Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán külpolitikai balfogása a
  2011-01-31 21:30:09, hétfő
 
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Orbán külpolitikai balfogása a Kairói látogatás
2011.01.31. 14:04 NemzetHír

Orbán az egyiptomi látogatása állítólagos gazdasági kapcsolatok felvételéről szólt volna eredetileg, és mikor már javában forrt az iszlám forradalmi hangulat sem mondták vissza. Feltehetően gazdáik felsöbb utasítására. M1 tv Panoráma műsora Orbán kairói látogatásáról (alábbi videó), melyet a hétvégére át kellett írni és keményen megcenzúrázták az eredeti riportot mert azt leadni a nagy égés lett vona közszolgálati médiában (Média törvény alkalmazása?). Csak fel-fel villanó képkockákon lehet látni a narancsdiktátort. Szeretnénk látni az eredeti (cenzúrázatlan) felvételeket is.(ezen feltehetően a "minden nagyon szép minden nagyon jó" lett volna arculat szerepel. Ez az egész látogatás egy hatalmas külpolitikai blamázs mind Magyarországnak, mint a unió zsidajainak, de Orbán is legalább közelképet kapott a forradalomról, beleszagolhatott a "Jázmin illatába"

- Mi nem a civilizációk harcában, hanem az emberi méltóság tiszteletben tartásában hiszünk - fogalmazott Orbán Viktor kormányfő vasárnap Kairóban.A kormányfő a Magyar-Egyiptomi Üzleti Fórum után tartott sajtótájékoztatón úgy vélekedett, kétféle iskola létezik: az egyik szerint természetes, hogy a különböző civilizációk között a modern korban összetűzések vannak. A másik viszont úgy véli, ez egyáltalán nem szükséges, lehet együtt élni és együttműködni. A magyar miniszterelnök - mint mondta - utóbbinak a híve. A kormányfő a magyar-egyiptomi gazdasági együttműködés lehetséges területei között említette például a vasútépítést és a vízgazdálkodást.

- Orbán Viktor úgy látja, "Egyiptom kulcsszerepet játszik ennek a térségnek a stabilitásában. Ők szeretnék, hogy ha az EU ezt elismerné. (...) Egy 'advanced statust' szeretnének megszerezni, s mi ezt támogatjuk". Hozzáfűzte, az EU soros elnökeként Magyarország, majd az őt követő Lengyelország sokat tehet az EU és az arab világ kapcsolatainak erősítésében, ugyanis "valahogy a közép-európaiak jobban megtalálják a hangot Egyiptomban az arabokkal, mint a nagy államok képviselői". A Mubarakkal való tárgyaláson téma volt a magyar gazdaság helyzete is, amellyel kapcsolatban Orbán Viktor arról tájékoztatott, hogy az egyiptomiak javítani akarják a mérlegüket Magyarországon. Azt szeretnék, ha Magyarország egy közép-európai elosztó központként működne az egyiptomi termékek számára.

- Egyiptom és Magyarország között sok párhuzam felfedezhető. Legősibb a a fáraók és a magyar pásztor kezében lévő ősi eszköz a pásztorbot, babba Mária és a fekete madonna, vagy a török időkben elhurcolt magyarok a magyarábok Nilus mentén történő megtelepedése Itt van például ''56 és a szuezi válság, továbbá az asszuani viztározó építése, melyben komoly szerepválalás jutott a magyar szakembereknek. Ezekután komoly tapasztalatlanság és szolgai lelkűség kell, hogy egy magyar politikai képviselet ilyen cúdarul bebukjon Egyiptomban, de mi a népnek drukkolunk , az egyiptominak is és nem az őket eláruló politikai vezetéseknek.

MTI és mtv után NemzetHír


Tisztelt Szerkesztoseg,

A Magyar Miniszter Elnok felhivasa es kerelme: ..." Nem turhetjuk es nem nezhetjuk tetelenul, hogy szerencsetlen sorsu embertarsainkat, felelemben tartsak sajat hazajukban..." igen szivhez szollo, termeszetessen nagyobb szimpatiaval fogadnank sorsukal kapcsolatos fejlemenyeket, ha ok maguk is hasonlo megertessel viszonyultak volna a Palesztine szamuzottek iranyaba.

Most ne hogy az legyen, hogy a kitelepites elott allo Magyar allampolgarok hazaiba nyujtsanak menedeket ezeknek a " szerencsetlen sorsu embertarsainknak..."

A miniszter elnok urat meg kellene kerdezni, hogy mi is hasonlo .." jo szivvel ..." fogadjuk oket mint fogadtak a Palesztine menekulteket?

Most, hogy a "cipo a masik labon van, most egyszerre keresik a "jo szivet, a segitseget, uj othont, es egyszerre szerencsetlen sorsu embertarsak lettek...?" Mi lett New York, Lengyelorszg es Magyarorszag felvasarlasaval?

Orban Victor talan elfelejtette, hogy a Magyar nep a legpiszkosabb, " antiszemita nep a vilagon.." Miert akananak ezek a szerencsetlen sorsu embertarsaink egy ilyen legkorbe jonni? Talan azon kellene dolgoznia, hogy mas orszagok ahol nagyobb szeretetre es megertesre talalnanak " szerencsetlen sorsu embertarsaink" ott fogadnak oket nagyobb szamban.

Miniszter Elnok Ur, idejenek nagyobb reszet talan arra kellene forditsa, hogy megoldja a szerencsetlen helyzetbe jutott Magyar csaladok sorsat, tegyunk rendet a sajat hazunk tajan mielott, a szomszedok gondjaival foglalkoznank.

Talan alla irast kellene gyujteni, hiszen mi Magyarok .. " nem turhetjuk es nem nezhetjuk tetlenul, hogy szerencsetlen sorsu Magyar embertarsainkat felelemben tartsak sajat hazajukban..!!!"

Kerem foglalkozzanak levelem zaro sorainak eletre keltesevel.

Tisztelettel,
Osztroviczky Tibor
Winter Springs, Florida, USA
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: embertarsainknak, beleszagolhatott, narancsdiktátort, felvasarlasaval, magyarországnak, embertarsainkat, vízgazdálkodást, termeszetessen, magyarországon, miniszterelnök, nemzetihirhalo, megcenzúrázták, stabilitásában, kapcsolatainak, szakembereknek, foglalkozzanak, szerencsetlen, legpiszkosabb, megtelepedése, foglalkoznank, tájékoztatott, látogatásáról, együttműködni, együttműködés, kulcsszerepet, lengyelország, embertarsaink, szerepválalás, fejlemenyeket, allampolgarok, cenzúrázatlan, forradalomról, szerkesztoseg, közszolgálati, civilizációk, tisztelettel, egyiptomi látogatása, iszlám forradalmi, eredeti riportot, nagy égés, egész látogatás, hatalmas külpolitikai, unió zsidajainak, civilizációk harcában, emberi méltóság, egyik szerint, különböző civilizációk, modern korban, másik viszont, magyar miniszterelnök, magyar-egyiptomi gazdasági, arab világ, Orbán Viktor, Magyar-Egyiptomi Üzleti Fórum, Tisztelt Szerkesztoseg, Magyar Miniszter Elnok, Orban Victor, Miniszter Elnok Ur, Osztroviczky Tibor, Winter Springs,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Akarat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png telefon  A jó emberek mindig szépek mar...  Lóhere  s immár én is felragyogva, ért...  Neked tudnod kell  Albert Einsteinről  Png nő  Facebookon kaptam Krisztinától  Ágai Ágnes – Csendélet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tanuld meg ezt a versemet  Alázat  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Png nő  Nevem  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Kaffka_Margit  Mai harmónia kártyám  Png cica  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Png lepke  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Adakozás  Facebookon kaptam  Png nő  Elköszönt  Egy hatékony szolga  Szép estét kedves látogatóimna...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Png fotel  A sors  Facebookon kaptam Annuska bar...  Ágai Ágnes – Csendélet  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Png virág  Nem számIt  Egy bizonyos határt  s immár én is felragyogva, ért...  Kaffka_Margit  Elköszönt  Szép álmokat!  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  képre írva  Nagyi telefonál  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Popper Péter szavai  Png virág  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hogy lehet megtartani  Mai harmónia kártyám 
Bejegyzés Címkék
egyiptomi látogatása, iszlám forradalmi, eredeti riportot, nagy égés, egész látogatás, hatalmas külpolitikai, unió zsidajainak, civilizációk harcában, emberi méltóság, egyik szerint, különböző civilizációk, modern korban, másik viszont, magyar miniszterelnök, magyar-egyiptomi gazdasági, arab világ, közép-európaiak jobban, hangot Egyiptomban, nagy államok, magyar gazdaság, egyiptomiak javítani, mérlegüket Magyarországon, közép-európai elosztó, egyiptomi termékek, magyar pásztor, fekete madonna, török időkben, magyarábok Nilus, szuezi válság, asszuani viztározó, magyar szakembereknek, magyar politikai, népnek drukkolunk, őket eláruló, kitelepites elott, miniszter elnok, masik labon, szerencsetlen sorsu, ilyen legkorbe, szerencsetlen helyzetbe, sajat hazunk, szomszedok gondjaival, embertarsainknak, beleszagolhatott, narancsdiktátort, felvasarlasaval, magyarországnak, embertarsainkat, vízgazdálkodást, termeszetessen, magyarországon, miniszterelnök, nemzetihirhalo, megcenzúrázták, stabilitásában, kapcsolatainak, szakembereknek, foglalkozzanak, szerencsetlen, legpiszkosabb, megtelepedése, foglalkoznank, tájékoztatott, látogatásáról, együttműködni, együttműködés, kulcsszerepet, lengyelország, embertarsaink, szerepválalás, fejlemenyeket, allampolgarok, cenzúrázatlan, forradalomról, szerkesztoseg, közszolgálati, civilizációk, tisztelettel, összetűzések, tiszteletben, külpolitikai, felvételeket, erősítésében, magyarorszag, elfelejtette, szimpatiaval, viszonyultak, menekulteket, lengyelorszg, vezetéseknek, egyiptominak, kapcsolatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 760
  • e Hét: 2247
  • e Hónap: 13358
  • e Év: 166854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.