Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pofáraesés: az ENSZ hátat fordít Izraelnek
  2012-10-02 19:08:01, kedd
 
   
 
Pofáraesés: az ENSZ hátat fordít Izraelnek
2012. október 02. 12:48 Hunhír.info

Mahmoud Ahmadinejad iráni elnök beszédet tartott egy magas szintű találkozón az ENSZ-ben szeptember 24-én. Most először minden nyugati ország küldöttsége ülve maradt az ENSZ Közgyűlésben és végighallgatta Ahmadinejad elnök Izrael-fenyítését. Volt két világháborúnk Európában a múlt században, a legnagyobb a világtörténelem folyamán, ami 100 millió ember halálát okozta, és mégis, a média tájékoztató és párbeszéd műsorainak 95%-a Auschwitzhez kötődik, egy táborhoz, ahol a krematórium kéményét az oroszok építették 1947-ben és magában áll egy beton placcon, soha semmi összefüggésben egy más épülettel. Csoportos látogatások naponta. Lengyel idegenvezetők elmagyarázzák hogyan ment át a napi 20 ezer elégetett hulla füstje és hamuja a kéményen, ami még nem is létezett akkor, amikor a tábort használták.

Eddig minden más alkalommal mikor az iráni elnök felszólalt a gyűlésben, az izraeli képviselő felemelte egy ujját és az amerikai, a brit és más nyugati küldöttségek elhagyták a termet, tolakodva kifelé, mint zombik.

Az utóbbi időkben számtalan vallással szembeni tiszteletlenséghez fűződő ügy volt. New York City ki van plakátozva rossz szándékú iszlám-fóbiás fröcskölődéssel. Faji és vallási gyűlöletről szólnak a plakátok mindenhol a világ legismertebb városában, amelyeket azok a férgek ragasztottak ki, akik Netanyahut és orgyilkosokból, gengszterekből és perverzekből álló bandáját szolgálják.

Kérdezik, miért használok ilyen durva hangot egy világ-vezetővel szemben? A válasz egyszerű. Ma az amerikai sajtó ugyanolyan méreggel átitatott válaszaira ébredtem, mint a Prófétát gyalázó istenkáromló filmek.

Igazából, a mi nyomozásaink azt mutatják, hogy az iszlámot támadó plakátok, a Prófétát támadó film és az Ahmadinejad elnök ellen szabadjára engedett újság és televíziós hírek eredete ugyanaz. Az amerikai népen és a világ népein élősködő vérszívó falka, most, végre, kitudódva kik is ők valójában, jól látható szószólóik, Rupert Murdoch, a Koch testvérek, Mitt Romney, Sheldon Andelson és az Amerikai Izraeli Közügyek Bizottság (AIPA() lobbi.

Az egy dolog, mikor egy újság elfogult híreket közöl. Viszont az ellenőrzés mértéke, amit Netanyahu militáns szélsőségeseinek megengedtek, példátlan még a zugújságírásban is, és ami előtt Amerika "neocon" fanatikusai és "bankszter billiomos" támogatói is meghajoltak. Ma kiválasztottuk a New York Post-ot, Ruppert Murdoch tulajdonában lévő újságot, akit büntethetőnek mondtak ki a brit biztonsági erők három miniszterelnök és kulcsfontosságú kormánytisztviselők telefonjainak lehallgatása, megvesztegetése és zsarolása miatt.

Azoknak, akik nem tudnák, Murdoch és az ő médiabirodalma az iszlám-ellenes háborúnak, Amerika átverésének és a világ tönk szélére kergetésének, éheztetésének és a totális kormányzásának hangja. Murdoch egy szörny ugyanúgy, mint bábtársa és seregtársa Netanyahu és annak kegyence, Mitt Romney.

Ahmadinejad elnök specifikusan meghatározott témákban akarja álláspontját elmondani abban, ami utolsó felszólalása lesz az Egyesült Nemzetekben. Kulcsfontosságú azok közül a megállapodás, amelyet az El Nem Kötelezettek Mozgalmának országai kötöttek egymás közt teheráni konferenciájukon a múlt hónapban. Az Egyesült Nemzetekre nem lehet többé ráerőszakolni, hogy alávesse magát a Biztonsági Tanács 5 állandó tagja ellenőrzésnek, akik úgy uralkodnak azon intézmény fölött, mint egy gengszter banda. Akár a világ összes nemzete megállapodásra juthat, de ha egy a "mágikus 5"-ből nem ért azzal egyet, ez általában az Egyesült Államok Izrael kedvében járva, akkor nincs ENSZ, csak Izrael gyakorolta financiális hatalmát az Egyesült Államok kormánya felett.

Ahmadinejad másik témája az, hogy a palesztin valóságot el kell intézni és, hogy az Izrael által elfoglalt területek nem képezik részeit a zsidó államnak és, hogy nincs nemzetközi megállapodás, ami feljogosítaná őket azok ellenőrzésére. Mindenesetre, nézzük meg Netanyahu és Murdoch megalomán zagyvaságait a New York Post-ból:


"Ahmadinejad Yom Kippur ENSZ beszéde megalázás New York City számára. Ez szembeköpése nagyszívű városunk minden türelmes polgárának, akik az ENSZ vendéglátói szerepét töltik be, mert a planéta egy más városának polgársága sem elég türelmes és bölcs ahhoz, hogy elviselje az abszurd színházat amit ott végigjátszanak.

Egyszerűen nem hívod meg Mahmoud Ahmadinejad-ot... az ENSZ-be Yom Kippur-kor, a Vezeklés Napján, a zsidó naptár legszentebb napján. Ez nem csak egy sértés a zsidókra nézve. Elviseljük az ENSZ-et, mert mi vagyunk a világ fővárosa. De még New York-nak is meg kell állnia és fel kell kiáltania, hogy Ahmadinejad meghívása több a soknál. Ez egy aljas, gusztustalan, utálatos népszerűséghajhászó fogás.

Ahmadinejad meghívása New Yorkba Yom Kippur ünnepén árulók által megtervezett, gyűlöletet keltő színpadi technika bizonyos emberekkel szemben, akik segítettek ezt a várost naggyá tenni - egy gonosz lelkű csel, ami megszentségteleníti 6 millió legyilkolt zsidó emlékét a világ legismertebb antiszemitájának ripacskodó bohóckodásaival a zsidó év legszentebb napján.

Az ENSZ, ami a világbékét kezdeményező testületként lett létrehozva, letért útjáról, hogy diszharmóniát és megosztódást teremtsen Ahmadinejad meghívása által, aki még több mérget fog befecskendezni a világ vérkeringésébe amerikai földön elnökválasztás idején, és ezzel még Yom Kippur megbocsájtó szellemét is megmérgezni reméli...

Vajon Yom Kippur megbocsájtó természete volt az, ami azokat a "Jézus egy Majom" héber feliratokat inspirálta felfirkálnia a keresztény szent helyekre szerte a palesztin megszállt területeken? Kérem, vegyék észre, ez egy számító, otrombán őrült kóválygásokkal teli üzenet, nekünk címezve. Mióta van egy zsidó ünnepnapnak, Yom Kippurnak bármi köze az ENSZ működéséhez? Aki eddig nem vette számba Izraelt, mint veszélyt magára a józan észre, annak csak olvasnia kell. Én megborzongok a "megbocsájtó szelleműség" szavak láttán, mikor gyűlöletes és vitriolos mondatokban szerepelnek.

Izrael nem egy a 193 tagország közül aminek népessége .00001-e az ott képviselteknek? Izraelnek nincsenek elismert határai, nincs alkotmánya. Eltartatja magát mások segélyéből, miközben a világ 4. legnagyobb fegyverexportőrje.

Izrael tart egy ENSZ-rekordot is 116-tal, ami a többség által megszavazott szankcionáló határozatok száma, háborús bűnökért és fajirtásért. Mikor sarokba van szorítva, az izraeli militáns extrémista elemek rég beismert trükkje a mások "antiszemitizmussal" és "holokauszttagadással" vádolása.

Ez itt a Wikipedia definiciója egy "szemitára": A szemita fogalom különböző ókori és modern sémi nyelvet beszélő délnyugat-ázsiai nép egy tagját jelenti, ideértve az akkádokat (asszirok és babiloniak), eblaitokat, ugaritokat, kánaániakat, föniciaikat (ideértve a kártágóiakat), hébereket, (izraelieket, judeaiakat és szamaritánusokat), arámiakat, kháldokat, amoritákat, moabitokat, edomitokat, hükszoszokat, arabokat, nabateusokat, shébaiakat, szutúkat, ubaritokat, dilmunitokat, báhrániakat, madeánokat, szabiánokat, sziriákokat, amelikokat és az etiópiai sémeket.

Még fogok bizonyítékot találni arra, hogy az orosz és az európai zsidók, akik eddig képtelennek mutatkoztak egyenes kötődést bizonyítani bármelyik fenti csoporthoz, átköltözése a területre, amit Palesztinának lehet és talán kéne hívni, az valójában szemiták elüldözése nem-szemiták által.

Az izraeli a zsidó telepesek nagy többsége az általuk használt héber nyelvet ott tanulta meg, és a héber nyelv használata nem folyamatos semmilyen történelmi vonatkozásban.

Én egy németül és jiddisül beszélő családban nőttem fel, amiről ma szitkozódva beszélnek azok, akik "militáns cionistáknak" hívják magukat. Nekem hiányzik ez a nyelv, mint egy sok évszázados hagyomány, nagy melegség és humor nyelve, ami képes leírni az élet sok valóságát úgy, ahogy a német, egy kifertőtlenített nyelv sose volt képes.

Az én német családom, a Lehmanok az akkori Posen (Poznań)-ből rég kihaltak, nagy valószínűséggel a 8.5 millió német közé számolva, akiket Sztálin küldött szibériai táborokba a II. világháború befejezése után.

Hatvanmillió ember halt meg a II. világháborúban és "akörül", beleértve a Sztálin által halára éheztetett 20 millió ukránt és sok millióan ki lettek telepítve a háború folyamán a szovjetek által, hogy uráli gyáraikban dolgozzanak. Nekik közel 40%-uk megfagyott vagy éhen halt.

A történészeket akkor éri megtorlás és azonnali elbocsájtás mikor kételkedni kezdenek a háború Sztálin-féle változatában. A történelem egyfolytában változik és létezik egy holokausztból adódó valóság, egy olyan témából aminek kiváltó okait és természetét szabadon megbeszélni bűntettnek számít azzal a nyilvánvaló céllal, hogy "takarást és félrevezetést" adjon azokra a fajirtó bűnökre, amik magával a holokauszttal vannak párhuzamban.

Volt két világháborúnk Európában a múlt században, a legnagyobb a világtörténelem folyamán, ami 100 millió ember halálát okozta, és mégis, a média tájékoztató és párbeszéd műsorainak 95%-a Auschwitzhez kötődik, egy táborhoz, ahol a krematórium kéményét az oroszok építették 1947-ben és magában áll egy beton placcon, soha semmi összefüggésben egy más épülettel.

Csoportos látogatások naponta. Lengyel idegenvezetők elmagyarázzák hogyan ment át a napi 20 ezer elégetett hulla füstje és hamuja a kéményen, ami még nem is létezett akkor, amikor a tábort használták. Senki nem kérdezi meg, miért van a szépen kicímkézett gázkamráknak üvegablakos ócska faajtójuk eredeti helyükön a 19. századból. Még mindig el lehet hinni a holokausztot és nem vaknak lenni vagy totál hülyének. A német törvények 10 év börtönbüntetést írnak elő bárkinek, akinek kételye van a holokauszt ezernyi változatainak bármelyikében. Törvény kötelez elhinni mindegyiket és azokat ismételni, ahogy két tucatnyi másik ország is teszi ezt.

A fontosabb kérdéseket, hogy ki húzott hasznot a háborúból, és ők hogyan, zsidók vagy nem-zsidók, élték azt túl bántatlanul, soha nem teszik fel, vagy válaszolják meg. A háború, ahogy tudjuk, "a hazugság szülőanyja".

Egy második kérdés is felmerül. Annak nem kéne bűntettnek lenni, mikor a zsidókat arra tanítják, hogy ők egy utált és megvetett nép, ezzel késztetve őket, hogy áldozatoknak és alsóbbrendűnek érezzék magukat? Nem a kontroll egy klasszikus metódusa ez, egy "psyop", ahogy hívják, egy módja az izraeli zsidók manipulálásának egy igazságtalan társadalom elfogadásara, amit egy haladó gondolkodású, kulturált és jól képzett népnek undorítónak kéne találnia?

Ezen a héten, minden New Yorkra fókuszálódik: a mocskos rasszista hazugságokat szerte a városban kiragasztotta egy Amerika-szerte szidott titokzatos csoport. Az igazi amerikai emberek félrevezethetők, de türelmük végét járják láthatóan, mikor még több levezényelt terrorizmusra és "márkanévvel ellátott" rosszfiúra kerül a sor.

Az milyen zavarba ejtő, hogy a Külügyminisztérium szerint, az Al Qaeda vezetője egy Adam Perlman nevű ember, Phil Perlman fia, akinek nagyapja, Carl Perlman segített a Rágalmazásellenes Liga megalapításában? Az Al-Kaidát most az egyik legbefolyásosabb amerikai zsidó család egy tagja futtatja, egy család, akikről tudott, hogy dajkálják a militáns cionizmust.

Így már tisztán látható miért lett 33 egymást követő "kettes számú" vezér meggyilkolva, miközben Perlman/Gadhan, valójában az izraeli bázisú SITE Intelligence titkosszolgálat fizetett publicistája, a feltételezett "militáns iszlám hangja" haifai lakásában ül.

De ma gondolataim visszatérnek a méreggel telített támadásokhoz, Murdoch New York Post-jához, Netanyahu üres fenyegetőzéseihez, egy "filléresbolti Sztálinhoz" és a nagyon magányos izraeli ENSZ- képviselőhöz, aki kivonult a Közgyűlésből halk nevetés kíséretével.

Ezek a józan ész és az emberi méltóság apró jelei. Az emberiség mutatja ébredésének legkisebb jeleit, időnkként ezek a dolgok reménysugarak.

Hunhír.info - Gordon Duff/PressTV (Fordította: Magyar László - Hunhír.info)

A fordító megjegyzése: Gordon Duff egy fegyveres harcokban részt vett tengerészgyalogos veterán, a Veterans Today főszerkesztője. A PressTV pedig egyik kedvenc weblapom, minden nap olvasom, sokan becsülik és hivatkoznak rá. (Ugyanennek a PressTV-nek dolgozik Miss Lauren Booth is Londonból, aki Tony (Blier)Blair sógornője és felvette az iszlám vallást Qom-ban, és akit szintén nagyra becsülök.)

Kapcsolódó:
Globális háború folyik Irán ellen (Barikád)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legbefolyásosabb, antiszemitájának, szélsőségeseinek, szamaritánusokat, konferenciájukon, kifertőtlenített, megalapításában, manipulálásának, zugújságírásban, fröcskölődéssel, világtörténelem, kulcsfontosságú, megvesztegetése, börtönbüntetést, valószínűséggel, félrevezethetők, bohóckodásaival, titkosszolgálat, alsóbbrendűnek, miniszterelnök, összefüggésben, vérkeringésébe, elnökválasztás, kormányzásának, médiabirodalma, orgyilkosokból, világháborúban, befecskendezni, gengszterekből, kóválygásokkal, kiválasztottuk, végigjátszanak, megállapodásra, képviselteknek, főszerkesztője, végighallgatta, magas szintű, múlt században, világtörténelem folyamán, média tájékoztató, krematórium kéményét, oroszok építették, beton placcon, tábort használták, iráni elnök, izraeli képviselő, utóbbi időkben, plakátok mindenhol, világ legismertebb, férgek ragasztottak, világ-vezetővel szemben, válasz egyszerű, Mahmoud Ahmadinejad, ENSZ Közgyűlésben, York City, Rupert Murdoch, Mitt Romney, Sheldon Andelson, Amerikai Izraeli Közügyek Bizottság, York Post-ot, Ruppert Murdoch, Egyesült Nemzetekben, Kötelezettek Mozgalmának, Egyesült Nemzetekre, Biztonsági Tanács, Egyesült Államok Izrael, Egyesült Államok, York Post-ból, Ahmadinejad Yom Kippur ENSZ, Mahmoud Ahmadinejad-ot, ENSZ-be Yom Kippur-kor, Vezeklés Napján, Yorkba Yom Kippur, Vajon Yom Kippur, Adam Perlman, Phil Perlman, Carl Perlman, Rágalmazásellenes Liga, SITE Intelligence, Murdoch New York Post-jához, Gordon Duff, Magyar László, Veterans Today, Miss Lauren Booth,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.23. 21:42 Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő és vetélytársa, Beni Ganc a Fehér Házb...
01.23. 21:42 Fáklyás tiltakozó felvonulásokat tartottak Franciaországban a nyugdíjreform...
01.23. 21:42 Női röplabda Challenge Kupa - Jelentős előnyben a Békéscsaba
01.23. 21:22 Jégkorong Erste Liga - Otthon győzött a Fehérvár, idegenben a Gyergyó
01.23. 21:22 A lengyel szejm ismét megszavazta az új bírák legitimitását védő törvénymód...
01.23. 21:22 Brexit - Szakértő: december 31. lesz az igazi választóvonal
01.23. 21:12 Vízilabda Eb - Bíró Attila szerint az olimpiai selejtező miatt is fontos a ...
01.23. 21:02 Asztalitenisz olimpiai selejtező - Tokiói kvótát szerzett a magyar női válo...
01.23. 20:42 Visszakapta ellopott hegedűjét Lajkó Félix
01.23. 20:32 Vízilabda Eb - Kikapott az elődöntőben, márciusban szerezhet olimpiai kvótá...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Csokor vázában  2. évközi hét szerda 01.22  Mai szentek 01.22  Png rózsa  Téli kép  Kellemes délutánt kívánok  Halló Január!  Facebookon kaptam  Cica pillangóval  Fehér rózsák  Isten a mi erősségünk  Ajándék lónak...  Amikor még piciny voltál, olya...  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Részeges cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyalázkodás  Jó éjszakát  Betty Boop  Facebookon kaptam  Szükséges  Esik a hó  Nők napraforgó csokorral  Szent Margit búcsú Veszprémben...  Kellemes kávézást  Szívküldi  Facebookon kaptam  Erényes cselekedetek  Vajon tényleg a férfiak csak a...  Facebookon kaptam  Missa de Angelis - Gloria (wit...  Png rózsa  Facebookon kaptam  Szèp estét  Vajon tényleg a férfiak csak a...  Az önkéntesek  Téli kép  Isten a mi erősségünk  Facebookon kaptam  Szèp álmokat  Mai cuki  Gazdag hatalmasok  Kutyus masnival  Missa de Angelis - Gloria (wit...  Csillag esik, föld reng  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Facebookon kaptam  Csokor vázában  "10 vitamin " A legfontosabb ...  Sárga rózsa  Tévedés  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Facebookon kaptam Krisztina...  Vivaldi - Négy évszak - Tél! v...  2. évközi hét szerda 01.22  Mai szentek 01.22  Téli kép  Megbocsátás  Sárga rózsák  A bölcsesség kezdete  Téli kép  Életünk zeneműve  Téli kép  Útravaló – 2020. január ...  Az ember a tűz mellé huzódik.  Ellenfél  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Isten a mi erősségünk  Sárga rózsa  Szívküldi  Téli este  Facebookon kaptam  Erényes cselekedetek  Facebookon kaptam  Rubens: Vénusz a tükör előtt 1...  Engedd , hogy önmagam legyek ....  Grazban a műkorcsolya férfi r...  Test  Pásztor Árpád: Hó  Gyalázkodás  Erősítsd a lelkedet!  Példa és szó  Szívküldi  Megbocsátás  Szeretet és tett  Kutyus sálban  Sárga rózsák  Facebookon kaptam  Téli este  2. évközi hét szerda 01.22  Szalagos fánk recept  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Hogy örömet szerezzek kínozómn...  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Kreatív virágos torta  Szükséges 
Bejegyzés Címkék
magas szintű, múlt században, világtörténelem folyamán, média tájékoztató, krematórium kéményét, oroszok építették, beton placcon, tábort használták, iráni elnök, izraeli képviselő, utóbbi időkben, plakátok mindenhol, világ legismertebb, férgek ragasztottak, világ-vezetővel szemben, válasz egyszerű, amerikai sajtó, iszlámot támadó, amerikai népen, világ népein, újság elfogult, ellenőrzés mértéke, brit biztonsági, iszlám-ellenes háborúnak, világ tönk, totális kormányzásának, szörny ugyanúgy, múlt hónapban, gengszter banda, világ összes, palesztin valóságot, zsidó államnak, abszurd színházat, zsidó naptár, zsidókra nézve, világ fővárosa, várost naggyá, gonosz lelkű, világbékét kezdeményező, világ vérkeringésébe, keresztény szent, palesztin megszállt, zsidó ünnepnapnak, józan észre, többség által, izraeli militáns, szemita fogalom, tagját jelenti, etiópiai sémeket, európai zsidók, valójában szemiták, zsidó telepesek, általuk használt, héber nyelv, kifertőtlenített nyelv, akkori Posen, háború folyamán, szovjetek által, történészeket akkor, háború Sztálin-féle, történelem egyfolytában, holokausztból adódó, olyan témából, nyilvánvaló céllal, fajirtó bűnökre, holokauszttal vannak, szépen kicímkézett, német törvények, holokauszt ezernyi, fontosabb kérdéseket, hazugság szülőanyja, második kérdés, zsidókat arra, klasszikus metódusa, izraeli zsidók, igazságtalan társadalom, haladó gondolkodású, mocskos rasszista, városban kiragasztotta, igazi amerikai, milyen zavarba, egyik legbefolyásosabb, tagja futtatja, militáns cionizmust, izraeli bázisú, méreggel telített, nagyon magányos, emberi méltóság, emberiség mutatja, dolgok reménysugarak, fordító megjegyzése, fegyveres harcokban, iszlám vallást, legbefolyásosabb, antiszemitájának, szélsőségeseinek, szamaritánusokat, konferenciájukon, kifertőtlenített, megalapításában, manipulálásának, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4501
  • e Hét: 21531
  • e Hónap: 80639
  • e Év: 80639
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.