Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sakk, patt, vagy matt?
  2011-10-02 10:39:33, vasárnap
 
   
  Sakk, patt, vagy matt?

Némelyek véleményétől eltérően, hazudós számokkal is lehet találkozni, mert 2x2-ről is be lehet bizonyítani matematikailag, hogy 5, de elsősorban a számok leírói esetében fordul elő, hogy csalnak, megtévesztenek velük. Így van ez a hangulatkeltéssel is! "Nagy forradalmárjaink" elérkezettnek látják az időt ahhoz, hogy lépjenek, mindezt azért, mert a TV-ben is kimondják azt az igazat, illetve egy részét, amit mindenki tud, de eddig nem lehetett róla nyilvánosan beszélni, mert "nem volt itt az ideje"!
Nem nekünk, hanem azoknak, akik ezt az egész helyzetet megtervezve előidézték. Fel kellene tűnni sokaknak, hogy a cion média miért lett "bőbeszédű" hirtelen. Miért közvetít olyan eseményekről, amilyeneket korábban megemlíteni sem volt szabad. Miért játszák le a cirkuszt Gyurcsánnyal, ahelyett, hogy "visszamenőleges hatállyal", az 1944. és 1989. előtti törvények szerint hazaárulásért felakasztanák?

Szaniszló egyre nyíltabban beszélhet olyan történésekről, amilyenek töredéke miatt korábban Pörzsét kirúgták! Rozgonyi kiveri a huppot a Parlamentben, de óvatosan, nehogy Viktorviktort és sleppjét túlságosan megbántsa. Miért is?
Azért, mert ez is a "cirkusz" része! Ez olyan, mint amikor a sakkozó előre mérlegeli, hogy milyen lépésére milyen válaszlépés-kombinációk fordulhatnak elő. Felkészül minden eshetőségre, és mivel az első 40 lépésig nincs új a nap alatt, addig csak rutinból lépkednek. A jelenlegi folyamatok, történések nem véletlenek sorozata. Nem a "szél fújta össze" a deviza-hiteleket , ahogy az államadósságokat sem! Megfelelően nagy, gazdasági és pénzügyi hatalom birtokában ezeket folyamatokat "felülről" lehet vezérelni, "előidézni", csak szolgamód hűséges "végrehajtókat" kell a megfelelő helyekre ültetni.
A tömegek médiairányításához legalkalmasabbak a zsidók, mivel könnyeben meggyőzhetők, hogy "kiválasztottak" (a 700-as évektől hirdetik), ahogy a cigány is csak gádzsót lát áldozataiban, és jogosnak tartja kifosztását, de a meggyilkolását is. Amíg nacionalizmus létezik a Földön, nem lesz nehéz egyetlen nép egyedeivel sem elhitetni, hogy kiválasztottak, nagyok, különlegesek. Ezeket az érzéseket fel lehet ébreszteni, mint ahogy itthon is tették 1989. után. Előtte kevesen foglalkoztak azzal, hogy ki zsidó, szlovák, örmény, vagy szkipetár.
A "tervezők" kiszámították, hogy melyik országból, milyen módon, mennyit lehet kivasalni háborújukhoz, az emberiség ellen. A kelet-európai országokat fel kellett "hizlalni", hogy kifoszthatóakká váljanak. Ez volt a gyütögetés időszaka, 1945-től 1985-ig, és most csak a saját területeinkkel foglalkozunk, mert a folyamatot végig lehetne követni a világ bármely területén, a helyi adottságoknak, társadalmi, gazdasági helyzetnek megfelelően. A világ lakossága kiirtásának megtervezése 120-140 meghívott részvételével 1954. május 31-én kezdődött Hollandiában, Anhem közelében, a névadó Hotel de Bilderberg-ben. Hogy miért pont 1954-ben? Mert 1953-ban halt meg Sztalin (megmérgezték), a nagy "bizonytalansági tényező", a "generalisszimusz", Szovjetunó és Kína legfelsőbb katonai vezetője.
Most nem térek ki a Bilderberg Group minden végrehajtó szervezetére, csak a stratégiai tervezésért felelős szervezetre a CSIS-re (Center for Strategic and International Studies), erre is csak egy kitétel erejéig.
A hírszerző szolgálatok hangyaszorgalommal, és csúcstechnikával összegyűjtött adatainak kiértékelése és a stratégiailag fontos irányelvek itt "születnek", amit nevezhetünk egy folyamatosan módosuló, de egy vezérelvet követő forgatókönyvnek is.
Ebben a forgatókönyvben a mi fejezetünk szerint, az Orbán-kormánynak olyan mértékű társadalmi elégedetlenségi hullámot kell elindítania, amelyik tüntetéssorozatot eredményez.

Hogy miért pont tüntetéseket? Azért mert ezt erőltették a köztudatba. Nem csak nálunk, de világszerte is, mert egy kormány elűzéséhez országos összefogás kell, és ha úgy néz ki, hogy összejönne, akkor még mindig ott van a "Kádár-módszer"!
Nevezetesen, hogy néhány emberke "összeáll", és azt mondja magáról, hogy ők a "kormány". "Külső segítséget" hív be, és leverik a "forradalmat", mint 1956-ban. Van egy másik formája is "kivitelezésnek". Ez a polgárháború szítása, de ehhez egységeket kell kialakítani.
Egy jóléti társadalomban igazából nincsenek komoly ellentétek, ezért feszültségeket kell létrehozni, és le kell "lakatni" a jólét forrásait, létre kell hozni az egymással szemben álló csoportokat. Bizonyos mértékig ezt a célt szolgálja a többpártrendszer. Ahol nincs, be kell vezetni, mert csak ezen keresztül tudják szembefordítani az embereket egymással. Ebben a tevékenységben jól jöhet az etnikai, megélhetési, és közigazgatási problémák kialakítása, és mint itthon tapasztalható, a "csőbehúzás".
Ilyen a deviza-alapú hitelezés kérdése is, amit Nyugat-Európában nem lehetne megtenni. Petíciók Ez is egyértelműen csalás, mert kiagyaló már bevezetésekor is tudták, hogy törvénytelen, minden társadalmi értéknormát felrúg, és a lakosság kifosztása, még nagyobb nyomorba döntése a célja, és CSAK KELET-EURÓPA ELLEN IRÁNYUL. Ezen a régión belül is Magyarország ellen a legerősebben! A bankok nem tudnak 22 milliárd körüli svájci-frank felvételt igazolni, de az MNB-nek is igazolna kell a 7300 milliárd forint "kiadási" körülményeit!
A polgárháború borítékolható egy olyan országban, amelyben van jogrendszer, de nincs jogérvényesítési lehetőség. Ahol egyesek minden szabályt megszeghetnek, amíg a "ketteseket" nem védi meg senki, főleg a saját, idegenszívű kormányától, amelynek vezetője az EU-ban nyíltan kimondja, hogy a választások előtt ígéreteket "nem kell komolyan venni", azt csak azért mondta, hogy megválasszák!

Polgárháborús ok, ha a legnagyobb etnikai kisebbséget privilégiumokkal, többletjogokkal látják el. Azokban az országokban, ahol rendelkezésre áll ez a kisebbség, "csak rá kell fejelni", és ahol nincs, ott gondoskodni kell arról, hogy legyen. Az EU "vezetése" ebben is partnerként működött közre a Bilderberg Group tervei érdekében.
A polgárháború "megfékezésére" kialakult módszerek, és egy ilyen célra létrehozott szervezet biztosít lehetőségeket, amit ENSZ "békemissziónak" szokás csúfolni. Ha a "saját" hadsereg nem tudja biztosítani a belső rendet (vagy esetleg nem akarja), a líbiai példából is látható módon, a legbrutálisabban, és minden eszközt igénybe véve megszállják az országot, akár az al-Kaida felbérelésével is. Mivel Magyarországon jelenleg nagyobb létszámú idegen katonai erő állomásozik, a helyzet hasonló az 1956-oshoz, annyi különbséggel, hogy még magyar hadsereg sincs, viszont van körülöttünk több ellenünk felfegyverzett és kiképzett olyan ország, amelyik "tartozik nekünk", csakúgy mint Európa legtöbb állama.

Látszólag nincs sok választási lehetőség. Vagy a gyors kiirtásos megszállás, vagy a lassú kiirtásos megszállás, mert senkinek ne legyenek kétségei, akár tüntetünk, és elszórtan, időlegesen sztrájkolgatunk, eredménytelenség esetén megszállás következik, és lassú kiirtás. Erőszakosabb fellépés esetén gyors megszállás és könnyebb kiirtás. Ha polgárháborúzunk, akkor is ez lesz a "végeredmény". De van egy negyedik megoldási lehetősége is az egyenletnek, bár ez némi, de csak átmeneti nélkülözéssel is együtt jár! Ez igényeli a legnagyobb összetartást is, mivel teljesen le kell állítani az országot az elnyomó rendszer összeomlásáig, és utána minden termelő -és kereskedelmi egységet népi ellenőrzés, felügyelet és védelem alá kell vonni! Le kell állítani a bankforgalmat, és minden 1944. és 2011. közötti kormányokban résztvevőt, a banki és szolgáltató és állami médiaszektorok vezetőivel együtt letartóztatni. Ugyanez vonatkozik a kollaboránsokra is, vagyis mindazokra, akik segíteni próbálnak, vagy összejátszanak a korábbi nómenklatúrák delikvenseivel. Minden olyan vagyont el kell kobozni, amit csalással, privatizálási trükkökkel, megvesztegetéssel, vagy maffiákba tömörüléssel szereztek, és nem igazolható mögötte becsületes munka, tevékenység. Bűncselekménnyel megszerzőit bíróság elé kell állítani! A "bevétel" bőven fedezni fogja az átmeneti időszak átvészeléséhez szükséges anyagiakat. A hazaárulásért halál, vagy állampolgárság elvesztése és vele együtt kitoloncolás jár, súlyosságától függően! 6-7 millió "rendőr" országává kell válni egy időre, és ki kell toloncolni az idegenszívűeket!

Mielőtt még bárki kishitűen azt mondaná, ezt nem lehet megcsinálni, jusson eszébe az 1929-ben kezdődő "Nagy Gazdasági Világválságban" teljesen lerongyolódott Németország! 1933-ban Hitlernek majdnem ugyanilyen helyzetből (valójában még rosszabb volt) kellett talpra állítani Németországot. 1935-ben már mindennapossá váltak a másfélszeres bért ígérő munkaerő "átcsábítások", mert munkaerőhiány lépett fel. A néhány évvel azelőtt éhező, öngyilkossági csúcsokat döntő országban rendszeres munkásüdültetés, és általános jólét váltotta fel a kazár-zsidók okozta nyomort. Mindezt munkajegy rendszerrel!
Mivel fél Európa hasonló helyzetben van, de láthatóan Magyarországgal akarják kezdeni a sort a kivégzésben, elmondható, hogy nem vagyunk egyedül. A világ már két részre szakadt. A kínai-orosz-iráni tengely, és az USA- brit-francia-izraeli összecsapásra készül. A Lisszaboni Szerződés érvénytelen! Ha másért nem, az elcsalt 2006-os választásunk érvénytelen Gyurcsány-Göncz aláírásai miatt (Hágai feljelentésünk), de ha Görögországot is kiteszik az unióból kétszeresen is érvényét veszti (ha mindenütt kiderül az igazság, többszörösen is)! Lelkiismeret furdalása senkinek se legyen, mert ahogy Schmitt Pál és Orbán is elismerte, az 1949-es, és a folyományaként létrejött, de meg nem szavazott 1989-es ideiglenes alkotmányok nem érvényesek! Jogilag a FIDESZ-KDNP alkotmány sem, mivel ez a "kormány" nem alkotmányozhat (jól néznénk ki, ha minden politikusbűnöző alkotmányt gyártana a visszaéléseihez, de ezt akarják velünk lenyeletni)!


http://tempohirek.com/news.php?readmore=309#.ToggFD9zZE4.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: generalisszimusz, legalkalmasabbak, forradalmárjaink, legbrutálisabban, jogérvényesítési, eredménytelenség, polgárháborúzunk, bűncselekménnyel, többpártrendszer, privilégiumokkal, államadósságokat, csúcstechnikával, munkásüdültetés, elégedetlenségi, forgatókönyvben, politikusbűnöző, idegenszívűeket, visszaéléseihez, kollaboránsokra, sztrájkolgatunk, magyarországgal, kifoszthatóakká, bizonytalansági, többletjogokkal, forgatókönyvnek, szembefordítani, visszamenőleges, állampolgárság, felfegyverzett, médiaszektorok, lerongyolódott, világválságban, összejátszanak, delikvenseivel, átvészeléséhez, magyarországon, számok leírói, időt ahhoz, egész helyzetet, cion média, cirkuszt Gyurcsánnyal, sakkozó előre, jelenlegi folyamatok, megfelelő helyekre, 700-as évektől, emberiség ellen, kelet-európai országokat, gyütögetés időszaka, saját területeinkkel, folyamatot végig, világ bármely, helyi adottságoknak, Bilderberg Group, International Studies, Petíciók Ez, CSAK KELET-EURÓPA ELLEN IRÁNYUL, Mivel Magyarországon, Nagy Gazdasági Világválságban, Lisszaboni Szerződés, Schmitt Pál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.02. 22:02 Koronavírus - Az amerikai idősottonokban meredeken emelkedik a halálozások ...
04.02. 21:23 Koronavírus - Jó példákat mutat be az Élő bolygónk új rovata
04.02. 21:22 HLSZ - Akár szünet nélkül is vállalnák a játékosok a bajnokság befejezését
04.02. 21:22 Koronavírus - Franciaországban 4500 fölött a kórházban meghaltak száma, az ...
04.02. 21:02 Szárnyal a kőolaj ára
04.02. 21:02 Koronavírus - Stoltenberg: a NATO továbbra is készen áll alapvető feladatai...
04.02. 20:52 Feltárták a szervezet D-vitamin-előállítását befolyásoló génváltozatokat
04.02. 20:42 Koronavírus - Szlovéniában és Horvátországban mérsékelt ütemben nőtt a fert...
04.02. 20:42 Koronavírus - II. János Pál közbenjárását kérik halála évfordulóján, hogy v...
04.02. 20:12 Somfai Péter még nem tudja, mit eredményez számára az olimpia halasztása
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Nő gerberával  Mi számít?  Szolgálat  Kislány macik  Kislány csokorral  Facebookon kaptam  A lélek nyugalmát . . .  Facebookon kaptam  Április  Az élet igéje – 2020. áp...  Április  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Tibeti tanítások  Gyümölcsoltó Boldogasszony ünn...  Facebookon kaptam  Szèp napot kívánok  Április bolondja az, akit álta...  Vidám szép napot kívánok !  Kislány virágot szed  Fürtös gyöngyike virág  Szebenyi Judit - Április bolon...  Facebookon kaptam  Menekülés az eljövendő haragtó...  A cinkhiány magas vérnyomást g...  Áprilisi tréfálkozás  Erdős Anna - Köszöntelek Ápri...  Pio atya Teljes film magyarul  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Tanmese a kitartásról...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Vízcseppes rózsa  Mai nap képe - gyönyörű virág  Viszlát március  Elmélkedés az önkéntes karanté...  Tanmese a kitartásról...  Jelek, hogy veszélyben vannak ...  Aranyosi Ervin: A gondolat ere...  Az április, egy szerelmes kam...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Harmónia......  Édes képek - kiscicák  Április ... Ó Április!  Jó reggelt  Esti kép  Áprilisi tréfálkozás  Facebookon kaptam  Fáradtság és stressz elleni gy...  Április bolondja az, akit álta...  Az élet igéje – 2020. áp...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai nap zenéje: Bodnár Attila...  Fürtös gyöngyike virág  Eljött végre április! Április ...  Mai nap képe - gyönyörű virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sexy nők  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Facebookon kaptam  ÁPRILIS 1. - BOLONDOK NAPJA R...  Facebookon kaptam  San Giovanni Rotondo harangsz...  Gerberák  Kislány napernyővel  Békés estét - jó éjszakát kív...  Tavaszi kép  Isten megszegte a kijárási til...  Szebenyi Judit - Április bolon...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Egy Kis Nyugalmat - Neoton fa...  Kislány macik  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Aranyosi Ervin: A gondolat ere...  Az április, egy szerelmes kam...  Áprilisi tréfálkozás  Április 1.  Festett t tojások  Facebookon kaptam  Az élet igéje – 2020. áp...  Esti kép  Festett t tojások  525 főre nőtt a beazonosított ...  525 főre nőtt a beazonosított ...  Levendula  Imádkozzunk együtt napról napr...  Kislány csokorral  Clematis  Az ember teremtetésének célja  Png virág  Scherer bíboros: „Viták ...  Lazítós estét  Április ... Ó Április!  Nő virágzó fánál 
Bejegyzés Címkék
számok leírói, időt ahhoz, egész helyzetet, cion média, cirkuszt Gyurcsánnyal, sakkozó előre, jelenlegi folyamatok, megfelelő helyekre, 700-as évektől, emberiség ellen, kelet-európai országokat, gyütögetés időszaka, saját területeinkkel, folyamatot végig, világ bármely, helyi adottságoknak, világ lakossága, névadó Hotel, stratégiai tervezésért, kitétel erejéig, hírszerző szolgálatok, stratégiailag fontos, folyamatosan módosuló, vezérelvet követő, kormány elűzéséhez, másik formája, polgárháború szítása, jóléti társadalomban, jólét forrásait, egymással szemben, célt szolgálja, embereket egymással, deviza-alapú hitelezés, lakosság kifosztása, régión belül, 7300 milliárd, polgárháború borítékolható, olyan országban, választások előtt, legnagyobb etnikai, ilyen célra, belső rendet, líbiai példából, al-Kaida felbérelésével, helyzet hasonló, gyors kiirtásos, lassú kiirtásos, negyedik megoldási, legnagyobb összetartást, elnyomó rendszer, korábbi nómenklatúrák, átmeneti időszak, hazaárulásért halál, 1929-ben kezdődő, másfélszeres bért, néhány évvel, kazár-zsidók okozta, kínai-orosz-iráni tengely, elcsalt 2006-os, unióból kétszeresen, folyományaként létrejött, generalisszimusz, legalkalmasabbak, forradalmárjaink, legbrutálisabban, jogérvényesítési, eredménytelenség, polgárháborúzunk, bűncselekménnyel, többpártrendszer, privilégiumokkal, államadósságokat, csúcstechnikával, munkásüdültetés, elégedetlenségi, forgatókönyvben, politikusbűnöző, idegenszívűeket, visszaéléseihez, kollaboránsokra, sztrájkolgatunk, magyarországgal, kifoszthatóakká, bizonytalansági, többletjogokkal, forgatókönyvnek, szembefordítani, visszamenőleges, állampolgárság, felfegyverzett, médiaszektorok, lerongyolódott, világválságban, összejátszanak, delikvenseivel, átvészeléséhez, magyarországon, feszültségeket, tevékenységben, alkotmányozhat, kiválasztottak, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1386
  • e Hét: 8054
  • e Hónap: 2978
  • e Év: 233996
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.