, rendőrség mégis, állampolgárok pénzét, rendőrség zaklatta, cikkben közreműködő, rendőrségi látogatás, cikk írói, gárdonyi kapitányságról, egész „, part menti, magyar törvények, föld eladásánál, gárdonyi önkormányzat, gárdonyi jegyző, környezetvédelmi hatóságot, ügyben eljáró, Szent Korona Rádió, Fejér Megyei Fűügyészség, Judassic Parkos, Fejér Megyei Főügyészség, Várnokiné Rabi Noémi, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Joav Blum, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, Joav Blumnak, King City, Központi Nyomozó Főügyészségnek, Tátrai Miklós, Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Központi Nyomozó Főügyészség, Keresztes Imre, Joav Blumot, Száraz Gábor, Nemzeti Vagyonkezelő, Angelika Természetvédelmi, Kulturális Egyesület, Találkozó Sukorón, Nemzeti Ellenállás, Budaházy Györgyöt, Ronald, Angelika Egyesület,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Fekete István - Akác  Fehér virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  A kételkedés kezelése  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ne kapaszkodj magasabbra,  Jó éjszakát  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Radikális szeretet  Sokan azt tartják  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Alázat  Alázat  Éretlen vers  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  A másik dolog,  Nevem  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Alázat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 19  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Csak a fogyatkozás látható  Png lepke  Facebookon kaptam Krisztinától  Png csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Csak a fogyatkozás látható  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Makszim Gorkij gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem számIt  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Garai Gábor - Takarítás  Albert Einstein gondolata  Nagyon különös  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem tudhatod  Fekete István - Akác  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Krisztinától  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Bertolt Brecht -től idézet  Mai harmónia kártyám  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Adakozás  Éretlen vers  Kellemes délutánt kívánok  Még csak most kezdődik a nap  Png férfi  Tanuld meg ezt a versemet 
Bejegyzés Címkék
sukorói zsidó, rendőrség mégis, állampolgárok pénzét, rendőrség zaklatta, cikkben közreműködő, rendőrségi látogatás, cikk írói, gárdonyi kapitányságról, egész &#8222, part menti, magyar törvények, föld eladásánál, gárdonyi önkormányzat, gárdonyi jegyző, környezetvédelmi hatóságot, ügyben eljáró, ügyészség szerint, főügyészség &#8222, sukorói önkormányzat, nyomozás elrendelésével, főügyészség szóvivője, földterülethez cserével, földcsere miatt, ingatlancserében érintett, sukorói ingatlanon, hatóságoknak bejelentett, lakcím bekerült, közhiteles nyilvántartásba, ügyet átadta, főügyészség álláspontja, ügyletben szereplő, magyar államot, hűtlen kezelés, elcserélt ingatlanok, főügyészség számára, nyilvántartás szerint, különösen nagy, gyanú szerint, szóvivő szerint, csere törvényi, egyenértékűség ugyanis, ügyészség felvetésére, sukorói földek, csereként adott, ügyészség vizsgálata, sukorói hetven, szemközti parton, hetven hektáros, albertirsai gyümölcsöst, hivatalos becslés, hivatalos eljárások, nemzeti ellenállást, szervezők családi, fenyegetés részleteiről, helyszínre jutásról, zsidó területfoglalás, hazafi megmozdult, siker érdekében, alapokat ásatná, tiltakozáshoz civil, eddigi eredmények, életvitelszerűen, területfoglókkal, természetvédelmi, környezetvédelmi, szentkoronaradio, ingatlancserében, polgármesterénél, ingatlancserével, jogszerűtlennek, főkapitányságon, ismeretlenektől, közbenjárásával, teruletfoglalas, területfoglalás, vezérigazgatója, alulértékeltnek, nyilvántartásba, törvénytelenség, megvalósulását, főügyészségnek, büntetőeljárás, egyenértékűség, munkatársainak, földterülethez, életvitelszerű, megállapítható, egymilliárdnál, elrendelésével, nyilvánosságot, tettrekészsége, telekvásárlási, hiányosságokat, kapitányságról, kezdeményezte, állampolgárok, törvénysértés, kijelölésében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2313
  • e Hét: 8045
  • e Hónap: 19156
  • e Év: 172652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.