Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Több százmilliós áfacsalás bün
  2011-09-21 11:28:41, szerda
 
  : 2011-09-21. 11:13
Több százmilliós áfacsalás büntetőjogi következmények nélkül: az APEH vásárolta meg a fiktív számlákkal utaztatott csempészárukat

A privatkopo.hu birtokába került dokumentumok szerint 2004-ben és 2005-ben közel 240 millió forintnyi kárt okoztak az államnak egy kiterjedt számlázási láncolat szereplői. A cégek áfa-trükkjeire 2009 végén derített fényt az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH). Az ügyben jogerős adóhatósági határozat született, ám büntetőeljárás nem indult a milliárdos bevételeket produkáló, de valós gazdasági tevékenységet nem végző cégek vezetői ellen, akik közül többen érintettek a közelmúltban kirobbant - több mint egymilliárd forint értékre elkövetett - Electro World számlacsalási ügyben. Fanyar ízt ad a történetnek, hogy a tisztázatlan eredetű, és fiktív számlákkal ,,utaztatott" számítástechnikai termékek egyik jelentős vásárlója maga az APEH volt...
Az APEH Kiemelt Adózók Igazgatósága Ellenőrzési Osztály 2008. augusztus 19. és 2009. szeptember 3. között a bevallások utólagos vizsgálatára irányuló ellenőrzést folytatott le az Albacomp Számítástechnikai Zrt.-nél. Az adóhivatal 2009. december 23-án jogerőre emelkedett - 2279214793 iktatószámú - határozata szerint a székesfehérvári társaság az Asbis Magyarország Kft.-től (2004. évben bruttó 387.120.000 Ft értékben, 2005. évben bruttó 414.679.000 Ft értékben), és a Kvazar Micro Hungary Kft.-től (2004. évben bruttó 347.396.000 Ft értékben, 2005. évben bruttó 420.211.000 Ft értékben) processzorokat és alaplapokat szerzett be. A beszerzések vizsgálata során az ellenőrzés megállapította, hogy az Albacomp döntően Intel típusú mikroprocesszorokat és alaplapokat vásárolt az Asbis Magyarország Kft.-től, valamint a Kvazar Micro Kft.-től, mint az Intel hivatalos magyarországi disztribútoraitól. Az eljárás során azonban kiderült, hogy a két nevezett cég az Albacomp Zrt. részére értékesített termékeket a Pak Zrt.-től szerezte be, ,,amely cégről több, korábban lefolytatott adóigazgatási eljárás során - jogerősen - megállapításra került, hogy egy fiktív számlázási láncolat tagja" - áll az APEH jogerős határozatában.
Az Asbis Magyarország Kft. 1998 augusztusában kezdte meg működését, a társaság alapítója: Asbis Enterprises Limited (Limassol, Ciprus). A Kft. ügyvezetője a vizsgált időszakban Kökény Norbert volt.
A Kvazar Micro Kft. 2002. február végén kezdte meg működését, tulajdonosa a vizsgált időszakban: Kvazar Micro Corporation B.V. (Amsterdam, Hollandia). A Kft. ügyvezetője: Szabó Tibor. Bejelentett munkavállalói létszám: 1 fő.
A Pak Zrt.-t 1993. október 5-én alapították. A vizsgált időszakban a társaság vezérigazgatója Apor György volt, a felügyelőbizottságban helyet kapott Szabó Tibor, a Kvazar Micro Kft. ügyvezetője. Bejelentett munkavállalói létszám: 1 fő. A társaság 2009. április végéig mintegy 160 millió forint adóhiányt, és 102 millió forint adóbírságot halmozott fel, 2009 júliusában elrendelték felszámolását.
Az adóhatóság megállapítása szerint ,,a Pak Zrt. a befogadott és a kibocsátott számlákon kívül más bizonylatokkal (szerződés, írásos megrendelés) nem rendelkezett, amelyek az Asbis Magyarország Kft., valamint a Kvazar Micro Kft. részére történő termékértékesítéseket alátámasztották volna. A szállításokról menetleveleket nem állítottak ki, a társaság által befogadott számlák gyári számokat, cikkszámokat nem tartalmaztak, tehát a termékek egyedi beazonosítására a beszerzési számlák alapján nem volt lehetőség. Ugyanakkor a Pak Zrt. által kiállított számlákon már szerepelt a termékek gyári termékkódja". A Pak Zrt. legnagyobb beszállítói a 2004. és 2005. években a Bit-Wizard Kft., a Dirigens Kft., valamint a Seabird Kft. voltak. A Bit-Wizard Kft. nagy összegben szerzett be számítástechnikai termékeket a Dirigens Kft.-től. A társaság 2002 októbere és 2005 júliusa között működött Dirigens Kft. néven, ebben az időszakban a tulajdonos-ügyvezető dr. Nagy Károly András volt, a cég székhelye pedig megegyezett dr. Nagy lakcímével. A Kft. 2004-ben és 2005 első félévében több milliárdos forgalmat produkált, majd beolvadt a Bridge Group Kft.-be, amely azonban két hónappal később - 2005 szeptemberében - ,,eltűnt" a hatóságok szeme elől, a cégbíróság törlési eljárást indított ellene.
,,A Dirigens Kft., majd a Bridge Group Kft. benyújtott bevallásaiban szereplő adatok (jelentős forgalom mellett minimális adófizetési kötelezettség kimutatása, a működés megkezdését követően több milliárdos árbevétel azonnali elérése) elemzése alapján a vállalkozás nem végzett valós gazdasági tevékenységet" - állapította meg az APEH határozatában.
Dirigens, a számlagyár
Az adóhatóság megkísérelte feltárni a Dirigens Kft. (Bridge Group Kft.) - Pak Zrt. - Asbis Kft. - Kvazar Micro Kft. szállítási láncolatban mozgott áruk eredetét. ,,A Dirigens Kft. (Bridge Group Kft.) bevallásaiban szereplő adatok, a nem életszerű működésre utaló körülmények, a cég elérhetetlensége, a tárgyi feltételek hiánya, valamint a működési körülmények hiányosságai mind arra utalnak, hogy a társaság létrehozására egy kereskedelmi láncolat tagjaként, kizárólag számlakibocsátások céljából volt szükség. Erre utal az a tény is, hogy a Dirigens Kft. a Bit-Wizard Kft.-n keresztül, valamint közvetlenül is szállított a Pak Zrt. részére azon időszakban, amikor az ügyvezetője dr. Nagy Károly András volt. A Pak Zrt. közvetlen beszállítója volt az ugyancsak dr. Nagy Károly András irányítása alatt álló Seabird Kft. is" - olvasható a dokumentumban.
Az APEH Észak-budapesti Igazgatósága Társas Vállalkozások Ellenőrzési Osztály általános forgalmi adó ellenőrzését végezte el a Seabird Kft.-nél a 2005. évre, illetve a 2006. év január-március időszakra vonatkozóan. A befogadott számlák szerint a Seabird Kft. az alábbi szállítói láncolaton keresztül szerezte be az árukat és számlázta tovább a Pak Zrt. felé:
Exover s.r.o. (Szlovákia) - Hardware Support Kft. - Katur Invest Kft. - Seabird Kft. - Pak Zrt.
A számlákat számítástechnikai eszközök értékesítéséről állították ki, a számlákon a fizetés módjaként ,,átutalás"-t tüntettek fel. Az átutalt összegeket azonban nem tudták beazonosítani az adóhivatal revizorai, ugyanis a Pak Zrt. bankszámla-kivonataiban szerepelt átutalások nem egyeztek meg a befogadott számlákon szereplő összegekkel. A Seabird Kft. nem bocsátotta az adóellenőrök rendelkezésére a több milliárdos ügyletekkel összefüggő, azok lebonyolítása szempontjából lényeges dokumentumokat. Nem kerültek átadásra az ügyletek tényleges megtörténtét alátámasztó megrendelések, árajánlatok, az áruk fizikai mozgását (szállítását) alátámasztó menetlevelek, a termékek átadását-átvételét bizonyító átvételi elismervények, valamint az áruk eredetére (magyarországi importőrére, forgalmazójára) vonatkozó dokumentumok.
A Seabird Kft. képviselője úgy nyilatkozott a vizsgálat során, hogy 1 db. asztali számítógépen végezték a készlet-nyilvántartási és számlázási munkákat, és 1 db. HP nyomtatót üzemeltettek. A cég 2006 februárjáig szállítóeszközzel nem rendelkezett.
Milliárdok zsebből zsebbe - a Novotelben
Az APEH kapcsolódó vizsgálatot végzett a Seabird Kft. fő beszállítójánál, a Katur Invest Kft.-nél is a gazdasági kapcsolat részleteinek, valóságtartalmának feltárása céljából. Az ellenőrzés keretében a bemutatott számlák szerint 2005 októberében a Katur Invest Kft. 33 db. számlát bocsátott ki a Seabird Kft. felé, amelyeken összesen 201.452.000 Ft általános forgalmi adót tüntettek fel. A Seabird Kft. a számítástechnikai alkatrész értékesítésekről vevői felé banki átutalásos teljesítésű számlákat bocsátott ki, valamint szállítójától, a Katur Invest Kft.-től szintén banki átutalásos teljesítésű móddal kibocsátott számlákat fogadott be. Ezzel szemben a Katur Invest Kft. képviselője azt nyilatkozta az adóellenőröknek, hogy a Seabird Kft. többnyire készpénzben fizetett, az alkalmanként több tíz-, illetve több százmilliós összegeket a Novotel szállodában vagy bankban adták át részére. A vizsgálat megállapította, hogy a Seabird Kft. a Katur Invest Kft. felé történő, gyakorlatilag minden esetben 5 millió forintot meghaladó, összességében több milliárd forint összegű készpénzfizetéseiről az adóhatóság felé - az adózás rendjéről szóló törvényben meghatározott - bejelentési kötelezettségének egyetlen esetben sem tett eleget. Ezen bejelentési kötelezettségének a Katur Invest Kft. a Hardware Support Kft. felé teljesített több milliárd forint összértékű készpénzfizetésekkel kapcsolatban szintén nem tett eleget. A Katur Invest Kft. telephellyel, raktárakkal, szállítóeszközökkel nem rendelkezett, a szállítások a Hardware Support Kft.-től közvetlenül a Seabird Kft. telephelyére történtek.
,,A Hardware Support Kft. bevallásait 2005. évre hiányosan teljesítette, 2006. évre bevallást nem nyújtott be az adóhatósághoz. Általános forgalmi bevallásai szerint nettó 2,5 milliárd forint értékű forgalom mellett, összesen 280.000 Ft adófizetési kötelezettsége keletkezett — amelynek befizetését elmulasztotta. A cég benyújtott bevallásaiban sem közösségen (EU) belüli beszerzést, sem import beszerzést nem szerepeltetett. A vállalkozás mindössze 0,045%-os (!) árrést alkalmazott értékesítései során, amely nem életszerű" - állapította meg az adóhatóság.
A Katur Invest Kft. 2004 márciusában kezdte meg működését. Bejelentett fő tevékenysége gépjármű kereskedelem volt. A cégjegyzésre jogosultak: Szabó Károly (2004-2005), Tóth Attila (2005-2207), Tót György ((2007). A társaság 2009. január végéig összesen mintegy 1 milliárd 450 millió Ft adóhiányt, és mintegy 1 milliárd 70 millió Ft adóbírságot halmozott fel, 2010 januárjában elrendelték felszámolását.
A Seabird Kft. 1998 októberében kezdte meg tevékenységét. A vizsgált időszakban a cégjegyzésre jogosult személy dr. Nagy Károly András volt. Bejelentett munkavállalói létszám: 1 fő. Tulajdonosok: Line Life Consulting Kft. (dr. Nagy Károly András vállalkozása), Tolea Adrian (Simleu, Románia), valamint dr. Nagy Károly András.
A Hardware Support Kft.-t 2000 májusában alapították. A vizsgált időszakban a cégjegyzésre jogosult személy: Szarka Tibor. Tulajdonosok: Exover Magyarország Autókereskedelmi Kft., valamint Alexander Johancsik (Dunaszerdahely, "Szlovákia"). A társaságot 2008 áprilisában törölték a cégjegyzékből.
A Bit-Wizard Kft. 2004 februárjában alakult. A vizsgált időszakban a cégjegyzésre jogosult személy Nedeczky Péter János volt. A cég 2006 novemberéig összesen mintegy 840 millió forint adóhiányt és mintegy 600 millió forint adóbírságot halmozott fel, 2009 májusában törölték a cégjegyzékből.
Az APEH határozatában megállapította: a Seabird Kft. szállítójának (Katur Invest Kft.) képviselője által tett nyilatkozat szerint az áruk Alexander Johancsik Exover s.r.o. nevű felvidéki cégétől származtak. Azonban a szlovák adóhatóság tájékoztatása szerint Johancsik Magyarországon nem végzett gazdasági tevékenységet, illetve a nyilatkozatban megnevezett szlovák cég nem létezik, az azonos nevű magyar cég pedig a termékeket a kérdéses időszakban nem értékesíthette. Ebből következően a Seabird Kft. bizonylatain feltüntetett számítástechnikai alkatrészek eredete ismeretlen. A Pak Zrt. beszerzési láncolata egészét tekintve az adóhatóság feltárta, hogy az áruk eredete nem bizonyított, azok szállítási útvonala hiteles dokumentumokkal nem alátámasztott. Több, tanúként meghallgatott személy állítása szerint az áruk külföldi eredetűek, azonban a láncolat elején álló gazdasági szereplő, a Hardware Support Kft. bevallásában importot nem szerepeltetett.
,,Eltűntek" a százmilliós adótartozásokat felhalmozó vállalkozások
Az APEH-revízió az Albacomp Zrt. által az Asbis Magyarország Kft. és a Kvazar Micro Kft.-től beszerzett azon termékek általános forgalmi adó levonását (összesen mintegy 240 millió Ft) minősítette jogszabályellenesnek, amelyeket azok a Pak Zrt.-től vásároltak, mivel a Zrt. beszállítói az általános forgalmi adót nem fizették meg, a vállalkozások nyomtalanul eltűntek. ,,A Pak Zrt.-nél, valamint a beszállítóinál feltárt súlyos hiányosságok és ellentmondások, továbbá a közvetlen szállítók esetében feltártak alapján a Pak Zrt. az Asbis Kft. és a Kvazár Micro Kft. felé a számlákban szerepeltetettek szerint nem teljesíthetett. Ebből következően az általuk az Albacomp Zrt. részére kiállított számlákban foglalt gazdasági események nem történhettek meg a számlák szerinti gazdasági tartalommal. Az adóhatóság feltárta, hogy az áruk tisztázatlan eredetűek, gazdasági esemény azokkal kapcsolatban hiteles számlák alapján nem történhetett" - indokolta az Albacomp Zrt.-t elmarasztaló határozatát az APEH.
Noha az adóhatóság vizsgálatai súlyos bűncselekmények (csempészet, áfacsalás, és egyéb törvénysértések) gyanúját vetették fel, meglepő módon nem indult büntetőeljárás az ügyben. Az APEH revizorai nem érezték szükségét büntetőfeljelentés megtételének az általuk feltárt súlyos visszaélések miatt.
A büntetőeljárás elmaradására talán választ adhat, hogy a ,,tisztázatlan eredetű", a ,,számlákban szerepeltetettek szerint nem teljesített" alkatrészekből - az Albacomp Zrt. által - összeszerelt számítástechnikai eszközök jelentős részét az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal vásárolta meg, az adóhatóság a teljesítéseket elismerte, a kibocsátott számláikat pedig költségként elszámolta. Saját határozata megállapításai szerint az APEH igazolatlan eredetű termékekből álló árukat kapott, amelyekkel kapcsolatban korábban gazdasági események nem történhettek. Joggal merül fel a kérdés: az adóhatóság, mint vevő, a vásárlásokat megelőzően miért nem ellenőrizte a számlázási láncolat szereplőit, a bizonylatok valóságtartalmát, valamint a megvásárolni tervezett árucikkek eredetét? Az Albacomp Zrt.-vel szemben lefolytatott vizsgálat ugyanis elsősorban ezeket a hiányosságokat állapította meg, amiért a székesfehérvári vállalkozást közel 240 millió forint áfa, mintegy 120 millió forint adóbírság, valamint 94 millió forint késedelmi pótlék (összesen több mint 450 millió Ft) megfizetésére kötelezték.
A vizsgálat lezárult. Felejtsük el?
Ismerős arcok
A számlázási láncolatban szereplő Dirigens Kft.-t és Seabird Kft.-t irányító Dr. Nagy Károly András jelenleg az Electro World Magyarország Kft. ügyvezetője, valamint az Electro World Holding Zrt. vezérigazgatója és - amerikai vállalatán keresztül - résztulajdonosa. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal gyanúja szerint az üzletember részese annak közelmúltban kipattant számlacsalási ügynek, amelyben az Electro World több mint egymilliárd forint értékben fogadott be a Bender-Log Tanácsadó Zrt.-től származó fiktív számlákat.
A Katur Invest Kft. egykori ügyvezetője Tót György 2007. január és 2008. január között tulajdonosa és igazgatója volt a Bender-Log Tanácsadó Zrt.-nek. Ugyancsak a Katur Invest Kft. ügyvezetőjeként tevékenykedett az a Tóth Attila, aki - Tót Györgyöt váltva — 2008. január és 2009. július között tulajdonosa és igazgatója volt a Bender-Log Tanácsadó Zrt.-nek.

(Privátkopó.hu nyomán)


http://kuruc.info/r/2/85454/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: értékesítésekről, autókereskedelmi, szerepeltetettek, valóságtartalmát, elérhetetlensége, beazonosítására, székesfehérvári, adóellenőröknek, adótartozásokat, beszállítójánál, alátámasztották, vezérigazgatója, ügyvezetőjeként, értékesítéséről, dokumentumokkal, résztulajdonosa, bűncselekmények, törvénysértések, ellentmondások, forgalmazójára, bizonylatokkal, megállapította, tevékenykedett, szállításokról, nyilvántartási, szerepeltetett, teljesítéseket, nyilatkozatban, rendelkezésére, következmények, processzorokat, megállapításai, beszállítóinál, dokumentumokat, alkatrészekből, menetleveleket, fiktív számlákkal, kiterjedt számlázási, cégek áfa-trükkjeire, ügyben jogerős, milliárdos bevételeket, közelmúltban kirobbant, tisztázatlan eredetű, bevallások utólagos, adóhivatal 2009, székesfehérvári társaság, beszerzések vizsgálata, ellenőrzés megállapította, eljárás során, fiktív számlázási, társaság alapítója, vizsgált időszakban, Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal, Electro World, APEH Kiemelt Adózók Igazgatósága Ellenőrzési Osztály, Albacomp Számítástechnikai Zrt, Asbis Magyarország Kft, Kvazar Micro Hungary Kft, Kvazar Micro Kft, Albacomp Zrt, Asbis Enterprises Limited, Kökény Norbert, Kvazar Micro Corporation, Szabó Tibor, Apor György, Bit-Wizard Kft, Dirigens Kft, Seabird Kft, Nagy Károly András, Bridge Group Kft, Asbis Kft, APEH Észak-budapesti Igazgatósága Társas Vállalkozások Ellenőrzési Osztály, Hardware Support Kft, Katur Invest Kft, Szabó Károly, Tóth Attila, Line Life Consulting Kft, Tolea Adrian, Szarka Tibor, Exover Magyarország Autókereskedelmi Kft, Alexander Johancsik, Nedeczky Péter János, Alexander Johancsik Exover, Johancsik Magyarországon, Kvazár Micro Kft, Electro World Magyarország Kft, Electro World Holding Zrt, Nemzeti Adó-, Bender-Log Tanácsadó Zrt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét  Paul David Tripp Március 27  Halhatatlan boldog percek . ....  Nagy Feró megmondta?  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Harang ( gif )  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  képre írva  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Talppontok közérthetően  képre írva  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Galaktikus kapcsolat  Az izmaink nem csak testmozgás...  Egy hét kihagyás  Az erdőterápia egészségre gyak...  A máj egészségének javítása te...  virágvasárnap  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Szép álmokat!  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Válaszok a halál után  Tibeti harangvirág  képre írva  Könyvek  Szeretettel !  Facebookon kaptam  Esti képek  Kinyílni egy beteg világban: v...  Az izmaink nem csak testmozgás...  virágvasárnap  Esti kép  Szimbólumok  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  A jó lelkek  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Graffiti bölcsesség  Nagy Feró megmondta?  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  A víz abszolút súlya nem számí...  Kezdjük annak a megértésével,....  képre írva  Mire jók ?  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép estét  Mire jók ?  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Görgess  Tedd őt foglyul, Uram  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Harang ( gif ) 
Bejegyzés Címkék
fiktív számlákkal, kiterjedt számlázási, cégek áfa-trükkjeire, ügyben jogerős, milliárdos bevételeket, közelmúltban kirobbant, tisztázatlan eredetű, bevallások utólagos, adóhivatal 2009, székesfehérvári társaság, beszerzések vizsgálata, ellenőrzés megállapította, eljárás során, fiktív számlázási, társaság alapítója, vizsgált időszakban, társaság vezérigazgatója, társaság 2009, adóhatóság megállapítása, kibocsátott számlákon, szállításokról menetleveleket, társaság által, termékek egyedi, beszerzési számlák, termékek gyári, társaság 2002, hatóságok szeme, cégbíróság törlési, működés megkezdését, adóhatóság megkísérelte, tárgyi feltételek, működési körülmények, társaság létrehozására, kereskedelmi láncolat, befogadott számlák, alábbi szállítói, számlákat számítástechnikai, fizetés módjaként, átutalt összegeket, adóhivatal revizorai, befogadott számlákon, adóellenőrök rendelkezésére, több milliárdos, ügyletek tényleges, áruk fizikai, áruk eredetére, vizsgálat során, gazdasági kapcsolat, ellenőrzés keretében, bemutatott számlák, számítástechnikai alkatrész, alkalmanként több, vizsgálat megállapította, adóhatóság felé, adózás rendjéről, vállalkozás mindössze, cégjegyzésre jogosultak, cégjegyzésre jogosult, társaságot 2008, áruk Alexander, szlovák adóhatóság, nyilatkozatban megnevezett, azonos nevű, kérdéses időszakban, adóhatóság feltárta, áruk eredete, áruk külföldi, láncolat elején, százmilliós adótartozásokat, általános forgalmi, vállalkozások nyomtalanul, beszállítóinál feltárt, közvetlen szállítók, számlákban szerepeltetettek, számlák szerinti, áruk tisztázatlan, adóhatóság vizsgálatai, általuk feltárt, büntetőeljárás elmaradására, teljesítéseket elismerte, kibocsátott számláikat, vásárlásokat megelőzően, számlázási láncolat, bizonylatok valóságtartalmát, megvásárolni tervezett, hiányosságokat állapította, székesfehérvári vállalkozást, vizsgálat lezárult, számlázási láncolatban, üzletember részese, értékesítésekről, autókereskedelmi, szerepeltetettek, valóságtartalmát, elérhetetlensége, beazonosítására, székesfehérvári, adóellenőröknek, adótartozásokat, beszállítójánál, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 519
  • e Hét: 2177
  • e Hónap: 18970
  • e Év: 151887
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.