Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A bankárok szerint az Egyesült Államokat és Európát is legyő
  2012-07-23 21:23:00, hétfő
 
   
  A bankárok szerint az Egyesült Államokat és Európát is legyőzték már

- 2012/07/21Kategóriák: Világkormány


Az idők jelei egyre nyilvánvalóbban láthatók körülöttünk. A készülő egységes világkormány, vagy globális kormányzás, ahogy a hatalmi elit szereti hívni, gyors ütemben épül. A hírekben hallott események jó része ennek nyílt színrelépését hivatott előkészíteni, hogy az egész világ üdvözölhesse az új hőst, a világ megmentőjét: az Antikrisztust és zseniális új pénzrendszerét. - Joseph Candel

Forrás: Inforwars.com

A CNBC csatornán egy érdekes riportot lehetett látni néhány nappal ezelőtt, amiben több pénzügyi elemző is arra hívta fel a figyelmet, hogy az USA a központi bankok és vezetőik irányítása alatt áll, akiknek végső célja egy világkormány felállítása. A műsor azért szokatlan, mert úgy tűnik, hogy már a fővonalas média sem próbálja leplezni mi is történik valójában.

A műsorvezető a következő kérdést intézte a vendégekhez:

,,Mindannyian a központi bankároknak dolgozunk? Ez már a globális kormányzás vagy egységes világ a központi bankárok vezetésével? A központi bankok akarata szerint élünk és halunk?"

,,A kérdésre válaszolva: mindannyian a központi bankok rabszolgái vagyunk," felelte az egyik vendég.

,,A központi bankok vezetőinek és a szabályok, törvények megalkotóinak a lekötelezettjei vagyunk, nem a gazdasági alapszabályok irányítanak bennünket," tette hozzá egy másik meghívott.

Ez csak egy aprócska, bár ritka példája annak, amit a banki elit a szemünk láttára tesz a világkormány felépítése érdekében és az emberek kárára.

Miután a főáramú média évtizedekig ,,összeesküvés elméletként" kezelte a témát, mára lehullt a lepel és az emberek kénytelenek szembenézni a valósággal.

A hatalom a világkormányt erőlteti ránk ,,megoldásként". Azt próbálják az emberekbe sulykolni, hogy az egyetlen járható út és működőképes megoldás, ha a hatalmat néhány elit vezető kezében összpontosítják, egy új világvaluta bevezetésével kiegészítve.
Rachman arriving to Bilderberg Conference

Rachman a Bilderberg konferenciára tartva

A gazdasági válság kibontakozásakor Gideon Rachman, a Financial Times újságírója (aki azóta, munkája elismeréseként, az idei Bilderberg találkozóra is meghívást kapott), szerkesztői cikkében kijelentette, ,,minden készen áll" egy diktatórikus világkormány felállítására, amit a technokrata elit kényszerít az emberiségre.

Rachman 2008-as felhívása óta a világkormány színrelépésének előkészületei komoly előrehaladást mutatnak. Franciaország, Írország, Németország, Belgium, Olaszország, Görögország, és persze az IMF és az Európai Központi Bank is a Goldman Sachs bankárainak irányítása alá kerültek.

A technokraták szégyenkezés nélkül adják a világ tudtára terveiket.

2009-es megválasztását követően az EU új elnöke, Herman van Rompuy azt mondta, hogy a pénzügyi válság és a globális felmelegedés elleni küzdelem célja, hogy előkészítsék ,,bolygónk globális irányítását." ,,2009 a globális kormányzás első éve," mondta.

Még ugyanebben az évben a pápa is csatlakozott Van Rompuy-hoz, amikor egy ,,globális politikai hatóság" felállítását szorgalmazta a globális gazdaság irányítására.

Robert Zoelick, a Világbank elnöke, szintén nyíltan hirdette a G20-ak csúcstalálkozóján, hogy a terv a nemzeti szuverenitás felszámolása és a globális kormány bevezetése.

A globális kormányzást sürgető szervezetek és személyek retorikájának fontos része a globális valuta bevezetésének népszerűsítése is.

2000-ben mondott beszédében, Sirkka Hämäläinen, az EKB ügyvezetői tanácsának egyik tagja azt mondta: ,,Végezetül szeretnék kitérni Paul Volcker próféciájára. Lehet, hogy igaza volt, és egy napon tényleg egységes világpénzünk lesz. Talán az európai integrációt, más területi integrációkhoz hasonlóan, egy teljes mértékben integrált világhoz vezető megoldásnak tekinthetjük."

Jean-Claude Trichet, az EKB korábbi elnöke, a Külkapcsolatok Tanácsa előtt mondott beszédében egyértelművé tette, hogy a Globális Gazdasági Gyűlés (GEM), amelyik a Nemzetközi Fizetések Bankjának (BIS) bázeli központjában jön össze, ,,a globális kormányzás legfőbb csoportosulásává válna a központi bankok között."

Trichet hozzátette, hogy a BIS ülések célja, hogy biztosítsák, ,,a rendszer következetes haladását az igazi globális kormányzás felé."

A globális kormányzás pontos mikéntjére is kitért:

,,A globális kormányzásra sok definíció létezik. A gazdasági és pénzügyi világban úgy gondolom a globális kormányzás nemcsak a nemzetek feletti és nemzetközi intézményeket foglalja magában, hanem a globális szinten progresszívan létrejött informális csoportokat is. Ezek az informális csoportok (G7, G10, G20, stb.) kulcsfontosságú szerepet töltenek be a globális koordinációban, ott ahol a döntéseket még mindig nemzeti szinten hozzák, legyen az átgondolt szabványok, szabályok, törvények meghatározása vagy makrogazdasági irányelvek koordinálása."

A politikai hatalom számos más tagja is nyíltan hirdeti a globális kormányzás szükségességét, nemcsak a pénzügyi válságra adott válaszként, hanem az ember által állítólag előidézett globális felmelegedés megoldásaként is.

2009-ben Bank Ki-moon ENSZ főtitkár elismerte, hogy az egyre lankadó globális felmelegedés ürügyén kivetett karbonadót egy globális testület szedné:

,,Egy globális kormányzati szervet állítunk fel ennek bevezetésére és kezelésére."

,,Meg tudjuk csinálni" címmel megjelent New York Times szerkesztői cikkében Ban Ki-moon leírja, hogy a széndioxid kibocsátás csökkentését célzó törekvések ,,elengedhetetlen eszköze egy globális kormányzati szerkezet felállítása."

David De Mayer Rothchild, ismert globalista és környezetvédő is a globális kormányzásra vonatkozó tervekről beszélt egy Bloomberg interjú során.

,,Már túl vagyunk a beszéden. A történelemből tudjuk, hogy a globális kormányzás féle tervek kivitelezése ezekre a kérdésekre nagyon nehéz a valóságban."

Az ENSZ 2010-es tervezete félreérthetetlenül megmutatta, hogy a globális felmelegedés hisztériát és a ,,túlnépesedést" a középosztály felszámolására, a vagyon globális újraelosztására és a növekvő népvándorlás leplezett támogatására használják.

A 2011-es Durbani Klímacsúcson az eddigi legőrültebb és legdrákóibb klímaváltozási egyezmény született, amely értelmében a nyugatnak ,,a karbonadó" fizetésén keresztül kötelessége tiszteletben tartani ,,Földanya jogait". A karbonadó nem egyéb, mint a világkormány finanszírozását szolgáló pénzalap.

Manapság a globális kormányzásra irányuló törekvések egyre nyíltabbak. Az alábbi idézetek viszont megmutatják, hogy a terv és az erőfeszítés több évtizedre nyúlik vissza.

,,Ma Amerika szörnyülködne, ha ENSZ csapatok vonulnának be Los Angelesbe, hogy helyreállítsák a rendet. Holnap hálásak lesznek érte. Amikor eléjük tárjuk a helyzetet, önként mondanak majd le személyes jogaikról, saját jólétükért és biztonságukért cserébe, amit a világkormány biztosít majd számukra." - Henry Kissinger

,,Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Times-nak, a Time Magazinnak, kitűnő kiadványaiknak és igazgatóiknak, akik részt vettek üléseinken és közel negyven éven át betartották ígéretüket, hogy a hallottakat bizalmasan kezelik. Lehetetlen lett volna megvalósítani világméretű tervünket, ha azokban az években a nyilvánossággal is meg kell küzdenünk. Ma azonban a világ sokkal kifinomultabb és készen áll arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és a központi banki vezetők nemzetek felett álló szuverenitása mindenképpen jobb, mint az elmúlt századok során gyakorolt nemzeti önirányítás." - David Rockefeller

,,A következő évszázadban a nemzetek, ahogyan ma ismerjük őket, megszűnnek létezni. Valamennyi állam egyetlen, globális hatalmat fog elismerni. A nemzeti szuverenitás mégsem volt olyan jó elképzelés." - Strobe Talbot, Bill Clinton kormányának külügyminiszter helyettese a Time magazinnak nyilatkozva, 1992

,,Egy új globális egyezségre van szükségünk - a világ országai és kontinensei közötti megállapodásra." - Gordon Brown

,,A globális kormányzás előkészületeit látjuk. Azonban egyet kell értsünk, és el kell fogadnunk a kötelező érvényű elkötelezettséget." - George Papandreou, Görögország korábbi miniszterelnöke

,,Sokunk számára úgy tűnik, hogy egy világméretű konfliktus elkerüléséhez először is meg kell erősítenünk az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy elindulhassunk a világkormány felé vezető úton, saját törvényhozó, végrehajtó, bírói és a béke megőrzéséhez szükséges rendfenntartó szerveink mintájára. Ennek elérése érdekében természetesen nekünk, Amerikaiaknak bizonyos szinten fel kell adnunk szuverenitásunkat. Ezt a keserű pirulát le kell nyelnünk. Ehhez bátorság, és az új rendben való hit kell. Pat Robertson néhány éve írt könyvében azt mondta, hogy világkormányra van szükségünk, de csak amikor a Messiás eljön. Ő szó szerint úgy értette, hogy minden ezt megelőző világuralmi törekvés az ördög munkája. Hát akkor csatlakozzatok hozzám. Örülök, hogy itt ülhetek a Sátán jobbján." - Walter Cronkite

http://idokjelei.hu/2012/07/a-bankarok-szerint-az-egyesult-allamokat-es-europat-i s-legyoztek-mar/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csoportosulásává, kibontakozásakor, nyilvánossággal, miniszterelnöke, kulcsfontosságú, lekötelezettjei, külügyminiszter, összpontosítják, színrelépésének, nyilvánvalóbban, elengedhetetlen, újraelosztására, finanszírozását, helyreállítsák, pénzrendszerét, felszámolására, klímaváltozási, csatlakozzatok, megállapodásra, elismeréseként, előkészületeit, megválasztását, szükségességét, kiadványaiknak, külkapcsolatok, makrogazdasági, integrációkhoz, elindulhassunk, koordinációban, intellektuális, népszerűsítése, biztonságukért, világkormányra, igazgatóiknak, megalkotóinak, túlnépesedést, bankárok szerint, idők jelei, készülő egységes, hatalmi elit, hírekben hallott, egész világ, világ megmentőjét, érdekes riportot, központi bankok, világkormány felállítása, műsor azért, fővonalas média, következő kérdést, központi bankároknak, globális kormányzás, központi bankárok, Egyesült Államokat, Joseph Candel, Bilderberg Conference, Gideon Rachman, Financial Times, Európai Központi Bank, Goldman Sachs, Robert Zoelick, Sirkka Hämäläinen, Paul Volcker, Jean-Claude Trichet, Külkapcsolatok Tanácsa, Globális Gazdasági Gyűlés, Nemzetközi Fizetések Bankjának, Bank Ki-moon ENSZ, York Times, David De Mayer Rothchild, Durbani Klímacsúcson, Henry Kissinger, Washington Postnak, York Times-nak, Time Magazinnak, David Rockefeller, Strobe Talbot, Bill Clinton, Gordon Brown, George Papandreou, Egyesült Nemzetek Szövetségét, Walter Cronkite,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.08. 23:03 Koronavírus - A román kormány fél hónapos kényszerszabadságra küld közalkal...
04.08. 22:13 Koronavírus - Fauci: a társadalmi távolságtartás eredményes, látszanak a re...
04.08. 21:43 Koronavírus - Kovács Zoltán: Orbán Viktor az összes szempont figyelembe vét...
04.08. 21:23 Bűnösnek vallotta magát annak a kamionnak a sofőrje, amelyben tavaly 39 hol...
04.08. 21:23 Koronavírus - A francia kórházakban újra csökkenőben a halálozások száma
04.08. 21:13 Koronavírus - Halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban
04.08. 21:13 Keller Ákos továbbra is külföldön kosárlabdázna
04.08. 21:13 Szíria - Moszkva: hiteltelen a Damaszkuszt elmarasztaló OPCW-jelentés
04.08. 21:13 Újabb, a Nemzeti Közművek gázhálózatát érintő megbízásokat nyert el az Opus...
04.08. 20:43 Koronavírus - Londoni elemzők: példátlan ütemben romlottak a világgazdaság ...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes kávézást!  Sexy nők  Retro autók  9. Hittanóra: Hiszem a bűnök b...  Rózsaszín virág  Álmos talpak  Kellemes kávézást!  szentségimádás szerdán Déva 0...  EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGNAP ápr. 7.  Beszélgetés Jézussal az Oltári...  Adjunk új esélyt minden napnak...  Rövid ideig  Állhatatosan le kell horgonyoz...  Beszélgetés Jézussal az Oltári...  Png cica  Budapest góccá válhat, ha nem ...  Április 8.- Az Emberszeretet v...  Betlehemi pásztorok  Szentmise közvetítés nagyszerd...  Facebookon kaptam  Virágok teás kannában  Facebookon kaptam  Egészségügyi Világnap  Üres utca  Aranyosi Ervin: Nem tudlak meg...  SzKirián: Húsvét  Keresztút  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Passió Szent Máté evangélista ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Egészségügyi Világnap  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Tavaszi ajtódísz  A Golgotán áll a Kereszt..  Húsvéti tojások  Te győzöl Uram! – Keresz...  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Gyászba borult Isten csillagvá...  Az emberi minőség, nem vásárol...  Png nő  Kilenc hónap  Szèp estét kedves látogat...  Kádár Hajnalka: Húsvét  Maradj otthon!- egészséged érd...  Egészségügyi Világnap  Készülődés nagyhétre  Nyakunkon a húsvét  A Golgotán áll a Kereszt..  Png nő  Kellemes délutánt kívánok  Autós mozi  Húsvéti tojások  Facebookon kaptam  Az Isten nem emberszámba, hane...  Mai humor 2020.04.07  Kun Magdolna: Amíg nem késő ...  Png nő  Írógép  Facebookon kaptam  Tulipánfa  Ne fordíts semmit időt arra...  Egészségügyi Világnap  Facebookon kaptam  Nyuszi csokorral  Tojás pofák  Aranyosi Ervin: Nem tudlak meg...  Png nő  Beszélgetés Jézussal az Oltári...  Egyszer talán majd mégis vége ...  Png nő  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Írógép  Szèp estét kedves látogat...  Április 8.- Az Emberszeretet v...  Kellemes délutáni pihenést  Egészségügyi Világnap  Facebookon kaptam  Ne fordíts semmit időt arra...  Bozsó Imre - A bezártság  Gyászba borult Isten csillagvá...  Ibolya csokor  Rózsaszín tulipánok  Te győzöl Uram! – Keresz...  Húsvéti dekoráció  895 főre nőtt a beazonosított ...  Facebookon kaptam  Happy easter  895 főre nőtt a beazonosított ...  Tavaszi kép  Újság olvasás  Facebookon kaptam  Krúdy Gyula: Asszonyom (részle...  9. Hittanóra: Hiszem a bűnök b...  Rövid ideig  Facebookon kaptam  Retro autók 
Bejegyzés Címkék
bankárok szerint, idők jelei, készülő egységes, hatalmi elit, hírekben hallott, egész világ, világ megmentőjét, érdekes riportot, központi bankok, világkormány felállítása, műsor azért, fővonalas média, következő kérdést, központi bankároknak, globális kormányzás, központi bankárok, kérdésre válaszolva, egyik vendég, lekötelezettjei vagyunk, gazdasági alapszabályok, másik meghívott, banki elit, szemünk láttára, világkormány felépítése, emberek kárára, főáramú média, emberek kénytelenek, világkormányt erőlteti, emberekbe sulykolni, egyetlen járható, hatalmat néhány, gazdasági válság, idei Bilderberg, diktatórikus világkormány, technokrata elit, világkormány színrelépésének, technokraták szégyenkezés, világ tudtára, pénzügyi válság, globális felmelegedés, globális gazdaság, nemzeti szuverenitás, globális kormány, globális kormányzást, globális valuta, napon tényleg, európai integrációt, teljes mértékben, rendszer következetes, igazi globális, globális kormányzásra, nemzetek feletti, globális szinten, informális csoportok, globális koordinációban, átgondolt szabványok, politikai hatalom, pénzügyi válságra, ember által, egyre lankadó, globális testület, globális kormányzati, széndioxid kibocsátás, történelemből tudjuk, kérdésekre nagyon, középosztály felszámolására, vagyon globális, növekvő népvándorlás, 2011-es Durbani, eddigi legőrültebb, nyugatnak &#8222, világkormány finanszírozását, alábbi idézetek, erőfeszítés több, világkormány biztosít, hallottakat bizalmasan, világ sokkal, világkormány felé, intellektuális elit, központi banki, elmúlt századok, következő évszázadban, világ országai, kötelező érvényű, világméretű konfliktus, béke megőrzéséhez, keserű pirulát, ördög munkája, csoportosulásává, kibontakozásakor, nyilvánossággal, miniszterelnöke, kulcsfontosságú, lekötelezettjei, külügyminiszter, összpontosítják, színrelépésének, nyilvánvalóbban, elengedhetetlen, újraelosztására, finanszírozását, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 6080
  • e Hónap: 13312
  • e Év: 244330
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.