Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A rendőröket sem kímélik a cigányok
  2012-11-24 09:02:48, szombat
 
   
  A rendőröket sem kímélik a cigányok
2012, november 23 - 17:30

összegyűltek a cigányokAz erőszak kizárólag az állam monopóliuma, hallhatjuk sokszor politikusok és liberális jogvédők szájából. De mi van akkor, ha ez a monopólium a bűnözők szemében semmit sem ér?

Pontosan mutatja a magyar közállapotokat az, hogy bűnöző csoportok egy húszezer lakosú település rendőrkapitányságát meg merik támadni - közölte portálunkkal Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője. Hozzátette: a rendőrségnek már nincs tekintélye és visszatartó ereje a bűnöző csoportok szemében, éppen ezért elsődleges feladat a rendőrség renoméjának visszaállítása. A jobbikos képviselő rendkívül fontosnak tartja a csendőrség felállítását, hogy a vidék közbiztonsága érdekében felléphessenek a bűnözői csoportokkal szemben.

Az elmúlt években a rendőrség tekintélyét porig rombolták. Számos alkalommal támadtak egyenruhásokra cigány hordák. Joggal merül fel a kérdés, ha a rendőrség saját magát sem tudja megvédeni, akkor a társadalom számára hogyan biztosítja a nyugalmat?

Negyvenen támadtak a rendőrökre

Csütörtökön a délutáni órákban egy, körülbelül 40 fős cigány, - a délelőtt előállított személyek rokonaiból álló csoport - gyűlt össze a Hatvani Rendőrkapitányság épülete előtt, ahol kiabáltak és agresszívan léptek fel. Közülük többen ellenszegültek a rendőri intézkedésnek és az intézkedő rendőrökre támadtak - írják a Heves Megyei Rendőr - főkapitányság honlapján.

A rendőrség oldalán az is kiderült: az eset azután történt, hogy csütörtökön a délelőtti órákban előzetes adatgyűjtést követően a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság nyomozói 12 főt állítottak elő, a visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárással összefüggésben.

Az eset kapcsán öt főt állítottak elő a Hatvani Rendőrkapitányságra. Az ügyben a további eljárást az Egri Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és csoportos garázdaság miatt folytatja le.

A helyszínen tartózkodó informátorunk szerint a 40 fős tömeg tagjai cigányok voltak. Úgy tudjuk a cigányok komoly károkat is okoztak. Információink szerint a cigányokból álló csoport egészen addig randalírozott, míg Budapestről meg nem érkeztek a Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei.

Fegyveres támadt az egyenruhásokra

Cigányok támadtak az intézkedő rendőrökre Gyöngyösön. Egy garázdaság miatt tett bejelentésre mentek ki a Gyöngyösi Városi Rendőrkapitányság járőrei a Koháry útra. A garázdák megfékezése érdekében egy emberrel szemben kényszerintézkedést kellett alkalmazniuk, azonban erre többen az ő kiszabadítására siettek, és az intézkedő rendőrökre támadtak. A helyzetet a rendőrség szerint súlyosbította, hogy az egyikük fel volt fegyverkezve.

A gyöngyösi rendőrök végül hét embert állítottak elő, közülük ketten súlyos sérüléseket szenvedtek az intézkedés során. Könnyebben megsérült három rendőr is. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Juhász István soron kívüli vizsgálatot rendelt, az Egri Nyomozó Ügyészség pedig annak jár utána, hogy hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének gyanúja mellett történt-e más bűncselekmény is.

Ököllel ütötték a rendőrt

Három rendőr látott el közterületi szolgálatot Érd városában. Szolgálatuk során a Budai úton megállítottak egy cigány számrazású autóst, akit már korábban is igazoltattak és akkor sem volt érvényes vezetői engedélye. Az intézkedés során az is kiderült, hogy az autót kivonták a forgalomból. A rendőrök szabálysértési feljelentést készítettek és a forgalmi rendszámot a helyszínen elvették. A szabálysértést a jármű vezetője elismerte.

A járőrök az intézkedést követően a rendőrkapitányságra indultak, ahol látták, hogy egy helyi cigány család több tagja - 8-9 fő - a parkolóban várakozik. Amikor a rendőrök az autóból kiszálltak, a várakozók számon kérték rajtuk - és később a kapitányság ügyeletes tisztjén is - a fent említett intézkedést. Elmondásuk szerint az autó tulajdonosa a család egyik tagja, G. Róbert és tudomása szerint a jármű nincs kivonva a forgalomból. G. Ferenc és fia, G. Róbert a rendőrökkel minősíthetetlen hangnemben beszélt, folyamatosan fenyegetőztek, miközben a folyosón lévő rácsot rugdosták.

Amikor a kapitányság munkatársa a két személyt megpróbálta előállítani, G. Ferenc az intézkedő rendőr fogásából kitépte magát, majd ököllel mellkason ütötte, kezét kicsavarta, miközben folyamatosan trágár szavakat ordibált. Amikor egy kolléga a megtámadott rendőr segítségére próbált lenni, a család több tagja megakadályozta őt: hárman lefogták a kezeit, majd G. Zoltán a rendőrt több alkalommal ököllel arcon ütötte, közben a rendőr gumibotját elvették és eldobták, majd megpróbálták elvenni szolgálati lőfegyverét is.

Az épületben tartózkodó több kolléga kényszerítő eszközök alkalmazásával vetett véget a családtagok támadó fellépésének, akiket előállítottak az Érdi Rendőrkapitányságra. A megtámadott rendőrök a bántalmazások során nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A rendőr sérelmére csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt kedden a Budakörnyéki Bíróság a támadókat - G. Ferenc (49 é), G. Róbert (23 é), G-né B. Erzsébet (41 é), G. Zoltán (17é), Sz. Ferenc (26 é) érdi lakosokat - előzetes letartóztatásba helyezte.

A földön ütlegelték, senki nem lépett közbe

Két cigány társaság szólalkozott össze a siófoki sétányon, majd amikor három rendőr igyekezett csitítani őket, ellenük fordultak. A banda tagjai a földön is ütlegelték a rendőröket, a korzó tele volt sétálókkal, de senki nem lépett közbe.

A siófoki Petőfi sétányon támadtak rendőrökre, az éjszakai esetnek több száz szemtanúja volt, de a hivatalos szervek hallgatnak - írta a Sonline.hu a Somogyi Hírlapra hivatkozva.

A lap szemtanúkra hivatkozó beszámolója szerint két társaság szólalkozott össze a sétányon, majd amikor három rendőr igyekezett csitítani őket, ellenük fordultak. A túlerőben lévő banda tagjai a szemtanúk szerint akkor is ütlegelték a rendőröket, amikor azok már a földre kerültek, miközben a korzó tele volt sétálgatókkal, de senki nem lépett közbe. Hamarosan kommandósok érkeztek a helyszínre, ők vetettek véget a verekedésnek, a rendőrökre támadó csapatból több embert is megbilincseltek.

Egyes információk szerint az egyik rendőrt kórházi ellátásban kellett részesíteni. A siófoki kórház sürgősségi ügyeletén annyi nyoma maradt az esetnek, hogy a kérdéses időpontban két fiatalembert láttak el, akik "rendőri intézkedés során sérültek meg".

Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték: kinyírják a rendőrt

Az interneten keringett egy levél, miszerint megtámadták a nagykátai rendőrkapitányságot, azonban a hatóságok megpróbálták eltusolni az ügyet.

,,Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket, meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány, Zajacz Ágnes, aki korábban még az év rendőre is volt, és a bűnügyi vezető, Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat.

Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrséghez, a Pest Megyei Főkapitánysághez könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben.

Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki, mint mondtam, csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét.

Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt.

Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni.

Kérem, tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!"

Tisztelettel:

Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls.


A fegyverét is elvették

Olaszliszkán több cigány rendőrökre támadt, mikor azok megpróbáltak véget vetni egy verekedésnek. Az atrocitás a rendőrök egy verekedés miatt szálltak ki, és távozásra szólították fel a randalírozókat. Az egyik férfi, akinek a nadrágzsebében kés volt, megindult a járőr felé, és fenyegetőzni kezdett. A kést a rendőrök elvették tőle, ám mielőtt sikerült volna megbilincselni, a férfi élettársa és 15 éves fia rájuk támadt, és kutyáikat is rájuk uszították.

A férfi, akitől elvették a kést, a csetepatában kiszabadította magát, és földre lökte az egyik rendőrt. Elvette a pisztolyát is a fegyvertáskájából, és ráfogta a rendőrre. A másik járőr ekkor gázsprével lefújta a támadót, aki eldobta a fegyvert. Ezután sikerült elfogni az agresszív férfit és fiát.

Mindkettejük ellen csoportosan és felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak indult eljárás, egyiküket a Miskolci Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - közölte Martossy György, a Borsod megyei főügyészség szóvivője.

barikad.hu

http://barikad.hu/a_rendoroket_sem_kimelik_a_ciganyok-20121123
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főkapitánysághez, terrorelhárítási, kiszabadítására, minősíthetetlen, letartóztatásba, megbilincseltek, felfegyverkezve, közállapotokat, cigánygyereket, szabálysértési, megakadályozta, alkalmazásával, visszaállítása, ellenszegültek, egyenruhásokra, rendőrkapitány, összefüggésben, kapitányságtól, felléphessenek, szabálysértést, megbilincselni, nadrágzsebében, randalírozókat, kiszabadította, nyilvánosságra, randalírozott, bűncselekmény, kapitányságra, sétálgatókkal, információink, nekirontottak, főkapitányság, informátorunk, országgyűlési, közbiztonsága, kábítószerrel, cigányokAz erőszak, állam monopóliuma, bűnözők szemében, magyar közállapotokat, húszezer lakosú, bűnöző csoportok, rendőrség renoméjának, jobbikos képviselő, csendőrség felállítását, vidék közbiztonsága, bűnözői csoportokkal, elmúlt években, rendőrség tekintélyét, rendőrség saját, társadalom számára, délutáni órákban, Sneider Tamás, Hatvani Rendőrkapitányság, Heves Megyei Rendőr, Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, Hatvani Rendőrkapitányságra, Egri Nyomozó Ügyészség, Terrorelhárítási Központ, Gyöngyösi Városi Rendőrkapitányság, Juhász István, Érdi Rendőrkapitányságra, Budakörnyéki Bíróság, G-né, Somogyi Hírlapra, Darázs József, Zajacz Ágnes, Veres Ferenc, Pest Megyei Főkapitánysághez, Pestvidéki Nyomozó Ügyészség, Bánfalvi Zorán, Miskolci Városi Bíróság, Martossy György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Amikor még kicsik voltunk, egy...  Nehézség  Png nő  Cordyceps gyógygomba és a tüdő...  Alkalmazkodónak kell lenni  Ferenc pápa: Jézus az Atya kez...  Mai napi mosoly Nektek ..........  Amikor még kicsik voltunk, egy...  Az alap: mondjunk igent Kriszt...  Png nő  Nyári este  Nyári este  Ismeret felújító oktatás  Káin jelei  Facebookon kaptam  A 23 éves Benedek Elek  Közösség  Örömhírre hangolva 08.06  Jó éjszakát  Png kutya  Rózsaszín rózsa  Vasmisések adtak hálát szolgál...  56-ról augusztusban  Aki pedig...  Ismeret felújító oktatás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Máriaradna: 500 éve menedék és...  Esti szentmise 08.11 Déva  Nehézség  Jó éjszakát  Esti szentmise Dáva 08.08  Szépséges cicus  Keresd...  Napbarnítottan  Útravaló – 2020. auguszt...  Pannonhalma adhat inspirációt ...  Szinte csak pántok  Napbarnítottan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ferenc pápa: Jézus az Atya kez...  Szép estét, jó éjszakát ! .......  Szeressük egymást gyerekek.......  Jól megnyírtak  Hit ...  Kávés pillanatok...  A sárga fürdőruha kiemeli a ba...  Buda Ferenc - Szürkeszemű  Szeged, az egyik legszebb vár...  Rózsaszín rózsa  Esti kép  Szèp estét kedves látogat...  Most segíts meg Mária...  Ismeret felújító oktatás  Kellemes kávézást  hargitai bánya öltözőjéből kil...  Megtanultam......  Jó tanács......  22 fővel emelkedett a beazonos...  Szèp estét kedves látogat...  Png kutya  149 éve született  Esti imám . . .  Nehézség  Vidám napot ! ........  Kellemes napot kívánok!  Szeretettel nektek..........  Facebookon kaptam  Befalazott kincsek nyomában  Ragyogtatja arany sugarait  Facebookon kaptam  Puskás Ferenc bekerül a FIFA21...  Facebookon kaptam  Jégkrém  Dragomán György írása  Áldott szép délutánt........  Fehér bikini, barna bőr  Szèp estét kedves látogat...  Nem működnek kapcsolataink, me...  Facebookon kaptam  Puskás Ferenc bekerül a FIFA21...  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A 23 éves Benedek Elek  Útravaló – 2020. auguszt...  Isten bánásmódja  Most segíts meg Mária...  Leszünk-e...?  hargitai bánya öltözőjéből kil...  A legsötétebb időkben  Keresd...  Most élsz, most vigyázz, hogy ...  Évközi 19. vasárnap szentmise ...  Rózsaszín rózsák  Vannak olyan perceim 
Bejegyzés Címkék
cigányokAz erőszak, állam monopóliuma, bűnözők szemében, magyar közállapotokat, húszezer lakosú, bűnöző csoportok, rendőrség renoméjának, jobbikos képviselő, csendőrség felállítását, vidék közbiztonsága, bűnözői csoportokkal, elmúlt években, rendőrség tekintélyét, rendőrség saját, társadalom számára, délutáni órákban, délelőtt előállított, rendőri intézkedésnek, intézkedő rendőrökre, rendőrség oldalán, eset azután, délelőtti órákban, visszaélés kábítószerrel, eset kapcsán, további eljárást, helyszínen tartózkodó, cigányok komoly, cigányokból álló, garázdaság miatt, garázdák megfékezése, emberrel szemben, rendőrség szerint, gyöngyösi rendőrök, intézkedés során, cigány számrazású, autót kivonták, rendőrök szabálysértési, forgalmi rendszámot, helyszínen elvették, jármű vezetője, intézkedést követően, helyi cigány, parkolóban várakozik, autóból kiszálltak, várakozók számon, kapitányság ügyeletes, fent említett, autó tulajdonosa, család egyik, jármű nincs, rendőrökkel minősíthetetlen, folyosón lévő, kapitányság munkatársa, intézkedő rendőr, megtámadott rendőr, család több, rendőrt több, rendőr gumibotját, épületben tartózkodó, családtagok támadó, megtámadott rendőrök, bántalmazások során, rendőr sérelmére, földön ütlegelték, siófoki sétányon, banda tagjai, korzó tele, siófoki Petőfi, éjszakai esetnek, hivatalos szervek, túlerőben lévő, szemtanúk szerint, földre kerültek, rendőrökre támadó, egyik rendőrt, siófoki kórház, kérdéses időpontban, őrjöngő cigányok, interneten keringett, hatóságok megpróbálták, egyik járőr, utcán megvert, kapitányság ajtajának, háromszáz méterre, bűnügyi vezető, kapitányságra megvédeni, bent rekedt, készenléti rendőrséghez, gyáva kapitány, gyáva bűnügyi, esemény megtörtént, megtámadott kapitányság, ügyben részt, esemény nyilvánosságra, verekedés miatt, egyik férfi, járőr felé, rendőrök elvették, férfi élettársa, csetepatában kiszabadította, másik járőr, , ,
2020.07 2020. Augusztus 2020.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2739
  • e Hét: 20851
  • e Hónap: 64377
  • e Év: 695252
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.