Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Rudolf Hess-ügy margójára
  2009-08-12 23:11:59, szerda
 
  A Rudolf Hess-ügy margójára

2009.08.12.-22:37:04


A náci egyúttal sötét, ostoba, erőszakos, bűnöző hajlamú és elmebeteg. Ezzel szemben áll a felvilágosult, vidám, játékra hívó és boldog testvériséget hirdető Demokrácia, aki sose bántott senkit. Kivéve Drezda, Tokió, Hirosima, Nagaszaki, Vietnam és Irak lakóit...

Ezen blogbejegyzés nem annyira a Bombagyár olvasóinak szól, hiszen éppen azért vannak itt, mert úgy gondolkodnak, ahogy. Eszmefuttatásomat inkább azoknak szánom, akik fiatalok lévén, vagy mert éppen fiatalkorukban kimaradt néhány tény megismerése, nem értik, miért vállalják fel egyre nyíltabban a nemzetiszocializmust, s miért szervez néhány tucat úriember megemlékezést Rudolf Hessről. Másfelől pedig mi az az eszmeiség, ami annyira kártékony, hogy az állítólag közmegegyezéssel létrehozott demokrácia legelemibb szabályait is fel szabad, sőt, kell rúgni a kedvéért, miniszterelnöki utasítással kell betiltani egy tüntetést, mi több, ezen eszme képviselőit az erőszakmentesség nevében a nyílt utcán kell összeverni, miközben az emberi jogokra oly fogékony demokraták szemérmesen másfelé néznek.

A nácikról keveset tud ma Európa "művelt" népe, de abban gyakorlatilag status quo uralkodik, hogy rosszak. Mi több, a náci maga a megtestesült rossz. A náci egyúttal sötét, ostoba, erőszakos, bűnöző hajlamú és elmebeteg. Ezzel szemben áll a felvilágosult, vidám, játékra hívó és boldog testvériséget hirdető Demokrácia, aki sose bántott senkit. (Kivéve Drezda, Tokió, Hirosima, Nagaszaki, Vietnam és Irak lakóit, a kis Magyarországról nem is beszélve, ami épp a demokratikus országok döntése miatt ilyen kicsi. De ezzel sem ez lenne a baj, hanem hogy mi történt és történik azokkal, akik odakint rekedtek. Mindegy, hagyjuk ezt most.) Szóval a nácik hű, de borzasztóak, ha ők felsejlenek, sutba kell dobni békét, szeretetet, megértést, egyenlőséget és jogállamot, elő a géppisztolyt, és uccu nekik. Ez persze felveti a kérdést, hogy ezek szerint akkor a jogállamiság mégsem olyan általános csodaszer, ami mindenre problémára jó, mert vannak problémák, amelyeket csak a jogállamiságot kizáró módszerrel lehet megoldani, de ezt is hagyjuk. Erre úgyis az a válasz, hogy "de hát a nácik se akarnak jogállamot, hát most megkapják". A kommunisták meg ezalatt nyugodtan megemlékezhetnek Kun Béláról, pedig ő se volt annyira jogállampárti. Tudom, demagógia. Mindegy, hagyjuk.

Egyszóval itt vannak ezek a nácik, és ez rossz, Hitler meg maga volt az ördög, és jobb tőle minél távolabb állni politikailag. Helyesen tehát úgy lehetünk igazi européerek, ha mindent pontosan fordítva csinálunk, mint a nácik, tehát amit ők tettek, annak mi homlokegyenest az ellenkezőjét. Ha Hitler szerette a fekete nadrágot, akkor mi kizárólag fehér szoknyát viselünk, ha német juhászkutyát tartott, akkor mi csakis perzsamacskát, és görbe szemmel nézünk arra, aki német juhászt tart, elvégre biztos oka van, hogy pont azt. (És ez nem vicc, egészen a Kántor című filmsorozat hetvenes évekbeli vetítéséig legalábbis rendszerellenességnek minősült fajtiszta német juhászt tartani).

De most komolyan, mit tett ez a Hitler, hogy ennyire utáljuk? Hát embereket ölt, hangzik a nyilvánvaló válasz. Meg háborút csinált, és felrúgta a nemzetközi szerződéseket. Igen, és ez minden? Ez.

De miért nem fél senki például a Baathpárt-veszélytől, a maoizmus-veszélytől, a dzsingiszkánizmustól, miért menők a japán küzdősportok, amelyek pont azt a szamuráj-szellemiséget hordozzák, amire Hitlerrel egyidőben egy másik világhódító imperialista rendszer épült, miért nem gáz a pánszlávizmus, miért nincs semmi baj I. Károly román király dicséretével (emlékeztetőül: ő rohanta le Erdélyt hadüzenet nélkül), s mi a helyzet magával a híres-neves kommunizmussal, hiszen ha már haláltáborokról és tömeges elhurcolásokról beszélünk, ezen a téren vörösék olyan flawless victory-t vernek a nácikra, hogy a legkeményebb Gestapo-vallatótiszt is elkámpicsorodott arccal nyitotta volna magára a gázt, ha 1939 körül előre tudja. Mégis látni vörös csillagos pólóban feszítő fiatalokat az utcán.

Hitler embereket ölt meg háborúzott, ez tény, de miért pont ő lett a megtestesült gonosz szimbóluma? Miért nem Sztálin a gulágjaival? (Őt is utáljuk, teszi hozzá sietve a demokratikus megmondókórus, de milyen érdekes, csak akkor mondják ezt, ha megkérdezik tőlük, maguktól eszük ágában sincs tüntetni a komcsik ellen.) Hát kérem, a nácik nem azért lettek ilyen fekete bárányok, mert gyilkoltak. Igen, gyilkoltak, mint minden hatalom, bal- vagy jobboldali, legyen az diktatúra, demokrácia vagy monarchia. Hitler igazi bűne azonban nem ez volt, hanem hogy szembeszegült azzal a gépezettel, amelyet ma globalizációnak hívunk. Na, ezt nagyon zokon vette a globalizáció, pedig akkor még nem is úgy hívták.

Igen, persze, vöröske, a globalizációt öt éve találták ki, előtte nem volt. Ülj le, egyes. Igyad szépen a kannásborodat, és kussoljál. És figyelj oda, megint leittad a commandante arcképét.

Apropó commandante, mit mondanánk, ha a Fidesz vagy a Jobbik Rudolf Hess-emlékestet tartana? No és mit mondtunk, amikor az MSZP Fiatal Baloldala indított Che Guevara-klubot? Ja, az mááás? Bocsánat. A kubai haláltábor nem is volt haláltábor. Különben is, ott "a rezsim embereit" lövöldözték agyon. Az meg pláne más, azokat szabad. Vesszen a rezsim, bármit is jelentsen.

Mit tett ez a derék Hitler? Amellett, hogy nyitott néhány játékos tábort, ami főleg az őröknek volt játékos, hozott egy olyan rendelkezést, hogy mostantól Németország szépen leszakad a nemzetközi pénzügyi oligarchiák hálózatáról, elveti a hitelalapú pénzrendszert, és visszatér a régihez, ami 1913 előtt létezett. Ezzel olyan lyukat ütött az egyébként tényleg New York-ból indult, és tényleg zsidók, nevezetesen a Rotschild, Morgenthau, Rockefeller és hasonló nevű klánok építgette birodalom falán, hogy az csak úgy nyekkent. Mert hát miről is szól a modern pénzrendszer? Ha valaki nem látta volna az A pénz, mint adósság című ismeretterjesztő művet, vagy nem járt közgazdasági egyetemre, ahol tanítják is ezt a dolgot (és csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Budapesti Közgazdasági Egyetemen mindmáig érintetlenül áll a hatalmas Marx-szobor, a modern népirtás feltalálójának emlékműve), a pénz nem értéket, hanem hitelt képvisel, és az egész világgazdaság lényege a körbetartozás, a soha meg nem fizethető adósságok láncolata. A világgazdaság kártyavárként omlana össze, ha az országok kijelentenék, hogy ők ebből kiszállnak, és visszatérnek az 1913 előtti, értékalapú elszámolásra. Nos, éppen ezt tette Hitler, elsőként a történelemben.

Sztálin nem tett ilyet. Sem pedig Mao, sem Szaddám Huszein, Augusto Pinochet vagy Francesco Franco. Nem is lett belőlük megtestesült gonosz. Jelenleg bizonyos Mahmúd Ahmadinezsad feszegeti a rendszer határait, bár nem annyira, mint Hitler, de már felvetett olyasmiket, mint például a nem dollár alapú olajkereskedelem, és az országán belül jelenleg is értékalapú hitelrendszer működik, vagyis a bankok nem szednek kamatot. A nem létező zsidó lobbi, mert természetesen a zsidók az egyetlen nép a világon, amelynek nincsenek se szélsőségesei, se lobbiérdekei, se hatalmi szándékai, pedig természetesen éppen ezért igyekszik mindenáron lejáratni Iránt a nyugati világ előtt, vagyis a New Yorkban székelő valódi döntéshozók környezetében.

Végül a megfejtés a cikk elején feltett kérdésre. Rudolf Hess egy de jure törvényesen megválasztott politikus volt, aki személyesen dezertált repülőgéppel Angliába 1940-ben, hogy Churchillt felkeresve különbékét kössön, félreállítva a Führert. De Churchill találkozni sem volt hajlandó vele, neki jobban feküdt a háború és a civilek, nyílt városok szőnyegbombázása. Neki ma szobra áll a Városligetben, Hessre pedig még emlékezni is tilos. Churchill természetesen nem kérdőjelezte meg a pénzügyi oligarchia hatalmát. Azt sem tudjuk, Hess miért rohadt élete végéig szigorított börtönben, miközben a treblinkai haláltábort - 600 ezer állítólagos halott! - üzemeltető SS-tisztek megúszták öt-hat éves börtönbüntetésekkel. De pszt, ne kérdezzünk annyit.

Tomcat - Bombagyar.hu

http://www.kormanyvalto.hu/index.asp?inc=blognezet&id=12779
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: olajkereskedelem, közmegegyezéssel, megemlékezhetnek, ismeretterjesztő, szőnyegbombázása, elkámpicsorodott, erőszakmentesség, miniszterelnöki, globalizációnak, elhurcolásokról, magyarországról, haláltáborokról, homlokegyenest, kommunizmussal, feltalálójának, jogállamiságot, fiatalkorukban, perzsamacskát, világgazdaság, kártyavárként, szellemiséget, szembeszegült, emlékeztetőül, megemlékezést, megmondókórus, globalizációt, kannásborodat, szerződéseket, blogbejegyzés, pánszlávizmus, gyakorlatilag, pénzrendszert, körbetartozás, környezetében, testvériséget, jogállampárti, náci egyúttal, állítólag közmegegyezéssel, erőszakmentesség nevében, nyílt utcán, emberi jogokra, nácikról keveset, náci maga, megtestesült rossz, demokratikus országok, jogállamiság mégsem, jogállamiságot kizáró, fekete nadrágot, nyilvánvaló válasz, nemzetközi szerződéseket, japán küzdősportok, másik világhódító, Rudolf Hess-ügy, Kivéve Drezda, Rudolf Hessről, Jobbik Rudolf Hess-emlékestet, MSZP Fiatal Baloldala, Budapesti Közgazdasági Egyetemen, Szaddám Huszein, Augusto Pinochet, Francesco Franco, Mahmúd Ahmadinezsad, Rudolf Hess,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Szabolcska Mihály – Ákác...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Fekete-erdő desszert  Alázat  Png rózsa csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png kislány  Nagyi telefonál  Nem méltó hozzád  Png telefon  A sors  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Garai Gábor - Takarítás  Png csokor  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Alázat  A Megváltó szolgálatában  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Png kutya  Julian Brass gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy maradéktalanul uralt világ  Nem tudhatod  Nagyi telefonál  Hazára minden embernek szükség...  Neked tudnod kell  Jónás Tamás – Végtelen b...  Reménység és erő Krisztustól e...  Szívem tiéd  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Lóhere  Esti kép  Nem számIt  Idő  Png férfi  Garai Gábor - Takarítás  Egy bizonyos határt  Őrizkednünk kell...  Szívem tiéd  Ami embereknek lehetetlen, az...  Neked tudnod kell  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Akarat  Hiányzik  Adakozás  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Albert Einsteinről  képre írva  Png virág  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Csak a fogyatkozás látható  Sokan azt tartják  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Akik bántanak téged  Adakozás  Png lepke  Adakozás  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét  Facebookon kaptam  Png cica  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jónás Tamás – Végtelen b...  képre írva  Nem számIt  Szép álmokat!  Kaffka_Margit  Hazára minden embernek szükség... 
Bejegyzés Címkék
náci egyúttal, állítólag közmegegyezéssel, erőszakmentesség nevében, nyílt utcán, emberi jogokra, nácikról keveset, náci maga, megtestesült rossz, demokratikus országok, jogállamiság mégsem, jogállamiságot kizáró, fekete nadrágot, nyilvánvaló válasz, nemzetközi szerződéseket, japán küzdősportok, másik világhódító, helyzet magával, híres-neves kommunizmussal, téren vörösék, megtestesült gonosz, demokratikus megmondókórus, komcsik ellen, commandante arcképét, kubai haláltábor, rezsim embereit, derék Hitler, őröknek volt, olyan rendelkezést, nemzetközi pénzügyi, hitelalapú pénzrendszert, egyébként tényleg, modern pénzrendszer, hatalmas Marx-szobor, modern népirtás, egész világgazdaság, világgazdaság kártyavárként, országok kijelentenék, 1913 előtti, rendszer határait, országán belül, nyugati világ, cikk elején, pénzügyi oligarchia, treblinkai haláltábort, olajkereskedelem, közmegegyezéssel, megemlékezhetnek, ismeretterjesztő, szőnyegbombázása, elkámpicsorodott, erőszakmentesség, miniszterelnöki, globalizációnak, elhurcolásokról, magyarországról, haláltáborokról, homlokegyenest, kommunizmussal, feltalálójának, jogállamiságot, fiatalkorukban, perzsamacskát, világgazdaság, kártyavárként, szellemiséget, szembeszegült, emlékeztetőül, megemlékezést, megmondókórus, globalizációt, kannásborodat, szerződéseket, blogbejegyzés, pánszlávizmus, gyakorlatilag, pénzrendszert, körbetartozás, környezetében, testvériséget, jogállampárti, természetesen, felvilágosult, városligetben, szélsőségesei, megválasztott, hitelrendszer, történelemben, géppisztolyt, egyenlőséget, imperialista, érintetlenül, küzdősportok, jogállamiság, félreállítva, demokratikus, megtestesült, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.