Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Simon Peresz vonja vissza! 
  2009-11-09 21:49:31, hétfő
 
  Simon Peresz vonja vissza! - Tüntetés a sukorói King's City ellen Budapesten


2009/11/08

A velencei tó partján fekvő Sukoróba tervezett King's City kaszinóváros ellen tartott tüntetést a Magyarok Világszövetségének elnöke Patrubány Miklós nyitotta meg, aki kijelentette: amíg az izraeli államfő nyilvánosan vissza nem vonja Magyarország felvásárlásáról szóló nyilatkozatát, addig Magyarországnak az idegen felvásárlási szándék ellen szervezetten védekeznie kell.

Kéri Edit, a tüntetés főszervezője a szónoki emelvény hátterét a sukorói és a pákozdi ügylet főszereplőinek fényképeivel - S. Ronald Lauder, Yoav Blum, id. dr. Bárd Károly, Tátrai Miklós, Szekeres Imre és Benedek Fülöp - díszítette ki. A rendezvény, amelyet a Fejér megyei közgyűlés elnöke, dr. Balogh Ibolya sajtószolgálatunk által már nyilvánosságra hozott nyílt levélben üdvözölte, határozott NEM-et mondott a Sukoróra szánt kaszinó-városra és Magyarország további kiárusítására, kifosztására.

A két nappal a magyar kormány által bejelentett Sukoró-határidő letelte előtt megtartott tüntetés kevés részvevővel, de nagy médiaérdeklődés mellett zajlott.

A King's City nevű cég budapesti székhelyével szemben, a Déli pályaudvar közelében, a Vérmezőn megtartott tűntetés első szónoka Bencze Izabella, jogász volt. Kijelentette:

,,Sukoró mára szimbólummá vált. Az erőszakos, diktatórikus, a jogot semmibe vevő hatalomgyakorlás szimbólumává.

Sukoró ügye többé nem helyi, hanem országos ügy, mert ami a kaszinó-beruházás körül történik, az összes jogellenes, bűncselekménygyanús cselekménnyel együtt, az egész ország, az egész nemzet ellenére van. Mi ma azért jöttünk ide, hogy tiltakozzunk a Sukoró-jelenség ellen. Mert tiltakoznunk kell az ellen, hogy a parlament kormánypárti többsége a kormány javaslatára a nemzet megkérdezése nélkül 7 régiós kaszinóvárossal kaszinó-országot hozzon létre hazánkból."

Gárdony polgármesterének felkérésére Kárpáti Gábor Csaba, a Hun Idea kiadó vezetője többször nyílt színi tapssal jutalmazott beszédében ismertette a Velencei-tóra vonatkozó, 2003-ban elfogadott, 1117/2003 sz. kormányhatározatot, amely ,,Európában egyedülálló, sajátos karakterű, változatos és vonzó táj és egészséges környezet"-ként jelöli meg a King's City projekttel halálra ítélt tájat. Beszédét üzenettel fejezte be: ,,Sukoró jelenleg végvár! Végvári harcot folytat sok lelkes és bátor civil, aki szembe mer menni az >>új világrend<< lélektelen gépezetével, őket támogatja a Fejér megyei Önkormányzat és minden tókörnyéken élő, a magyar földért, a közös jövőnkért aggódó helybéli.... Sukoró végvár - ne hagyjuk elveszni!"

Zimits Judit, az Országos Testnevelési és Sporthivatal volt munkatársa, kilencszeres magyar bajnok, a legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu elleni támadásnak nevezte a sukorói kaszinóváros tervezetét. Elmondta, hogy a King's City beruházással felszámolni kívánt velencei-tavi sportlétesítményben magyar, olimpiai és világbajnokok sora nevelkedett: ,,Gyulai Zsolt, Csipes Ferenc, Horváth Gábor, Vereckei Ákos, Hódosi Sándor, Ábrahám Attila, Kolonics György, Kozmann György és a lányok közül Kőbán Rita, Donusz Éva, Szabó Kinga, a még aktív Kovács Kati, az evezősök közül a Haller Ákos - Pető Tibor világbajnok kétpár evezős, a vitorlások közül Fa Nándor is itt kezdte pályafutását."

Majd így folytatta: ,,... most a külföldi tőke szemet vetett a gyönyörű tavunkra, és mindent tönkre akar tenni a felkészülési lehetőséget szétrombolni. A fiataljainkat a minden napi sporttól a póker és rulett asztalhoz akarja csalni. Bár lehet, hogy csak a környezetből akarja eltávolítani őket és idegen elemeket a helyükre - a gyermekeink helyére hozni... A kaszinó-város megvalósítása esetén a tavat és környezetét elveszik tőlünk és lassan már igyekeznek kiszorítani bennünket a saját hazánkból... Ne engedjük! Harcoljunk azért amiért apáink, nagyapáink, őseink a vérüket ontották és ami a miénk, a magyar népé!Ne engedjük, hogy tönkre tegyék a fiainkat, lányainkat pókerrel, rulettel. Nem kell nekünk King's City kaszinó-város sem Sukorón, sem az ország más területén. Ne engedjük, hogy mindent elvegyenek tőlünk. Amíg ezt az országot Magyarországnak hívják addig és mindörökké ez a föld a magyaroké!"

Szigeth Gábor, a sukorói ,,Angelika" környezetvédő egyesület elnöke kijelentette, hogy inkább odaláncolják magukat a sukorói fákhoz, és megüzente Yoav Blum-nak, hogy Sukorón soha nem engedik meg a kaszinó-város kiépítését.

Kéri Edit, a tüntetés főszervezője, gyújtó erejű beszédében döbbenetes összefüggéseket tárt fel. Elmondta, hogy tudatosan választotta a tüntetés helyszínét, mert a szemben levő, Krisztina krt. 39. alatti épület harmadik emeletén székel a sukorói kaszinó-város ,,beruházója", a King's City. És ugyanott székel a id. dr. Bárd Károly és társa ügyvédi iroda, amely szoros kapcsolatot ápol az Eőrsi ügyvédi irodával. A volt ávós id. Bárd kiemelten jó kapcsolatot ápolt egy másik hírhedt ávóssal, a körömtépő Bauer Miklóssal. Ez a King's City magyarországi politikai háttere.

Kéri Edit kifejtette, hogy a pákozdi volt katonai létesítmény határa, amely jelenleg ,,egy norvég" beruházónak lett átjátszva, összeér a sukorói határral, és aligha kétséges, hogy a látszólag független ügyletek lebonyolítása után a két terület a kaszinó-város monstrumát szolgálta volna. A pákozdi terület idegen kézre juttatásáért Szekeres Imre honvédelmi minisztert tette felelőssé.

Aggodalmasnak nevezte, hogy a budapesti parlamentben ,,Orbán Viktor leendő igazságügyi miniszterének" a vezetésével jöjjön létre a sukorói vizsgáló bizottság, annak a személynek a vezetésével, aki a rendszerváltás után, helyettes-államtitkári tisztségbe juttatta a sukorói beruházás hátterében meghúzódó, volt ávh-s, id. dr. Bárd Károly fiát.

Pápai Szabó György, velencei református lelkész, a HONLEVÉL újság felelős szerkesztője rávilágított arra, hogy a King's City (Király-város) névválasztás nem véletlen, hanem meggyalázása a sukorótól alig húsz kilométerre fekvő, magyar királyi koronázó városnak, Székesfehérvárnak és Magyarország szent királyai emlékének. A sukorói, alattomos szándékú beruházókat sátánfajzatoknak nevezte, és távozásra szólította fel.

Fejér megye közgyűlésének elnöke dr. Balogh Ibolya sajtószolgálatunk által már közzé tett levélben üdvözölte a Magyarok Világszövetsége által rendezett tüntetés részvevőit. Levelét Korbuly Péter olvasta fel.

Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke, a tüntetés moderátora köszönetet mondott a raboskodó Budaházy Györgynek, aki egyik első leleplezője volt a sukorói ügyletnek.

A rendezvény elején a részvevők elénekelték a Himnuszt és a Székely Himnuszt, a rendezvényn végé a Szózatot.

Budapest, 2009. november 7. MVSZ Sajtószolgálat

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/11/08/simon-peresz-vonja-vissza-tuntete s-a-sukoroi-kings-city-ellen-budapesten/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármesterének, hatalomgyakorlás, sátánfajzatoknak, kaszinóvárossal, magyarországnak, világszövetsége, internetfigyelő, felvásárlásáról, összefüggéseket, internetfigyelo, médiaérdeklődés, rendszerváltás, sajtószolgálat, főszereplőinek, nyilvánosságra, kiárusítására, nyilatkozatát, környezetvédő, megvalósítása, miniszterének, cselekménnyel, lebonyolítása, világbajnokok, magyarországi, szervezetének, aggodalmasnak, közgyűlésének, legsikeresebb, fiataljainkat, kilencszeres, beruházással, fényképeivel, kaszinóváros, testnevelési, magyarország, sporthivatal, sukorói King’, izraeli államfő, idegen felvásárlási, tüntetés főszervezője, szónoki emelvény, pákozdi ügylet, magyar kormány, jogot semmibe, kaszinó-beruházás körül, összes jogellenes, egész ország, egész nemzet, parlament kormánypárti, kormány javaslatára, nemzet megkérdezése, >>új világrend<<, Simon Peresz, Magyarok Világszövetségének, Patrubány Miklós, Kéri Edit, Ronald Lauder, Yoav Blum, Bárd Károly, Tátrai Miklós, Szekeres Imre, Benedek Fülöp, Balogh Ibolya, Bencze Izabella, Kárpáti Gábor Csaba, Zimits Judit, Országos Testnevelési, Gyulai Zsolt, Csipes Ferenc, Horváth Gábor, Vereckei Ákos, Hódosi Sándor, Ábrahám Attila, Kolonics György, Kozmann György, Kőbán Rita, Donusz Éva, Szabó Kinga, Kovács Kati, Haller Ákos, Pető Tibor, Szigeth Gábor, Yoav Blum-nak, Bauer Miklóssal, Orbán Viktor, Szabó György, Magyarok Világszövetsége, Levelét Korbuly Péter, Gyetvay György Gergely, MVSZ Fővárosi Szervezetének, Budaházy Györgynek, Székely Himnuszt, MVSZ Sajtószolgálat, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutánt kívánok  Jó éjszakát  Nagyi telefonál  Elköszönt  A jó emberek mindig szépek mar...  Rátalálsz  George Gordon Lord Byron: Inez...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy bizonyos határt  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Png virág  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  Örülök, hogy látlak!  A kételkedés kezelése  képre írva  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Próbálj meg ...  Kövesd a cowboyt!  Fehér virág  Ne kapaszkodj magasabbra,  Albert Einstein gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Akarat  Png telefon  Akik bántanak téged  Akarat  Lóhere  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Németh László tollából  Szép estét  Szép estét  Png virág  Jó éjszakát  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Szép estét  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Krisztinától  Bertolt Brecht -től idézet  Png virág  Png fotel  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Adakozás  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Németh László tollából  Rátalálsz  Png fotel  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png nő  Png virág  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sukorói King&#8217, izraeli államfő, idegen felvásárlási, tüntetés főszervezője, szónoki emelvény, pákozdi ügylet, magyar kormány, jogot semmibe, kaszinó-beruházás körül, összes jogellenes, egész ország, egész nemzet, parlament kormánypárti, kormány javaslatára, nemzet megkérdezése, >>új világrend<<, magyar földért, közös jövőnkért, legsikeresebb magyar, kajak-kenu elleni, sukorói kaszinóváros, lányok közül, evezősök közül, vitorlások közül, külföldi tőke, gyönyörű tavunkra, felkészülési lehetőséget, minden napi, környezetből akarja, helyükre &#8211, gyermekeink helyére, kaszinó-város megvalósítása, saját hazánkból&#8230, vérüket ontották, magyar népé, országot Magyarországnak, sukorói &#8222, sukorói fákhoz, kaszinó-város kiépítését, tüntetés helyszínét, szemben levő, sukorói kaszinó-város, volt ávós, másik hírhedt, körömtépő Bauer, pákozdi volt, sukorói határral, látszólag független, kaszinó-város monstrumát, pákozdi terület, budapesti parlamentben, vezetésével jöjjön, sukorói vizsgáló, rendszerváltás után, sukorói beruházás, sukorótól alig, tüntetés moderátora, raboskodó Budaházy, sukorói ügyletnek, rendezvény elején, részvevők elénekelték, rendezvényn végé, polgármesterének, hatalomgyakorlás, sátánfajzatoknak, kaszinóvárossal, magyarországnak, világszövetsége, internetfigyelő, felvásárlásáról, összefüggéseket, internetfigyelo, médiaérdeklődés, rendszerváltás, sajtószolgálat, főszereplőinek, nyilvánosságra, kiárusítására, nyilatkozatát, környezetvédő, megvalósítása, miniszterének, cselekménnyel, lebonyolítása, világbajnokok, magyarországi, szervezetének, aggodalmasnak, közgyűlésének, legsikeresebb, fiataljainkat, kilencszeres, beruházással, fényképeivel, kaszinóváros, testnevelési, magyarország, sporthivatal, odaláncolják, parlamentben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 864
  • e Hét: 3966
  • e Hónap: 15077
  • e Év: 168573
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.