Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági m
  2012-04-21 06:42:05, szombat
 
   
 
2012-04-17. 12:17
Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági múltjáról

"Orbán Viktor (Diktátorbán) annyira hozzászokott a párt-és kormányszintre emelt hazudozáshoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül. Valóságellenes kommunikációja egy közepes képességű vidéki színész hamis gesztusaival egyre inkább a politikai giccs felé viszi hiteltelen alakját, nemzetrontó ámokfutását." - írtuk március 6-án, a "Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?" című cikkünkben. Nem azt állítottuk, hogy beszervezték ügynöknek, hanem az általunk közölt dokumentumok - köztük Orbán saját kézzel felvázolt hálózata - alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy egy állambiztonsági hálózati személy kapcsolata volt, akit - akarva-akaratlanul - informált.

,,Bárkit hülyének tud nézni!"
Arra kértük a pártelnök-miniszterelnököt: adjon magyarázatot némely dokumentumra, tárja fel egykori kapcsolatrendszerét fedőnevek nélkül, nézzen szembe kendőzetlenül múltjával, melyről egy 2009. június 2-án közölt tanulmányban a Fidesz belső magjához tartozott, , "László" fedőnevű vezető, aki szigorúan bizalmas állambiztonsági ügyekkel, a párt külföldi kapcsolataival foglakozott, ezt mondta: "Orbán Viktornak komoly gondokat okoz az, hogy korábban volt valamilyen ügye, ami akkor ugyan elsimult, de ha nyilvánosságra kerülne, az a politikai szereplésének végét jelentené, olyan mértékben lejáratná őt." A "László" dosszié rejtélyét dr. Ilkei Csaba írta meg: "Állambiztonsági rendszerváltás, 1989: Ez egy életveszélyesen komoly ügy!" címmel.
Cikkünk után Orbán egy hónapot várt, majd az orbanviktor.hu oldalon nyilvánosságra hozott néhány dokumentumot, válaszolva egy szocialista parlamenti képviselő írásbeli kérdésére.
Sajnos, az akció nem több, mint Orbán parasztvakító porhintése, csak a félrevezetést szolgálja. (Spindoktora: Habony Árpád, az egykori hályogkovács egyre inkább leépülve olyan blödli ötletekre veszi rá Viktort, ami egyenesen a politikai natur blöff kategóriájába tartozik, s ami miatt ma már nem engednék be egy rangos szakmai klubba Londonban. Elődje, Wermer András is naív paraszt festő volt, de némely ravaszul sunyi tanácsa népművészi szinten bejött Viktornak.)
Viktorunk 1., Csak a lényegre nem válaszolt., 2., Nem hozott nyilvánosságra mindent., 3., Sajnálatot igyekezett kelteni maga iránt olyan körülmények miatt, melyek nem léteztek.

1., Avatott szakértők szemében a saját kézzel írt hálózat volt a legértékesebb dokumentum. Rajta a következő:

"Csáki István
Temesvári fn. tmb. - Fidesz belső tag
Győri Gábor fn. hálózati személy
Kövér"
Zoom
Orbán saját kezű hálózata
Orbán egy szóval sem tért ki e dokumentumra.
Nem tudtuk meg: miként került kapcsolatba Csáki István rendőr őrnaggyal, aki a BM. III. Állambiztonsági Főcsoportfőnökség II. Csoportfőnökségén, tehát a kémelhárításán dolgozott, annak a 7-a alosztályán. Szerepe azért is érdekes, mert az őrnagy édesapja Lévai Anikó és szülei lakóhelyén: Szolnokon volt az MSZMP megyei bizottságának munkatársa.
A "Temesvári" fedőnevű titkos megbízottat, a Fidesz belső tagját sem a miniszterelnök azonosította, hanem mi. Ő Szeszák Zsolt (1968. december 9. Miskolc, Tolnai Edit), akkor az ELTE BTK. hallgatója, akit 1988. október 3-án szervezett be Kaizinger Zoltán rendőr hadnagy a politikai rendőrség, tehát a BM. III/III-2-a alosztályáról hazafias alapon az ifjúságvédelem területére. Állambiztonsági nyilvántartó kartonja lezáratlan, tehát feltehetően 1990-ig foglalkoztatták; kódja: 01 titkosított, DHBX-XX-PZ.
Orbán elhallgatta a nyilvánosság előtt "Győri Gábor" fedőnevű hálózati személy valódi nevét és nem magyarázta meg Kövér László szerepét sem a felvázolt összefüggésben.
Pedig "Győri Gábor" neve egy másik, már nem saját kézzel írt dokumentumban is kulcsfontosságú, ezért megkerülhetetlenné vált Orbán számára, de nem volt bátorsága és tisztessége tisztázni személyét és viszonyát hozzá. Pedig nem akármiről szól az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által kiadott hiteles dokumentum
Zoom
Orbán, mint ,,Győri Gábor" hálózati kapcsolata
A BM. Adatfeldolgozó és Tájékoztatási Csoportfőnökség Állambiztonsági Operatív Nyilvántartó Osztálya 1989. június 23-án arról értesítette a BM. III/III-2 (tehát a politikai rendőrség ifjúságvédelmi osztálya) vezetőjét, hogy a BM. III/IV-2/b (tehát a katonai elhárítás koordinációs feldolgozó osztálya) területén dolgozó Tarján István százados operatív célból prioráltatta "Győri Gábor" fedőnevű hálózati személy kapcsolatát, aki a BM. III/III-2-a (tehát az ifjúságvédelmi politikai elhárítás a felsőfokú tanintézményekben) alosztály hálózatának kapcsolata: Orbán Viktor, 1963.V.31. Székesfehérvár, Sipos Erzsébet.
Nem kaptunk választ arra sem, hogy amikor 1988-ban ismét bevonultatták már ,,Kurázsi" fedőnevű beszervezési reménységként, hogyan értelmezzük a katonai elhárítás helyi szervének (III/IV -160) ezen feljegyzését: ,,...bevonultatták sorkatonai szolgálatra. Mindent elmond magáról és a Fidesz-ről, valamint terveiről." Mennyit mondott el miniszterelnök úr? - kérdeztük. De nincs válasz.
2., ,,Kurázsi" fedőnevű iratot egyáltalán nem hozott nyilvánosságra, mintha csak ,,Viktória" fedőnév alatt fordult volna elő.
Teljes egészében hiányzik egy dosszié anyaga Orbán honlapjáról. Az, amely az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában 3.1.2. M-41477 szám alatt ,,László Péter" tmb. Munka Dossziéjaként olvasható, 1985.09.11.-én nyitotta a Nógrád megyei Rfk. ÁB szervének III/III. osztálya.
Zoom
Vankó Magdolna: ,,László Péter" fedőnevű tmb. jelentései
,,László Péter" titkos megbízott nem más, mint az MSZP 1994-98 közötti országgyűlési képviselője:Vankó Magdolna (1963. 04.14., Budapest, Békás Magdolna), nyomdász, újságíró, a Légiközlekedés és a Pesti Riport munkatársa, a Belső Hang felelős szerkesztője, majd 1999-től a Fehérvári Polgár főszerkesztője; 1991-től az MSZP Hívő Tagozatának országos ügyvivője. Beszervezését a Pest megyei III/III. osztályról Gábor Tamás r. százados végezte el 1983. 03. 21.-én. Két év után került át Nógrád megyébe, ahonnan 1987-ben átvette a BM. III/III-1-a, tehát az egyházi reakció elhárítása a katolikus egyház területén. Innen egyenes és logikus az út az MSZP Hívő Tagozatába.
A dossziéban Vankó tucatnyi oldalon át jelent Orbán Viktor - eseményhez kötött - politikai nézeteiről, akárcsak társaiéról, köztük: Fellegi Tamás, Kéri László, Lengyel László, Kövér Szilárd, Vass Csaba véleményéről, nem különben egy Kukor Eli (sic!) nevű előadóéról, akivel kapcsolatban csak azt nem tudjuk eldönteni, hogy Kukorelli Istvánra vagy Kukorelly Endrére gondolt valójában a művelt újságíró: Vankó Magdolna hívő, szocialista besúgó ,,László Péter" fedőnév alatt.
1986. szeptember 4.-én a következő meglepő fordulattal zárja egyik jelentését Vankó Magdolna (dosszié 16. oldal):
,,Anikó arról is beszélt nekem, hogy ő még itt ügyvéd gyakornok, addig itt kihúzza és most, hogy összetalálkozott Viktorral, majd elmegy Szolnokra. Egyébként azt mondta, hogy érdekből megy hozzá, érdekházasság, de nem fejtette ki, hogy miért."
Orbán nem tette ki internetes honlapjára a róla szóló jelentések azon oldalait, melyek kritikát tartalmaznak személyiségéről, jelleméről, máig megmaradt hibáiról, de eltüntette édesapjának: Orbán Győzőnek szigorú és megrovó mondatait is. Így szinte csak fedőlapokkal és 1-2 oldalas iratokkal találkozhatunk, a jelentések igazán érdekes tartalmával pedig nem. Emlékeztetőül ezért megismétlünk néhányat:

A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982. májusában készített környezettanulmányából:

,,...esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik...ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik."
Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. A Délkő Dunántúli Kőbánya Vállalat gánti üzemének vezetője a környezettanulmány készítésekor épp nincs itthon, mert 1982. február 21-től

,,...államközi szerződés eredményeként Líbiában kutatómérnökként dolgozik, előreláthatóan 1983-84-ben tér végleg vissza Magyarországra. Többszörös ,,Kiváló Dolgozó", aranykoszorús szocialista brigádtag. Úgy tudják, hogy 1958-tól tagja volt a KISZ-nek, aktív szervező tevékenységet folytatott. 1966-ban felvették az MSZMP-tagok sorába, előbb a KISZ patronálója, később propagandista lett. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is."

1987. szeptember 22-én a Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság III/III. osztálya értékelő jelentést készített a Dr. Lévai Anikó szolnoki lakos ellen folytatott ,,Bojtár" fedőnevű bizalmas nyomozás eredményeiről. Ebben idézi Orbán Győzőnek ,,a célszemély apósának" véleményét fiáról és menyéről:

,,Orbán Győző, célszemélyünk apósa felelőtlenségnek, elhamarkodott ítéletnek tartja fia és célszemélyünk kijelentéseit a vízlépcső (Gabcsikovó-Nagymaros) mellett. Megállapítja általában, hogy fia és célszemélyünk meggondolatlanul, hebrencsen nyilatkoznak minden témában, amiben állást foglalnak. Nem az észérvekkel próbálkoznak hatást gyakorolni vitapartnereikre, hanem érzelmi alapon vitatkoznak."

3., Orbán sajnáltatja magát a honlapján közölt levél válaszban, s az az olvasó, aki nem ismeri az akkori események igazi hátterét, még meg is hatódik: ,,Szegény Viktor!" Ezt írja honlapján egyebek között:
,,...a nyolcvanas évek elejétől mindenféle titkosszolgálati eszközt bevetettek ellenünk. Megfigyeltek, besúgókat állítottak ránk, lehallgató eszközöket telepítettek a munkahelyünkre, a lakásunkba, sőt, a hálószobánkba is...újra átélni azt a fenyegetettséget, nem kellemes élmény."

Ezzel szemben az a valóság, ami az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának: Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tart a hatalomra törő fiúk feje fölé.

Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja
Ők pedig tudják ezt, Orbán és Lévai Anikó különösen. Mindenről előre értesülnek, nevetve, viccelődve, ,,bátor kritikával" és gúnyos megjegyzésekkel fogadják a rendőri intézkedéseket, mert biztosak lehetnek benne: bármi történik, bántódásuk nem eshet. Ezt nem egyszer nyíltan hangoztatja Lévai Anikó, akinek a magabiztos mondatai sorra megjelennek az állambiztonsági jelentésekben. Idézzük őket:
1986. augusztus 12-én a Nógrád megyei Rendőr-főkapitányság III/III. osztályának vezetője megkapja ,,Bátonyi" fedőnevű titkos munkatárs jelentését:
,,Amit az alábbiakban leírok, kérem nagyon bizalmasan, diszkréten kezelni. Már többször tettem említést, hogy ismerősünk (Lévai Anikó, - a szerk.) igen tájékozott minden vonalon, még a kormánykörökben elhangzott eseményekről is. Még ha bizalmasan is, azonnal első kézből kapják a tájékoztatást, ami nem kis dolog, nem adatik meg akárkinek. Miről van szó? A szervezet egyik tagja, Horváth Andrea és férje (Stumpf István, - a szerk.), aki egy nagy kollégium igazgatója Budapesten, mindent tudnak az ország eseményeiről, még ha az bizalmas is. Budapesten a Rózsadombon laknak egy gyönyörű villában. Horváth Andrea viszont nem más, mint H.I. (Horváth István belügyminiszter, - a szerk.), a KB. tagjának leánya. A közeljövőben Dorogházán lesz a találkozó: Dr. Lévai Anikó, a vőlegénye (hamarosan összeházasodnak), Horváth Andrea és a férje és még két ember, akinek a nevét nem tudom."
,,Bátonyi" jelenti augusztus 27-én:
,,Horváth országos szinten mindent tud, és amit ő tud, azt tudja a szervezet is, főleg a lányán, Horváth Andreán keresztül...minden olyan eseményről, ami kormány szinten eldöntetett, de a lakosság számára még egyáltalán nincs tudomásra hozva. Legyen az kormány hatáskörön kívüli vagy belüli dolog. Személyekre vonatkozó vagy a lakosságot érintő esemény...A szervezet egyre több tagja jut külföldre előadások tartása céljából és akiken keresztül megkapják Nyugatról a megfelelő támogatást is. Most volt egy személy New-York-ban, most megy egy másik személy Nyugat-Németországba.
Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna.
Zoom
Lévai Anikó: Ha vőlegényét letartóztatnák, Horváth azonnal intézkedne
A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-án egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth ,,nyomása" alapján van így a BRFK-nál.
Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak.
Az megy külföldre, akit ki akarnak küldeni, hiszen több nyelven beszélő emberekről van szó, úgymond az ország várható jövőbeni vezető embereiről.
Szomorú, de le kell írnom - hiszen az is a feladatom, hogy reális képet adjak dolgokról, még ha fájó is egy kicsit -, hogy a doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) most is hangosan röhög a Nógrád megyei rendőrségen.
Említettem talán, hogy a doktornő 1986. szeptember hó folyamán Szolnokon fogja tartani az esküvőjét Viktor nevű vőlegényével és ezen az esküvőn komoly beosztású és egzisztenciájú egyének is meg fognak jelenni. (Többek között a Horváth família.)
Továbbá Horváth Andreáék rózsadombi villája is egy nagy-nagy rejtély. Eddig komoly jelentőségű randevúk színhelye volt. A doktornőt idézve: ,,országos jelentőségű randevúk színhelye..."


Viktor és Anikó a hatalom védernyője alatti ellenzékiek
Nos, csak ennyire voltak ,,fenyegetettek" ezek a szegény ,,üldözöttek". A jövő favorizált urainak kivételes helyzetében ,,azt csináltak, amit akartak".
Kellemetlen emléke pedig csak a rendőrségnek lehet, amelyen hangosan röhögtek. Tették-vették a technikát, kukkoltak, osontak a fiatalok nyomába, jelentéseket írtak, ám valójában tudták: odafent Horváth és társai vigyáznak a megfigyeltekre, Andrea mindenről jelzést küld, hogy Anikó és Viktor jól aludhassanak és napra készen képben legyenek az országos információk tekintetében. Utazhassanak Nyugatra, kezelhessék a támogatásokat, megszervezhessék - egyebek között - az állambiztonsági rendszerváltást idegen pénzen, külföldi kiképző tisztekkel, nagy belső árulások segítségével.
Amúgy mindennapos bevett szokás volt, hogy az állambiztonság a saját hálózati embereit is ellenőrizte, nem csak a kiszemelteket, hanem a legjobban dolgozókat is, köztük az olyan amatőr hálózati kapcsolatot, mint amilyen Orbán Viktor volt.

Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/9/94946/#ixzz1seAAtZ1K
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vitapartnereikre, meggondolatlanul, titkosszolgálati, összetalálkozott, fenyegetettséget, felelőtlenségnek, megszervezhessék, kutatómérnökként, miniszterelnököt, állambiztonsági, összeházasodnak, csoportfőnökség, belügyminiszter, személyiségéről, megjegyzésekkel, kulcsfontosságú, foglalkoztatták, életveszélyesen, következtetésre, rendszerváltást, kormánykörökben, ifjúságvédelem, nyilvánosságra, előreláthatóan, magyarországra, kémelhárításán, fejlődésünkről, egzisztenciájú, miniszterelnök, munkahelyünkre, rendszerünkhöz, állambiztonság, középiskolában, találkozhatunk, légiközlekedés, kormányszintre, honlapjára állambiztonsági, párt-és kormányszintre, közepes képességű, politikai giccs, állambiztonsági múlt, általunk közölt, következtetésre jutottunk, állambiztonsági hálózati, párt külföldi, életveszélyesen komoly, hónapot várt, szocialista parlamenti, félrevezetést szolgálja, egykori hályogkovács, rangos szakmai, saját kézzel, Amit Orbán Viktor, Orbán Viktor, Orbán Viktornak, Ilkei Csaba, Habony Árpád, Wermer András, Csáki István, Győri Gábor, Állambiztonsági Főcsoportfőnökség II, Lévai Anikó, Szeszák Zsolt, Tolnai Edit, ELTE BTK, Kaizinger Zoltán, Kövér László, Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára, Győri Gábor”, Tájékoztatási Csoportfőnökség Állambiztonsági Operatív, Nyilvántartó Osztálya, Tarján István, Sipos Erzsébet, Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában, László Péter”, Munka Dossziéjaként, Vankó Magdolna, Békás Magdolna, Pesti Riport, Belső Hang, Fehérvári Polgár, MSZP Hívő Tagozatának, Gábor Tamás, MSZP Hívő Tagozatába, Fellegi Tamás, Kéri László, Lengyel László, Kövér Szilárd, Vass Csaba, Kukor Eli, Kukorelli Istvánra, Kukorelly Endrére, Orbán Győzőnek, Orbán Viktorról, Középiskolában KISZ-tag, Délkő Dunántúli Kőbánya Vállalat, Kiváló Dolgozó”, Rendőr-főkapitányság III, Orbán Győző, Szegény Viktor, Horváth István, MSZMP KB, Stumpf Istvánnak, Horváth Andrea, Stumpf István, Horváth Andreán, Orbán Viktort, Továbbá Horváth Andreáék, Utazhassanak Nyugatra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.06. 08:31 BÉT - Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemzők szerint
04.06. 07:50 Tőzsde - Erős kezdésre lehet számítani az európai tőzsdéken
04.06. 07:04 Koronavírus - Meghalt négy ember, 744-re nőtt az azonosított fertőzöttek sz...
04.06. 07:04 Két képviselő mentelmi ügyéről dönt a parlament
04.06. 07:04 Koronavírus - Megfertőződött több tigris New York egyik állatkertjében
04.06. 07:04 Koronavírus - Trump: "már látjuk a fényt az alagút végén"
04.05. 23:37 Koronavírus - Kórházban a brit miniszterelnök
04.05. 22:47 Koronavírus - Brit uralkodó: "együttes erővel és elszántsággal legyőzzük a ...
04.05. 21:57 Koronavírus - Joe Biden: az amerikaiak szavazhatnának levélben az elnökvála...
04.05. 21:47 Koronavírus - Szlovákiában a húsvét idejére utazási korlátozások bevezetésé...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Erdő Péter virágvasárnapi vide...  A jó könyv rózsakert  Tavaszi kép  Virágvasárnap 04.05  Facebookon kaptam  Tormakrém sonkatekercsbe  Mosás  Ünnepélyes Mária-köszöntő. Csí...  Rózsa csokor szívvel  Lila tulipánok kosárban  Jézus  Rózsa csokor szívvel  Lukátsi Vilma:Virágvasárnap A...  Betty Boop  Jézus a hegyen  Tormakrém sonkatekercsbe  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Dr. Kovács Gergely gyulafehérv...  Alázatos kérés  Virágvasárnapra ima  Lukátsi Vilma:Virágvasárnap A...  Károly atyával riport műsor a ...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Virágvasárnap Déván 04.05  Lila tulipánok kosárban  Facebookon kaptam  Imádság  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rózsa csokor szívvel  Virágvasárnap ékes virágjai  Magányról - járvány idején- Vi...  Végig itt volt az orrunk előtt...  Facebookon kaptam  Üzenet a postásnak.......  Kiborult  Tépjék szét az álmaimat  Ma Virágvasárnap van  Arany János: Széchenyi emlékez...  Gyermekek Bibliával!  Facebookon kaptam  Kámaszutra.......  Facebookon kaptam  Happy easter  Urunk Jeruzsálembe való bevonu...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Békültél-e meg Istennel?  Képes idézet . . .  A virágok jelképezik  Naplemente  Kellemes napot kívánok  Kis GIF képek  Naplemente  Virágvasárnap - Prohászka Temp...  Kis GIF képek  Imádkozzunk a járvány megszűné...  TÚRMEZEI ERZSÉBET: Virágvasárn...  Jézus a hegyen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cica virággal  Hírek a Szent Sir Bazilikából!...  Vajon miért szakadt ez a járvá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó könyv rózsakert  Virágvasárnapi református iste...  Mexikó  A jó könyv rózsakert  Angelo Comastri bíboros: II. J...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Kis GIF képek  Facebookon kaptam  Mexikó  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Koronavírus - Gyuri bácsi taná...  Mire taníthatna a járvány?  Alázatos kérés  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Ünnepélyes Mária-köszöntő. Csí...  Tépjék szét az álmaimat  Facebookon kaptam  Imádság  Mi kell nekünk fájjon?  Mire taníthatna a járvány?  Ma Virágvasárnap van  Gáti Gábor videója  Jézus a hegyen  Nyaralás  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Jézus  Szülinapra  Cica virággal  Kiborult  És egyszer vége lesz a viharna...  Facebookon kaptam  Png rózsa  Tormakrém sonkatekercsbe  Kenyértörés  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
honlapjára állambiztonsági, párt-és kormányszintre, közepes képességű, politikai giccs, állambiztonsági múlt, általunk közölt, következtetésre jutottunk, állambiztonsági hálózati, párt külföldi, életveszélyesen komoly, hónapot várt, szocialista parlamenti, félrevezetést szolgálja, egykori hályogkovács, rangos szakmai, saját kézzel, legértékesebb dokumentum, kémelhárításán dolgozott, őrnagy édesapja, miniszterelnök azonosította, politikai rendőrség, ifjúságvédelem területére, nyilvánosság előtt, felvázolt összefüggésben, katonai elhárítás, ifjúságvédelmi politikai, felsőfokú tanintézményekben, dosszié anyaga, egyházi reakció, katolikus egyház, dossziéban Vankó, művelt újságíró, következő meglepő, róla szóló, jelentések igazán, szellemi foglalkozást, iskolában szervezett, állambiztonság számára, célszemély apósának&#8221, észérvekkel próbálkoznak, honlapján közölt, akkori események, nyolcvanas évek, hálószobánkba is&#8230, állambiztonsági jelentésekből, jogász szakkollégium, hatalomra törő, rendőri intézkedéseket, magabiztos mondatai, állambiztonsági jelentésekben, alábbiakban leírok, kormánykörökben elhangzott, szervezet egyik, nagy kollégium, ország eseményeiről, gyönyörű villában, közeljövőben Dorogházán, lakosság számára, kormány hatáskörön, lakosságot érintő, szervezet egyre, megfelelő támogatást, személy New-York-ban, másik személy, tagok közül, vőlegénye azonnal, doktornő elmondta, szervezetet bántani, események folyását, szervezet vezetősége, megy külföldre, ország várható, doktornő 1986, esküvőjét Viktor, esküvőn komoly, nagy-nagy rejtély, doktornőt idézve, hatalom védernyője, szegény &#8222, jövő favorizált, rendőrségnek lehet, fiatalok nyomába, országos információk, állambiztonsági rendszerváltást, saját hálózati, legjobban dolgozókat, vitapartnereikre, meggondolatlanul, titkosszolgálati, összetalálkozott, fenyegetettséget, felelőtlenségnek, megszervezhessék, kutatómérnökként, miniszterelnököt, állambiztonsági, összeházasodnak, csoportfőnökség, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 538
  • e Hét: 2325
  • e Hónap: 9557
  • e Év: 240575
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.