Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zsidó magyarok dillemája
  2012-08-06 21:30:32, hétfő
 
 


Zsidó magyarok dillemája



Magyarországot feldarabolták közkivánatra 1920 június 4-én azért, mert nemzetiségeinek aránya egyes országrészeken megváltozott . Kialakítottak egy fordított állású, disznó formájú kicsike országot középen, amit azóta Magyarországnak hívnak . Ebben a csonka országban a magyarok nemzetiségi aránya 99% volt . Valódi nemzetállam . Elszakított területeinken sem változtak meg az eredeti arányok, új uraink sem rendelkeztek abszolút többséggel, mert az ott élő más nemzetiségűek megint csak többségben voltak, hasonlóan Nagymagyarország korábbi állapotaihoz a Kárpátmedencében . Fordítottak az arányokon, de békét ez sem hozott e körzetre . Kevesebb mint két évtized elteltével a megcsonkolt tagok visszakivánkoztak, és két bécsi döntést követően visszatértek a többségében magyarlakta területek .



Pünkösdi királyság volt mondhatnánk, nagyon rövid ideig tartott, s a megtorlások rendkívül kegyetlenek voltak . Kicsi Anna sírkeresztje történetében ismerteti az idegenek visszajöttét Wass Albert, a kommunista kovács és a zsidó boltos miként hálálták meg ennek a gyereklánynak, sőt az egész falunak azt, hogy elrejtették őket a nácik elől . Ez a megrendítően szomorú írása elgondolkodtathatna mindenkit, de napjaink Magyarországában feje tetejére álltak a józan érvek . Kovácsunk története a megvilágosodásának, és büntetésének kegyetlen kettőssége . Boltosunknak sincs többé ideje a falura, igyekszik felépíteni furcsa kommunizmusát, amit népe próbált ráerőltetni hazánkra, és az egész világra abban az időben .



Galiciából nyugatra vándorolt a gettó lakossága, rájuk szabadította őket a nagypolitika . Első állomásuk Magyarország volt, majd Németország és Amerika következett . Állampolgárságukat örökérvényűnek tartják ! Egy galiciai zsidó ha nálunk élt pár évig, esetleg néhány nemzedékig, akkor is zsidó marad a szívében, ahogyan a tőlünk elvándorolt magyar menekültek is megmaradnak magyarnak örökre . A zsidó nevet cserél . Megváltoztatja fizimiskáját, leborotválja pajeszát, eldobja a kaftánját, s máris egy magyar embert üdvözölhetünk benne, gondolja . Ez pedig nem így van, mert a legjobb szinészeink is képesek eljátszani bármilyen szerepet, de mégsem válnak teljesen a hőseikké, csak a függöny összezártáig .



Rengeteg zsidó honfitársunk él közöttünk Magyarországon, kevesebben maradtak az elszakított területeken, mert valami különös oknál fogva ott sem szerették őket annyira . Jó példa erre a Tiso féle fasiszta kormány, akik túlbuzgóságukban szinte minden zsidót Hitler kezeire juttattak, sőt vele együtt szövetségben támadták meg Lengyelországot a második világháború kezdetekor . A Szovjetúnió is belemart a lerohant országba, megszállta keleti területeit . Ez az ortodoxia előretörését jelentette a Nyugat testébe, ami az istentelen szovjet kommunistákat nem érdekelte . Északerdély visszafoglalásakor nyitvamaradt egy alsó folyosó, amelyet nem lehetett elzárni az egyesített szerb-román seregek elől, bár az utóbbiak egészen a háború végéig nem sok vizet kavartak vitézségükkel . Ezek a hátulról támadó rác partizánok, tót és oláh seregek szemközt képtelenek verekedni az érdekeikért, csak tenyerüket tartva a másét kivánják .



Zsidó honfitársaink elkülönülnek a nemzet testétől . Idegennek, kisebbségnek tartják magukat ebben a keresztény országban, de maguknak többletjogokat követelnek közben, kiváltságokat kárunkra, maguk előtt tolva a szapora cigányságot, akik hasonlóképpen könnyebbik végén fogják meg a munkát . Viszont elkötelezettségük a magyarság iránt, egészen a XX-ik század közepéig megtalálható . Rendszerváltásunk koldusai ők, akiknek etetésével manipulálja a politikai hatalmat, a szociáldemokrácia köntösébe bújt globális-liberalizmus . Mindenféle izmusok indultak világgá ettől a mindenkitől különböző lelkületű néptől, akik szerencsétlenségünkre, nálunk vannak arányszámukhoz képest a legtöbben . Szüleik kikeresztelkedtek ugyan, de ez cseppet sem zavarja őket születésük adta kiváltságaik megtartásában .



Jól látható ez a budapesti gettó lakóinak viselkedésében, hiszen a kommunizmus éveiben a velünk elkeveredő zsidók mára visszaköltöztek a Margit-híd és az Árpádhíd közötti területre Pesten, ami a belvárosi gettóval együtt a zsidóság túlképviseletét adja . Rózsadomb újgazdagjai is hozzájuk tartoznak, akik a rendszerváltás zavarosában meggazdagodtak, paktumokat kötöttek a megszálló nyugat képviselőivel, akik azóta is menedékjogot adnak nekik mind politikai, mind gazdasági téren . Ezek az emberek nemzetbiztonsági veszélyt jelentenek a magyarság számára, mert háttéralkut kötöttek kárunkra az ellenségeinkkel . Megszállóink, és az őket kiszolgáló meghatározott gyarmatosító csoport szinte minden tagja zsidó származású . Lehet, hogy elfeledte vallását az utóbbi évszázad embertpróbáló idejében, még is szorosan együttműködnek a globalizmus térnyerésében . Ugyancsak őket használták fel a háttérbeli szálakat mozgató nagybankárok a vörös terror évtizedeiben, de a nagy átalakulások legutóbbi negyedszázadában is tovább dolgoznak ellenünk .



Hazaárulóknak kötél jár normális viszonyok között, de nálunk inkább kitüntetéseket eredményez a számukra . Törvénybe is foglalták ezeknek a büntehetetlenségét ! S ezek a törvények maradéktalanul átvándoroltak a volt diktatúrából a demokráciába . De miről beszélek én ? Most is a demokráciáért harcolunk Közel-kelet országaiban a NATO mellett ! Terjesztjük azt a demokráciát, amitől nagy nehezen sikerült megszabadulnunk 1989-ben . Rengetegen menekültek nyugatra a volt demokráciából, amit a Német Demokratikus Köztársaságból menekülő németek döntöttek meg a mi segítségünkkel . Forradalmi nemzet mondhatnánk, de a háttérerők működését látva, csak felhasználtak bennünket saját céljaik érdekében .



Kedves zsidó származású honfitársaim, ideje lenne már valamilyen szolidaritást felvállalni a többségi magyar nemzet jeles képviselőivel, mert ez a belső bomlasztás mára elviselhetetlenné, úgy mond tarthatatlanná vált, mert jól látszik, erősen érezhető egy általános támadás a csak nevében európai únió zsidójaitól, akik készpénznek veszik a majd száz évvel korábbi határmódosításokat . Minden eszközzel igyekeznek ártani Magyarország érdekeinek ezek a soknemzetű kaméleonok . Khon-Bandit és társai a teljes vezetéssel egyetértésben támadhatják szemérmetlenül hazánkat, mintha az önszántából egyesült Európában ezt hosszabb ideig meg lehetne tenni . Mi csak kis része vagyunk ennek az EU-nak, de mint a Szovjetúnió korábban, ez sem fog sokáig tartani, ha reánk támadnak . Nem bújhatnak el továbbra is előlünk a magyar zsidók, segíteniük kell Magyarországon, ha egyáltalán számit nekik valamit a nemzetünk . Mindannyian tudjuk, hogy a százmilliós áldozatot követelő vörös terror az egyesült zsidóság eszköze volt .





VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nagymagyarország, magyarországában, túlbuzgóságukban, kárpátmedencében, negyedszázadában, nemzetbiztonsági, visszaköltöztek, túlképviseletét, ellenségeinkkel, magyarországnak, lengyelországot, nemzetiségeinek, megszabadulnunk, maradéktalanul, tarthatatlanná, segítségünkkel, köztársaságból, együttműködnek, kitüntetéseket, rendszerváltás, országrészeken, magyarországon, többletjogokat, magyarországot, arányszámukhoz, megváltoztatja, örökérvényűnek, viselkedésében, szemérmetlenül, meggazdagodtak, honfitársaink, üdvözölhetünk, demokráciából, kommunistákat, képviselőivel, felhasználtak, fordított állású, csonka országban, magyarok nemzetiségi, eredeti arányok, megcsonkolt tagok, többségében magyarlakta, megtorlások rendkívül, idegenek visszajöttét, kommunista kovács, zsidó boltos, egész falunak, nácik elől, megrendítően szomorú, józan érvek, egész világra, gettó lakossága, Kicsi Anna, Wass Albert, Német Demokratikus Köztársaságból,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  A boldog családok mind hasonló...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Png telefon  Hiányzik  Akarat  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Őrizkednünk kell...  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes délutánt kívánok  Alvó cicák  Facebookon kaptam  képre írva  Mai harmónia kártyám  Akarat  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Örülök, hogy látlak!  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png nő  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Egy bizonyos határt  Fekete-erdő desszert  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Éretlen vers  Png kislány  Facebookon kaptam  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Alvó cicák  Alázat  Rátalálsz  Julian Brass gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Hogy lehet megtartani  Rátalálsz  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nem számIt  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Ágai Ágnes – Csendélet  Soha ne kedvezz...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kerüld el az evangélium örömén...  Kaffka_Margit  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A televizió nem a kultúrát kép...  Hazára minden embernek szükség...  Png csokor  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Julian Brass gondolata  Hogy lehet megtartani  Egy maradéktalanul uralt világ  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
fordított állású, csonka országban, magyarok nemzetiségi, eredeti arányok, megcsonkolt tagok, többségében magyarlakta, megtorlások rendkívül, idegenek visszajöttét, kommunista kovács, zsidó boltos, egész falunak, nácik elől, megrendítően szomorú, józan érvek, egész világra, gettó lakossága, galiciai zsidó, tőlünk elvándorolt, zsidó nevet, magyar embert, legjobb szinészeink, függöny összezártáig, elszakított területeken, második világháború, lerohant országba, ortodoxia előretörését, istentelen szovjet, alsó folyosó, egyesített szerb-román, utóbbiak egészen, háború végéig, hátulról támadó, másét kivánják, nemzet testétől, keresztény országban, szapora cigányságot, magyarság iránt, politikai hatalmat, szociáldemokrácia köntösébe, mindenkitől különböző, budapesti gettó, kommunizmus éveiben, velünk elkeveredő, belvárosi gettóval, zsidóság túlképviseletét, rendszerváltás zavarosában, megszálló nyugat, emberek nemzetbiztonsági, magyarság számára, őket kiszolgáló, utóbbi évszázad, globalizmus térnyerésében, háttérbeli szálakat, vörös terror, nagy átalakulások, törvények maradéktalanul, volt diktatúrából, demokráciáért harcolunk, volt demokráciából, háttérerők működését, többségi magyar, belső bomlasztás, általános támadás, csak nevében, majd száz, soknemzetű kaméleonok, teljes vezetéssel, önszántából egyesült, magyar zsidók, százmilliós áldozatot, egyesült zsidóság, nagymagyarország, magyarországában, túlbuzgóságukban, kárpátmedencében, negyedszázadában, nemzetbiztonsági, visszaköltöztek, túlképviseletét, ellenségeinkkel, magyarországnak, lengyelországot, nemzetiségeinek, megszabadulnunk, maradéktalanul, tarthatatlanná, segítségünkkel, köztársaságból, együttműködnek, kitüntetéseket, rendszerváltás, országrészeken, magyarországon, többletjogokat, magyarországot, arányszámukhoz, megváltoztatja, örökérvényűnek, viselkedésében, szemérmetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1393
  • e Hét: 2880
  • e Hónap: 13991
  • e Év: 167487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.