Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hitler, akit szerettünk, és miért?
  2012-03-01 16:34:07, csütörtök
 
   
  Hitler, akit szerettünk, és miért?

2012. 02. 29. szerda. - 18:11

Kitartás.hu kommentár: A szerkesztőség hungaristaként nem tekinthet 100%-ban kritika nélkül Adolf Hitler politikájára, de nem árt az általános démonizálással szemben felismerni és hirdetni, milyen nagy érdemei is voltak a német nemzetiszocialista rendszernek.Egy nemzet vallomása
Az élők és holtak millióinak erejét
Egyetlen akarat egyesítette.
Sok millió buzgó lélek erejét

Egyetlen hit fűzte össze.
A kinyújtott kezek örvendező tömegéből
Egyetlen kézben a forró üdvözlés:
A kemény öklök végtelen sorának

Merész követelése egyetlen ökölben;
Egy nap minden bátor szívének
Vihara és fénye egyetlen szívben.
A zengő hangok mennydörgő erejével
Az ő hangja hangzik az egész világon.

Hallgatni fogja a világ...

Gerhard Schumann

Az írott történelem során, az emberek körében sohasem volt egy vezérnek nagyobb hatalma, olyan népszerűsége, hírneve, mint Adolf Hitlernek; senki sem volt olyan közel a követőihez, egész népéhez, mint ő. Ez csupán szeretetkapcsolatnak nevezhető.

Mi más, mint a szeretet magyarázhatja meg azt, hogy a német nép örömmel fogadta ezt az egyszerű származású, de teljesen odaadó megmentőjét a keleti határvidékről? Mi más, mint a szeretet magyarázhatja meg azt, hogy a Nagy-Németország népe hű maradt hozzá a rossz időben éppen úgy, mint a sikerek idején, jóban-rosszban egyaránt? Mi más, mint a szeretet magyarázhatja meg azt a tényt, hogy azok, akik emlékeznek rá, még mindig szeretik őt?

Szerettük őt, mert a legjobbat képviselte, ami bennünk volt, és mint Vezérünk, a legjobbat követelte meg tőlünk. Hitlernek sohasem volt Németországa. Németországnak mindig lesz Hitlere, az az ember, akit a népe szeretett.

Ezért szerettük őt...

Szerettük őt, mert kimondta a lelkünk ki nem mondott gondolatait oly módon, hogy mindenki megérthette. Nem "egyszerűsítette le túlzottan" a problémáinkat. Megvilágította azokat. Nem szédített minket olcsó megoldásokkal és könnyű csodaszerekkel, mert ilyenek nem léteztek.

Ő nem "garantált" számunkra egy jobb világot. Ő azt kérte, hogy HARCOLJUNK érte. És mi tényleg harcoltunk, mert mi, akik hallottuk őt, tudtuk, hogy igaza van.

Szerettük őt, mert tisztességes volt. Nem propagálta a demokrácia feltételezett erényeit, És azt követően nem korrumpálta az eljárást megvásárolt szavazatokkal.

Szerettük őt, nem azért, mert "nagy diktátor" volt. hanem azért, mert nagy tanító volt, élő példája a rendnek, amelyet hirdetett. Rend nélkül semmi sem létezhet. Mi, akik szenvedtünk, nagyon jól megtanultuk ezt a leckét! De amikor nincs alapja a tanításnak, nincs faji minta, nincs átöröklés, a rendről szóló lecke nem tanulható meg: nem számít, milyen kiváló a tanár. Ő megtanította nekünk a fajnak ezt a rendkívül fontos igazságát.

Hitler sugalmazása felszította faji képességeinket az alkotásra és a kreativitásra. A maga rendjét nem kényszerítette ránk. Az belülről fakadt.

Szerettük Hitlert, mert ő fehér ember volt. Gyakorolta a mi fehér erényeinket, az egyenességet, a tisztességet, és cselekedetei egybevágtak szavaival. Ha valami szennyes volt arról mint szennyes dologról egészségügyi alapossággal rendelkezett. Nem őrizte kegyelettel a beteg lelkek kóros kinövéseit. Nem szégyellte elégetni a szégyenteljes ellenséges propagandát, amelynek a mi lelki összeroppantásunk volt a célja.

Nem olyan volt, mint faji ellenségünk és demokratikus strómanjaik, akik sajtószabadságot hirdettek és elnyomást gyakoroltak.

Szerettük őt, mert büntetési rendszerünk költséges tétlenségét produktív munkával és jóvátétellel párosuló büntetéssel helyettesítette. Még a megátalkodott bűnözők is hasznos szerepeket töltöttek be a mi társadalmunkban, olyan szerepeket, amelyekre még ők is büszkeséggel tekinthettek. Nemcsak minket mentett meg tőlük, hanem őket is megmentette számunkra.

Szerettük őt, mert megvédett minket a vallási sarlatánoktól - a pénzért prédikálóktól, akik Isten prófétáinak adták ki magukat, azért, hogy az egyszerű hívők bizalmán élősködhessenek.

Szerettük őt, mert megvédett minket faji ellenségünk züllöttséget terjesztő hadjáratával szemben. Ő tudta, hogy a szexuális elferdülés méreg, és elég ahhoz, hogy bármely fajt meggyilkoljon.

Hálásak voltunk neki, hogy betiltotta a sok mocskos zsidó sajtótermék terjesztését, amelyek mindenfajta szexuális devianciát támogattak (az abortuszt is beleértve) a "sajtószabadság" nevében.

Szerettük őt, mert eltávolította az idegen urainkat, és visszahelyezte őket övéik közé.

Szerettük őt, mert megszabadított minket azoktól, akiket megrontott az arany, és tehetséges, megvesztegethetetlen emberekkel helyettesítette őket.

Szerettük, mert nem olyan emberekkel vette körül magát, akik hiú privilégiumokat hajhásztak, hanem olyanokkal, akik a nekünk való szolgálat privilégiumát kerestek. A nekünk segítésnek semmilyen módja sem volt túlságosan alacsony a mi "nagyszerű és hatalmas" vezetőnk számára.

Készségesen együttműködtünk velük, mivel szerettük a vezetőinket, csaknem annyira, mint a Vezérünket.

Szerettük őt, mert úgy intézte, hogy a rendőrségünk értünk dolgozzanak, ne ellenünk. Fiataljaink megtanulták, hogy a rendőrségünk nem ellenünk van, hanem szükséges segítséget jelent egy egészséges társadalom megerősítésében.

Biztos, hogy minden segítség szükséges volt, hogy a tisztességes polgárokat megvédje az árulók, titkos társaságok és kisebbségi terrorcsoportok fondorkodásaitól. Támogattuk a rendőrségünket, mivel ők német rendőrök voltak, német kormányért dolgoztak. Így sokkal kevesebb rendőrre volt szükségünk "a közrend fenntartása érdekében", mint napjainkban, idegen uralom alatt.

Szerettük őt, mert ő szeretett minket és gyerekeinket. Annyira szerettük őt, hogy mi, a fiatalok és nem annyira fiatalok, elzarándokoltunk az otthonához az Alpokban, nem azért, hogy kegyeit kérjük, hanem csak azért, hogy vessünk rá egy pillantást és közel legyünk hozzá.

Szerettük őt, mert meghallgatott minket és egyszerűen élt. mert mi, akik hallottuk őt, tudtuk, hogy igaza van.

Szerettük őt, mert tisztességes volt. Nem propagálta a demokrácia feltételezett erényeit, És azt követően nem korrumpálta az eljárást megvásárolt szavazatokkal.

Szerettük őt, mert nem üldözte ellenségeinket, de eljárást indított ellenük, a kivételezés veszélye nélkül a törvény alapján - a mi törvényünk szerint.

Szerettük őt, mert megmentett minket az idegen betolakodóktól, akik fajunknak, a fehér fajnak kiirtását támogatták..

Szerettük őt, mert a szórakoztató médiában nem tűrte meg a fajkeveredés és faji öngyilkosság ferdeségét.

Szerettük őt, mert arra használta a szórakoztató médiát, hogy oktasson minket az életről és az igazi értékekről A témák oly módon álltak előttünk, hogy sohasem voltak unalmasak. A legjobb az volt, hogy azok a mi színdarabjaink és a mi filmjeink voltak a mi népünk által bemutatva.

Szerettük őt, mert megtanított minket a faji igazságra, és még a szkeptikusoknak is bebizonyította, hogy a fehér faj minden nagy kultúra és civilizáció alapítója, és a fajkeveredés a nagy romboló

Szerettük őt, mert semmit sem rejtett el előlünk. Bízott erőnkben, hogy képesek leszünk szembeszállni a legsötétebb kegyetlenkedésekkel is, amelyekre ellenségeink ragadtatják magukat - és le fogjuk győzni azokat bátran és határozottan.

Szerettük őt, mert bátor tervei voltak, amelyek javára voltak az embernek és összhangban voltak a természettel.

Szerettük őt, mert ő építette számunkra a legjobb autóutakat a világon, amelyeket azóta is irigyelnek és utánozni akarnak a többi népek. Nemcsak autóutakat adott nekünk, hanem olcsó, praktikus autót is, hogy ezeken az utakon azzal közlekedjünk: a Volkswagent, a nép, autóját.

Szerettük őt, mert tisztes pénzt adott nekünk, és ezzel megóvta munkánkat, otthonainkat és iparunkat. Életünket nemcsak elviselhetővé, hanem gyümölcsözővé is tette.

Szerettük őt, mert az Úr tettéhez hasonlóan kiűzte a pénzváltókat az országunkból. Megtanította nekünk, hogy az igazi vagyon nem az aranyon és nem a hitelen alapul, hanem országunk és népünk termelőképességen. Tisztességes pénz csak tisztességes embereknél lehetséges. Semmilyen jogrendszer és az arany sem képes minket megvédeni a kormányzatban lévő bűnözőktől. A tisztességes embereket nem pótolja semmi sem.

Szerettük őt, mert a pénzelőállítást kiragadta a zsidók kezéből, amerikai elődjéhez, Ábrahám Lincolnhoz hasonlóan. Gazdasági életünket megújította, a békeidők jóléti színvonalára emelte. Nem a háborúra való felkészülés vetett véget a mi gazdasági válságunknak. Ahol a zsidók megtartották a pénz feletti hatalmukat, ott a gazdasági válság súlyosbodott. Ebben az időben Amerikában és Nagy Britanniában drasztikusan nőtt a munkanélküliség. Ahogy az angol katonai stratéga, Liddell Hart kitartóan hangoztatta: "az utolsó dolog, amit Hitler akart, az a háború volt". De végül bekövetkezett a háború, és éppen kellő időben a zsidó bankárok számára! A háborút Anglia üzente meg 1939-ben, de akkor részéről kevés harci cselekmény történt. Anglia zsidó feltételeket szabott a háború befejezésének: meg kell ölni Hitlert és vissza kell térni a nemzetközi aranyalaphoz. Németország választási lehetősége a biztos éhhalál, vagy harc közben lehetséges halál volt.

A zsidó bankárok teremtették meg a súlyos munkanélküliséget országunkban, éppen úgy, mint Angliában, Franciaországban, Amerikában és szerte a világon. Ezt a pénzkészlet csökkentésével érték el, amelyet a fajilag renegát kormányaink teljesen a kényükre-kedvükre bíztak. Mielőtt Hitler hatalomra került, 7 millió német volt teljesen és több mint 6 millió csupán részlegesen munkanélküli. Az 1929-1933 közötti négy sivár esztendőben az elkeseredés és kilátástalanság népünkből 250 000 ember öngyilkosságát okozta.

Szerettük őt, mert megszabadított minket a hazai szükségletek külföldi szállítóinak szeszélyei és hóbortjai borzalmas függésétől. Megtanította nekünk, hogy a politikai függetlenség csak a gazdasági függetlenséggel együtt lehetséges.

Szerettük őt, mert mély tisztelet élt benne a múltunk iránt. Egy nép, amelynek erősek a gyökerei, nem dönthető le a szeszélyek, divatok és ostoba újítások szélviharai által.

Szerettük őt, mert mélységesen lelki ember volt. aki nem engedte meg. hogy a zsidók összezavarják a keresztény tanításokat. A keresztény egyházak szerették őt. Az SS több mint 40 %-a katolikus volt. Szerettük őt, mert templomokat épített a számunkra. Keresztény templomokat.

Ellenségeink a kereszténység nevében lerombolták ezeket a templomokat, kérkedve később a bombatámadások "pontosságával". Ma rabbik tanítanak "keresztény" iskolákban. A zsidó talmud, az ő "szent könyvük" a nem-zsidókat a "föld állatainak" és "marháknak" nevezi. A zsidók nem változtak. Miért változtak meg a keresztények?

Szerettük őt, mert újra megerősítette az egészséges munka és egészséges táplálkozás bölcsességének jóságát.

Szerettük őt, mert bízott a népében. Nem tartotta szükségesnek korlátozni a fegyvertartást. Egyetlen igazi vezérnek sem kell félnie saját fajának fegyveres tagjaitól.

Szerettük őt, mert megtanított minket értékelni a szépséget azáltal, hogy a saját kezünkkel létrehozzuk azt. A tökéletesség és a kiválóság voltak a mi céljaink. miközben azon fáradoztunk, hogy úrrá legyünk a közegünkön, megtanultuk megfigyelni a természetet és alkalmazni a törvényeit. Így lettünk művészek és nemzetiszocialisták is, mivel a nemzetiszocializmus egyszerűen a természet törvényeinek alkalmazása a politikára.

Szerettük őt, mert arra bátorította a férfi és női nemet, hogy realizálják teljes potenciáljukat, nem mint egymással versengő, hanem mint egymást kiegészítő lények. A férfiak a nőknek lettek teremtve, és nők a férfiakért.

Minden egyes férfit és nőt arra képeztek ki amit a legjobban el tudott végezni. Ez nem azt jelentette, hogy a férfiak nem lehettek művészek vagy kreatívok, és azt sem jelentette, hogy a nők nem lehettek nagy pilóták, fényképészek. filmrendezők vagy atléták stb. Ez egyszerűen azt jelentette, hogy bármit cselekedtünk, a mi férfiaink férfiasak, és a mi asszonyaink nőiesek voltak, így a szexuális szerep összekeverésének sulykolását, amellyel az ellenségnek az volt a célja hogy a nemek szerepét a gyermeknevelésben elsorvassza, leküzdötte és meghiúsította.

Szerettük őt, mert sok erőfeszítést és gondoskodást áldozott azért, hogy a születendő gyermekek és a szüleik egészséges, kényelmes környezetben éljenek. A gondoskodást az egészséges fiatal szülőkkel kezdte, hangsúlyozva az egészséges étrend, életmód és az alkoholtól való mentesség szükségességét. A betegeket és a szellemileg fogyatékosokat elkedvetlenítette attól, hogy meg inkább ráerőltessék magukat a szorongatott helyzetben levő népességünkre: a genetikai fogyatékosok számára a sterilizációt ajánlotta. A német nép dönthette el, kinek legyen gyermeke - nem a zsidó bankárok.

Szerettük őt, mert megvédte a születendő gyermek jogait, és a fiatalokat az utódainkat megillető szeretettel és tisztelettel vette körül, amire a felelősségteljes felnőtt életre neveléssel tette méltókká őket.

Szerettük őt, mert összefogott minket, európaiakat. Vele együtt az erőnket annyira felismertük, és a faji küldetésünk fenséges jelentőségét annyira átéreztük, mint soha korábban. Valamennyiünket összefogott, még az amerikaiakat, oroszokat és a briteket is. Európa összes országaiból csatlakoztak a fehér emberek az ő soraiba, hogy megvédjék a fajunk szent horogkeresztes zászlóit. A fehér civilizáció pusztulását elhárítottuk, mert a végsőkig harcoltunk. Áldozatunk nem volt hiábavaló!

Szerettük őt, mert a legjobbat hozta elő a harcos férfiainkból. A hősök új nemzedékével ajándékozott meg minket. Hűséges volt a szövetségeseinkhez és a szavait tettekkel támasztotta alá.

Szerettük őt nagylelkűségéért, amely abban nyilvánult meg, hogy nem vette figyelembe az ellenséges izgága emberek szokásos propagandisztikus tűszúrásait.

Szerettük őt a lovagiasságáért, és azért a háborús viselkedéséért, amely arra irányult, hogy lehetőleg minél kevesebb fehér élet pusztuljon - akár a barátaink, akár az ellenségeink soraiból. Szerettük őt, mert tisztelte a hőseinket. Egy faj hősök nélkül halott vagy haldokló faj. A mi fehér hőseink bátrak, egyenesek, erősek és jóindulatúak. Faji ellenségünk "hősei" gyávák, fondorlatosak, gyengék és kegyetlenek.

Egy faj a hőseiről ismerhető meg, mivel a hősök azok akiket tisztelni lehet, és a hősök a követendő példák, így különbözünk a faji ellenségünktől, a zsidótól.

Szerettük őt, mivel az ő szellemi jelenléte megakadályozta, hogy a szenvedéseink és bánataink legyőzzenek minket.

Olyan rajongással szerettük őt mint egyetlen halandót sem, előtte és utána.

Az ő szelleme ott szárnyal a fehér ember európai otthona felett. Akárhol vagyunk, ő velünk van.

Christof Friedrich (Ernst Zündel ) - Eric Tomson

(Fordította: Tudós-Takács János, Szittyakürt 2006. március-április)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/hitler-akit-szerettunk-es-miert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: franciaországban, nagylelkűségéért, elzarándokoltunk, összekeverésének, fondorkodásaitól, sajtószabadságot, felelősségteljes, élősködhessenek, lovagiasságáért, együttműködtünk, helyettesítette, privilégiumokat, függetlenséggel, valamennyiünket, kilátástalanság, munkanélküliség, egyszerűsítette, pénzelőállítást, társadalmunkban, megerősítésében, terrorcsoportok, szkeptikusoknak, fogyatékosokat, szükségességét, betolakodóktól, bebizonyította, megszabadított, színdarabjaink, sajtószabadság, visszahelyezte, csodaszerekkel, bombatámadások, ellenségünktől, németországnak, rendőrségünket, horogkeresztes, szerkesztőség hungaristaként, általános démonizálással, nemzet vallomása, kinyújtott kezek, forró üdvözlés, kemény öklök, zengő hangok, egész világon, írott történelem, emberek körében, vezérnek nagyobb, szeretet magyarázhatja, egyszerű származású, keleti határvidékről, rossz időben, sikerek idején, Adolf Hitler, Gerhard Schumann, Adolf Hitlernek, Szerettük Hitlert, Ábrahám Lincolnhoz, Nagy Britanniában, Liddell Hart, Mielőtt Hitler, Christof Friedrich, Ernst Zündel, Eric Tomson, Tudós-Takács János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.08. 19:53 Muskó Péter kellemes terhet kapott elődjétől
04.08. 19:33 Krónika 9. rész (felsőoktatási alapítványok)
04.08. 19:13 Amerikai előválasztás - Sanders felfüggesztette kampányát az elnökjelöltség...
04.08. 19:12 Továbbkorlátozhatják Németországban a külföldi befektetők tulajdonszerzését...
04.08. 19:03 Borász szívesen lenne, edző viszont biztosan nem lesz Sterbik Árpád
04.08. 19:02 Nem volt sem tettestársa, sem megrendelője a dél-franciaországi késelésnek
04.08. 18:43 A költészet napja - Minivideós versfeldolgozások Debrecenben
04.08. 18:42 A pisztolyos Sike Renátának a munka segített
04.08. 18:33 Koronavírus - Cseh miniszter: sikerült megakadályozni a járvány ellenőrizet...
04.08. 18:33 CNS a solicitat prelungirea termenului pentru colectarea semnăturilor de sp...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Júdás eladta a lelkét. Vajon m...  Imádkozzunk együtt a járvány ...  Happy easter  Facebookon kaptam  Ha látnád kimennél??????  A Golgotán áll a Kereszt..  Isten békessége  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Ima - Edda együttestől  Tavaszi kép  Ferenc pápa: Nagyhéten család...  Felfújom  Facebookon kaptam  744 főre nőtt a beazonosított ...  Lehulott a Jézus vére  Aranyosi Ervin: Felfénylő vilá...  Ünnep váró napok  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Facebookon kaptam  Pio atya mélyen és feltétlenül...  Aktuális 8.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Medve és farkasbari  Az Emmauszi tanítványok  Pihenő nyuszik  Imádság  Facebookon kaptam  Imádkozzunk együtt napról napr...  108 éve született Örkény Istvá...  Jó éjszakát  Pio atya mélyen és feltétlenül...  Magasan áll a Golgota ormán...  Kellemes délutáni pihenést  Vécén  Facebookon kaptam  Ló és a kutyabari  Mindig szükségem  Biztonság  Lúd ás a kutyus  Happy easter  Facebookon kaptam  Moson Megyei Életrajzi Lexikon  Facebookon kaptam  Szentmise közvetítés hétfő est...  Facebookon kaptam  Húsvéthétfőre, Locsolásra Igyu...  Szentmise közvetítés nagykedde...  Facebookon kaptam  Mindenkinek van egy küldetése ...  Húsvéti csokor  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Ferenc pápa: A szegényekhez va...  Rózsa csokrok  Pestis Járvány megszűnése  Kellemes délutánt  530 éve  Magasan áll a Golgota ormán...  Vízcseppes rózsa  Ló és a kutyabari  Baby rózsákkal  A Golgotán áll a Kereszt..  Kirakós  Az Emmauszi tanítványok  Sokba került Istennek a megvál...  Png nő  Nyuszi és a kiscsibe  De la Salle Szent János áldozó...  Rózsa csokor  Mindenki mindenkiért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsa  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fekete István: Nincs az a viha...  Naplemente  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Isten békessége  Mai harmónia kártyám  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  A keresztfához megyek  Húsvét  Ló és a kutyabari  Minden a javunkra van  Pio atya mélyen és feltétlenül...  Felfújom  Weöres Sándor - Rongyszőnyeg  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Kislány nyuszikkal  Ferenc pápa: A szegényekhez va...  Kellemes délutánt kívánok  Rózsa csokrok  Kellemes kávézást!  Happy easter  Mindenkinek van egy küldetése ...  Orbók Ildikó fotója – Pe... 
Bejegyzés Címkék
szerkesztőség hungaristaként, általános démonizálással, nemzet vallomása, kinyújtott kezek, forró üdvözlés, kemény öklök, zengő hangok, egész világon, írott történelem, emberek körében, vezérnek nagyobb, szeretet magyarázhatja, egyszerű származású, keleti határvidékről, rossz időben, sikerek idején, legjobbat képviselte, legjobbat követelte, népe szeretett, jobb világot, demokrácia feltételezett, eljárást megvásárolt, rendről szóló, rendkívül fontos, maga rendjét, belülről fakadt, beteg lelkek, szégyenteljes ellenséges, megátalkodott bűnözők, vallási sarlatánoktól, pénzért prédikálóktól, egyszerű hívők, szexuális elferdülés, idegen urainkat, nekünk való, nekünk segítésnek, rendőrségünk értünk, egészséges társadalom, tisztességes polgárokat, közrend fenntartása, kivételezés veszélye, törvény alapján, idegen betolakodóktól, fehér fajnak, szórakoztató médiában, szórakoztató médiát, igazi értékekről, faji igazságra, nagy romboló, legjobb autóutakat, többi népek, utakon azzal, igazi vagyon, hitelen alapul, kormányzatban lévő, tisztességes embereket, pénzelőállítást kiragadta, zsidók kezéből, békeidők jóléti, háborúra való, zsidók megtartották, pénz feletti, gazdasági válság, időben Amerikában, angol katonai, utolsó dolog, zsidó bankárok, háborút Anglia, háború befejezésének, nemzetközi aranyalaphoz, biztos éhhalál, súlyos munkanélküliséget, pénzkészlet csökkentésével, fajilag renegát, kényükre-kedvükre bíztak, 1929-1933 közötti, hazai szükségletek, politikai függetlenség, gazdasági függetlenséggel, múltunk iránt, zsidók összezavarják, keresztény tanításokat, keresztény egyházak, kereszténység nevében, zsidó talmud, egészséges munka, szépséget azáltal, saját kezünkkel, kiválóság voltak, természet törvényeinek, nőknek lettek, szexuális szerep, célja hogy, nemek szerepét, gyermeknevelésben elsorvassza, születendő gyermekek, szüleik egészséges, egészséges fiatal, egészséges étrend, alkoholtól való, szellemileg fogyatékosokat, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1179
  • e Hét: 5789
  • e Hónap: 13021
  • e Év: 244039
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.