Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Idióta fideszes Balog Zoltán a
  2010-09-30 19:46:42, csütörtök
 
   
  2010-09-30. 18:23
Idióta fideszes Balog Zoltán a cigánykérdésről

Az alábbi, a mai Magyar Hírlapban megjelent Balog Zoltán (a társadalmi felzárkózásért felelős - egyszerűbben: cigányügyi - államtitkár)-interjú legdurvább része:

,,Elismerem, volt korábban egyfajta politikai korrektségkényszer, ám nagyot mondani önmagában nem számít erénynek. Nyilvánvaló, a Jobbiknak nem az a célja, hogy segítsen, hanem az, hogy tovább gerjessze a feszültséget. Nem mellékesen azért, hogy növelje szavazatai számát. Ez azonban játék a tűzzel. A bűnözőket nem telepekre, hanem börtönbe kell zárni, tisztességes bírósági ítéletet követően. A rendőrség megerősítésének ügyében már tettünk, és fogunk is tenni lépéseket. A cigánybűnözésről szólva érdemes feltennünk a kérdést: nem fáj nekünk, amikor a magyarokat kollektívan bűnösnek mondják ki? Dehogynem. A cigánybűnözés kifejezés azt sugallja, hogy minden roma bűnöző. El kell ismerni, léteznek szociális helyzethez, esetleg etnikai miliőhöz köthető bűnözési formák, ám nem szabad a közvéleményt ezzel hergelni."

Nézzük sorban: ,,A bűnözőket nem telepekre, hanem börtönbe kell zárni, tisztességes bírósági ítéletet követően."

1.) messze nincs elég börtön-férőhely - az arra ,,érdemesek" negyedét sem tudjuk lesittelni. Azaz: a maradék (szabadon hagyott) cigány köztünk marad és tovább rabol, gyilkol. Az akár százezres befogadóképességű táborok erre a különben áthághatatlan, megoldhatatlan problémára jó megoldást adnak.
2.) Miért volna az ördögtől való terv egy olyan, amit az olaszok már régóta csinálnak több százezer(!) olaszországi cigánnyal, ráadásul még keményebb feltételekkel? Hadd utaljunk az unos-untalan idézett Népszabadság(!)-cikkekre, amelyekből kiderül, hogy a derék olaszok kivétel nélkül minden(!) cigányt ilyen jól elzárt, a fehérektől jó messze levő táborokba deportálnak. Függetlenül attól, hogy az adott személy elkövetett-e bűncselekményt vagy sem. (Bár ritka az olyan olaszországi ork, aki ne lenne bűnöző...) Ami azt illeti, a múltkor egyenesen a másik fideszes(!) házilap, a Magyar Nemzet szögezte azt le (cikk ITT), hogy Párizs, Berlin és Róma sokkal-sokkal idegengyűlölőbb, mint a Jobbik. Akkor: miről is beszélünk, Balog úr? Miért teheti meg azt Olaszország, amit mi nem? És, persze, a sor folytatható a franciákkal, a spanyolokkal, a svájciakkal, a dánokkal, finnekkel, tótokkal stb.

,,A rendőrség megerősítésének ügyében már tettünk, és fogunk is tenni lépéseket." - ja, vesszük észre. A közbiztonság egyáltalán nem javult az utóbbi 1-2 hónapban, sőt - lásd pl. EZT az augusztus(!) végi konkrét, számokkal operáló jelentést (kapcsolódó, újabb anyag ITT).

,,A cigánybűnözésről szólva érdemes feltennünk a kérdést: nem fáj nekünk, amikor a magyarokat kollektívan bűnösnek mondják ki? Dehogynem." - ki mondja azt, Balog? Pár környező, saját történelemmel nem igazán bíró nép frusztráltabb képviselője (de még csak véletlenül sem mindegyikük), pl. Slota. Mi a valóságalapjuk? Semmi, mert a felvidéki / erdélyi / kárpátaljai magyarság életvitelében, szorgalmában nem olyan, mint a cigányok. Érdekes, hogy a finnek, a németek, az amerikaiak, a hollandok, a kanadaiak, a japánok, a franciák stb. soha egyszer sem kollektív bűnösözték le a magyarokat - márpedig ők azok, akikre oda kell figyelni, és nem pár kisebbségi érzéstől szenvedő, és emiatt magyargyűlölő szólamokat (is) harsogó tót meg oláh politikusra.

,,A cigánybűnözés kifejezés azt sugallja, hogy minden roma bűnöző." - szánalmasság a köbön. Egy általános iskolástól még elfogadható ,,érv" mindez; egy az egész ügyet vezető politikustól nem. Lásd még: gyerekbűnözés, fiatalkorú bűnözés, férfibűnözés, franciakrémes, angolkór. Látott már valaki egy angolt például azért reklamálni nálunk, mert az ,,angolkór" kifejezés szerinte minden angolt betegnek beállító, így betiltandó kifejezés? Vagy: melyik fiatalkorú tiltakozott már a ,,fiatalkorú bűnözés" büntetőjogi kategória ellen? Csőstül jönnek-e a franciák tiltakozni az ellen, hogy mi, úgymond, krémesnek tartjuk mindannyiukat (,,franciakrémes")? Ugyan már.

Balognak az egész(!) interjúban egyetlen egy(!) normálisabb gondolata, ötlete volt: az, hogy nem muszáj annyira erőltetni az integrált oktatást, azaz a deviánscigányok és a magyarok iskolai összekényszerítését. A többi: néma csend. Igen, ez a Fidesz - ezektől a világon semmi nem várható, amit a regnálásuk jó néhány hónapja alatti, azóta is romló közbiztonsági mutatók is alátámasztanak. Miközben a jóval drasztikusabb, ugyanakkor a nyugat-európai gyakorlatnál nem keményebb Jobbik gyönyörűen, a gyakorlatban bizonyított Érpatakkal. Lehet választani...
Az interjú:

Elég volt a szómágiából, tettekre van szükség
Balog Zoltán: legfontosabb "munkaeszközünket" úgy hívják, hogy társadalmi felzárkózási és cigányügyi tárcaközi bizottság

A gazdasági fellendülés nélkül a cigányság felemelkedése sem képzelhető el - hangsúlyozta lapunknak Balog Zoltán. A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint az előző kormányok idején ellenőrizetlenül folytak el az állami támogatások a területre. Míg Gyurcsány Ferenc a rasszizmus elleni küzdelem leghangosabb élharcosa volt, az ő kormányai idején sokkal rosszabb helyzetbe kerültek a romák, mint korábban voltak - mondta.

,,A Kolompár-Gyurcsány-szövetségről meg azt mondom, hogy megtalálta a zsák a foltját"

- Eddig leginkább társadalmi felzárkóztatásról hallhattunk, az ön titulusában mégis a felzárkózásért szó szerepel. Üzenet?

- Mindenképpen. A felzárkóztatás inkább arra vonatkozik, aki fel akar zárkóztatni, a ,,másik" ebben csupán passzív fél. A felzárkózás kifejezéssel annak a gondolatnak kívántunk nyomatékot adni, miszerint a másik félnek is aktívnak, cselekvőnek kell lennie. Vagyis az államnak kötelessége segítséget nyújtania azoknak, akiknek alig van esélyük arra, hogy emberhez méltó életet éljenek, másrészről ezt az érintetteknek is akarniuk kell, őket is érdekeltté kell tenni a felzárkózásban. Az a mentalitás, hogy én csak áldozat vagyok, nekem mindenki segítsen, nem járható út. Nem lehet egyoldalú a segítség, hiszen az élet, úgymond normális menete, hogy az ember magáról gondoskodik. Ehhez az állapothoz kell eljuttatni mindenkit. És hangsúlyozom, itt nem csak a cigányságról van szó.

- Vagyis a második Orbán-kormány gyökeresen eltérő felfogást képvisel, mint az előző kabinetek. Lehet-e már látni, hogy az elmúlt évekből pontosan mit örököltek ezen a területen?

- A kihagyhatatlan leltárkészítés még tart, de nemsokára tisztábban látunk. Annyi bizonyos, hogy hangzatos, olykor jó ötletekből nem volt hiány a korábbi években, a kérdés csak az, hol vannak az eredmények. Bizonytalan például, hogy amit roma foglalkoztatásként próbáltak eladni, az tényleg a cigányságot kívánta-e helyzetbe hozni. Vagy ott van az oktatás területe. Véget kellene vetni a ,,szegregáció kontra integráció" elnevezésű ideológiai háborúnak. Létezik ugyanis olyan helyzet, amikor jobb, ha ,,külön" tanítunk, amennyiben az egy szakmailag magasabb színvonalat jelent, és végeredményben a felzárkózáshoz vezet. Nem elfogadható, amikor az erőszakos integráció következtében még rosszabb helyzet alakul ki. Mindkét lehetőséget alkalmazni kell, de a megfelelő helyzetben.

- Több különböző területről van szó. Pontosan mi ebben a folyamatban az államtitkárság szerepe?

- Egyfajta központ kívánunk lenni, ahová minden szál összefut, hogy a kérdést a maga komplexitásában tudjuk kezelni. Nem segítünk, ha valakinek megoldjuk a lakhatási problémáját, de nem juttatjuk munkalehetőséghez. Ezzel csak újratermeljük a szegénytelepeket. Az előbb említett területekhez egyébként még hozzátartozik az egészségügy vagy a kultúra is. Utóbbi kapcsán meg kell jegyezni, alkalmas lehet arra, hogy egymás értékeinek tiszteletével közelebb kerüljünk az egységhez.

- Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy több minisztériummal is folyamatosan tartják a kapcsolatot?

- Legfontosabb ,,munkaeszközünket" úgy hívják: Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottság. A hivatalosan októberben megalakuló testület munkacsoportjaiban a minisztériumok szakemberei közös előterjesztéseket dolgoznak majd ki. De mint említettem, elsődleges a hagyaték felmérése, s ebben bizony már most vannak, mondjuk úgy, érdekes elemek. Például az idei évre az előző kormány egymilliárd forintot tervezett be a roma telepek felszámolására. Mit gondol, hány pályázat érkezett be?

- Inkább nem találgatnék...

- Egyetlenegy, de azt is visszavonták. Jelzésértékű: valami nem stimmelt. Ezt a pénzt a kormány nyilván a választások előtt a cigányság jóindulatának megvásárlására tette a költségvetésbe, csakhogy az önkormányzatok ezt a programot végrehajthatatlannak találták. De említhetném az Állami Számvevőszék elképesztő megállapítását is, miszerint tíz év alatt mintegy százhúszmilliárdot fordítottak a romák támogatására, ám az összeg jó része nem a megfelelő helyen kötött ki. Az ilyen hatalmas volumenű, láthatóan kudarcot vallott programok újratervezése nem megy máról holnapra. Bár vannak, akik szerint aggályos, valamilyen formában mégiscsak lehetővé kellene tenni a támogatási rendszeren belül az etnikai adatok nyilvántartását, természetesen a személyiségi jogok figyelembevételével. Biztosítani kell ugyanis, hogy a romáknak szánt pénz valóban a romákhoz kerüljön.

- Mi lesz a sorsuk azoknak a fiatal roma értelmiségieknek, akiket még az országgyűlési választások előtt toborzott a Bajnai-kabinet?

- Nyilván a kampány miatt beszéltek akkoriban több száz érintettről, a valóságban kevesebb mint hatvan embernek sikerült bejutnia, ám közülük is csak néhányan végeznek érdemi munkát, a többiek tengődnek a rendszerben. Sikeres versenyvizsgával a zsebükben várják, hogy valaki munkahelyet adjon nekik. Ez egy kegyetlen játék volt az előző kormány részéről. A nem cigány magyar fiatal diplomások ugyanis azt mondhatták: bocsánat, Magyarországon az egyik legmagasabb a fiatal diplomások körében a munkanélküliség, miért csak a romák kapnak lehetőséget. Gratulálok Bajnai Gordonnak és csapatának, sikerült egy kudarcos programmal hangulatot kelteniük a cigányság ellen. Az Orbán-kormány ezzel szemben elindítja a Magyar közigazgatási ösztöndíjprogramot, amelynek keretében több száz diplomást várunk a közigazgatásba, s a Bajnai-féle kezdeményezésre jelentkezőket is bevesszük. Nem fogunk etnikai feltételeket szabni, de odafigyelünk majd, hogy a cigányság megfelelő arányban részt vegyen benne.

- Európai roma stratégia is alakul, úgy néz ki, erőteljes magyar közreműködéssel. Az államtitkárságnak ebben milyen szerepe lehet?

- Valóban, a francia események lendítettek ezen az ügyön, amelyen egyébként a fideszes EP-képviselő, Járóka Lívia és csapata már évek óta dolgozik, sikeresen. Ennek a stratégiának létezik valamilyen kultúrája, hagyománya hazánkban. A környező országokkal összehasonlítva, csúnya szóval élve, a cigányügyi kutatásoknak és programoknak, egyáltalán a probléma tudomásul vételének Magyarországon több mint százéves múltja van. Már a huszadik század elején volt a magyar kormányban cigányügyi megbízott. Erre lehet építeni. Van mondanivalónk Európa számára.

- Van annak jelentősége, hogy bár korábban voltak strasbourgi romáink, a mostanság Franciaországból és Olaszországból folyó kitoloncolások nem magyarországi cigányokat érintenek?

- Számomra van. Szerintem a hazai roma társadalom tudja, hogy nem teljesen reménytelen a helyzete. Vár valamit, lát esélyt arra, hogy itthon javítson az életén. A zámolyi romákra visszatérve: azt a veszélyt azonban ne becsüljük alá, hogy vannak alvilági csoportok, amelyek politikai feszültség keltésében, illetve szerencsétlen emberek nyomorúságának kihasználásában érdekeltek. És még valami. A zámolyi ügy idején a magyar értelmiség egy része nagyon méltatlan és szégyenteljes szerepet játszott. Csakis azért, hogy üssenek egyet az Orbán-kormányon, emberi jogi ügyet konstruáltak az esetből, az ötvenhatos menekültekkel példálóztak. Sajnos ma is vannak, akik hazánkat rasszista színben kívánják feltüntetni a nemzetközi közvéleményben. Ez elfogadhatatlan.

- Ha már bűnözés: Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke ellen lassan már megszámlálhatatlan eljárás van folyamatban. Pedig pár éve még ő is a rasszizmus ellen hirdetett hadjáratot Gyurcsány Ferenc oldalán.

- Azért sem szeretek ezekről az ügyekről mostanában beszélni, mert azt gondolom, elég volt a szómágiából. Tettekre van szükség, a kormány dolga, hogy cselekedjen. Ugyanakkor valóban érdekes, hogy míg a rasszizmus elleni küzdelem leghangosabb élharcosa Gyurcsány Ferenc volt, az ő kormánya alatt sokkal rosszabb lett a romák helyzete, mint korábban. Ez mindent elmond. A Kolompár-Gyurcsány-szövetségről meg azt mondom, megtalálta a zsák a foltját.

- A Jobbik irányából eközben olyan felvetések érkeznek, hogy a cigány bűnözőket kvázi munkatáborokba kellene zárni. Az ilyen megnyilvánulásokat miként kell értékelni? Az eddig ki nem mondott igazságok felvállalásáról, avagy politikai haszonszerzésről beszélhetünk?

- Elismerem, volt korábban egyfajta politikai korrektségkényszer, ám nagyot mondani önmagában nem számít erénynek. Nyilvánvaló, a Jobbiknak nem az a célja, hogy segítsen, hanem az, hogy tovább gerjessze a feszültséget. Nem mellékesen azért, hogy növelje szavazatai számát. Ez azonban játék a tűzzel. A bűnözőket nem telepekre, hanem börtönbe kell zárni, tisztességes bírósági ítéletet követően. A rendőrség megerősítésének ügyében már tettünk, és fogunk is tenni lépéseket. A cigánybűnözésről szólva érdemes feltennünk a kérdést: nem fáj nekünk, amikor a magyarokat kollektívan bűnösnek mondják ki? Dehogynem.
A cigánybűnözés kifejezés azt sugallja, hogy minden roma bűnöző. El kell ismerni, léteznek szociális helyzethez, esetleg etnikai miliőhöz köthető bűnözési formák, ám nem szabad a közvéleményt ezzel hergelni.

- Milyen szerepük lehet az egyházaknak a területen?

- A hírek között talán elsikkadt, hogy a közelmúltban a történelmi keresztény egyházak képviselőivel találkoztunk. Megállapodtunk, hogy valamilyen formában közösen fogunk dolgozni. Rögzítettük: a felekezetek készítenek egy tájékoztató anyagot arról, mit tudnak ebben az ügyben tenni, az állam pedig felvázolja, milyen eszközöket tud rendelni eme tevékenységekhez. Hamarosan aláírunk egy megállapodást. De meg kell említenem a cigányságért munkálkodó civilszervezeteket is. Ők adják az úgynevezett humán erőt, az emberséges megközelítést, amely nélkül nem is lehet ténylegesen segíteni. A pénz ugyanis önmagában nem elég ahhoz, hogy az emberek élete megváltozzon.

- Anyagi forrásokban,
a gazdaság jelenlegi helyzetét nézve, nyilván nem bővelkedik a kormány. A munkahelyteremtéshez ugyanakkor szükség lehet többletforrásra. Vagy elég lenne a meglévő támogatásokat megfelelően elosztani?

- Első lépésben végre jól fel kellene használni azt a pénzt, amely rendelkezésre áll. Még vannak rejtett tartalékok. De világosan kell látni: ha nem lesz gazdasági fellendülés, ezek a programok önmagukban semmit sem érnek majd. Ha növekvő pályára áll az ország, akkor tud az általam vezetett államtitkárság hatásos munkát végezni.


http://kuruc.info/r/35/67068/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tevékenységekhez, munkaeszközünket, cigánybűnözésről, haszonszerzésről, franciaországból, versenyvizsgával, értelmiségieknek, ellenőrizetlenül, szegénytelepeket, közreműködéssel, megerősítésének, kezdeményezésre, nyilvántartását, munkanélküliség, összehasonlítva, minisztériummal, komplexitásában, cigánykérdésről, elfogadhatatlan, felvállalásáról, kihasználásában, deviánscigányok, idegengyűlölőbb, többletforrásra, közvéleményben, kitoloncolások, nyomorúságának, olaszországból, magyarországon, munkatáborokba, költségvetésbe, felzárkózásban, kihagyhatatlan, leltárkészítés, valóságalapjuk, felzárkóztatás, társadalmi felzárkózásért, rendőrség megerősítésének, cigánybűnözésről szólva, magyarokat kollektívan, cigánybűnözés kifejezés, közvéleményt ezzel, arra „, akár százezres, különben áthághatatlan, ördögtől való, unos-untalan idézett, derék olaszok, adott személy, olyan olaszországi, múltkor egyenesen, másik fideszes, Balog Zoltán, Magyar Hírlapban, Magyar Nemzet, Gyurcsány Ferenc, Társadalmi Felzárkózási, Cigányügyi Tárcaközi Bizottság, Állami Számvevőszék, Gratulálok Bajnai Gordonnak, Járóka Lívia, Kolompár Orbán, Országos Cigány Önkormányzat,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.21. 12:42 Március 16-án kezdődik a Bach Mindenkinek Fesztivál
01.21. 12:42 Jogerősen hat évre ítéltek egy szegedi kábítószer-kereskedőt
01.21. 12:41 Új immunológiai felfedezés lehet az alapja egy új rákterápiának
01.21. 12:41 Újra szuperenduro vb-futamnak ad otthont Budapest
01.21. 12:41 Nemzetközi díj a Sziget fesztivál fenntarthatósági törekvéseinek
01.21. 12:31 Tíz év alatt egyharmadával nőtt Németországban az áramdíj
01.21. 12:21 Évmilliók óta alakítja a természetet az emberi tevékenység
01.21. 12:11 A brit rendőrség az ukrán állam címerét a szélsőséges szervezetek jelképei ...
01.21. 12:11 Több száz millió forint értékű gyógyszert foglaltak le egy nemzetközi akció...
01.21. 12:01 Kiválasztották a Térey-ösztöndíjasokat
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Png kutya  Hallás  Bravó  Eged hegy - természeti fotó  Facebookon kaptam  Orchídea  Hallás  A pozitív gondolkodás  Jézus megbocsát  Sors  Téli este  Egy himnusz az élethez  Az örökkévaló Isten és a mulan...  Gondolat-jel  Jártam én koromban, hóban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaliakra erőd Bulgáriában  Halászbástya - Budapesten  Keresztes Szent János: Sötét é...  Halászbástya - Budapesten  Mai napi mosoly!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sors  Petőfi Sándor - Ilyen Asszony ...  Isten ajándéka  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Hallás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sírva halódik  Azzal, hogy az egyik helyről, ...  Hogy életünk csónakja könnyű l...  Imádkozott minden megszakítás ...  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Csukott szekrény  Facebookon kaptam  Fatörzs gyertyák  Fatörzs gyertyák  Jó éjszakát  Szeretlek  Maci  Szomorúság  Téli este  Sose akarj  A reménység nem szégyenít meg  Fehér cicával  Hallás  Egy himnusz az élethez  Látás  Hofi Géza: Behívó  Kutyus szemüvegben  Szabad akarat  Hofi Géza: Életem bére  Facebookon kaptam  Hofi Géza - Hordót a bornak! (...  Mai napi mosoly!  Facebookon kaptam  A szerelmes lány  Hallás  - 2020.01.19 Szentmise  Őszi erdő  Napraforgók  Egyre gyakrabban hallani "Nárc...  Az én vallomásom  Fatörzs gyertyák  József Attila - A Dunánál  Téli este  Férfi Kézilabda E.B. - Magyar ...  Minyon  Fatörzs gyertyák  Rózsaszín rózsa  Rózsaszín rózsa  Bereményi Géza kapta idén a Kö...  Kellemes délutáni pihenést! .....  Facebookon kaptam  Bereményi Géza kapta idén a Kö...  Isten ajándéka  Nem számít  Halászbástya - Budapesten  Férfi Kézilabda E.B. - Magyar ...  A pozitív gondolkodás  Harmónia......  Akik mindig derűs optimizmussa...  A ho’oponopono 6 titkos ...  Rózsa a fa odvában  Férfi Kézilabda E.B. - Magyar ...  2. évközi hét hétfő 01.20  Imádság  Harmónia......  Petőfi Sándor - Ilyen Asszony ...  A paprikajancsi szerenádja  - 2020.01.19 Szentmise  József Attila - A Dunánál  Facebookon kaptam  A pozitív gondolkodás  A reménység nem szégyenít meg 
Bejegyzés Címkék
társadalmi felzárkózásért, rendőrség megerősítésének, cigánybűnözésről szólva, magyarokat kollektívan, cigánybűnözés kifejezés, közvéleményt ezzel, arra &#8222, akár százezres, különben áthághatatlan, ördögtől való, unos-untalan idézett, derék olaszok, adott személy, olyan olaszországi, múltkor egyenesen, másik fideszes, közbiztonság egyáltalán, magyarokat &#8211, általános iskolástól, angolt például, franciák tiltakozni, integrált oktatást, magyarok iskolai, világon semmi, jóval drasztikusabb, nyugat-európai gyakorlatnál, gyakorlatban bizonyított, gazdasági fellendülés, cigányság felemelkedése, előző kormányok, állami támogatások, rasszizmus elleni, felzárkóztatás inkább, felzárkózás kifejezéssel, gondolatnak kívántunk, másik félnek, államnak kötelessége, ember magáról, állapothoz kell, második Orbán-kormány, előző kabinetek, elmúlt évekből, kihagyhatatlan leltárkészítés, korábbi években, kérdés csak, cigányságot kívánta-e, oktatás területe, felzárkózáshoz vezet, erőszakos integráció, megfelelő helyzetben, államtitkárság szerepe, maga komplexitásában, lakhatási problémáját, előbb említett, egészségügy vagy, hivatalosan októberben, minisztériumok szakemberei, hagyaték felmérése, idei évre, előző kormány, roma telepek, kormány nyilván, választások előtt, cigányság jóindulatának, romák támogatására, megfelelő helyen, ilyen hatalmas, támogatási rendszeren, etnikai adatok, személyiségi jogok, romáknak szánt, romákhoz kerüljön, sorsuk azoknak, fiatal roma, országgyűlési választások, kampány miatt, valóságban kevesebb, többiek tengődnek, zsebükben várják, kegyetlen játék, egyik legmagasabb, fiatal diplomások, romák kapnak, kudarcos programmal, cigányság ellen, cigányság megfelelő, államtitkárságnak ebben, francia események, fideszes EP-képviselő, stratégiának létezik, környező országokkal, cigányügyi kutatásoknak, probléma tudomásul, huszadik század, magyar kormányban, mostanság Franciaországból, hazai roma, zámolyi romákra, veszélyt azonban, magyar értelmiség, része nagyon, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2070
  • e Hét: 9401
  • e Hónap: 68509
  • e Év: 68509
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.