Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ballib verésösszesítő
  2008-01-05 10:08:22, szombat
 
  Fojtogatta feleségét egy szocialista polgármester
2008. január 4., 22:28 FigyelőNet-lapszemle

Feljelentette Földi Gyulát, Erdőkövesd szocialista polgármesterét a saját felesége, akinek látleletei vannak arról, hogy a férfi többször is brutálisan bántalmazta - értesült a HírtTv.

A Hír Televízió birtokába jutott rendőrségi jegyzőkönyv szerint az MSZP-s Földi Gyula december 21-én ököllel többször megütötte és fojtogatta is feleségét. A verés családi házuk előtt történt, amikor az asszonyt egy ismerős hölgy autóval hazahozta. A rendőrségi dokumentumokból kiderült, nem ez volt az első eset.

Földi Gyula elzárkózott a nyilatkozattól, figyelmeztetésként még kutyáját is a tévéstábra engedte, majd letagadta a családon belüli erőszakot - olvasható a HírTv honlapján.

A tévécsatornának a szocialista politikus felesége sem nyilatkozott, sőt a faluban se mert senki nyilatkozni, viszont azt kamerán kívül többen elmondták: a polgármester azzal fenyegette meg feleségét, hogy kapcsolatait felhasználva teljesen tönkre teszi.

Videó: Brutális verés
http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=4980

--------------------------------------------------------------------------------


Demszky és Wekler után újabb ballib féregről derült ki, hogy brutálisan veri a feleségét. Feljelentette Erdőkövesd szocialista polgármesterét a saját felesége, akinek látleletei vannak arról, hogy a férfi többször is brutálisan bántalmazta.

Végülis a maszopnak mindegy, hiszen akik havonta milliárdokat gombolnak le az egészségügyről ezzel közvetetten a halálba küldenek egy csomó embert, ne várjuk hát tőlük, hogy egy olyan "piti bűntett" miatt, mint az asszonyverés, majd veszik a fáradtságot, és úgy csinálnak, mintha lenne lelkiismeretük.
(kuruc.info megj.)


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Bíróságon a feleségverő SZDSZ-es alpolgármester ügye
2004. január 26., 07:27

A bíróságon folytatódhat Székesfehérvár SZDSZ-es alpolgármesterének bántalmazási ügye, amit a saját felesége kezdeményezett vele szemben, könnyű testi sértés miatt - tudta meg a HavariaPress. A rendőrségre a múlt héten érkezett Dr. Szelier Andrásné feljelentése, amit ezt követően továbbítottak a Székesfehérvári Városi Bíróságra. A megyeszékhely szociális ügyekért felelős alpolgármesterének felesége a hírügynökségnek elmondta, hogy férje még december 14-én késő este, fél tizenegy körül támadott rá.

Mint mondta, a férfi már korábban is bántalmazta, s emiatt több alkalommal is látleletet kellett felvetetnie. Szelierné azt is elmondta, hogy a mostani látleleteredményétől függően az ügy végső minősítése súlyos testi sértés is lehet.

Az alpolgármester felesége az eset kapcsán elmondta, hogy férje - akivel jelenleg folyik a válópere - a közös lakásukban verte meg. Emiatt az asszony karját és a lába szárát - elmondása szerint - hetekig vérömlenyek éktelenítették.

Emellett azonban Szelierné azt is elárulta, hogy a férfi a saját lányát is zsarolta, egy eltartási szerződés felbontása érdekében. A lány még 14 éves korában kötött szerződést egy idős rokona eltartásáról, ám az apa később arra akarta rávenni a nagykorúságát elérő lányt, hogy bontsa fel a szerződést az ő javára. A lány azonban erre nem volt hajlandó, és álláspontja védelmében ő is a Székesfehérvári Városi Bírósághoz fordult.

Szelier András az Index internetes lapnak nyilatkozva tagadta, hogy saját lányát zsarolta volna, vagy bántalmazta volna az asszonyt. Szelier András hangoztatta, végtelenül szomorú, mert sem férjként, sem pedig harminc esztendeje praktizáló orvosként nem tud segíteni feleségén. Szelier állítása szerint az asszony jelezte: nincsenek erkölcsi aggályai és mindent megtesz azért, hogy tönkretegye őt.

HavariaPress - fidesz.hu

kapcsolódó
Kékesi Szocialista Tibor: "Én megmondom, hogy mit kell csinálni!"
Brutálisan megverte szomszédnőjét egy MSZP-s képviselő
A nőket bántalmazó Kékesiről, és Magda Sándorról a Parlamentben
Magda Sándor ádventi ünnepség után emelt kezet egy tanárnőre
Kékesi bunkó parasztnak nevezte szomszédnőjét


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Súlyos testi sértés gyanújába keveredett egy szocialista "képviselő"
Kékesi Tibor szomszédnőjét verte meg
2003.12.11 09:04 hírtv+fidesz.hu, Fotó: hírtv - MA.hu

A hölgy látleletet vetetett fel, és a hatósághoz fordult - adta hírül a HírTV. A megvert hölgy videokamerája rögzítette a brutális szocialista támadást. A verést kénytelen volt végignézni a hölgy tízéves fia és annak barátja is.

A "képviselő" nem engedte meg, hogy szomszédnője beálljon a közös garázsba. Kaló Mária többször is megkérte Kékesit, hogy álljon el autójával, ám Kékesi nem volt hajlandó erre. Kékesi belökte az asszonyt a házába és megpróbálta rázárni az ajtót.

Mivel már több alkalommal is vita alakult ki a szocialista "képviselő" és szomszédja közt, videokamerát vitt magával a hölgy, amit Kékesi igyekezett kiverni a kezéből. A kamera rögzítette a verekedő szocialista "képviselő" hangját: "Én megmondom, hogy mit kell csinálni és, ha nem azt csinálod, akkor annyiszor fogsz a rendőrségre járni, ahányszor ilyen pofátlanságot művelsz!" - mondta Kékesi.

A hölgy bundája több helyen is elszakadt, és elmondása szerint a kabát védte meg attól, hogy még jobban megsérüljön.

Az esetet súlyosbítja, hogy Kaló Mária 10 éves fia is kénytelen volt végignézni azt, ami édesanyjával történik, sőt, barátja is jelen volt.

A két gyermek jelenlétében anyát verő szocialista "képviselőt" a HírTV este 8 óráig nem tudta elérni. Kékesi Tibor szomszédnője feljelentést tett a szocialista "képviselő" ellen. A HírTV megjegyzi: a rendszerváltoztatás óta most először fordult elő, hogy egy "országgyűlési képviselő" súlyos testi sértés gyanújába keveredett.

Bár Kaló Mária megpróbálta jobb bírni, a szocialista "politikus" a következőket üvöltötte:

Szó szerinti részlet a videofelvételről:
Kékesi Tibor: Tűnés innen! (a fidesz.hu megjegyzi: a hölgyet saját garázsa elől küldi el a szocialista képviselő)
Kaló Mária: Kértelek, hogy állj előrébb!
Kékesi Tibor: Állj el, mert nem állok jót magamért! Beülsz és elállsz az útból!
Kaló Mária: Nem lökdöshetsz, nem utasíthatsz, ugye!
Kékesi Tibor: Én megmondom, hogy mit kell csinálni és, ha nem azt csinálod, akkor annyiszor fogsz a rendőrségre járni, ahányszor ilyen pofátlanságot művelsz!


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Magda Sándor ádventi ünnepség után emelt kezet egy tanárnőre
2003. december 22., 15:45 fidesz.hu

Péntek este Gyöngyösön, a Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényt követően, melyen a város polgármestere Nagy Lajos apáttal együtt gyújtotta meg a főtéren Gyöngyös karácsonyfájának gyertyáit, Magda Sándor szocialista országgyűlési képviselő hazafelé menet nekiesett egy ötvenes éveiben járó tanárnőnek, aki elmondta: keményen rángatta, lökdöste őt. A fidesz.hu információi szerint az asszony azt fontolja, hogy rendőrségi feljelentést tesz. Nem egyedülálló az eset: Kékesi Tibor szocialista országgyűlési képviselő néhány hete szomszédnőjét verte meg annak kisgyereke jelenlétében.

Péntek este fél ötkor Gyöngyös főterén összegyűltek a polgárok, hogy részt vegyenek közös ádventi ünnepükön. A város karácsonyfáján a polgármester Nagy Lajos apáttal közösen gyújtotta meg a gyertyákat. Az ünnepen részt vett Magda Sándor, a térség szocialista országgyűlési képviselője is. A programban a betlehemezés mellett szerepelt a Cantus Corvinus énekkar, a Vidrócki Táncegyüttes, és a műsorban gyöngyösi gimnazisták is felléptek.

Az énekkar egyik énekesének édesanyja másik fiával a közönség soraiban vett részt az ünnepen, majd a végén, fél hat körül, ketten autójuk felé indultak. Lassan haladtak, s menet közben beszélgettek. Egy ember - mint később kiderült, Magda Sándor szocialista országgyűlési képviselő - egy mellékutcában épp autójába szállt volna be, de a beszélgetés foszlányait talán valahogyan magára értette, és ordítani kezdett:
- "A k... anyádat, fogják meg! Megöllek!"
Ezt hallva a hazafelé sétáló anya és fia meglepődött, nem is gondolták, hogy hozzájuk szól a férfi. De mivel senki mást nem láttak az utcában, és Magda feléjük indult, megijedtek. Az édesanya azt mondta fiának:
- "Fuss, fiam az autóhoz, nekem fáj a lábam!"
Magda Sándor magából kifordulva, őrjöngve rohant a fiú után, és továbbra is azt ordította:
- "A rohadt k... anyádat! Megöllek!"
Az ötvenes éveiben járó tanárnő Magda elé állt, és kijelentette:
- "Én vagyok az ő k... anyja."

A képviselő ekkor nekirontott a nőnek, keményen lökdösni kezdte, és szitkozódva rángatta a kabátját. Az asszonynak földbe gyökerezett a lába, szólni nem tudott a megdöbbenéstől: vele megtörténhet, létezhet ilyen!? Közben Magda továbbra is azt kiabálta a fiú után:
- "Fogják meg! Megöllek!"

Mindez nem tartott sokáig, s a képviselő dúltan a kocsijához rohant. Aztán az asszony is utolérte fiát, és beszálltak az autójukba. Onnan látták, hogy Magda Sándor egy GYF-006-os rendszámú, Nissan típusú terepjáróban elhajt mellettük.

Mindez Gyöngyös városának központjában, a Puki Árpád utcában történt, nem sokkal a város politikától mentes, közös karácsonyváró, ádventi ünnepe után.

A Gyöngyös több emberét becsülettel felnevelő tanárnő a fidesz.hu-nak elmondta: nem gondolta volna, hogy egy magát professzor úrnak szólíttató férfi, aki országgyűlési képviselő is egyben, bármikor kezet emelhet rá. Nem is tudta volna elképzelni, hogy az ország törvényhozóinak egyikétől, a Parlamentben őt is képviselő embertől félnie kell, hogy az közös ünneplésüket követően a nyílt utcán lökdösni, rángatni kezdi őt.

A hölgy, amint a fidesz.hu-nak elmondta, azon gondolkodik, hogy feljelentést tegyen az erőszakos képviselő ellen a rendőrségen. Mindeközben azonban azt is bevallotta: fél a következményektől. Egyelőre neve elhallgatását kéri, mivel tart attól, hogy a jövőben véletlenek sora történhet vele, fizikai bántalmazás érheti őt magát, családtagjait vagy házát, autóját.


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Wekler Ferenc többször brutálisan agyba-főbe verte a feleségét

A "családon belüli erőszak" elleni harc legvéresszájúbb pártja, az SZDSZ mindeddig egyetlen szóval sem ítélte el, hogy a párt emblematikus figurája, a szőlőbirtokának a szekszárdi borvidékhez csatolását kilobbizó és ezzel erkölcsteéenül fölértékeltető Wekler Ferenc többször brutálisan agyba-főbe verte a feleségét, majd elárvereztette a feje fölül (és saját gyerekei feje fölül) az asszony házát, noha az a tartozását a jövedelmeiből ki tudta volna fizetni. De a bosszú, úgy látszik, fontosabb volt, mint a pénz. Wekler most is az SZDSZ oszlopos tagja.

http://blog.as.hu/contra/date/2006/11
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: karácsonyfájának, videofelvételről, legvéresszájúbb, törvényhozóinak, dokumentumokból, székesfehérvári, hírügynökségnek, tévécsatornának, szőlőbirtokának, karácsonyfáján, nyilatkozattól, székesfehérvár, nemzetihirhalo, lelkiismeretük, alpolgármester, elárvereztette, kezdeményezett, megdöbbenéstől, polgármesterét, éktelenítették, erkölcsteéenül, fölértékeltető, egészségügyről, megyeszékhely, jövedelmeiből, nagykorúságát, videokamerája, szomszédnőjét, országgyűlési, továbbítottak, pofátlanságot, mellékutcában, feljelentette, karácsonyváró, elhallgatását, polgármestere, szocialista polgármester, saját felesége, férfi többször, verés családi, ismerős hölgy, rendőrségi dokumentumokból, első eset, tévéstábra engedte, családon belüli, szocialista politikus, polgármester azzal, maszopnak mindegy, egészségügyről ezzel, halálba küldenek, csomó embert, feleségverő SZDSZ-es, Feljelentette Földi Gyulát, MSZP-s Földi Gyula, Földi Gyula, Feljelentette Erdőkövesd, Székesfehérvár SZDSZ-es, Szelier Andrásné, Székesfehérvári Városi Bíróságra, Székesfehérvári Városi Bírósághoz, Szelier András, Kékesi Szocialista Tibor, Magda Sándorról, Magda Sándor, Kékesi Tibor, Kaló Mária, Nagy Lajos, Cantus Corvinus, Vidrócki Táncegyüttes, Közben Magda, Mindez Gyöngyös, Puki Árpád, Wekler Ferenc,
Kiss Beáta (#1)   2014-10-14 11:28:40
Nagyon szépen megkérem az oldal kezelőjét, hogy a ballib verésösszesítő mögött lévő mosolygós jelet törölje, mert enyhén szólva is sértő!
Lehet, hogy az összefoglaló íróját nagy örömmel tölti el ez a tartalom, de a bántalmazott nőknek sértő és bántó.
Empátia uraim! Empátia! Ez nem pártfüggő, hanem érzelmi inteligencia kérdése.
:(((( EZ VALÓ ODA!
Legalábbis szerintem.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A hagyma antibakteriális hatás...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívek  Különleges  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Azért kaptad  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  képre írva  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  ajándék, mellyel meglepem  Esterházy Péterre emlékezünk  Egyszerű  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szívek  Martin Buber, A haszidim meséi  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Különleges  Szép estét kedves látogatóimn...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  képre írva  Andrássy Réka - A bolond Böske  Egyszerű  Ma van a magyar költészet napj...  James Allen  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Megígért békesség  Tavaszi este  A Magyar Költészet napja alkal...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Az ember emlékekből áll  Ismeretlen: Ikarusz monda  Egy párkányon  Szép estét kedves látogatóimn...  Ma van a magyar költészet napj...  Dóró Sándor: Embernek maradni  A sorsod  Vito Giaquinto gondolata  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Tanmese  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Jázmin  Nevelőszülőkhöz adták,  Egy barátság története  Facebookon kaptam  képre írva  József Attila - Kopogtatás nél...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 12  Szabó T. Anna - Pitypang  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Anyák napjára 
Bejegyzés Címkék
szocialista polgármester, saját felesége, férfi többször, verés családi, ismerős hölgy, rendőrségi dokumentumokból, első eset, tévéstábra engedte, családon belüli, szocialista politikus, polgármester azzal, maszopnak mindegy, egészségügyről ezzel, halálba küldenek, csomó embert, feleségverő SZDSZ-es, bíróságon folytatódhat, múlt héten, megyeszékhely szociális, hírügynökségnek elmondta, alpolgármester felesége, eset kapcsán, közös lakásukban, asszony karját, lába szárát, saját lányát, eltartási szerződés, idős rokona, nagykorúságát elérő, lány azonban, asszony jelezte, nőket bántalmazó, hölgy látleletet, hatósághoz fordult, megvert hölgy, brutális szocialista, verést kénytelen, hölgy tízéves, közös garázsba, kamera rögzítette, verekedő szocialista, rendőrségre járni, hölgy bundája, kabát védte, esetet súlyosbítja, következőket üvöltötte, hölgyet saját, szocialista képviselő, város polgármestere, főtéren Gyöngyös, ötvenes éveiben, város karácsonyfáján, polgármester Nagy, ünnepen részt, térség szocialista, betlehemezés mellett, műsorban gyöngyösi, énekkar egyik, közönség soraiban, beszélgetés foszlányait, hazafelé sétáló, képviselő ekkor, asszonynak földbe, képviselő dúltan, kocsijához rohant, város politikától, magát professzor, ország törvényhozóinak, közös ünneplésüket, nyílt utcán, erőszakos képviselő, jövőben véletlenek, párt emblematikus, szekszárdi borvidékhez, feje fölül, asszony házát, karácsonyfájának, videofelvételről, legvéresszájúbb, törvényhozóinak, dokumentumokból, székesfehérvári, hírügynökségnek, tévécsatornának, szőlőbirtokának, karácsonyfáján, nyilatkozattól, székesfehérvár, nemzetihirhalo, lelkiismeretük, alpolgármester, elárvereztette, kezdeményezett, megdöbbenéstől, polgármesterét, éktelenítették, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 709
  • e Hét: 2631
  • e Hónap: 6376
  • e Év: 159872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.