Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Moszad védte a reptéri zsidó
  2009-12-11 19:34:23, péntek
 
   
  A Moszad védte a reptéri zsidó fehérgalléros bűnszövetkezetet?
2009. december 11. 19:15:46

Letartóztatásáig túlélőművésznek tűnt a Budapest Airport jogi igazgatója. Az MSZP gazdasági lobbistáinak bizalmát is bíró, zsidó származású Rényi-Vámos Krisztinán nem fogott a tucatnyi feljelentés, a reptér-privatizáció és a többszöri tulajdonosváltás. A bennfentesek szerint mindezt a titkosszolgálatok informális védelmének köszönhette. Az NBH még csak elment volna, de úgy tűnik, a Moszad levette róla a kezét. Hogy miért a Moszad? Az érintettek 99 százalékban "zsidó identitásúak". Nem csoda, hogy imádták a Mammont.

Jöhet az énekóra"- mondja egyik reptéri forrásunk, utalva arra, hogy a ferihegyi légikikötőt üzemeltető Budapest Airport (BA) jogi igazgatója és egykori helyettese is dalolni kényszerül majd a hétfői előzetes letartóztatás után. Merthogy a bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel és hűtlen kezeléssel gyanúsított felsővezetők közül sem Rényi-Vámos Krisztina, sem a 2008-ban a BKV jogi igazgatói pozícióját megszerző - és most kenőpénz átvételen kapott - Sziebert György nem rendelkezett önálló képviseleti joggal az érintett vállalatoknál. A Népszabadság már a hét elején további őrizetbe vételeket valószínűsített - noha a rendőrség egyelőre adós a letartóztatás pontos okainak meghatározásával. Annyi kiderült, hogy a (három gyanúsított-társsal együttműködő) jogászduó fiktív vagy túlszámlázott meg bízási szerződéseket kötött, hogy részesüljön az ezt követő pénzvisszacsorgatásból.

Miután a BKV végkielégítési és tanácsadó-foglalkoztatási gyakorlata hónapok óta rendőrségi vizsgálat tárgya, sokan gondolhatták, hogy az újabb korrupciós eset is elsősorban a közlekedési társaságról szól. (Pláne, hogy a múlt pénteki kenőpénzátadás egy BKV-s beszerzés utójátékának tűnik.) Úgy tudjuk azonban, hogy a Rényi-Vámos-Sziebert-féle nyomozásban meghatározóbb a ferihegyi pillér" - ezért tarthatja kézben az eljárást a Reptéri Rendőr Igazgatóság. Ugyancsak az Airport-központúságra utal, hogy a feljelentő eredetileg a BA Zrt.-vel szerződésben álló egyik céggel kapcsolatos korrupciós cselekményre hívta fel a hatóság figyelmét. Noha a rendőrség nem nevezte meg ez utóbbi érdekeltséget, a Heti Válasz biztos forrásból tudja, hogy a nyomozás során képbe került a 2006-os reptéri taxistenderen győztes Zóna-Service Zrt. - melynek alapításában részt vett a Citadellán engedély nélkül építkező, később első, majd másodfokon is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Veres István.

Ám mielőtt előreszaladnánk, néhány szó a BA Zrt. jelentőségéről és személyi biztosítékairól. A 2002-es kormányváltás után Apró Piroska, az akkor miniszterelnöki főtanácsadó Gyurcsány Ferenc anyósa került a még állami tulajdonú reptércég elnöki székébe. Ez a tisztség később a Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnök egykori üzlettársaként ismert - ma a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t vezető - Kamarás Miklósnak, majd a privatizáció után Bajnai Gordon jelenlegi kormányfőnek is kijutott. 2005-től eleinte a British Airport Authority, aztán a brit céget felvásárló spanyolországi zsidó Ferrovial-csoport befolyása alá került a budapesti légikikötő, 2007-ben pedig a németországi zsidó irányítású Hochtief-konzorcium vette át a hatalmat Ferihegyen.

A vezető- és tulajdonosváltások dacára a jogi igazgatóság az állandóság szigete maradt a BA-n belül, amit a bennfentesek azzal magyaráznak, hogy a társaság - stratégiai volta miatt - titkosszolgálati védelem alatt áll, és a Nemzetbiztonsági Hivatallal (NBH) mindvégig Rényi-Vámos Krisztina stábja tartotta a kapcsolatot. Az ősbizalmi helyzethez kétség sem fért: Rényi-Vámos és Sziebert egyaránt huszonévesen, pályáztatás nélkül került be 2003-ban a reptér vezérkarába - épp amikor az MSZP pénztárnoki vonalával, a multimilliárdos zsidó pénzembererekkel, köztük Máté Lászlóval szívélyes viszonyt ápoló szintén zsidó származású Hárskuti János volt a BA első embere.


Az Airport főjogászai duplán is bízhattak a korrupciós eseteik felderíthetetlenségében, hiszen a vállalat külsős ügyvédei ugyancsak a felső szintű (titkosszolgálati) védettség érzetét keltették. Hogy miért? Már négy éve megírtuk, hogy Rényi-Vámosék a privatizáció előtt a BA szerződéses partnerévé tették az Andreas Neocleous & Co. ciprusi ügyvédi iroda magyarországi képviselőit, Tuller Andrást és Veréb Balázst - hogy informatikai-beszerzési-kiszervezési témákban kívülről segítsék a jogi igazgatóság működését.

Tuller már a 90-es években a későbbi BA-vezér Hárskuti üzlettársa volt, emellett tagja annak a Speciális Rendőrklub nevű zártkörű egyesületnek, amelybe a rendszerváltozás előtti rendőri és titkosszolgálati elit tömörült (Heti Válasz, 2005. október 20.). Veréb viszont Rényi-Vámoshoz kötődött erősebben; az élete párja volt, emellett 2003-tól az igazgatónő testvére által vezetett tanácsadócégekben képviselt nevenincs ciprusi befektetőket.

Tuller András és Veréb Balázs azonban - amellett, hogy a reptérnek dolgozott - 2005 végéig felügyelőbizottsági tag volt abban az Eclipse Informatikai Rendszerház Rt.-ben, amely a Figyelő idén augusztusi cikke szerint a nemzetbiztonsági okból titkosított állami (és reptéri) beszerzések egyik legnagyobb haszonélvezője. (Az Eclipse-csoport NBH-s beágyazottságára utal, hogy az egyik társcégben 2007-ig Hevesi Tóth Ferenc, a Horn-éra Nemzetbiztonsági Szakszolgálatának vezetője is tulajdonos volt.)

A most meggyanúsított Rényi-Vámos Krisztina és Sziebert György korábbi helyzete tehát csakis egy nyakatekert mondattal foglalható össze. Eszerint: a titkosszolgálati védelem alatt álló Budapest Airport NBH-s kapcsolatokért felelős jogi igazgatósága 2003 és 2005 között olyan ügyvédekkel kötött stratégiai szerződéseket, akik a nemzetbiztonságilag preferált - ugyancsak reptéri partner - Eclipse Rt.-ben is otthon" voltak (ráadásul Rényi-Vámost még érzelmi szálak is kötötték a ciprusi iroda egyik tagjához).

Tullerék repteres munkáit botrányok és feljelentések sora kísérte. Ezeket a Heti Válasz 2005 és 2007 között igyekezett a nyilvánosság elé tárni, ám Rényi-Vámos akkoriban még nem tudott megbukni. Első történetünk úgy szólt, hogy 2005-ben a még állami Budapest Airport 4,7 milliárd forintért akart telket vásárolni egy leendő cargobázishoz. Mindezt úgy, hogy a felek előre lemondtak az adásvételi szerződés - feltűnő értékaránytalanság címén való - megtámadásának jogáról. A sajtó akkoriban Puch László MSZP-kincstárnokot emlegette a pénzkitolás motorjaként, a reptér jogi igazgatóságának viszont Tuller irodája segédkezett, hogy létrejöjjön a megállapodás. A kormány a botrány hatására végül leállíttatta a cargoügyet, de a felelősségre vonás elmaradt.

Ezek után aligha csoda, hogy a BA vezetése a biztonsági feladatok - fegyveres őrség, reptérvédelem - külön kft.-be történő kiszervezéséhez szintén olyan cégtől (Certoservo Kft.) rendelt tanulmányt, melynek taglistáján ott szerepelt Veréb Balázs neve. Úgy tudjuk, Tullerék 2005-ben részt vettek a légikikötő gurulóútjainak fejlesztéséről szóló (nemzetbiztonsági védelem alá vont) zárt tender előkészítésében is - és utólag egy fővárosi politikus ezt a projektet is megtámadta az ügyészségen, egyelőre eredménytelenül.

Miként jeleztük, a Reptéri Rendőr Igazgatóság mostani, gyanúsításokba torkolló nyomozása biztosan érinti azt a 2006-os taxistendert, amelyben Rényi-Vámos Krisztina mint a már privatizált BA jogi igazgatója működött közre. A régi kapcsolatok itt sajátos módon éledtek újjá: a Ferihegy hivatalos szállítójává választott társaság, a Veres István-féle Zóna-Service Zrt. alapító okiratát ugyanis Veréb Balázs édesanyja készítette el, miközben a cégbírósági eljárást Tuller András irodája menedzselte. A siker birtokában a felek már a látszatra sem igen adtak: a citadellás Veres 2007-ben a BA jogi igazgatóhelyetteseként megismert Sziebert Györggyel közösen állt ki egy, a politikai felsőelitet megmozgató tenisztornára - amit a Zóna taxi szponzorált. És mit gondolnak, ki Veres egyik kiváló barátja, aki a citadellás okosságban is ott volt, mint háttérember? Az antiszemita -ellenes tüntetések egyik vezéralakja, a Szerencsejáték ZRT tejhatalmú főnöke, az egykori rabmadár főpolgármester-helyettes: Székely Gábor.

Az időközben a BKV-hoz szerződött Sziebert egyéb "érdemeket" is szerzett. A közlekedési vállalat ugyanis idén határozatlan idejű, havi húszórányi munkavégzés esetén 650 ezer forinttal - efölött 35 ezres óradíjjal - járó szerződést kötött Tuller ügyvédi irodájával (adószabályokkal kapcsolatos jogértelmezési feladatok ellátása címén). Hogy ezt a megállapodást is a fiktívek, túlszámlázottak közé sorolja-e majd a rendőrség, és hogy a hatóság meddig "kutat vissza" a gyanúsított jogi igazgatók múltjában, egyelőre nem tudni. Egy biztos: az NBH - valamiért - levette kezét a Rényi-Vámos-Sziebert csapatról. Székely Gábor barátjai pedig bizonyára élvezik a zsidó titkosszolgálat bizalmát. És ez a lényeg.

Heti Válasz nyomán

Forrás: Hunhír.hu


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=A_Moszad_vedte_a_re pteri_zsido_fehergalleros_bunszovetkezetet_63286
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: titkosszolgálati, nemzetbiztonsági, rendszerváltozás, beágyazottságára, tulajdonosváltás, pénzembererekkel, börtönbüntetésre, bűnszövetkezetet, letartóztatásáig, bunszovetkezetet, meghatározásával, valószínűsített, túlszámlázottak, igazgatóságának, előkészítésében, kiszervezéséhez, titkosszolgálat, foglalkoztatási, túlélőművésznek, miniszterelnöki, eredménytelenül, multimilliárdos, bűnszövetségben, biztosítékairól, előreszaladnánk, adószabályokkal, vesztegetéssel, gurulóútjainak, fejlesztéséről, spanyolországi, felfüggesztett, üzlettársaként, kenőpénzátadás, meggyanúsított, jelentőségéről, kapcsolatokért, reptéri zsidó, tucatnyi feljelentés, többszöri tulajdonosváltás, bennfentesek szerint, titkosszolgálatok informális, ferihegyi légikikötőt, hétfői előzetes, bűnszövetségben elkövetett, érintett vállalatoknál, rendőrség egyelőre, letartóztatás pontos, újabb korrupciós, közlekedési társaságról, múlt pénteki, ferihegyi pillér, feljelentő eredetileg, Budapest Airport, Rényi-Vámos Krisztinán, Rényi-Vámos Krisztina, Sziebert György, Reptéri Rendőr Igazgatóság, Heti Válasz, Zóna-Service Zrt, Veres István, Apró Piroska, Gyurcsány Ferenc, Kuncze Gábor, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Kamarás Miklósnak, Bajnai Gordon, British Airport Authority, Nemzetbiztonsági Hivatallal, Máté Lászlóval, Hárskuti János, Andreas Neocleous, Tuller Andrást, Veréb Balázst, BA-vezér Hárskuti, Speciális Rendőrklub, Tuller András, Veréb Balázs, Eclipse Informatikai Rendszerház Rt, Eclipse-csoport NBH-s, Hevesi Tóth Ferenc, Horn-éra Nemzetbiztonsági Szakszolgálatának, Budapest Airport NBH-s, Eclipse Rt, Puch László MSZP-kincstárnokot, Certoservo Kft, Veres István-féle Zóna-Service Zrt, Sziebert Györggyel, Szerencsejáték ZRT, Székely Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jézus engem megtalált . . .  Izületi gyulladásra - gyógynöv...  Jó éjszakát !......  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Márton, a főmu...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Izületi gyulladásra - gyógynöv...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Kitűnő alvást támogatók  Látogatóimnak szeretettel........  Szívből kívánom !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretet  Facebookon kaptam  Imunex Alga komplex gyógyhatás...  Kellemes kávézást  A kereszt fája  Jézus Krisztus  Facebookon kaptam  Hitel  Jó éjszakát !......  Jézus szeretete  Sok baj éri az igazat, de vala...  Isten az egyetlen reményünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Látogatóimnak szeretettel........  Középkori tündérhíd- Skócia......  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Az Úr az én oltalmam  Facebookon kaptam  Isten szeretete  Csokor vázában  Jézus Krisztus  Szép napot kedves barátaim ! ....  Szép napot kívánok  Harmónia......  Megtapasztalás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Hiába telt már el  Jó reggelt  Jézus Krisztus  Facebookon kaptam  Ha valakinek  Saját életünk keresztje  Jó éjszakát !......  Png rózsa  Facebookon kaptam  Izületi gyulladásra - gyógynöv...  Jó éjszakát !......  Png nő  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Új hét, új csodák.....  Ha valakinek  Facebookon kaptam  Isten az egyetlen reményünk  Facebookon kaptam  Jó éjszakát !......  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Itt a tavasz, indul a szezonál...  A túlvilág is  Igazgyöngyök.......  Jézus Krisztus keresztje  Szép napot kívánok !.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy csokor virág...  üdvözlés  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szemünk egészségéért - termész...  Szép estét kívánok ! .....  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Márton, a főmu...  Facebookon kaptam  Isten az egyetlen reményünk  A Nemzet fája, melynek van tör...  Hitel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tulipánok  Jáger László - Április  Szép napot kívánok  Honnan tudjam 
Bejegyzés Címkék
reptéri zsidó, tucatnyi feljelentés, többszöri tulajdonosváltás, bennfentesek szerint, titkosszolgálatok informális, ferihegyi légikikötőt, hétfői előzetes, bűnszövetségben elkövetett, érintett vállalatoknál, rendőrség egyelőre, letartóztatás pontos, újabb korrupciós, közlekedési társaságról, múlt pénteki, ferihegyi pillér, feljelentő eredetileg, hatóság figyelmét, nyomozás során, 2006-os reptéri, 2002-es kormányváltás, akkor miniszterelnöki, tisztség később, privatizáció után, brit céget, budapesti légikikötő, németországi zsidó, hatalmat Ferihegyen, jogi igazgatóság, állandóság szigete, bennfentesek azzal, ősbizalmi helyzethez, reptér vezérkarába, multimilliárdos zsidó, korrupciós eseteik, vállalat külsős, felső szintű, privatizáció előtt, 90-es években, későbbi BA-vezér, rendszerváltozás előtti, élete párja, igazgatónő testvére, reptérnek dolgozott, nemzetbiztonsági okból, egyik társcégben, most meggyanúsított, nyakatekert mondattal, titkosszolgálati védelem, ciprusi iroda, leendő cargobázishoz, felek előre, adásvételi szerződés, sajtó akkoriban, pénzkitolás motorjaként, reptér jogi, botrány hatására, felelősségre vonás, biztonsági feladatok, légikikötő gurulóútjainak, fővárosi politikus, 2006-os taxistendert, régi kapcsolatok, cégbírósági eljárást, siker birtokában, citadellás Veres, politikai felsőelitet, citadellás okosságban, antiszemita -ellenes, egykori rabmadár, közlekedési vállalat, hatóság meddig, gyanúsított jogi, zsidó titkosszolgálat, titkosszolgálati, nemzetbiztonsági, rendszerváltozás, beágyazottságára, tulajdonosváltás, pénzembererekkel, börtönbüntetésre, bűnszövetkezetet, letartóztatásáig, bunszovetkezetet, meghatározásával, valószínűsített, túlszámlázottak, igazgatóságának, előkészítésében, kiszervezéséhez, titkosszolgálat, foglalkoztatási, túlélőművésznek, miniszterelnöki, eredménytelenül, multimilliárdos, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 7502
  • e Hónap: 17930
  • e Év: 193292
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.