Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot!
  2012-02-28 18:42:41, kedd
 
  Egy majdnem három éves, de ma egyre aktuálisabb írás -

Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot!
2012/02/28 Nemzeti InternetFigyelő

Kedves Olvasóink!

Figyelmükbe ajánljuk a majdnem három éve keletkezett alábbi írást, ami ma egyre aktuálisabb! Kenessey Csaba kísérteties precizitással, mondhatni a "látók" pontosságával fogalmazta meg a ma egyre valóságosabb, és mára sokak által látható, elközelgő jövőt. Olvasás közben ne feledjék, a cikk 2009 nyarán íródott! (NIF)


Íme a cikk:

Kenessey Csaba, Thalwil, Svájc
2009. július 21. kedd, 16:08

EGY VÉLEMÉNY....

Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot! A magyar nemzeti EP képviselet növelésével a saját hatalmát gyarapíthatja csak, de esze ágában sincs felhívni a figyelmet a Lisszaboni szerződés árnyoldalaira! Ő eldöntötte, hogy a néppárt alelnökeként, egy erős nemzeti EP képviselettel, akár a néppárt elnöke is lehet, előkelő helyet szerezve a Bilderberg rangsorában!

A Lisszaboni szerződés miben hagy intézkedési lehetőséget egy, a végletekig eladósított, kifosztott, nagyrészt idegenek tulajdonában lévő országban működő kormánynak?...

Orbán ezt 2002-ben is látta előre, ezért nem akart szavazat újraszámlálást (csak a naiv Budaházy), ezért nem óvta meg az MSZP csalással, félrevezetéssel megnyert választását 2006-ban, és ezért nem akart kormányt buktatni, amikor legalább fejenkénti 200 év börtönre elegendő bizonyíték áll rendelkezésre neki és Demeteréknek! Orbán nem kivár, hanem csitít, tompítja az események élét!

Orbán azután fog kormányt alakítani, amikor októberben az utolsó ellenálló ország is aláírja a halálos ítéletét, a Lisszaboni szerződést! A politikai vezetés által kirobbantott polgárháború jó indok lesz az előretörő nemzeti oldal egyesített EU haderővel történő letaposására!

Így lehet 2/3-os többsége! Erre kapott ígéretet Martonyi Athénban, és ezért merte Orbán Ficot is kiröhögni (pedig Fico már az oroszok felé kacsintgat)! Orbán tudja jól, hogy egy egyesített Európában a szlovák EP képviseletet saját képviselőcsoportjával és a néppárt támogatásával lenyomhatja, mint a bélyeget!

Orbán kivár! Kivárja, hogy egész Európát fordíthassa nemzete ellen! Közben már előre sopánkodik, hogy újabb IMF hitelt kell majd felvenni! Miért nem hívja elővásárlási jognak a 2011-es földmoratórium megszűnéséhez, az utolsó nemzeti kincseink elkótyavetyéléséhez?

Az új világrend megnevezés időnként kicsúszik Orbán száján (a Bilderberg világkormány elképzeléseit előrevetítve), de kíváncsi leszek az átvert FIDESZ fanok, és szimpatizánsok arcára, amikor a Lisszaboni szerződés aláírása után Izrael megtámadja Iránt, majd egy, vagy több 9/11 mintájú iszlám fanatikus által elkövetett (ál)terrorcselekmény miatt az egyesült EU haderő is belép az Irán elleni háborúba (mert a közös NATO-izraeli hadgyakorlatok lólába már most is kilóg)!

A német sajtó, és a BND már eldöntötte, hogyha Magyarországon balhé lesz, majd megregulázzák a renitens magyart!

Orbán lesz az, aki rendet teremt, és tálcán kínálja fel népét és az országot az EU kemény magjának, valamint a háború elől menekülő izraelieknek!

Sajnos az EU háborúba léptetése ugyanúgy eltervezett folyamat, mint az ország szétrombolása, beolvasztása!

Megkezdődött a felkészülés az ország lakossága ellen. A média nagy valószínűséggel úgy fogja beállítani az előálló polgárháborús helyzetet, mintha váratlanul robbant volna ki, de ha nem tévedek, már azt is kitervelték, kik, hogyan, és mikor fogják kirobbantani! A forgatókönyv már régen elkészülhetett, és az is, hogy erre hogyan kell reagálni a sajtóban, televíziókban, rádiókban. Az is, hogy milyen tömegbefolyásoló eszközöket kell alkalmazni a jogszerűség látszatának fenntartása érdekében!

A hálátlan feladat elvégzésével Orbánt bízhatták meg Bilderbergék (aminek a datálható időpontja az ötpárti zsidó menekültek befogadásáról szóló nyilatkozat kiadása lehet 2007-ben, de ekkortól kezdett erősebb lenni a FIDESZ, és ekkor kezdtek a bíróságok is jobban nyomozgatni). Ennek eredményeként az MSZP egyre jobban ellehetetlenítette magát, hogy a FIDESZ teret nyerhessen (kisebb és jelentéktelenebb halaiból is beáldozott a látszat kedvéért, bár a főgonosz sértetlen, igaz családja már Németországban várja apucit, a nagyit, és a pereputty még Mo.-on tartózkodó többi részét)! GYF, miután elvégezte dolgát, hirtelen önként lemondott! Ezt tették azért, mert Orbán sokkal nagyobb támogatottságával könnyebb elhitetni, hogy demokratikus lépésről van szó (ne feledkezzünk meg arról, hogy a demokrácia köntösébe bújtatott Európa gyanútlan lakossága még nem tűrné el az ilyen mérvű jogtiprást)!

Az ádáz politikai küzdelemnek, a megrendezett műbalhénak az MSZP-SZDSZ és a FIDESZ között azért van jelentősége, mert az MSZP-SZDSZ szavazókat a FIDESZ oldalán szerették volna landoltatni, ami részben sikerült is. Az EP választások vasárnap estéjén Orbán savanyú ábrázata azt jelezte, tudja mennyire megnehezíti a dolgát a három Jobbikos EP képviselő, akik nem fogják sem a trónját építgetni az EP-ben, sem a szájukat befogni, mint ahogy tették ezt a korábbi hangjasincs csak bólogat EP képviselőink.

Most kell igazán figyelni a Jobbiknak, mert Rózsa Flores Eduárdo féle meggyilkolt, beszélni már nem tudó terroristák nálunk is gyorsan akadhatnak bűnbaknak!

Az álgárdisták, és a Magyarok Nyilai (ilyen hülye nevet csak egy eszement bolsevik találhat ki) mögött húzódó letartóztatások már a közvélemény befolyásolását célozzák meg!

A Izrael-Irán háborúval azonban meg kell várniuk a Lisszaboni szerződés aláírását, és megünneplését!

Ha logikusan kapcsoljuk össze az eseményeket, a polgárháború kirobbantása is ez időszak utánra tehető, de semmiképp nem várhatják meg a választásokat! Nincs értelme! Az EU önmerényletei a Lisszaboni szerződés aláírása után egységes hadiállapotot teremtenek. Ekkor már könnyebb lesz elszállásolni az egyezményben vállalt 500 ezer izraeli menekültet, kimentve a kimentésre érdemesítetteket, majd hagyni Izrael lerombolását egy újabb, valódi 6 milliós holokauszt reményében!

A Bilderberg nagy valószínűséggel beáldozza Izrael háborús veszteségként előre elkönyvelt lakosságát! Ha más nem, ez ki fogja kényszeríteni az USA hadba lépését!

Az 5,9 milliárdos létszámleépítés (a Föld népírtása - NIF szerk. megj.) kezdetét veheti.

Jelen helyzetben minél több embert tájékoztatni kell a várható eseményekről, vállalva még a későbbi vaklármának minősítést is, mert szándékaik nyilvánosságra kerülése esetén nem valószínű, hogy meg merik valósítani!

Kenessey Csaba
a Kárpáti Harsona munkatársa
Forrás: NemzetHír
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jelentéktelenebb, érdemesítetteket, terrorcselekmény, tömegbefolyásoló, internetfigyelő, félrevezetéssel, valószínűséggel, létszámleépítés, letartóztatások, újraszámlálást, magyarországon, németországban, földmoratórium, nyilvánosságra, hadgyakorlatok, befolyásolását, elkészülhetett, szimpatizánsok, pontosságával, elszállásolni, elképzeléseit, képviselettel, befogadásáról, precizitással, árnyoldalaira, rendelkezésre, televíziókban, polgárháborús, gyarapíthatja, hadiállapotot, megszűnéséhez, támogatásával, veszteségként, kényszeríteni, megünneplését, megregulázzák, majdnem három, ország népe, keserű valóságot, cikk 2009, magyar nemzeti, saját hatalmát, néppárt alelnökeként, erős nemzeti, néppárt elnöke, végletekig eladósított, naiv Budaházy, események élét, utolsó ellenálló, halálos ítéletét, politikai vezetés, előretörő nemzeti, Nemzeti InternetFigyelő, Kedves Olvasóink, Kenessey Csaba, Martonyi Athénban, Orbán Ficot, Jobbikos EP, Rózsa Flores Eduárdo, Magyarok Nyilai, Kárpáti Harsona,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  különleges  Anyámról való emlékek  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Robert Merle tollából  Sík Sándor - Ha jő a perc  Baranyi Ferenc - N i n c s  jó reggelt  képre írva  Különleges  Baranyi Ferenc - N i n c s  Andrássy Réka - A bolond Böske  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Ott van  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Önmaga ellenére  jó reggelt  Töröld le  Előfordul, hogy  képre írva  Ady Endre - Mindegy átka  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Az ember emlékekből áll  Egyszerű  Paul David Tripp Április 12  Paul David Tripp Április 12  40 felett  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Anyámról való emlékek  A felvilágosodás...  Egy gondolat  Az ember  Van néhány kérdés, amin gondol...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Kedvenc felismerésem az imádsá...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Ma van a magyar költészet napj...  különleges  Töröld le  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimn...  Ott van  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Emlékezz  Gebhardt Nóra versei II.  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Reményik Sándor: Pierrot &...  Segíts neki dicsérni Téged  40 felett  Jó éjszakát  Borzasztó  Paul David Tripp Április 12  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Otthon  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Márai Sándor tollából  Robin Wight pitypang szobra  Horváth Szilvia tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó cicák  Egy tavasz  képre írva  Ma van a magyar költészet napj... 
Bejegyzés Címkék
majdnem három, ország népe, keserű valóságot, cikk 2009, magyar nemzeti, saját hatalmát, néppárt alelnökeként, erős nemzeti, néppárt elnöke, végletekig eladósított, naiv Budaházy, események élét, utolsó ellenálló, halálos ítéletét, politikai vezetés, előretörő nemzeti, oroszok felé, egyesített Európában, néppárt támogatásával, 2011-es földmoratórium, utolsó nemzeti, átvert FIDESZ, közös NATO-izraeli, német sajtó, renitens magyart, háború elől, ország szétrombolása, ország lakossága, média nagy, előálló polgárháborús, jogszerűség látszatának, hálátlan feladat, datálható időpontja, ötpárti zsidó, látszat kedvéért, főgonosz sértetlen, demokrácia köntösébe, ilyen mérvű, ádáz politikai, megrendezett műbalhénak, három Jobbikos, trónját építgetni, szájukat befogni, korábbi hangjasincs, eszement bolsevik, közvélemény befolyásolását, polgárháború kirobbantása, egyezményben vállalt, kimentésre érdemesítetteket, várható eseményekről, későbbi vaklármának, jelentéktelenebb, érdemesítetteket, terrorcselekmény, tömegbefolyásoló, internetfigyelő, félrevezetéssel, valószínűséggel, létszámleépítés, letartóztatások, újraszámlálást, magyarországon, németországban, földmoratórium, nyilvánosságra, hadgyakorlatok, befolyásolását, elkészülhetett, szimpatizánsok, pontosságával, elszállásolni, elképzeléseit, képviselettel, befogadásáról, precizitással, árnyoldalaira, rendelkezésre, televíziókban, polgárháborús, gyarapíthatja, hadiállapotot, megszűnéséhez, támogatásával, veszteségként, kényszeríteni, megünneplését, megregulázzák, választásokat, szétrombolása, önmerényletei, eredményeként, kirobbantott, izraelieknek, lerombolását, képviseletet, demeteréknek, elővásárlási, előrevetítve, tulajdonában, kirobbantása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 2907
  • e Hónap: 6652
  • e Év: 160148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.