Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csavar a menetben
  2011-05-02 08:04:08, hétfő
 
  Csavar a menetben

Ízlik a sör a virslire? Ma olyan boldoggáavatós napunk van, sok jó chemtrailes csendes esővel és a hírek is csak ömlenek, zuhognak hozzám, s már-már esernyőt kell használjak, nehogy a nyakamba pottyanjon az, ami dobálnak felém. Nos bemelegítésnek legyen elég annyi, hogy választásokra készülünk!

,,Üdv!
Ma olyan infót kaptam hogy eldobom az agyam.
Pár országgyűlési képviselő és politikus barátommal beszélgettem.
Jövőre választások lesznek. 200fős parlamenttel ... nos ismét 2/3-os győzelem lesz zsidesz részről.
Már egyes szoci és jobbikos képviselők is látják, hogy el van adva a pártjuk és hogy kampó mindennek.
Oda jutottunk, hogy ha ez meglesz, akkor már csak a forradalom segíthet, de azt meg úgy szétcsapják, mint a szart a 10ezer bevándorolt katonai kiképzésen átesett metszettfarkú..."

Eddig nem nagyon ragoztam, de a zsidók most megszavazott talmudista tákolmány-alap-őrvénye, kerete a sarkalatos magyarellenes törvényei megalkotása után mindezt egy újabb 2/3-os parlamenti zsidótöbbseggnek kell megbégetni, hogy az legitimnek tűnjön. Minden jel szerint ezért emlegetnek egyre többször előrehozott választásokat az MSZP-LMP-s zsidajok és a Jóbbik felturbózása is erről szól. Újabb csavart akar vinni cion a becsavarodott zsidaj logikába. Nos, már ma is világos, hogy ezt a teljes bagázst kötél, és vagy bármilyen nemű álló hal hatálya alá kell vonja az élni akaró magyar nemzet.
Bár a reménynek már semmi köze a történethez, azért a mostani bebuktatott gyöngyöspatai CIA-Mossad akció, a Fidesz-Jóbbik vonalát is elég erősen megkarcolja, bár komolytalan az egész és talán az is a lényeg, hogy az EU még kiskorúsíthassa Olstein Viktor szabadvakoló kormányát, s átvehesse a felügyeletet felettünk. Apropó, tegnap volt egy beszélgetésem és a megbízható forrás szerint az Orsós család közéleb élő rokony szerint nincs zsidó a vérvonalban. Nos, nem mintha számítana, de csak a logika szerint, egy cigányt nem tenne meg a zsidó a ,,vezetőjének" még látszatra sem, ha csak nem olyan cigányról van szó, aki mégiscsak ,,zsidó". Olyan ez, mint Sárközy esete Tóth Marival. Ha megesett, hát megesett. Rossz nyelvek szerint Antal Jóska tolta be a kormányrudat jó időben, jó helyen, s ezért lett a kis Viktor is kiválasztott. No mindegy, mert mindez majd kiderül a háború után és addig doszt mindegy, melyik zsidó és mikor paráználkodott mely cigányokkal, hogy aztán a születési anyakönyvébe bármilyen nevet beírhassanak, mert Viktornak ettől mg kakukk van. Most ment a pápuához Vatikánba bűneit megsokszorozni, hogy zsidó-cigány mivoltát kaotikus köntösbe burkolva ,,Jóbb" emberként térhessen vissza és a zsidó papok mind a reformált, mint az keresztyén zsidó egyházakban a balga hívőknek azt mondhassák, hogy ,,na né mán, hát ez ez már majdnem szentelt patás". Ha figyelitek, Viktort nem hívja senki magához, nem is áll vele szóba már senki, csak a Frizbiben a másik zsidaj, ahol a ,,sokan a pokolra kívánnak" sirámait előadhatja. Na de hagyjuk is, mert ennek a tagnak már megváltás lesz a kötél.

A másik infó szerint nem kicsi a balhé a vármegyések környékén, mert kezdik egyre többen érteni, hogy Toró egy beültetett zsidó ügynök. Egyik barátom hívott és mondta el, hogy a saját kiképzője, mikor nálunk elolvasta a Toroczkai-Tóth Tutsek vérvonalas történetét, rákérdezett nála, hogy akkor most héber, vagy nem héber. Végül mégiscsak köhögött a laptulajdonos, radikális melegedő business manager, attól, hogy hát a két füles, amit cserébe kapott, az igazságot a felszínre volt hivatott kotorni. Az hát! Így már mindenkinek világos lehet, hogy Siklósi Andris miért nem tud elhatárolódni tőle, mert hát mentor nélkül nem megy és ez a faji összetartás mégiscsak fajin.

De ha már a melegedőnél tartottunk, tegnap már többedjére emlegetődött fel a kurucos zsidó vitéz, a Jóbbikos netkommandérosok göcs atyja, hogy igen előszeretettel látogatja a liberális melegedő bárokat, s nem csak iszogatás, hanem ívás tárgyából is. Nos még nem köhögte fel amit ott lenyelt, addig ez csak akkor biztos, ha a felvételek is a napvilágra kerülnek. Én mindenesetre nem hinném el a dolgot, hisz adódna a kérdés, hogy akkor most Dórikára melyik rudak is jártak rája?

Na de hogy a pletyka rovatot most hirtelen rövidre zárjam, hogy kissé komolyabb értesülésekből is kell csemegézzünk, egy egészen friss értesülést had mondok. Emlékeztek a Dumaújvárosi öngyilkos gyilkosságra, melyet egy alpolgármesteren felülről követtek el? Nos, ha igaz, akkor be van ígérve a felpolgármesternek is, hogy megöli magát, de gyorsan. A fideszesek közt most ez úgy terjed, mint a H1N1 a megfertőzött egytálétellel a menzán. Hagytál? Fatál? Hánytál? Brutál!
Valami Dorkota Lalit emleget a környékbeli maffiózók zöme, mint teljhatalmú urat, aki korábban a vasmű jogásza volt, de ma már ő a helyi ,,csodarabbi". Az infók szerint elég sokan vannak vele jóban, de még többen rettegnek tőle, s akinek megígéri, hogy baja lesz, az gyorsan végez magával. Tán így járt az alpolgár mesterük is. Mivel én nem vagyok hiszékeny és nem tételezek fel senkiről semmi jót, ezért rákerestem a neten a Lali rabbira. Nos, mint kiderült egy talpig becsületes ember, mert a felesége még pszichológus is, ő meg benne volt már az olajbizottságban is és kemény parlamenti képviselő. http://dorkotalajos.fidesz.hu/index.php
Tehát a hallomás, szóbeszéd nem igaz és a dunaújvárosi és környékbeli zsidó-maffiájáról keringő híresztelés csak szóbeszéd. Ha viszont tévednék, akkor meg csak nyugodtan irtsátok egymást fideszes zsidók, nekem ez semmiség.

Veresnek tegnap majdnem sikerült életbe léptetni az életbiztosítása haláleseti rovatát. Ha jól tippelek, akkor rábólintottak, hogy vegye szűkebbre a pofázmányát, mert legközelebb az úthenger alá terelik úgy, hogy balesetnek látszódjon.

No de, hogy a komoly történelmi elemzéseknél maradjunk, olvassatok bele az alábbi irományba. Nekem büdös volt ez a Széll Kálmán néven futó személy, s kértem róla egy gyorselemzést. Alapsejtelmem szerint az 1800-as években Magyarországon kibontakozó szabadkőműves zsidó mizéria, a galíciai zsidók első ,,dinasztiája" van úgy bebetonozva, hogy azok leszármazottainak zöme most mint parlamenti ,,magyar" képviselő építi itt Cion központját. Szakasits-Schiffer, Sólyom-Kóhn, Grósz-Nagy...Schwartz-Fekete ezeknek a gyökere mindnek olyan 150 évvel ezelőttre, de visszavezethető. Ide illeszkedik Herzl Tivadar története is, aki pont a Dohány utcában születék vala, s most ott épp a megazsinagóga található. Olvassatok csak bele, hogy kezdte a cionzsidó a ,,karrierjét"? = Link

Aztán tessék összekötni Széll-el (Ez Nem Széles, aki Gábor - az eredeti családi nevét nem tudom)

,,Kezdésnek talán olvasd el ezt: Link
Ez a Széll Kálmán a zsidó térnyerés egyik kulcsfigurája volt, hiszen pénzügyminisztersége és miniszterelnöksége alatt törvénytárunk főként a zsidóság érdekeit szolgáló törvényekkel szaporodott!
Ez egy liberális szabadvakoló volt, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a galíciai szarházi népség megszállta az országot!
Áldás!"

Az írás annyira jó, hogy külön kiteszem. Szóval, értsétek meg, hogy meg kell érteni, kik ezek és miért. Honnan jöttek az őseik és kik azok, akik akkor zsidóknak nevezték magukat, s mára már magyaroknak ,,csúfolják" magukat és azt is meg kell érteni, hogy miért is szükségszerű, hogy ezekkel végezve legyen, s a szálak visszabontása is elkerülhetetlen.

A nemzetközi helyzetről most csak pár gondolatnyit! Ahmadinedzsád körül kavarják a port, s állítólag a lemondását erősítgetik, melynek apropója a hírszerző főnökének lemondatása és annak a vallási vezető általi visszahelyezése körüli purparlé. Nem kizárt, hogy békeidőkre elteszik talonba és addig egy katonai főmágust bíznak meg az iráni hadi-szerencse zálogaképen az ország ,,vezetésével", hogy ő meg fel tudjon készülni arra, ami utána jön. Mindezzel együtt Obama is lecserélte a hírszerzés vezetőjét, s gyanítom, hogy a két dolog összefügg egymással. Az Obama származását firtató kérdések miatt már latolgatják a törvény-módosítást és nem kizárt, hogy mire Schwarzi oda kerül, addigra már nem lesz akadálya az elnökké avanzsálásának sem.
A világ unintelligensebb része Károlyt figyelte Katával, miközben azért mentek ám a háttérben a katonai történések, de ebből csak annyit tudni, hogy most és mindörökké, pár ,,nagykutya" hamarosan fűbe lesz haraptatva. Ma már emlegetik az Mubarakkal kapcsolatosan is a halálos ítéletet, de Kadhafi egyik gyermekének is - a hírek szerint - családostól lőttek. Lesz itt béke, csak előtte egy elég nagy takarítást kell még eszközölni, úgy hogy zsidók, pucolás van!
Tegnap olvasom, hogy tervezik az internet USA-EU korlátozását, immár komolyan. Mindezt örömmel fogadom, mert annyi baromságot lehet olvasni a szabad hálón, hogy én is betiltanám a zsidó portálok mindegyikét a sajtójukkal, online-médiáikkal egyetemben. Maradjon csak pár, de azon az igazat írják, mondják, terjesszék.
Erről jut eszembe a hírelemzés témája. Nem olyan egyszerű az, ha nem tudatos és nem célirányos, tehát szándékolt. Nem csak az igazságot kell bemutatni, de tudatában kell lenni, hogy azt megérteni az embereknek csak a felkészült rétegének bizonyos százaléka képes. A hírelemzés tehát szűr is, de ugyan mire? No erre most nem adok választ, tessék csak ki ,,hírelemezni".

· postaimre - 2011 05 01 ¦ 13:46:39 · 25 hozzászólás


http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=2494
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: olajbizottságban, unintelligensebb, netkommandérosok, zsidótöbbseggnek, alpolgármesteren, visszahelyezése, kiskorúsíthassa, életbiztosítása, elkerülhetetlen, visszavezethető, megsokszorozni, paráználkodott, magyarországon, előszeretettel, bemelegítésnek, avanzsálásának, boldoggáavatós, értesülésekből, választásokra, országgyűlési, egytálétellel, visszabontása, laptulajdonos, elhatárolódni, rábólintottak, gyorselemzést, beszélgetésem, törvénytárunk, kapcsolatosan, kulcsfigurája, választásokat, ahmadinedzsád, metszettfarkú, magyarellenes, alapsejtelmem, megazsinagóga, nyakamba pottyanjon, forradalom segíthet, 10ezer bevándorolt, zsidók most, sarkalatos magyarellenes, legitimnek tűnjön, becsavarodott zsidaj, teljes bagázst, élni akaró, mostani bebuktatott, felügyeletet felettünk, megbízható forrás, logika szerint, háború után, születési anyakönyvébe, pápuához Vatikánba, Olstein Viktor, Tóth Marival, Antal Jóska, Toroczkai-Tóth Tutsek, Siklósi Andris, Valami Dorkota Lalit, Széll Kálmán, Herzl Tivadar,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reggel van  Fehér virág  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Garai Gábor - Takarítás  Png kutya  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Nagyi telefonál  Julian Brass gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kaffka_Margit  Bertolt Brecht -től idézet  Makszim Gorkij gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Png nő  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  Adakozás  Egy maradéktalanul uralt világ  Kaffka_Margit  Fekete István - Akác  Akarat  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  Leonardo da Vinci gondolata  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png nő  Kaffka_Margit  A boldog családok mind hasonló...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Idő  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jó éjszakát  Png telefon  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Gonosz démon-álarc  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Gonosz démon-álarc  Bounty krémes  Adakozás  Facebookon kaptam  Png fotel  képre írva  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Minden harmadik...  Tavaszi kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png telefon  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Minden harmadik...  képre írva  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
nyakamba pottyanjon, forradalom segíthet, 10ezer bevándorolt, zsidók most, sarkalatos magyarellenes, legitimnek tűnjön, becsavarodott zsidaj, teljes bagázst, élni akaró, mostani bebuktatott, felügyeletet felettünk, megbízható forrás, logika szerint, háború után, születési anyakönyvébe, pápuához Vatikánba, zsidó papok, keresztyén zsidó, balga hívőknek, másik zsidaj, pokolra kívánnak&#8221, másik infó, vármegyések környékén, beültetett zsidó, saját kiképzője, felszínre volt, faji összetartás, melegedőnél tartottunk, kurucos zsidó, liberális melegedő, napvilágra kerülnek, pletyka rovatot, egészen friss, alpolgármesteren felülről, fideszesek közt, megfertőzött egytálétellel, környékbeli maffiózók, vasmű jogásza, helyi &#8222, infók szerint, gyorsan végez, alpolgár mesterük, talpig becsületes, életbiztosítása haláleseti, komoly történelmi, alábbi irományba, 1800-as években, galíciai zsidók, gyökere mindnek, megazsinagóga található, eredeti családi, zsidó térnyerés, zsidóság érdekeit, liberális szabadvakoló, galíciai szarházi, írás annyira, szálak visszabontása, nemzetközi helyzetről, lemondását erősítgetik, hírszerző főnökének, vallási vezető, katonai főmágust, iráni hadi-szerencse, ország &#8222, hírszerzés vezetőjét, elnökké avanzsálásának, világ unintelligensebb, katonai történések, halálos ítéletet, hírek szerint, elég nagy, internet USA-EU, szabad hálón, zsidó portálok, igazat írják, hírelemzés témája, igazságot kell, embereknek csak, felkészült rétegének, hírelemzés tehát, olajbizottságban, unintelligensebb, netkommandérosok, zsidótöbbseggnek, alpolgármesteren, visszahelyezése, kiskorúsíthassa, életbiztosítása, elkerülhetetlen, visszavezethető, megsokszorozni, paráználkodott, magyarországon, előszeretettel, bemelegítésnek, avanzsálásának, boldoggáavatós, értesülésekből, választásokra, országgyűlési, egytálétellel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2313
  • e Hét: 8045
  • e Hónap: 19156
  • e Év: 172652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.