Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pártokrácia, az idegen hódítás
  2011-05-02 13:50:09, hétfő
 
   
  Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze!


A cionista és szemita mimikri eddig kitűnően működött - A hódítási folyamat sorrendje (4 lépése): erkölcsi bomlasztás, gazdaság leépítés, politikai kiszolgálás majd jogilag is deklarált beolvasztás - A pártokrácia az az eszköz, mely biztosítja, és a felhatalmazást megadja a cionista végcél beteljesítéséhez

Nem is olyan régen, 2007-ben alig 3 és fél évvel ezelőtt ifj. Hegedűs Lóránt lelkipásztor az alábbiakról beszélt:

(megj.: Hazafias Magyarok Szövetsége - a magyar Hamasz - elnöke)

"A Hazafias Magyarok Szövetsége [...] felhívja a Magyar Köztársaság minden állampolgárát [...], hogy követeljék Simon Perez izraeli államfő Magyarország gazdasági eszközökkel történő elfoglalásáról tett nyilatkozata alapján az izraeli tulajdonú és/vagy izraeli érdekeltségű cégek és magánszemélyek magyarországi befektetései jogszerűségének felülvizsgálatát."

"[...] Követeljük annak vizsgálatát, hogy az izraeli titkosszolgálat beépült-e a magyar nemzetbiztonsági szakszolgálatokba, s ha igen, a megfelelő, törvényes elhárító lépések haladéktalan megtételét. Követeljük az izraeli érdekeltségű őrző-védő cégek működésének azonnali betiltását"

"Követeljük a hazai és nemzetközi téren folytatott bolsevik antiszemitázó, fasisztázó, rasszistázó magyarellenes rágalomhadjárat haladéktalan beszüntetését, ill. megakadályozását, mely az ellenséges ország-hódító izraeli szándéknak ágyazott meg."

"Amennyiben a magyar állam hivatalos illetékes szervei és képviselői a törvényes rend helyreállítása, Magyarország szuverenitásának megóvása érdekében nem teszik meg az Alkotmány által előírt szükséges lépéseket, törvényes polgári engedetlenségi mozgalmat szervezünk az őseink vére által áztatott szülőföldünk megmentése érdekében. [...] "

És mi történt azóta?

A tudományos elemzést mellőzve, egy egyszerű szemlélő számára a dolgok így festenek.

Végeredményben, az égvilágon semmi!

Vagyis dehogynem! Csak épp nem a fenti mondatokban sürgetett irányba, hanem épp ellenkezőleg.

Bár Hegedűs Lóránt a Jobbik támogatását "élvezi" a 2007-ben mondottakban egy tapodtat sem haladt előre senki a megoldás felé.

Sem egyetlen párt, sem más szervezet, vagy civil összefogás nem tesz, vagy nem tud tenni semmit.

Igaz, egy józan ember egyetlen párttól sem várhatja el komolyan ezt, hiszen, a hazai pártok mindegyike ellenérdekelt a nemzet felemelkedésében.

Vegyük csak sorra őket

A Fidesz?

- hát erről nincs mit beszélni. Orbán pártja saját maga által deklaráltan a Likud testvér pártja, (ők Nagy Izraelben gondolkodnak) ezért pontosan tudhatjuk mi várható tőlük. Ami eddig is, korábbi ciklusaik alatt, '98-2002-ig. Magyarország elzsidósítása, Nagy Izrael részévé tétele. Először is a MÓDSZER segítségével, mely erkölcsileg, gazdaságilag és politikailag végül jogilag is kiszolgáltatja az országot a szemitáknak és cionistáknak egy ELJÁRÁSSAL karöltve, amely a nyomasztó szemita túlsúlyt hivatott biztosítani.

Ez a túlsúly, most is jelen van a közéletben, közhivatalokban épp úgy, mint négy fő hatalmi ágban, bár inkább ötről kéne beszélni. Úgymint a végrehajtó-, a törvényhozó-, az igazságszolgáltató/bírói hatalom, és a média - elsősorban a fősodratú, azaz a legnagyobb hallgatottságot, nézettséget, olvasottságot élvezők -, s ötödik ágként a vallási hatalmat se felejtsük ki! Melyeknek a POLITIKÁTÓL és egymástól való szétválasztása csak üres szólam, és az elmúlt 80-100 valahány évben egyáltalán nem működött. Míg összefonódásukat számtalan példa bizonyítja.

A folyamat sorrendje (4 lépése): erkölcsi bomlasztás, gazdaság leépítés, politikai kiszolgálás majd jogilag is deklarált beolvasztás, valójában maga a megszállás MÓDSZERE. Melynek bármely lépésében MINDEN eszközt felhasznál, az erőszakot sem mellőzve. Az egyes lépések csak a kezdés sorrendjét jelentik nem a befejezésükét! Az első három már réges-rég óta folyik.

Mi a helyzet az MSZP háza táján?

Náluk is tetten érhető volt ez a ELJÁRÁS valamint a MÓDSZER is, országlásuk mind a 12 évében, sőt a megelőző időszakban is, amikor még jogelődjük nevével, azaz, MSZMP néven romboltak. A cionisták teljhatalomra juttatásában, talán nekik volt a legnagyobb szerepük, fent említett a folyamatot második hatalomra jutásuk során gyorsították és erősítették fel.

Az MDF?

A 90-es rendszerváltásnak nevezett, ám a megelőző években, a háttérben az MSZMP-vel és holdudvarával előre megtervezett jól koreografált színjátékban kerültek hatalomra. Többek között a nyugdíjkassza, a gazdasági- és közélet látványos tönkretétele fűződik a nevükhöz. Ők voltak az első, váltás utáni szálláscsinálók. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy valójában nem kezdték, hanem folytatták a játékot, a korábban kiosztott szerepekben. Azóta sikeresen lejáratták magukat, s odakerültek ahová voltaképpen az összes hazai párt való, a történelem szemétdombjára.

Az SZDSZ és LMP

A neoliberalizmus fő szószólója, a farok, mely a kutyát csóválja. Az SZDSZ a cionisták és szemiták tömörítő pártja volt, valójában azonban a hazai és beáramló cionista pénzek valódi gazdája, ergo a hatalom valódi birtokosai a politika irányítói a háttérben. Képviselőik sosem pihentek, családi alapon mindig a húsos fazék fedelét fogták. Mielőtt színre léptek volna, "madarasként", hol bolseviknak, hol szocialistának, ha kellett kommunistának, vagy akármi másnak álcázták magukat. Egyetlen cél megvalósítása érdekében, mégpedig, hogy mindegyik regnáló pártban meghatározó, "értékadó", sőt irányító szerepet tölthessenek be. Most éppen a nemzeti kéket zöldre cserélték és LMP néven teszik ugyanazt, mint eddig. A cionista és szemita mimikri (mimikri - álcázás, egybeolvadás a környezettel, a leendő zsákmány megtévesztésére) eddig kitűnően működött. Aki felfedte, velük került szembe, s ők sosem haboztak bármilyen eszközzel lesöpörni a színről. Sem ma sem soha a történelmünk során egyetlen hatalom sem volt mentes tőlük. Többnyire a háttérből, titkos eszközökkel, de ha kellett, arcot is adva mételyeztek, és nyomást gyakoroltak. Az SZDSZ is odakerült ahová való, ám tagjai új tömörülést szerveztek, és más pártokba nyomakodtak be.

A KDNP

Mely nevében keresztény ugyan, de ezzel vége is, lakájpártként funkcionált, még fénykorában is. Sosem volt meghatározó szerepe, leginkább a fent említett MÓDSZERBEN és ELJÁRÁSBAN való aktív részvétele okán. Mely ugyanígy jelen van az úgynevezett keresztény egyházakban is. Ma leginkább a keresztény emberek (katolikus, református, evangélikus, hogy csak a nagyobb, valóban történelmi egyházakat említsük) judeokereszténnyé süllyesztésében játszott szerepe okán kell elítélnünk az egyházakat, s azok közül is a katolikus egyházat. Melynek legfőbb vezetői a legaktívabb szekértolói ennek az ideológiai és erkölcsi fertőnek, melyet a szemita és cionista pénzurak megvásároltak maguknak, s melyet a közéletben szemérmesen liberalizmusnak, a hitéletben pedig és judeokereszténységnek neveznek. De hát másként ez nem is lehet, hiszen a legfőbb vallási vezető a pápa, maga sem más, mint a mammon szolgája, (lásd a vatikáni bank, stb). Mivel a KDNP is ezekre az értékekre épít, s ennek részese, ezért hát maga sem különb annál.

A többi, immár szemétre hányt pártról sem mondható el sokkal több jó. A MIÉP, és a KISGAZDA Párt akkor devalválódott igazán, amikor összefeküdt a zsidó testvérpárttal. A Szociáldemokrata Párt, vagy a Centrum Párt még idáig sem jutott.

JOBBIK

A végére hagytam a legfiatalabb pártot a Jobbikot, amelynek a soraiban épp úgy bomlaszt a szemita jelenlét, mint más, kis pártoknál. A Jobbik, ahogy bekerült a hatalomba, és felvette a neki osztott lapokat, ugyanolyan súlytalanná lett a becsület terén, mint a fazék körül ülők. Nem mintha sok esélye lett volna, akár neki akár másoknak, hisz a Fidesz kétharmada egyértelműen KUSS-ba tett minden más lehetőséget. Jelenlegi egyeduralmának, hogy ne rémuralmat írjunk, bár az is hamarosan eljön, egy Jobbiknál erősebb, szervezettebb és fegyelmezettebb nagyobb tömegtámogatású párt sem tudna labdába rúgni most. Nemcsak azért, mert valójában nincs is pálya, amin focizzon, hanem két további ok miatt sem. Egyrészt, mert immár ez a párt ugyanazon csapat tagja lett, s aki mégis kilóg, az meg nem rúghat labdába, sőt azon túlmenően, hogy a bírót is maguk közül választották, a labda nincs is játékban, másrészt és nincsenek kvalifikált, hozzáértő focistái sem.

Így hát nem marad más a Jobbik számára sem, mint a neki osztott lapokkal és játékszabályokkal beszállni a partiba, és betölteni a neki szánt szerepet, vagy kibicelni. Ám azok számára, akik beléjük helyezték a bizalmukat ez mindenképpen árulás. Annál is inkább, mert egyre inkább alkalmazzák a fent részletezett MÓDSZERT és ELJÁRÁST.

Aki azt hinné, hogy a fenti MÓDSZER és ELJÁRÁS csak a hazai pártokra, és politikára jellemző, az téved. Mint ahogyan hazánk, úgy Európa, sőt a világ legtöbb országa is hasonló gondokkal találta magát szembe. Hisz a cél is globális, a világhatalomhoz, az új világrendhez vezető út állomásait látjuk. Vannak országok, melyekben totális uralomra, vagy ellenőrzésre törnek, és vannak olyan országok, ahol a látszatra sem adva a népeket is kiirtják.

A PÁRTOKRÁCIA AZ AZ ESZKÖZ, MELY BIZTOSÍTJA ÉS A FELHATALMAZÁST MEGADJA A CIONISTA VÉGCÉL BETELJESÍTÉSÉHEZ.

Erre pedig egy magára valamit is adó, egészséges értékrendű, gyökereibe és hitébe kapaszkodó nemzetnek csak egyetlen lehetséges válasza lehet. NEM!

Szász Gerda - Szabad Riport Tudósító Iroda
2011. május 02.


http://www.jovonk.info/2011/05/02/partokracia-az-idegen-hoditas-legfobb-eszkoze

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felemelkedésében, szociáldemokrata, beteljesítéséhez, szuverenitásának, megakadályozását, felülvizsgálatát, összefonódásukat, nemzetbiztonsági, világhatalomhoz, fegyelmezettebb, rágalomhadjárat, liberalizmusnak, titkosszolgálat, megtévesztésére, közhivatalokban, neoliberalizmus, szálláscsinálók, jogszerűségének, süllyesztésében, tömegtámogatású, hallgatottságot, végeredményben, felhatalmazást, szétválasztása, szemétdombjára, szocialistának, elfoglalásáról, helyreállítása, kiszolgáltatja, magánszemélyek, engedetlenségi, egyeduralmának, testvérpárttal, megvalósítása, teljhatalomra, ellenérdekelt, idegen hódítás, hódítási folyamat, felhatalmazást megadja, cionista végcél, alábbiakról beszélt, izraeli tulajdonú, izraeli titkosszolgálat, magyar nemzetbiztonsági, izraeli érdekeltségű, ellenséges ország-hódító, magyar állam, törvényes rend, őseink vére, tudományos elemzést, egyszerű szemlélő, égvilágon semmi, Hegedűs Lóránt, Hazafias Magyarok Szövetsége, Magyar Köztársaság, Simon Perez, Nagy Izraelben, Nagy Izrael, KISGAZDA Párt, Szociáldemokrata Párt, Centrum Párt, PÁRTOKRÁCIA AZ AZ ESZKÖZ, MELY BIZTOSÍTJA ÉS FELHATALMAZÁST MEGADJA CIONISTA VÉGCÉL BETELJESÍTÉSÉHEZ, Szász Gerda, Szabad Riport Tudósító Iroda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Cicás kávé  Facebookon kaptam  Png csokor  Hőmérséklet változás  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Liliom  Tánc a zongorán  Facebookon kaptam  Piros, pöttyös  Mi magunk próbáljunk megváltoz...  Ajándék  Facebookon kaptam  Ismerkedés  Nagyböjti lelkigyakorlat Varga...  Évközi 6. vasárnap 02.16  Png rózsa  Ékszerek  Facebookon kaptam  Welcome  Png nő  Facebookon kaptam  Vándordiák 10 000  Facebookon kaptam Maroka barát...  A másik lényének tisztelete  Könnyek  Facebookon kaptam  Elfújta a szél  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Norvégia.....  Mai harmónia kártyám  Törékeny kis virágok . . .  Welcome  Posertube  Számítógépnél  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Áder János magánlátogatást tet...  Png rózsa  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Jeruzsálemi Botanikus Kert  Facebookon kaptam  Libben a függöny  Banános  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Gyerekek szerint a Facebook..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Korinthoszi-csatorna....  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina...  Homokhegy  Rajzos nő  Pipás  Évközi 6. vasárnap 02.16  Kellemes teázást  Jeruzsálemi Botanikus Kert  Hőmérséklet változás  Mi magunk próbáljunk megváltoz...  Ismerkedés  Facebookon kaptam Maroka barát...  Posertube  Png csokor  Facebookon kaptam  Madár tánc  Reggel, mielőtt kinyitjuk a sz...  Életmentő kutya  A muzsika  Facebookon kaptam  Ismeretlen szentek  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Szent János-sziget......  Könnyek  Facebookon kaptam  Képviselő fánk  Kellemes napot kívánok  Png virág  Balett mozdulat  Png nő  Raczinger bíboros - Keresztút  Facebookon kaptam  Posertube  A másik lényének tisztelete  Békés estét - pihentető szép j...  Png rózsa  Szèp estét kedves látogat...  Png rózsa  Facebookon kaptam  Liliom  Elfújta a szél  ... - de a szíved, olykor...  Epres  Békés estét - pihentető szép j...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Szèp estét kedves látogat...  Áder János magánlátogatást tet... 
Bejegyzés Címkék
idegen hódítás, hódítási folyamat, felhatalmazást megadja, cionista végcél, alábbiakról beszélt, izraeli tulajdonú, izraeli titkosszolgálat, magyar nemzetbiztonsági, izraeli érdekeltségű, ellenséges ország-hódító, magyar állam, törvényes rend, őseink vére, tudományos elemzést, egyszerű szemlélő, égvilágon semmi, fenti mondatokban, 2007-ben mondottakban, megoldás felé, józan ember, hazai pártok, nemzet felemelkedésében, nyomasztó szemita, legnagyobb hallgatottságot, vallási hatalmat, elmúlt 80-100, folyamat sorrendje, megszállás MÓDSZERE, egyes lépések, kezdés sorrendjét, első három, megelőző időszakban, cionisták teljhatalomra, legnagyobb szerepük, folyamatot második, 90-es rendszerváltásnak, megelőző években, igazsághoz hozzátartozik, korábban kiosztott, összes hazai, történelem szemétdombjára, kutyát csóválja, hatalom valódi, politika irányítói, húsos fazék, nemzeti kéket, leendő zsákmány, történelmünk során, fent említett, úgynevezett keresztény, keresztény emberek, katolikus egyházat, legaktívabb szekértolói, közéletben szemérmesen, hitéletben pedig, legfőbb vallási, mammon szolgája, vatikáni bank, értékekre épít, zsidó testvérpárttal, végére hagytam, legfiatalabb pártot, szemita jelenlét, neki osztott, becsület terén, fazék körül, párt ugyanazon, labda nincs, neki szánt, fent részletezett, fenti MÓDSZER, hazai pártokra, világ legtöbb, magára valamit, felemelkedésében, szociáldemokrata, beteljesítéséhez, szuverenitásának, megakadályozását, felülvizsgálatát, összefonódásukat, nemzetbiztonsági, világhatalomhoz, fegyelmezettebb, rágalomhadjárat, liberalizmusnak, titkosszolgálat, megtévesztésére, közhivatalokban, neoliberalizmus, szálláscsinálók, jogszerűségének, süllyesztésében, tömegtámogatású, hallgatottságot, végeredményben, felhatalmazást, szétválasztása, szemétdombjára, szocialistának, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2390
  • e Hét: 3551
  • e Hónap: 42644
  • e Év: 144998
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.