Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lehet-e igazsága mindenkinek
  2012-09-27 19:26:32, csütörtök
 
 

Lehet-e igazsága mindenkinek

Mindenkinek más igazsága van ! Gyilkosnak a fegyver, az erőszak igazsága, míg az áldozatnak kihullott vére okoz gondot örökre a gyilkosának . Pofon vernek, s mi nem nyugszunk egészen addig, amíg legalább háromszor vissza nem adjuk mint Ludas Matyi tette hajdanán Döbrögivel . Mindezt az igazságunk nevében . De ha egyszer magunkra hagy bennünket az igazság, s tartósan az ellenhez húzódik, akkor mit tehetünk ? Igazság nélkül képtelenség élni, legalább is ezt tanították nekünk szüleink, s nekik is korábban . Vannak, akiknek fontos igazságosan élni, békében dolgozni, nyugodtan aludni este .

Mások erőszak nyelvén értekeznek csak, nem hallják a jajszavakat dúlásuk során . A repülőgépen sem hallatszik a bombák okozta robbanás zaja, az atombomba által a halálba küldött százezrek üvöltése . Hangtalanul siklik tovább az égen, és a maga istenét keresi a fellegek között . Komolyan hitte, hogy legyőzte a gonoszt, mert azt mondták neki egyszer, hogy azok ellen harcol . Közben áldozatát is ezek biztatták ellene . Háttérben maradhat az aljasság sokáig, mire megtanul tisztánlátni az ember . Háborúk sorát indították ellenünk, s mint barmok csatarendbe álltunk védekeztünk, támadtunk, gyilkoltunk, hogy sáros életünket mentsük . Eközben rengeteg élet szünt meg az igazság nevében .

Fegyvert gyártunk, majd tökéletesítjük azt, ma már olyan bombákat készítenek, amelyeket észre sem vesznek azok, akikre rádobták . Némán, kegyetlenül öli a célszemélyeket . Betegséget hordoz, halált terjeszt a szélben, megrontja a szellem szabadságát, beszennyezi olvasója agyát hazugságával, észre sem venni miként rombol tájékoztatás helyett a médiaipar . Központosított hadviselés ez mindenki ellen . Hadba sem lépett senki, élni szeretnének a szerencsétlenek, de útjukban vannak azoknak, akik a földjét már kinézték maguknak . Hatalom . Fegyver . Emberhalál követi útjukat bármerre mennek is ezek, az Új Világ megálmodói, Isten csak a régit teremtette számunkra, de ha képtelenek élni e lehetőséggel, számukra sincs más hely csak ez .

Igazság, becsület, szeretet, jóság, emberség, ezek csak szavak, amíg meg nem tölti valaki tartalommal őket . Mindig a legszebb gondolatot tűzik zászlaikra a legrosszabb emberek . Örökértékű ideálokkal kufárkodnak hitetlenek . Isten nevében beszélnek ördögi gondolatokról, miközben alattomosan reánk mosolyognak . Ránk tukmálták a kereszténység szeretettanát, a birka beletörődését a juhász mindenhatóságába, de mások terelgetik a juhokat ma már . A Szent Könyvet is lefordították minden nyelvre, de valahogy kimaradt belőle a lényeg, amit nem tudtak soha sem megfogalmazni . Csináld azt mással, amit akarod, hogy Ő tegyen veled ! Így kellene mérlegelni a dolgokat, de az ördög sohasem alszik, éberen őrködik a hatalmasok igazságára, az erősebb kutya elve alapján .

Régebben könnyebb volt egy kicsivel, csak a természet erejét kellett megzabolázni, megtanultuk miként szolgálhatnak bennünket az állatok, de emberek elállatiasítását nem erőltették reánk még akkor . Ma embertartással foglalkozik egy kis csoport . Eteti őket, bár haszontalanok, de a rendszerből pénzt szivattyúzik ki általuk . Városokat épít nekik, ellátja minden jóval, finomságokkal, értéktelen kacattal, amiért elveszi tőle mind azt, amit korábban adott neki megélhetésre . Elveszi, mert elveheti . Emberadta jogával él ma mindenki, aki elfogadtatja magát veled . Természetben sincs egyenlőség, az erősebb legyőzi a gyengébbet . A pénz mint fegyver sohasem létezett, amikor még mindenki a saját javait termelte meg önkezével magának .

Megváltozott a világ a városiasodással . Ellátórendszerek születtek, különböző elgondolások valósultak meg egyszerre . Az elvégzett munkáért kapott számait átválthatta mindenki a különféle szolgáltatásokra . Eleinte a megélhetést még segítette ez a számháborúsdi, de ma már fegyverré lett azok kezében, akik embertársaikat barmoknak tekintik . Ezek a másként gondolkodó senkiháziak kaparintották meg az igazságszolgáltatás aranymérlegét, amivel elkezdték méricskélni nekünk az élet igazságait . Rengeteget követelnek ma már tőlünk a jog nevében . Függő helyzetbe kerültünk . Feladtuk szabadságunkat a kényelem lustaságáért, a városi semmittevés mindennapos elfoglaltságáért . Üresen áll a ház melleti pajta, beköltöztették már a kerti budit is a fürdőszoba mellé . Szivesebben élnek így az emberek, mint az áramszolgáltatást nélkülöző tanyán ! De ...

A függőségnek ára van . Amíg haszonélvezői vagyunk mindannyian ennek az ellátórendszernek, addig tűrnünk kell a rendszer urainak a rabságát is . A Tanya egyfajta szabadságot jelent . Belvíz idején rabságot, benzin hiányában hosszú kerékpárutat a legközelebbi faluig, városba . De hosszú biciklizés közben megtisztul a lélek, kihajtja magából a felesleges mérget mire hazaérünk . Otthon aztán szivesen gondolunk vissza az eltöltött nap történéseire, amit legközelebb tökéletesíthetünk . Nehéz mit kezdeni a felbiztatott tolvajokkal, az emberi életet semmibevevő cigányokkal, akik hivatlanul megjelennek nálad az éjszaka leple alatt, és elviszik állataidat, betörnek hozzád, az életedre törnek . Régebben összefogtak ellenük az emberek, kaszára, kapára kaptak, baltára támaszkodva mentek igazságot szolgáltatni . Mire odaértek, már csak hült helye volt a tolvajoknak .

Igazságunk a Természet Rendje adta igazság, amit sokezer év alatt jogrendbe szedett a Szent Korona nevében . Ezt a régi vagyont csavarták ki kezünkből a törvényt alkotó politikusok, akik semmibe vették : a törvénytelenség jogot nem alapít elvét . 1944 óta élnünk alkotmányos védelem nélkül . Egyszer a szövetségesünk serege tört ránk, majd felszabadítóink lettek a szövetségeseink egy darabig . Az erősebb kutya törvényét alkalmazták ők is, de ezeréves államiságunk felfüggesztett alkotmányát nem állították vissza vele . Kétharmados fülkeforradalmáraink is bővítettek egyet a törvényeken, amit már azok sem értenek meg, akik létrehozták, mert a liberális vadkapitalizmus új erői nem értenek egyet vele . Már az önvédelemhez sincs jogalap ebben a világban . Fegyvert nem foghatunk . Termésünket sem védhetjük meg, vagy otthonunkat a tolvaj betolakodók elől . Mire tartunk fegyveres erőt, rendőrséget ? Az államot védik . A demokráciát, a tolvajok jogait, és a csalók identitását .

Nem lesz ennek jó vége ha nem térnek észre az urak, és nem állítják vissza mielőbb Magyarország történeti alkotmányának a jogfolytonosságát . Trianon aljassága semmis e törvény értelmében, hiába az eltolódott nemzetiségi arányok, úgy kezeljük majd őket, ahogyan ők tették velünk a két háború után . Ellenséget ültettek földjeinkre, kitenyésztett tolvajokat, országrablókat, aki egy csettintésre hadisorba állnak megint velünk szemben . Pedig testvérek ők, távoli rokonok, akik a rabolt föld ideológiájának a nevében nekünk eshetnek bármelyik pillanatban . Hiába adtunk meg nekik korábban mindent, más erők mozgatják őket a háttérből . Az igazságot megette a fene 1945 után . Minden nemzetközi szervezet ma ennek a státusz quónak a fenntartásán munkálkodik !

Mit tehetünk mi, átvert nemzetek ? Ha tőlük kérdjük, akkor semmit, ideje lenni keményen dolgozni az életért, sok gyermeket nevelni a Kárpátmedencében, amivel visszafoglalhatnánk idővel őseink földjét, a hivatlanul idetévedt idegenektől . Ők is hasonló nehézségekkel küzdenek . Alacsony a gyermekáldás, csak a cigányok szaporodnak, őket szaporítja Európa ellen egy harmadik erő . Dolgozni sem akar ma már senki . Aki még megpróbálja, azt éjszaka kirabolják, megverik, rosszab esetben meg is ölik . Tenni kellene már tényleg valamit, ameddig többségben vagyunk ebben a csodálatos medencében . Talpra Magyar ! Építsetek színtiszta közösséget magatok, ne engedjetek betolakodót közétek . Akkor talán egyszer megjutalmaz benneteket is az Úr, ha úgy látja jó úton haladtok .





VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elfoglaltságáért, szolgáltatásokra, ellátórendszerek, kárpátmedencében, mindenhatóságába, elállatiasítását, vadkapitalizmus, felszabadítóink, szerencsétlenek, városiasodással, törvénytelenség, szövetségeseink, felfüggesztett, ideológiájának, országrablókat, célszemélyeket, központosított, tökéletesítjük, szabadságunkat, embertartással, szövetségesünk, beköltöztették, embertársaikat, számháborúsdi, kitenyésztett, nehézségekkel, gondolatokról, haszontalanok, lefordították, kaparintották, szeretettanát, szolgálhatnak, kereszténység, megfogalmazni, beletörődését, aranymérlegét, erőszak igazsága, áldozatnak kihullott, igazságunk nevében, ellenhez húzódik, jajszavakat dúlásuk, bombák okozta, atombomba által, halálba küldött, maga istenét, fellegek között, aljasság sokáig, igazság nevében, szellem szabadságát, régit teremtette, legszebb gondolatot, legrosszabb emberek, Ludas Matyi, Szent Könyvet, Természet Rendje, Szent Korona, Talpra Magyar,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Png cica  A sors  Gonosz démon-álarc  Tanuld meg ezt a versemet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Az engedelmesség miért nem vál...  Hiányzik  Facebookon kaptam Krisztinától  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nem számIt  Hogy lehet megtartani  Neked tudnod kell  Png fotel  Sose bánj semmit  Alázat  Szép napot kívánok  Kellemes délutánt kívánok  képre írva  Png lepke  Mindig jusson idő nevetni  Örülök, hogy látlak!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hogy lehet megtartani  Albert Einstein gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét  Lóhere  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nagyi telefonál  képre írva  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  Mai harmónia kártyám  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hazára minden embernek szükség...  Png férfi  A televizió nem a kultúrát kép...  Radikális szeretet  Alázat  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Éretlen vers  Próbálj meg ...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Sose bánj semmit  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png fotel  Akarat  Egy lelki imádság  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Png telefon  Png telefon  Mi lenne ha  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Régi emberek, akikre máig büsz...  Jó éjszakát  Egy maradéktalanul uralt világ  Erdőn  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Idő  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Zilahy Lajos gondolata  Rátalálsz  Png nő 
Bejegyzés Címkék
erőszak igazsága, áldozatnak kihullott, igazságunk nevében, ellenhez húzódik, jajszavakat dúlásuk, bombák okozta, atombomba által, halálba küldött, maga istenét, fellegek között, aljasság sokáig, igazság nevében, szellem szabadságát, régit teremtette, legszebb gondolatot, legrosszabb emberek, kereszténység szeretettanát, birka beletörődését, juhász mindenhatóságába, ördög sohasem, hatalmasok igazságára, erősebb kutya, természet erejét, rendszerből pénzt, erősebb legyőzi, pénz mint, saját javait, elvégzett munkáért, különféle szolgáltatásokra, másként gondolkodó, élet igazságait, kényelem lustaságáért, városi semmittevés, kerti budit, fürdőszoba mellé, áramszolgáltatást nélkülöző, rendszer urainak, legközelebbi faluig, felesleges mérget, felbiztatott tolvajokkal, emberi életet, éjszaka leple, életedre törnek, régi vagyont, törvényt alkotó, törvénytelenség jogot, szövetségesünk serege, liberális vadkapitalizmus, önvédelemhez sincs, tolvaj betolakodók, államot védik, tolvajok jogait, csalók identitását, eltolódott nemzetiségi, csettintésre hadisorba, rabolt föld, nevében nekünk, igazságot megette, fene 1945, státusz quónak, fenntartásán munkálkodik, hivatlanul idetévedt, cigányok szaporodnak, csodálatos medencében, elfoglaltságáért, szolgáltatásokra, ellátórendszerek, kárpátmedencében, mindenhatóságába, elállatiasítását, vadkapitalizmus, felszabadítóink, szerencsétlenek, városiasodással, törvénytelenség, szövetségeseink, felfüggesztett, ideológiájának, országrablókat, célszemélyeket, központosított, tökéletesítjük, szabadságunkat, embertartással, szövetségesünk, beköltöztették, embertársaikat, számháborúsdi, kitenyésztett, nehézségekkel, gondolatokról, haszontalanok, lefordították, kaparintották, szeretettanát, szolgálhatnak, kereszténység, megfogalmazni, beletörődését, aranymérlegét, alkotmányának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 6018
  • e Hónap: 17129
  • e Év: 170625
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.