Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Magyar és Izraeli Gárda
  2007-08-27 17:47:13, hétfő
 
   
  A Magyar és Izraeli Gárda

http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=1&HirID=24364

2007-08-26. 15:39:19


Ez vár ránk is?
Alig alakult meg, és a disznók máris össze és felröffentek. Példátlan módon azonnal repülőre szállt és ideutazott Tom Lantos az Amerikai Egyesült Államok képviselőházának képviselője (http://lantos.house.gov/ vagy http://www.congress.org mondhatnánk minden lében kanál -, hogy belepofázzon a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjébe.


Ugyanis az Alkotmány 63. § (1) bekezdése kimondja, hogy mindenkinek joga van a törvény által nem tiltott célra szervezeteket létrehozni, illetőleg azokhoz csatlakozni. És ugyanezen paragrafus (2) bekezdése pedig csak annyit mondj, hogy politikai célt szolgáló fegyveres szervezet az egyesülési jog alapján nem hozható létre.

Vagyis nem politikai célt szolgáló - pl. gazdasági - fegyveres testület létrehozható. Az összeröffenő disznókat természetesen nem zavarja, hogy a Magyar Gárda céljai között a magyar kultúra és történelem emlékeinek ápolása mellett az, hogy rendkívüli helyzetben a nemzeti önvédelmet erősítse, illetve hogy részt vegyen a katasztrófa-elhárításban, a rend- és polgárvédelmi feladatokban.

Pedig az Országgyûlés elismeri az állampolgárok önszerveződésének eredményeként azon tevékenységeket, melyek az ország közrendje államhatárának fenntartásának segítése, katasztrófa helyzetek megelőzése érdekébe történnek. Hiszen ezért is hozta meg a polgárőrségről szóló 2006. évi LII. törvényt, melynek preambuluma szó szerint - hadd idézzük a disznóknak - ez mondja:

"Az Országgyûlés elismeri az állampolgárok önszerveződésének eredményeként megalakult polgárőrség tevékenységét és méltányolja, hogy a polgárőrség támogatja a helyi önkormányzatokat és a helyi, területi rendvédelmi szerveket a közbiztonság helyi feladatainak végrehajtásában. Az Országgyûlés az ország közrendje, közbiztonsága és államhatárának rendje fenntartásának segítése, az állampolgárok személyét és a vagyoni javakat fenyegető bûncselekmények, katasztrófa-, illetve veszélyhelyzetek megelőzése és következményeinek elhárítása, a környezet és a természet védelme, valamint az ez irányú közfeladatok ellátásához szükséges szervezetek és az abban közremûködő személyek jogállásának meghatározása érdekében a következő törvényt alkotja".

Az ember nem is gondolná, hogy a "Polgárőrség" - melyről a szociál-liberális többségû parlament törvényt alkotott - szintén egy félkatonai, fasiszta szervezet, mely félelmet kelt, és amelytől félni kell.

A már említett Tom Lantos-on kívül természetesen, a hazai fődisznó, Gyurcsány is megszólalt, és példátlan módon megkérdőjelezve és semmibe véve az ügyészségek alkotmány biztosította függetlenségét, mint miniszterelnök levélben (írásban) szólította fel a legfőbb ügyészt a Magyar Gárda elleni fellépésre.

Felhoztak ezek mindent, hogy a fekete színû egyenruha rossz emlékeket ébreszt és félelmet kelt. Pedig hát sok más önvédelmi-harcmûvészeti egyesület, szervezet fekete egyenruhát ír elő tagjainak. Így például egy nemzetközi szervezet a "Krav-maga" is. Honlapjukon (www.krav-maga.hu) a Felszerelések menüpont alatt azt olvashatjuk: "Az edzésen az elvárásunk a fekete egyszínû póló" és "fekete színû hosszúnadrág".

Vajon a Krav-maga szövetség fekete színû egyenruhája miért nem kelt rossz emlékeket és miért nem okoz "félelmet" a főleg zsidó szervezetekben? A Krav-maga látszólag egy önvédelmet és harcmûvészetet oktató társaság lenne, de tevékenységüket és kapcsolataikat alaposabban szemügyre véve, a szervezet akár nemzetbiztonsági veszélyt is jelenthet. A Krav-maga nem más mint az izraeli hadseregbe bevezetett önvédelmi- és közelharc rendszere. Amikor a krav-maga kiterjesztette tevékenységét a civil világba is, partnerei és tanulói civilek, férfiak és nők, idősek és fiatalok, rendvédelmi dolgozók, katonák, korrekciós intézetek dolgozói, biztonsági őrök, személyvédelmi szakemberek, speciális egységek tagjai, légi marsallok, anti-terrorista egységek lettek.

Jelenleg a nemzetközi szövetségnek tagszervezetei van Izraelben, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Ausztráliában, Japánban, Thaiföldön és Európa majd mindegyik országában. A nemzetközi szervezet vezetője Eyal Yanilov (Izrael), irányító testülete egy un. 7 fős Global Team. Tagjai között 5 izraeli és 1 lengyel 1 svéd állampolgár található. A Global Teamről a honlap így ír: "Az IKMF Global Instructor Team, Eyal Yanilov és az IKMF Központ kezdeményezésére alakult, mivel állandóan szükség van az új oktatók, kormányzati ügynökségek, valamint szerte a világon különböző területeken (civil, katonai, rendőri, személyvédelmi, légi-marshall, stb.) mûködő mûveleti egységek folyamatos oktatására, továbbképzésére.

A Csapat válogatott, magasan képzett oktatókból áll, több évtizedes tapasztalattal a Krav-Maga oktatás terén világszerte. ők felelnek a civil oktatók képzéséért, a Graduate és Expert szintû tanulók vizsgáztatásáért. Ezen kívül védelmi taktikát, közelharcot, önvédelmet tanítanak számos katonai, rendőri egységnek, anti-terrorista és különböző speciális fegyveres egységeknek."

A hazai szervezet igazgatója Lakatos Péter, akinek Krav-maga végzettségei civil, katonai, rendvédelmi, swat, ATCP Close Protection és Bronze Shield oktató. Mint az izraeli és a világ krav-maga szervezet vezetőjének Eyal Yanilov közvetlen asszisztenseként, Lakatos Péter több országában is részt vett számos katonai- és rendvédelmi szemináriumon illetve képzésen. Jelenleg Eyal Yanilov felkérésére az International Krav-Maga Federation üzletfejlesztési tanácsadójaként segíti a szervezet munkáját. Lakatos egyébként a mellékelt kép alapján jó kapcsolatokat ápol az izraeli hadsereg krav-maga parancsnokával.Az edzéseket és oktatást 38 un. instruktor végzi 17 vidéki városban és Budapesten 12 helyszínen, köztük az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola, Budapest, II. kerület Nagykovácsi út 3. Az instruktorok diplomával rendelkeznek, amely természetesen héber és angol nyelvû.És ugyan az edzésekre mindenkit szívesen látnak, csak ki kell tölteni a jelentkezi lapot, megadva nevünket, telefonunkat, e-mail címünket, ők majd megkeresnek, és egy személyes beszélgetés után, ha van hely, befogadnak. Vagy ahogy írják "a jelentkezés nem jár kötelezettséggel egyik fél számára sem, csupán informális".

Az oktatás a "Képzések" menüpontja alatt választhatunk a civil, katonai, rendvédelmi, személyvédelmi, speciális és "urban tactikal" képzések közül. Természetesen vállalják bármely katonai, speciális egységek, antiterrorista egységek, biztonsági erők szerveznek speciális, az igényeknek megfelelő tréningeket, szemináriumokat. Állításuk szerint a "modern rendvédelmi szerveknek szükségük van arra, hogy az állományt folyamatosan képezzék önvédelmi, közelharc technikákra, olyan helyzetekre is, amikor a fegyverhasználat valamilyen okból nem lehetséges". Ne legyenek illúzióink a honlapon található fényképek között kőkiképzést ábrázolókat is találunk.A Speciális képzés a speciális területen dolgozók eseti vagy hosszú távú képzése. Így vállalják a taxisok, buszsofőrök és a szórakozóhelyek biztonsági embereinek képzését, de amint írják a szervezetük "nagy tapasztalattal bír a különleges képzési igénnyel rendelkező szervezetek oktatásában is".Az "urban tactical" képzési koordinátora és vezetője "Tóbiás B. Mátyás G4 fokozatú Krav-Maga instruktor. Mátyás a civil instruktori fokozat mellett rendelkezik az IKMF rendvédelmi instruktor diplomájával, korábban katonai speciális egységben szolgált".

Nos a taxisofőrök tanítására bizonyára nincs nagy szükség. Ugyanis évekkel ezelőtt az egyik barátom elképedve mesélte, hogy ismerősével beszálltak egy főtaxiba. A taxis - Neumann László -, valami oknál fogva zsidónak nézhette őket, mert megeredt a nyelve, és elmesélte, hogy ő Sharon hadseregében szolgált, most pedig az izraeli repülőgépeken biztonsági ember. Hetenként utazik oda s vissza Izraelbe. Az akkoriban EAP-006-os rendszámú taxiját az Izraeli nagykövetég vette.

Az izraeli biztonsági ember - lehet hogy Moszad ügynök? -, fedőfoglalkozását tekintve budapesti taxisofőr, eldicsekedett, hogy uzi típusú géppisztolya, mindig vele van - teszem azt hozzá, bizonyára nem bírt ehhez fegyvertartási engedéllyel, mivel azt legfeljebb önvédelmi célra használható maroklőfegyverre adnak ki - és amikor nem az izraeli repülőgépekre vigyáz, itt "vadászik az arabokra" - mindezt itt az állítólag független és szuverén Magyar Köztársaság területén. A kettős állampolgárságú taxis vagy ügynök még az izraeli útlevelét is megmutatta. A taxi-számlát, melyet a kiállított összegért ismerősömtől megvásároltam, a mai napig őrzőm.

Amint az látható ez a szervezet, inkább nevezhető félkatonai szervezetnek, mint ahogy azt, a hisztéria keltők a Magyar Gárdára mondták. Annál is inkább, mivel a szervezet honlapján megtalálható az Izraeli Védelmi Minisztérium - a Sibat - emblémája és linkje is. De a szervezet támogatói között ott találjuk az UPC-Magyarország Kft.-t, a VII. kerületi önkormányzatot, a nyíregyházi MConet Internet, Média Szolgáltató Kft.-t, a Jaffa Kiadó Kft-t., valamint nem meglepően az Izraeli Nagykövetséget.

De az a tény, hogy egy katonai kiképzéssel is foglalkozó, fekete egyenruhás és egy idegen állam által pénzelt, támogatott félkatonai szervezet szabadon mûködhet, az a hisztéria keltő disznókat nem zavarja. De ez nem zavarja az ügyészi szerveket sem, sőt a nemzetbiztonsággal foglalkozó szerveket sem (Nemzetbiztonsági Hivatal, az Országgyûlés Nemzetbiztonsági Bizottsága, stb.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: üzletfejlesztési, asszisztenseként, kötelezettséggel, nemzetbiztonsági, kezdeményezésére, fegyverhasználat, képviselőházának, maroklőfegyverre, önkormányzatokat, veszélyhelyzetek, vizsgáztatásáért, tevékenységeket, végrehajtásában, megkérdőjelezve, tevékenységüket, továbbképzésére, állampolgárságú, tanácsadójaként, szemináriumokat, szórakozóhelyek, szakközépiskola, fenntartásának, államhatárának, nagykövetséget, tapasztalattal, polgárőrségről, fegyvertartási, önkormányzatot, antiterrorista, személyvédelmi, tagszervezetei, parancsnokával, kiterjesztette, kapcsolataikat, miniszterelnök, szervezetekben, disznók máris, törvény által, összeröffenő disznókat, magyar kultúra, nemzeti önvédelmet, állampolgárok önszerveződésének, ország közrendje, polgárőrségről szóló, polgárőrség támogatja, helyi önkormányzatokat, közbiztonság helyi, állampolgárok személyét, vagyoni javakat, természet védelme, abban közremû, következő törvényt, Izraeli Gárda, Amerikai Egyesült Államok, Magyar Köztársaság, Magyar Gárda, Egyesült Államokban, Eyal Yanilov, Global Team, Global Teamről, IKMF Global Instructor Team, IKMF Központ, Lakatos Péter, ATCP Close Protection, Bronze Shield, Jelenleg Eyal Yanilov, International Krav-Maga Federation, Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola, Tóbiás, Mátyás G4, Neumann László, Magyar Gárdára, Izraeli Védelmi Minisztérium, UPC-Magyarország Kft, MConet Internet, Média Szolgáltató Kft, Jaffa Kiadó Kft-t, Izraeli Nagykövetséget, Nemzetbiztonsági Hivatal, Nemzetbiztonsági Bizottsága,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.10. 12:51 Gyulay Zsolt: rengeteg forgatókönyv létezik a Magyar Nagydíjra
04.10. 12:51 Koronavírus - Május 4-ig meghosszabbítják a kijárási korlátozást az olasz s...
04.10. 12:51 Koronavírus - Spanyolországban hetek óta nem látott alacsony szintre csökke...
04.10. 12:32 Az augusztus 8-9-i hétvégén lehetnek az atlétikai országos bajnokságok
04.10. 12:31 Húsvét - Egyházi vezetők ünnepi miséi, istentiszteletei
04.10. 12:31 Koronavírus - Országszerte korlátozó intézkedéseket vezettek be a polgármes...
04.10. 12:31 Koronavírus - Szijjártó: határon túli magyar közösségeket is támogat védőes...
04.10. 12:11 Varsó ismét követeli Moszkvától a szmolenszki géproncs azonnali visszaadásá...
04.10. 12:01 Koronavírus - Operatív törzs: a kijárási korlátozások továbbra is érvényben...
04.10. 12:01 Koronavírus - A németek többsége hajlandó okostelefon-alkalmazással is küzd...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Ferenc pápa krizma szentelési ...  Nyuszi tojást fest  Veletek vagyok! - üzeni Jézus ...  Isten mindig méltó a szeretetü...  Passió szövege  Tavaszi kép  Tavaszi kép  fejlesztés alatt  Facebookon kaptam  Egyszer talán majd mégis vége ...  Szèp napot kívánok  Rózsafüzér és Szentmise Tihany...  Mona Lisa pihen  Húsvét  Passió szövege  Egyszerű arctisztítás (arcpako...  Az igazak lakóhelyét megáldja ...  Korhatár nélkül  Kun Magdolna: Segíts Uram va...  A csillagok is örökké ragyogn...  Krizma szentelési szentmise a ...  Nagycsütörtök az Oltáriszentsé...  SzKirián: Húsvét  Ibolyák pohárban  Húsvét  10. Hittanóra: Hiszek a test f...  Facebookon kaptam Maroka barát...  Isten Messiása  Egyszer talán majd mégis vége ...  Minden orvosságnál  Csütörtökön dönt Orbán Viktor ...  Ibolya csokor  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  Nagyszerda szentmise Csíksomly...  Nyuszi tojást fest  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Tavaszi kép  Kun Magdolna: Segíts Uram va...  Vass Albert: Nagypénteki sirat...  980 főre nőtt a beazonosított ...  Facebookon kaptam  Bányász József, székely parasz...  Pécs város plébániáinak imafel...  Nagyheti beszélgetés Ternyák C...  fejlesztés alatt  Veletek vagyok! - üzeni Jézus ...  Bagamér * Nagycsütörtök  Isten Messiása  Nagycsütörtökön a harangok Róm...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adjunk új esélyt minden napnak...  fejlesztés alatt  Happy easter  fejlesztés alatt  Nyári emlékek  Szombathely mise időpontok nag...  Nyuszi csokorral  Tavaszi kép  Tavaszi virágok  Passió Szent Máté evangélista ...  Elkeseredettség és bizalomhián...  Nagycsütörtök, az utolsó vacso...  Nyuszi tojásokkal  Nő virág csokorral  Szombathely mise időpontok nag...  Az igazak lakóhelyét megáldja ...  Mona Lisa pihen  Húsvét közeleg  Andrea Bocelli húsvétvasárnapi...  Tamkó Sirató Károly: Bíztató  Hagyjuk, hogy Nagy Szent Teréz...  Dsida Jenő: Nagycsütörtökön A...  Tóth Sarolta: Húsvéti ünnepi s...  Húsvéti jelképes állatok  Kellemes kávézást!  fejlesztés alatt  Egyszerű arctisztítás (arcpako...  Boldog Ünnepi készülődést!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Húsvét előtt  Png nő  Lila káposzta magas vérnyomás ...  Virágzó fa  Nagyhét - Virágvasárnaptól kez...  Húsvét  Krizma szentelési szentmise a ...  Gyógyulások káposztalével  Virágvasárnap Jeruzsálemben  Facebookon kaptam  A betegek kenete: - Böjte Csa...  Egyszerű arctisztítás (arcpako...  Pécs város plébániáinak imafel...  Szombathely mise időpontok nag...  Velünk lakó Szent Ostya - Szen...  A test némán is árulkodik a vi...  Kellemes kávézást!  Diadalmaskodni mindenen  fejlesztés alatt  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
disznók máris, törvény által, összeröffenő disznókat, magyar kultúra, nemzeti önvédelmet, állampolgárok önszerveződésének, ország közrendje, polgárőrségről szóló, polgárőrség támogatja, helyi önkormányzatokat, közbiztonság helyi, állampolgárok személyét, vagyoni javakat, természet védelme, abban közrem&#251, következő törvényt, szociál-liberális többség&#251, hazai fődisznó, ügyészségek alkotmány, legfőbb ügyészt, fekete szín&#251, nemzetközi szervezet, fekete egyszín&#251, főleg zsidó, szervezet akár, izraeli hadseregbe, krav-maga kiterjesztette, civil világba, nemzetközi szövetségnek, világon különböző, civil oktatók, hazai szervezet, világ krav-maga, szervezet munkáját, izraeli hadsereg, instruktorok diplomával, edzésekre mindenkit, jelentkezi lapot, személyes beszélgetés, igényeknek megfelelő, állományt folyamatosan, fegyverhasználat valamilyen, honlapon található, speciális területen, szórakozóhelyek biztonsági, különleges képzési, civil instruktori, taxisofőrök tanítására, egyik barátom, izraeli repülőgépeken, akkoriban EAP-006-os, izraeli biztonsági, izraeli repülőgépekre, állítólag független, kettős állampolgárságú, izraeli útlevelét, kiállított összegért, hisztéria keltők, szervezet honlapján, szervezet támogatói, nyíregyházi MConet, katonai kiképzéssel, idegen állam, ügyészi szerveket, üzletfejlesztési, asszisztenseként, kötelezettséggel, nemzetbiztonsági, kezdeményezésére, fegyverhasználat, képviselőházának, maroklőfegyverre, önkormányzatokat, veszélyhelyzetek, vizsgáztatásáért, tevékenységeket, végrehajtásában, megkérdőjelezve, tevékenységüket, továbbképzésére, állampolgárságú, tanácsadójaként, szemináriumokat, szórakozóhelyek, szakközépiskola, fenntartásának, államhatárának, nagykövetséget, tapasztalattal, polgárőrségről, fegyvertartási, önkormányzatot, antiterrorista, személyvédelmi, tagszervezetei, parancsnokával, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 775
  • e Hét: 8471
  • e Hónap: 15703
  • e Év: 246721
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.