Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Van-e értelme másnak?
  2012-11-01 18:11:50, csütörtök
 
   
  Van-e értelme másnak?

2012. 10. 31. szerda. - 21:47

Gyakran kinézek az ablakomon. Egy tér terül el alattam. Látom, ahogy az emberek jönnek-mennek, várnak a buszra, ki-be áramlanak a boltokból. Ha kilépek, és megyek, sokféle arc jön velem szemben. Látom, ahogy a magyarság egyre fogy, ezen a környéken körülbelül a fele a járókelőknek a fehér ember. Az sem feltétlenül magyar; lehet turista is. De ha a fehér embereket nézem, ott sem annyira jó a helyzet. Sokan úgy viselkednek, mint a cigányok, vagy négerekkel állnak össze. Nemrégiben egy fiatal nő szállt fel a villamosra a párjával, aki ekképpen próbált szólni a barátnőjéhez: ,,Vi-vi-vi-öh-uh-vi-villa-a-a-amossal me-megyünk?" Ha erre a makogásra gondolok, majd életem párjára nézek, nem tudom elképzelni, hogy tud valaki egy jó kiállású magyar legény helyett fehér leány létére egy fekete bőrű férfi kedveséül (bár legtöbbször csupán ágyasául) szegődni. Meggyőződésem, hogy minden rassznak megvan a maga helye, és Európa a fehér ember otthona, a fehér nő pedig fehér férfi mellé való. Ahogy Richard Williamson püspök fogalmazott: ,,A fajközi házasság nem vall józanészre. Nem bűn, nem feltétlenül bűncselekmény Isten ellen, de gyakran bűncselekmény a józanész ellen, mert túl nagy különbség van a különböző fajokhoz tartozó emberek között ahhoz, hogy házasságuk tartós legyen. Mondhatod, hogy számos fajközi házasság tartós lett. Rendben. Kétségtelenül. De ez még mindig nem jó ötlet. Ez ugyan még kisebb rossz, mint mikor a katolikus nem katolikussal házasságot köt, de elég mély, komoly különbség van a fajok közt. Fekete rendszerint feketével fog házasodni, fehér rendszerint fehérrel, kínai kínaival fog házasodni. Ha a társadalomban a felső osztályhoz tartozol, te a felső osztályhoz tartozóval fogsz házasságot kötni, ha az alsó osztályhoz tartozol, te az alsó osztályhoz tartozóval fogsz házasodni. Ez a józanész szerint van így." Azt már én teszem hozzá, hogy ma, amikor 8% alatt van a fehér ember aránya a Földön, és a magyarság is fogy, egy fehér magyarnak kutya kötelessége fehérrel házasodni, lehetőleg magyarral. Ez vallási kötelességünk is a saját nemzetünk felé, a katolikus számára például a szeretetrend alapján. Nagyon tévednek azok, akik azt gondolják, a családalapítás pusztán magánügy. Az is, nyilván. De vallási és nemzeti kötelesség is, ha családapának (vagy -anyának) teremtett az Isten, épp ezért a vallásnak és a nemzetérdeknek joga van szabályozni azt, vagy legalábbis sugallni, ki kivel (ne) házasodjon.

De nem csak ezt a káros keveredést és nemzetem fogyását veszem észre. Látom azt is, hogy mennyire üres sokak élete. Hiába tűnne el hirtelen minden nem magyar, a magyarsággal sorsközösséget nem vállaló ember a Kárpát-medencéből: nem oldódna meg semmi. A legtöbb magyar fiatal úgy él, mint a marha, akit levágásra tartanak, csak épp ezt nem tudja magáról. Tömik belé az ételt, azt be is zabálja, jól meghízik, míg végül le nem darálják. A mai ember is csak fogyaszt, felesleges dolgok után vágyódik, életcéljául alantas és véges dolgokat tesz meg, és így rosszabb, mint egy állat. Mert az állat úgy viselkedik, ahogy az Isten által belétáplált ösztönei súgják. A macska fenntartja az életét, életfunkciói működnek, ösztönei szerint él. Ez teljesen normális is, hiszen nem hivatott másra. Ám az embernek, minden egyes embernek halhatatlan lelke van, és az a képessége, hogy viszonozza Isten szeretetét: mindezekből fakadóan pedig az az élethivatása, hogy lelki életet is éljen és szent legyen. A ma embere ezt nem tudja, vagy nem vesz róla tudomást: inkább ember létére állati szinten vegetál, teljesen kiszolgáltatva magát ösztöneinek.

Az ember úr, király, nemes: ösztönein felülemelkedhet, többért élhet, mint amit ösztönei kiszolgálása jelent, és lelke örökké él, de még teste is feltámad az utolsó napon. Csodálatra méltó képessége pedig, amely igazán naggyá teszi, amely a többi földi teremtmény fölé emeli: hogy viszont szeretheti Istent és szabad akaratából szolgálhat neki. Az ember élhet Istenért, így élhet nagy és szent célokért, ideákért, lehet hős, lehet szent. Schmidt Mária, a Terror Házának nevezett hazug propagandamúzeum igazgatója évekkel ezelőtt azt nyilatkozta 1956-al kapcsolatban: a mai korban az embernek nem kell hősnek lennie. Hatalmas tévedés. Minden kor megköveteli a hősiességet. Minden ember arra hivatott, hogy hős legyen. Hogy hősiesen szeressen, hősiesen dolgozzon, egy szóval Jézus Krisztusba kapaszkodva és családjáért, nemzetéért élve áldozza fel önmagát. Akár látványosan, eposzokba és legendákba illően, vagy csendesen, a háttérben dolgozva, de a mennyekben türelmes munkájáért ugyanúgy megkoronáztatva.

Aki azt mondja, nem vágyik ilyen nagy célokra, állattá minősíti önmagát. Önző, kicsinyes lénnyé. Ez pedig bűn. Akit azzal ajándékozott meg a Teremtő, hogy embernek alkotta, az legyen ember. Annak az ember örök eszményét, a tökéletes példát, Jézus Krisztust kell követnie, vagyis szentté kell válnia. Ennél kisebb célt nem állíthat maga elé. Mindent ehhez kell mérnie, mindent ez alá kell rendelnie.

Talán azt gondolod: szentnek lenni rossz dolog. Mert élettelenség, folytonos szenvedés és bárgyúság jut eszedbe a szentekről. Hát akkor gondolj a következőkre: Szent István, Szent László, Kapisztrán Szent János, Loyolai Szent Ignác! Mind erős, harcos férfiak voltak, az első kettő családos is. A szent nem bágyadt liliom, harmatos rózsaszál, folyton szenvelgő vagy állandóan vigyorgó, balga báb. A szent igazi férfi vagy igazi nő. Igazi magyar, német, olasz, román, szlovák, stb. Igazi ember: mert a szent az igazi, ideális ember. Nem tökéletes, mert a bűnnel sebzett ember nem lehet az. De tökéletességre törekvő, és mivel Krisztussal él, és nagy célokért harcol, hasznossága tudatától és a nagy szeretettől, amit kap és ad, boldog. Olyan boldogságot birtokol, amely, habár az örömök talán ritkán látogatják, mégis mindig vele van. Talán elkeseredik, talán fájdalmak érik, meg is ölik: de mégis, egész életében, halála előtti pillanatban is boldog, mert tudja, Jézus Krisztus vele van, tudja, igaz és nagy célokért, hasznos emberként él és nem úgy kell meghalnia, hogy legszívesebben elbujdosna a Nagy Bíró elől. A szentségre törekvő ember az, aki úgy tud meghalni, hogy még ellensége is azt tudja róla mondani a bitó előtt állva, amit a Nemzetvezetőről: ,,Végre itt van Szálasi Ferenc, a nyilaskeresztesek vezére. Egész testemben reszketek, de Szálasi még csak nem is remeg. Alig két méterről nézem lezárt vonású arcát. Semmi reszketés. Semmi izomrándulás. Semmi sápadtság. Szeretném tudni, hogy mik az utolsó gondolatai ennek az embernek, néhány másodperccel halála előtt. Egy röpke pillanatra találkozom szempillantásával - utolsó szempillantásával. Úgy érzem, hogy semmire sem gondol és semmit sem érez. Gránit. Maga az emberré lett gránit. Gránit marad akkor is, amikor elhalad három kivégzett minisztere holtteste előtt. Egyenletes, biztos léptekkel megy a halál felé. Azután csak egyetlen gesztus, egyetlen mozdulat: odahajol a feszülethez, amit a fiatal pap nyújt fel ajkaihoz, hogy megcsókolja. És meghal anélkül, hogy egyetlen izma is megrezzenne, vagy a szemében ott ülne a félelem, vagy akár nyelvével megérintse ajkait. A hóhér feltépi mellén a zöld inget, és egy érem reszket a mellén néhány pillanatig. Tizenöt óra harminc perc..."

Minden problémára ez a megoldás: szentté lenni. Egyéni életünkre, családunk, nemzetünk gondjaira. Ahogy a mártírok idejében az amfiteátrumokban meggyilkolt keresztényekről azt mondták, az ő vérük a kereszténység magvetése, úgy meggyőződésem, azok a magyarok, akik szentek akarnak lenni, akik Krisztus katonájaként tudják csak elképzelni magukat, a magyarság feltámadásának igazi előmozdítói. A parlamenti helyezkedések, a machiavellista trükkök, a népszerűségért vállalt hitehagyások, a mocskos hazugságok lehet, hogy gyors és látványos sikereket hoznak, de nem csak művelőiket, hanem hosszú távon a nemzetet is a romlásba és az örök tűzbe vetik. Mert aki halálos bűnben él, Krisztust és követőit leköpi, gyalázza, az a sátánt engedi önmagán és életén uralkodni. Aki pedig a kísértőt fogadja be, az saját maga és környezete számára is a halált hordozza. Aki viszont Jézus Urunkat fogadja be lelkébe és egész életébe, az örök életet nyer maga és nemzete számára.

Hordozd Krisztust, és nemzeted is krisztushordozóvá válik. És aki Krisztust magába fogadja, az örök életet nyer. Mert Jézus ezt ígérte: ,,Aki eszi az én testemet, és issza az én véremet, annak örök élete van." Addig pedig, amíg e Földön peregnek napjaink, nem pedig az örökkévalóságban élünk, ezt az ígéretet kell a szívünkbe vésnünk: ,,És én veletek vagyok az idők végezetéig."

Ha nemzetünk és önmagunk feltámadását kívánjuk, Krisztuson kívül másra nem alapozhatunk. Csak a szentek menthetik meg a hazát.

Semmi másnak értelme nincs.

B. Bernadett - Kitartás.hu

Illusztráció: Márton Lajos

http://kitartas.mozgalom.org/orokervenyu/van-e-ertelme-masnak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: propagandamúzeum, amfiteátrumokban, örökkévalóságban, nemzetvezetőről, keresztényekről, felülemelkedhet, megkoronáztatva, nemzetérdeknek, népszerűségért, machiavellista, sorsközösséget, feltámadásának, családalapítás, kiszolgáltatva, legszívesebben, tökéletességre, társadalomban, kötelességünk, bűncselekmény, meggyőződésem, kereszténység, helyezkedések, kétségtelenül, következőkre, ajándékozott, élettelenség, járókelőknek, katonájaként, életfunkciói, hitehagyások, izomrándulás, másodperccel, barátnőjéhez, kapcsolatban, kiszolgálása, élethivatása, emberek jönnek-mennek, magyarság egyre, környéken körülbelül, fehér ember, fehér embereket, makogásra gondolok, fekete bőrű, maga helye, fajközi házasság, józanész ellen, különböző fajokhoz, fajok közt, felső osztályhoz, alsó osztályhoz, józanész szerint, fehér magyarnak, Ahogy Richard Williamson, Schmidt Mária, Terror Házának, Jézus Krisztusba, Jézus Krisztust, Szent István, Szent László, Kapisztrán Szent János, Loyolai Szent Ignác, Jézus Krisztus, Nagy Bíró, Szálasi Ferenc, Jézus Urunkat, Hordozd Krisztust, Mert Jézus, Márton Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.29. 19:21 Doi muncitori migranţi sosiţi din Sri Lanka au încins spiritele în localita...
01.29. 19:12 Megjelent egy holland túlélő Auschwitzban írt memoárja
01.29. 19:12 Ismeretterjesztő film készült az őshonos magyar kutyafajtákról
01.29. 19:12 Túlélésükért küzdenek az olaszországi újságárusok Sárközy Júlia, az MTI tud...
01.29. 19:01 Szexuális erőszakkal vádolják edzőiket volt francia műkorcsolyázónők
01.29. 18:52 Ligetvári visszatér Veszprémbe, Terzic távozik
01.29. 18:52 Két Sri Lanka-i vendégmunkás tartja lázban a székelyföldi Ditró közösségét
01.29. 18:51 Söder: a berlini gyilkosság közös felderítése javítana a német-orosz kapcso...
01.29. 18:42 Putyin megkegyelmezett a kábítószer-csempészés vádjával elítélt izraeli nőn...
01.29. 18:41 Koronavírus - Horváth Ildikó: Magyarországon nincs koronavírusos beteg
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Csak amíg érzem a dobogást. Cs...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Coro Voci Bianche Concerto Rie...  Png nő  Betty Boop  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Nyílt szív  Betty Boop  Betty Boop  fejlesztés alatt  Betty Boop  Én nem tudom,  fejlesztés alatt  Coro Voci Bianche Concerto Rie...  Betty Boop  Betty Boop  fejlesztés alatt  Betty Boop  Coro Voci Bianche Concerto Rie...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Mantra (tanmese)  Papírhajó  fejlesztés alatt  Holocaust Memorial Day  fejlesztés alatt  Téli kép  Én nem tudom,  Posertube  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Betty Boop  Nem számít, hány éves az ember  fejlesztés alatt  Demo DVD Dinámicas Ambientació...  fejlesztés alatt  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  30 éve tartó kettős mérce, mél...  Csak amíg érzem a dobogást. Cs...  Nem számít, hány éves az ember  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Vízcseppes rózsa  Betty Boop  fejlesztés alatt  Kun Magdolna: Veled megöregedn...  fejlesztés alatt  Kun Magdolna: Földre szállt an...  Jesucristo me dijo  fejlesztés alatt  Betty Boop  Szèp napot kívánok  Png doboz  fejlesztés alatt  Gyermek szerelem  fejlesztés alatt  30 éve tartó kettős mérce, mél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Betty Boop  Papírhajó  Betty Boop  Te csináltad ezt  Betty Boop  fejlesztés alatt  Betty Boop  Gyermek szerelem  Betty Boop  ...Kávézol... igazi, finom káv...  fejlesztés alatt  Jóvenes para Cristo: ESTAMOS D...  fejlesztés alatt  Teréz anya szegény gyerekek kö...  Betty Boop 
Bejegyzés Címkék
emberek jönnek-mennek, magyarság egyre, környéken körülbelül, fehér ember, fehér embereket, makogásra gondolok, fekete bőrű, maga helye, fajközi házasság, józanész ellen, különböző fajokhoz, fajok közt, felső osztályhoz, alsó osztályhoz, józanész szerint, fehér magyarnak, saját nemzetünk, katolikus számára, szeretetrend alapján, családalapítás pusztán, nemzetérdeknek joga, káros keveredést, magyarsággal sorsközösséget, legtöbb magyar, macska fenntartja, utolsó napon, többi földi, ember élhet, szóval Jézus, háttérben dolgozva, mennyekben türelmes, legyen ember, ember örök, tökéletes példát, első kettő, szent igazi, bűnnel sebzett, nagy szeretettől, örömök talán, szentségre törekvő, bitó előtt, nyilaskeresztesek vezére, utolsó gondolatai, röpke pillanatra, emberré lett, halál felé, hóhér feltépi, zöld inget, érem reszket, mellén néhány, mártírok idejében, amfiteátrumokban meggyilkolt, kereszténység magvetése, magyarság feltámadásának, parlamenti helyezkedések, machiavellista trükkök, népszerűségért vállalt, mocskos hazugságok, örök tűzbe, kísértőt fogadja, saját maga, halált hordozza, örök életet, örökkévalóságban élünk, ígéretet kell, szívünkbe vésnünk, idők végezetéig, szentek menthetik, propagandamúzeum, amfiteátrumokban, örökkévalóságban, nemzetvezetőről, keresztényekről, felülemelkedhet, megkoronáztatva, nemzetérdeknek, népszerűségért, machiavellista, sorsközösséget, feltámadásának, családalapítás, kiszolgáltatva, legszívesebben, tökéletességre, társadalomban, kötelességünk, bűncselekmény, meggyőződésem, kereszténység, helyezkedések, kétségtelenül, következőkre, ajándékozott, élettelenség, járókelőknek, katonájaként, életfunkciói, hitehagyások, izomrándulás, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1060
  • e Hét: 7489
  • e Hónap: 99655
  • e Év: 99655
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.