Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Összeesküvésből valóság lett -
  2011-11-27 18:59:37, vasárnap
 
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség

2011. november 27., vasárnap vilaghelyzete.blog

Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen..., "halálos könnygázzal" lövik szét a tüntetőket Egyiptomban..., Európa hamarosan utcára vonul...Az USA viszont lép...


Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészült törvényjavaslatról, mely lehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül.
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén - mintha harcmező ("battlefield") lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket - akár saját kertjükben letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un. Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, mely törvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartást, mely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható. Ezután bárkire.
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön.

Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !
Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete.

A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.
(FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, a hirtelen ellenséggé váló Kelet... oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.
("FEMA koncentrációs táborok készen" dokumentum)

Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogy lázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is - Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró....A kormányuk azon alapozva tervez, hogy az Euró összeomlása már nem "igen vagy nem", hanem "mikor" kérdése. "Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni" - mondta a miniszter.


Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel.
És ahogy írják: "Bankárok ragadták meg Európát...a Goldman Sachs vette át".

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody's leminősítésre gondolni, mely Warren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy "Illuminopoly" táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta... Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva...
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!

Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk...: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággal, meggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról - a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak.

A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
"Szépen lassan" ők állnak majd az államok élén, az elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven...

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.....amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken...akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.... Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk...
És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam...











 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: problémamegoldás, terroristagyanús, spanyolországban, szabadságjogokat, összeroppantják, figyelmeztették, engedelmeskedik, kizsákmányolása, forgatókönyvről, összeesküvésből, felszámolásáról, elégedetlenkedő, állampolgárokat, kegyelemdöfést, spekulációkkal, internálhasson, világpolitikai, támadássorozat, olaszországban, felminősítésre, hatalomátvétel, nemzetihirhalo, felhatalmazási, nemzetállamok, nemzetvédelmi, vilaghelyzete, koncentrációs, méreginjekció, természetesen, szuverenitása, folyamatokról, megválasztott, leminősítésre, lengyelország, közvéleményét, gépezeteként, koorporáló cégek, tüntetőket Egyiptomban, amerikai szenátus, titokban elkészült, hadsereg állampolgárokat, washingtoni választási, határozatlan idejű, mesevilágban élők, szemünk láttára, szabadság felszámolásáról, jelenlegi világpolitikai, hirtelen ellenséggé, kormányuk azon, európai államok, mostani Moody, zseton vagyunk, Nemzetvédelmi Felhatalmazási, Patriot Act, Alex Jones, Világ Helyzete, Angol-Szász Misszió, American Locdown, Police State, RISE OF FEMA, James Cameron-t, Főleg Olaszországban, Goldman Sachs, Warren Buffet, Georgia-i Tanúköveken,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Jó éjszakát  Sajnos ezt elBalogozták  A gyomorrontás tojással is kez...  Mindig tud adni ,  A tékozló és Isten gondviselés...  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  A gyász  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Házi botox  A gyomorrontás tojással is kez...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Isteni zsebkendők  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Dóró Sándor: Ma  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  A közszereplő  Esti kép  Az élet  Éljen a magyar szabadság!  Az élet  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Nem mindegy  Paul David Tripp Március 17  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Szép álmokat!  Üdvözöllek az oldalamon  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne engedd el kezem!  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Mélységes szomorúsággal  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  A Mindenható Istenben bízva  Egyet értesz?  Szép estét kedves látogatóimna...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Evan Esar tollából  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Keresd azt a valakit,...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Ted Engstrőm gondolata  Szép Álmokat  Márciusi eső  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  A magukat nyílt és őszinte emb...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Síró nő  Nem kell ide békemenet  Rőzsehordó nő szobra  Atyám !  Alvó baby  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Az élet  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Kakaós piskóta  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Vágy, élet és sugár  Törött csészék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép álmokat!  Mély, puha álom - sárga féltés 
Bejegyzés Címkék
koorporáló cégek, tüntetőket Egyiptomban, amerikai szenátus, titokban elkészült, hadsereg állampolgárokat, washingtoni választási, határozatlan idejű, mesevilágban élők, szemünk láttára, szabadság felszámolásáról, jelenlegi világpolitikai, hirtelen ellenséggé, kormányuk azon, európai államok, mostani Moody, zseton vagyunk, nemzetállamok megölése, nemzeti érdekek, adott ország, gazdaságokat adóssággal, elégedetlen tömegek, háttérben zajló, saját polgárok, általuk megválasztott, választ adják, államok élén, elégedetlenkedő embereket, hadsereggé formálódó, elnyomó rendszer, szemünk előtt, fantáziájára bízom, problémamegoldás, terroristagyanús, spanyolországban, szabadságjogokat, összeroppantják, figyelmeztették, engedelmeskedik, kizsákmányolása, forgatókönyvről, összeesküvésből, felszámolásáról, elégedetlenkedő, állampolgárokat, kegyelemdöfést, spekulációkkal, internálhasson, világpolitikai, támadássorozat, olaszországban, felminősítésre, hatalomátvétel, nemzetihirhalo, felhatalmazási, nemzetállamok, nemzetvédelmi, vilaghelyzete, koncentrációs, méreginjekció, természetesen, szuverenitása, folyamatokról, megválasztott, leminősítésre, lengyelország, közvéleményét, gépezeteként, felszámolása, folyamatosan, tapasztaljuk, határozatlan, gazdaságokat, meggyengítik, illuminopoly, világkormány, világháborús, előkészítése, összeesküvés, fantáziájára, mesevilágban, gondolkodnak, párhuzamosan, kormányoknak, készülődését, alkalmazható, megkezdődhet, tartóztatnak, lázongásokra, manipulálni, rendőrállam, állampolgár, washingtoni, összeomlása, kijátszanak, battlefield, felkészülni, automatikus, képviselője, tiltakoznak, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 216
  • e Hét: 1874
  • e Hónap: 18667
  • e Év: 151584
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.