Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zsidó szájíz.
  2012-12-30 20:18:48, vasárnap
 
   
  Zsidó szájíz.
2011. november 16. 02:20:08

Nem hiába mondhatjuk a gondolatra, hogy a legszaporább, hiszen újat és újat szül. A Kuruc Infón az általam nagyra becsült Perge Ottó legújabb írása és annak alapgondolata nálam is egy sereg gondolatot szült, amit nyugodtam összefoglalhatjuk, mint a ,,gonosz nők szerepe a történelemben, mondjuk a zsidó szájíz szerint".

Perge cikke a zsidó utónevű Török Hanna írását vette célba. Hanna a megélhetési újságírás egy jó bevált cikkét írta meg, amely esetében Ilse Koch-ról szól, mint gonoszról, bűnösről. Németről, sőt olyan goyimról, aki egy láger vezetőjének feleségeként nem számíthatott a háború után más igazságra, mit a ,,győztesek" igazságára.

Továbbiakban jól tudjuk, hogy a zsidó hetedíziglen mit is takar. A vesztes politikusok vagy közszereplők feleségének nem volt könnyű dolga a zsidó igazságosság viszonylatában.

Vegyük példának Szálasi feleségét Lutz Gizellát, aki körülbelül annyit tudott a politikáról, mint egy cigány a differenciál számításról. Ennek ellenére internálták, 12 évre bebörtönözték és tönkre tették az életét. Ezt csak az alaptónus végett említettem meg. Ez a példa csak egy a rengeteg közül.

Többek közt ezt írta Török Hanna:

,,Amikor a világ leggonoszabb asszonyairól szólunk, aligha feledkezhetünk el Kasztíliai Izabelláról, aki férjével együtt a legjelentősebb spanyol uralkodók közé tartozik ugyan, ám a neve legalább ennyire a kegyetlen inkvizíció 1480-as években történt bevezetéséről, több százezer zsidó és muzulmán elüldözéséről, valamint ezrek máglyára küldéséről is híres vagy inkább hírhedt."

Valóban a csak ennyi? És pont egy olyan nő esetét érdemes felemlíteni, akit lehet a zsidó szájíz szerint megrágni, majd kiköpni? Hanna természetesen egy olyan homogén tömegnek ír, amelyet az elmúlt évszázadban nem igen tanítottak történelmi alapismeretekre, legyenek azok külföldi vagy hazai vonatkozásúak.

Izabella és a zsidó törvények szerepét nem igen értik a még érdeklődőbb olvasók sem, így nem feltétlen tudják, hogy inkvizíció nem az 1480-as években lett bevezetve, mint azt a tudatlan Hanna cikkében írja.

Valószínűleg Hanna nem tudja azt sem, hogy XII. században, pontosabban 1184-ben

Dél- Franciaország területén (Languedoc ) pápai rendeletre már drasztikus eszközöket használó inkvizíciós gyakorlat lett bevezetve. A következő évszázadban IX. Gergely (Ugolino di Segni ) a Dominikánus rend kezébe tette az inkvizició intézményét

Az úgynevezett ,,Római Inkvizíció" III. Pál pápa (Alessandro Farnese ) uralkodása (1534. október 13. - 1549. november 10. ) alatt vette kezdetét. Az alapító testület 1908-ban nevet változtatott, ejtve az ,,Inquisition" szót hosszú nevéből.

Hanna gonosz királynője, Izabella (1451 - 1504 ) már egy jól bevált inkvizíciót használhatott, amelynek komoly pénzügyi, és politikai alapjai voltak. Az európai kultúra igen sokat köszönhetett a mohamedán befolyásnak, amely az adott időben térvesztést élt meg és az úgynevezett Reconquista (visszafoglalás) már csak Granada területét érintette Izabella uralomra jutásának idején.

A korábbi keresztes hadjáratot kimerítették az európai kincstárakat és jelentős haszonnal és anyagi háttérrel a zsidók rendelkeztek, akiknek egy nagy része szoros gazdasági és egyéb kapcsolatban állt a mórokkal.

Az európai uralkodók és így Izabella is anyagi kiutat kerestek bármi áron. III. Ince pápa ( Lothario di Segni ) és Szép Fülöp francia király a katár szekta, majd V. Kelen pápa ( Bertrand du Got ) IV. Fülöp francia királlyal a keresztes rend ellen indított végzetes támadást. Ugyan kincseiket megszerezni egyik páros sem volt képes, de nagyobb értékre tettek szert, azok tulajdonában lévő korabeli térképek (portolánok) révén.

A térképek, leírások beszámoltak egy ,,új világról" és azokról az áramlatokról, amelyek révén könnyedén elérhető területekhez és így jövedelmekhez juthatott a kimerült európai kincstára zöme.


Már 1492 előtt ismertek voltak olyan portolánok, mint az Ibn Ben Zara vagy tizenegy évvel később keresztény kézbe került Hadji Ahmed portolán, amely tökéletes pontossággal mutatta a földgömböt a világűrből nézve. Mind ezeken a térképeken,. Mint az úgynevezett Piri Re'is térképen mai precizitás szintjén láthatjuk például az amerikai kontinenst. Az említett térképek másolatok voltak egy korábbi forrást felhasználva.

Több történész szerint a mórokkal jó kapcsolatot tartó II. Roger szicíliai király térképmásoló műhelyéből kerültek ki az eredeti példányok közvetlen azután, hogy Jeruzsálemet a frissen birtokukba vevő keresztesek vezetője titokban ásatásokat végzett Salamon istállójának alapzata alatt. Roger jó viszonyt tartott a katárokkal és a keresztesekkel is.

A keresztes hadjáratokhoz csapódó normann zsoldosok hamar rájöttek, hogy Szicília védtelen és a keresztes hadjáratból kivonva magukat elfoglalták Szicíliát.

A normann Roger ellen sikertelen pápai hadjárat is indult és 1130 karácsonyán II. Anaklét pápa ( Pietro Pierleoni ) Palermóban hivatalosan is elismerte Rogert Szicília királyaként. A mohamedán hajósok tengeri tudománya messze felülszárnyalta ez időben a keresztényekét és a mai napig rengeteg arab tengerészeti kifejezés maradt ránk.

Roger zászlajának emblémája a kalózok ismert jelképe a koponya és keresztbe tett két combcsont volt, amely nem véletlenül ma a szabadkőművesek egyik jelképe. Révén, hogy a szabadkőművesek eredetüket le tudják többek közt vezetni, a katárokig és a keresztesekig, ez így érthető is. Ugyanakkor Roger ismert beceneve volt a 'Jolly" (vidám) és a kalózok zászlaját is Jolly Roger - nek nevezték.

Visszatérve Izabellához, a természetes mohamedán és az akkor már a radar szint alatt működő keresztes kapcsolatok révén tudomásra került egy meghódítható ,,új világ" amelyhez önkénteseket talált a zsidó bankházak révén. Az akkor már 800 éves mór hegemónia szerves része volt a spanyol zsidóság nagy része, amely nevében ma is őrzi a (ספרד) Spanyolország nevét, mint shepard zsidó. A zsidóság, mint a történelem későbbi szakaszában, ,,kint is volt, bent is volt"

Ellátta a mór kormányzati, kereskedelmi munkákat, de ha kellett kémkedett mind a mór, mind a keresztény oldalnak is. A mór birodalmi hanyatlás válaszútra kényszerítette a spanyol zsidóságot, amelynek egy része a korábbi mesterei elárulását választotta, ezzel megindítva a mai napig is tartó arab - zsidó ellentéteket. Egy részük Afrikába, egy részük Európa más országaiba, egy részük a török fennhatóság alá költözött, és egy részük áttért, vagy úgy tett.

Mint korábban említettem csupán Granada volt még mór kézen ekkor, és az sem sokáig. A történelem igen vitatott és homályos része Kolumbusz szerepe Granada esetében. Ma csupán azt említik meg az iskolákban a diákoknak, hogy a királynő megígérte, hogy Kolumbusz tervezett útjáról Granada átvétele után fog foglalkozni. Granada 1492 április 17.-én cserélt kezet és Kolumbusz már április 30.-án átvette a királynőtől a korábban már általa aláírt felhatalmazó dokumentumot.

Természetesen érthetetlen, hogy miért volt szüksége Kolombusznak az engedélyre, ha az egész költséget gazdag spanyol zsidók állták? Louis de Santangel, Alonso de Harana, Alonso de Carjaval és Diego de Harana Spanyolország leggazdagabb zsidó pénzembereinek számítottak, akik többek közt Izabella és férje tanácsadói is voltak. Ráadásul annak ellenére, hogy a királyi párnak a fillérjébe sem került az előre tudott felfedezés, 90 / 10 %-os osztalékban és szabad kivándorlásban állapodott Kolumbusszal meg a dokumentum (Titulo) alapján.

Már 1506-ban Puerto Ricoh püspöke arról panaszkodik a Vatikánnak, hogy ,, a spanyol hajók főleg zsidókkal vannak tele akik elárasztják az Új Világot". Négy évvel később Kuba püspöke ugyanerre panaszkodik. Szerinte csupán zsidók és egyéb heretikus csoportok érkeznek Kubába. 1545-ben a királyi népszámlálás Mexikóban a lakosságot csak magában a fővárosban 25%-ban mint zsidó vallást szabadon gyakorló zsidókban említi. Ebbe természetesen nem lett belevéve a titokban praktizáló, áttért zsidók (conversos) tömege. Nem csoda, hogy 1527-ben Francisco Fernandez de Castillo ezt írta: ,,...több zsidót találhatunk Mexikó városában, mint keresztényt..."

A királyi pár akiknek zsidó tanácsadói voltak és a zsidó tőke egy része segített, 1492-ben ugyancsak kiadott egy diktátumot (Alhambra nyilatkozat) amelyben az áttérésben csaló vagy az áttérésre nem hajlandó zsidókat és mohamedánokat utasított ki Spanyolország területéről.

Az időzítés fontos. A párhuzam például a modern kor cionista törekvéseivel tagadhatatlan. Mint ahogy Kolumbusz idején a zsidóság egy ,,Új Jeruzsálem"-ről álmodott, úgy a modern időkben a régiről a Zion-ról (ציון‎ ) ahol újra hazát építhetnek. Míg a modern időkben kellett egy Adolf Hitler a zsidó tömegek megmozdításához, addig a régi időben ezt a szerepet Izabella és II. Ferdinánd vállalta fel nem csekély haszon reményében. Mint Hitler maga, úgy a spanyol királyi pár is komoly juttatást kapott zsidó háttérforrásokból.

A nyertes mind a zsidóság egy nagy része és a spanyol birodalom lett, a vesztes már a kezdetben az Új Világ lakossága.

Szabad fordításban: ,,Szarzsák, 8.4 millió Arawak
(indián) nem tévedhet.
Szabad fordításban: ,,Szarzsák, 8.4 millió Arawak
(indián) nem tévedhet.
A Karib térségben csupán Haiti és Santo Domingo egy szálig elvesztette az őslakosait az első évtizedekben. Ez 900 ezer lelket jelentett. A történelem könyvek spanyol brutalitásról tanítanak, de ha beszámítjuk, hogy a spanyol bevándorlók tetemes része a kezdetben zsidókból állt, akkor minden elfogultság nélkül kijelenthetjük, hogy a kizsákmányolók és tömegpusztítók a kezdetben zsidók voltak.

A zsidóság akkor vetette meg lábát a cukormonopóliumban, aminek révén ma ugyancsak a szeszipar hatalmas részét uralják. Talán ezért nem is csodálkozhatunk azon, hogy a zsidó terror és érdekszervezet az Anti Defamation League (ADL) és a B'nai B'rith vezetése szervesen a zsidó szeszgyárak tulajdonosaihoz kapcsolódik.

Természetesen nem csak az őslakosok kipusztításában jeleskedtek a zsidók, de a kipusztulást követő afrikai import rabszolgaiparban is nagyon komoly szerepet vállaltak fel. Erről ragyogó könyv jelent meg a Nation Of Islam gondozásában, ,,A titkos kapcsolatok a zsidók és feketék közt" - címen.

Sajnálatos módon igen sok könyv közt, ezt sem fordították magyarra Török Hannák épülésére.

Kolumbusz útja minden jegyében magán hordta a zsidó és azon belül a katár és templomos jeleket.

Az út zsidó mágnások pénzén válhatott valósággá, és a legkatolikusabb királynő országát képviselő három hajó a keresztesek keresztjét hordta és amikor 1492 október 12.-én elérték az első szigetet az Új Világban egyetlen keresztény pap sem lépett a szárazföldre, ugyanis a három hajó 90 fős legénységében nem tartózkodott pap.

Az út költségeit olyan zsidó mágnások állták, akik átkeresztelkedtek és mint marranók (értelme disznó) a keresztény hitre esküdtek, de a három hajóra mégsem engedtek fel keresztény papot, holott a kor szokása szerint ez igen szokatlan volt.

Az ügy furcsaságát növeli az a tény, hogy a mester kormányosa az expedíciónak Kolumbusz barátja egy mór volt és az is, hogy Granada csupán egy nappal korábban adta fel magát egy vérrontástól mentes kapituláció keretében, mint ahogy Kolumbusz aláírta az út szabályzatát lefektető szerződést Izabella és Ferdinánd asztalán. Mint korábban említettem, Kolumbusz szerepe a granadai paktumban csupán másodlagos bizonyításokra támaszkodik, így azt most itt kihagyom.

Maga Kolumbusz személye is egy enigma, hiszen a kor valamit érő hajósai az arabokon kívül a katárok soraiból került ki.

Több zsidó honlap így látja maga is.
Több zsidó honlap így látja maga is.

A katár családok szimbolikus neveket használtak, amelyek közül a sárkány (draco) és galamb (coloma) több híres hajós, felfedező, udvari kalóz nevéhez fűződik. Így a galamb családhoz tartozott Kolumbusz míg a sárkányhoz pl. Francis Drake.

Természetesen Vasco de Gama is templomos kereszttel vitorláján hajózott és az eleinte királyi szolgálatban ügyködő kalózok is Jolly Roger vitorlajelével támadtak.

Kolumbusz naplójában csak a zsidók által használt terminológiát használ és többek közt ,,Jeruzsálem bukását" a ,,második ház pusztulása"-ként említi.

A zsidó időterminológiát használva és 1481 évet 5241 évként említi. Több esetben magát Dávid király véréből valónak nevezi és olyan háromszögletű aláírásjelet használt, amely egyértelműen zsidó eredetű.

Kolumbusz anyját Suzannának, akinek az apját Jacob-nak és annak az apját Ábrahámnak nevezték. Kolumbusz apját Domingo Colon-nak nevezték, vagyis innen a katár galamb nevet örökölte.

Mindezek fényében nevetséges egyértelműen Izabellát egy személyben a zsidó bajok forrásának tekinteni, ha a zsidóság egy igen befolyásos része szerepet vállalt abban a folyamatban, aminek csak egy része volt az inkvizíció.

Továbbá megjegyezném, hogy VI. Pál pápa (Giovanni Battista ) 1974-ben elkezdte Izabella boldoggá avatását és amennyiben ez az idők folyamán a Vatikán által jóváhagyást kap, akkor Izabella címe többek közt ,,Isten szolgája" lesz. Ennek megtörténte után a Török Hannák írhatnak további dörgedelmes cikkeket.

Természetesen a zsidó szájíz csupán a zsidókat érintő visszaéléseken szeret csámcsogni, még ha az okozata egy korábbi fel nem említett ok miatt történhetett.

Csak a példa okáért említeném meg azt a Mamilla Pool (Mamilla víztároló) vérengzést, amely 614-ben Jeruzsálemben történt. Miután a perzsa sereg bevonult a városba a palesztin keresztényeket a zsidók licitálás során a legdrágább áron megvásárolták, hogy azután kéjgyilkosságok sorozatát elkövetve, ott a víztároló mentén lemészárolhassák.

A vérengzésnek a végén a perzsa sereg vetett végett. A korabeli információk 60-90 ezer keresztény haláláról számoltak be. Amikor Benzion Dinurt a Yad va-Shem (holokauszt múzeum Jeruzsálemben) volt igazgatóját kérdezték a Mamilla vérengzésről, az csupán így reagált:

,,Ellenszegülő keresztényeket szilárdan sakkban kellett tartani"

Kedves Török Hanna, nem ismerős ez mondjuk az ellenszegülő shepardim zsidók esetében Izabella korát tekintve? Ráadásul a 878 évvel korábbi zsidó példa inspirációul szolgálhatott Izabellának és a spanyol vezetésnek.

De megkérdezném azt is, hogy az átlag olvasótáborból mennyien ismerik ezt a történelmi tényt? Nem sokan? Hát nincs magyar újságíró, aki felkarolná a témát? Miért nincs? Nem ér meg annyit a keresztény szenvedés, mint a zsidó? Ha nem, akkor példálózzunk mással.

Mondjuk 1990 Nagorno-Karabakh háború, amely során az örmények ezrével gyilkolták le a békés azeri lakosságot és kergettek el 800 ezer helyi lakost, ha nem tudta örménységét bizonyítani. Ez méretében messze túlszárnyalta az 1492-es spanyol esetet és mégis az átlag olvasónak semmit sem jelent, mert nem a zsidó szájíznek megfelelő történet. Hol vannak ilyenkor a Török Hannák, hogy felháborodott cikkeket írjanak a nem-zsidó szenvedésekről?

Így ünneplik a purimot a zsidó telepesek.
Mind a kettő Eszternek öltözve.
Így ünneplik a purimot a zsidó telepesek.
Mind a kettő Eszternek öltözve.
Török Hanna ebben a cikkében kimondottan a női aspektusát domborította ki tömeggyilkolásnak, bűnnek és visszaélésnek. Tette mindezt a zsidó szájíz szerint, holott jobb példákat is lehetett volna felemlíteni, mint például a zsidó folklór központi figuráját Esztert, aki szexuális befolyását kihasználva a perzsa királynál kikövetelte azt a zsidók által büntetlenül végrehajtható mészárlást, amely Eszter könyve 9:15-16 szerint több mint 75 ezer életet követelt.

De mondjuk Török Hanna ha már magyarul ír, és tömeggyilkos nőt akart pellengérre állítani, megtehette volna hazai forrásból is. Mondjuk Báthory Erzsébet esetét említve, de az nem eléggé ízletes falat a zsidó szájíznek, mert áldozatai cselédlányok voltak és nem zsidók.

A zsidó történelem azon része, amely saját erejű tömeggyilkosságot mesél, többnyire nem ellenőrizhető, hiszen a zsidó katonai erő csak napjainkba amerikai segédlettel önjáró. Természetesen a zsidó mítoszgyűjtemény másról sem szól, mint a zsidó mészárlásokról.

Így természetes, hogy ma például az Egyesült Államok buldózerezett iraki katonákat, Izrael ellenségeit a sivatagba tömegsírokba. Ma Eszter szerepét Uncle Sam helyettesíti és csupán a sivatagba eltemetett az amerikai légierő által visszavonulás közben halomra lőtt irakiak száma becslés szerint több százezer esetleg félmillió ember.

És a java még csak most fog jönni, hogy Izrael mindent elkövet, hogy a perzsákat lemészároltassák az amerikai szolgájukkal, mint tették azt az irakiakkal. De a világ változó tendenciát mutat, mert a zsidó távirányított vezető Anglo/Saxon erő hanyatlani látszik és az Új Világ nem feltétlenül fogja az évezredes erőszak és hazugsághamzait a zsidó világpolitikának eltűrni.

Egy ilyen világban Török Hannáknak új tollat kell venniük, amely másképpen ír, nem feltétlenül a zsidó szájíznek megfelelően. Igaz, hol lesznek akkor már a Török Hannák. A gajdeszban!

Neményi Péter
Forrás: Neményi Péter

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=5&AID=24&Direkt=91123
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rabszolgaiparban, világpolitikának, mítoszgyűjtemény, időterminológiát, lemészároltassák, lemészárolhassák, szabadkőművesek, hazugsághamzait, tulajdonosaihoz, megmozdításához, legkatolikusabb, felülszárnyalta, csodálkozhatunk, kéjgyilkosságok, alapismeretekre, kipusztításában, keresztényekét, érdekszervezet, viszonylatában, keresztesekkel, visszaéléseken, feledkezhetünk, kizsákmányolók, tömegpusztítók, kijelenthetjük, keresztényeket, kényszerítette, bizonyításokra, legjelentősebb, szenvedésekről, vitorlajelével, olvasótáborból, pénzembereinek, kivándorlásban, visszafoglalás, mészárlásokról, általam nagyra, sereg gondolatot, zsidó szájíz, zsidó utónevű, megélhetési újságírás, láger vezetőjének, háború után, zsidó hetedíziglen, vesztes politikusok, zsidó igazságosság, differenciál számításról, alaptónus végett, példa csak, világ leggonoszabb, legjelentősebb spanyol, neve legalább, Kuruc Infón, Perge Ottó, Török Hanna, Ilse Koch-ról, Lutz Gizellát, Kasztíliai Izabelláról, Valószínűleg Hanna, Dél- Franciaország, Római Inkvizíció”, Alessandro Farnese, Szép Fülöp, Hadji Ahmed, Piri Re, Pietro Pierleoni, Rogert Szicília, Ugyanakkor Roger, Jolly Roger, Visszatérve Izabellához, Harana Spanyolország, Puerto Ricoh, Francisco Fernandez, Adolf Hitler, Mint Hitler, Santo Domingo, Anti Defamation League, Nation Of Islam, Török Hannák, Maga Kolumbusz, Francis Drake, Természetesen Vasco, Domingo Colon–, Giovanni Battista, Mamilla Pool, Amikor Benzion Dinurt, Kedves Török Hanna, Mondjuk Báthory Erzsébet, Egyesült Államok, Uncle Sam, Török Hannáknak, Neményi Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.06. 07:50 Tőzsde - Erős kezdésre lehet számítani az európai tőzsdéken
04.06. 07:04 Koronavírus - Meghalt négy ember, 744-re nőtt az azonosított fertőzöttek sz...
04.06. 07:04 Két képviselő mentelmi ügyéről dönt a parlament
04.06. 07:04 Koronavírus - Megfertőződött több tigris New York egyik állatkertjében
04.06. 07:04 Koronavírus - Trump: "már látjuk a fényt az alagút végén"
04.05. 23:37 Koronavírus - Kórházban a brit miniszterelnök
04.05. 22:47 Koronavírus - Brit uralkodó: "együttes erővel és elszántsággal legyőzzük a ...
04.05. 21:57 Koronavírus - Joe Biden: az amerikaiak szavazhatnának levélben az elnökvála...
04.05. 21:47 Koronavírus - Szlovákiában a húsvét idejére utazási korlátozások bevezetésé...
04.05. 21:47 Koronavírus - Franciaországban is csökkent a halottak és a súlyos betegek s...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Istenért vagyunk itt!  Posertube  Png nő  Kellemes teázást!  Virágzó fa  Virágvasárnapi szentmise  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Budakalász passió felolvasása ...  Baba bumm  Facebookon kaptam  Szentségimádás és szentmise Ve...  Fagylalt csokival  Osztozik velünk a szenvedésben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fejfájás  Facebookon kaptam  Ma Virágvasárnap van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Bárányka  KarantÉnek  Mire taníthatna a járvány?  Kiborult  Focista  Mire taníthatna a járvány?  Istenért vagyunk itt!  Mai harmónia kártyám  Png nő  Virágvasárnapi passió  Virágvasárnapra ima  Facebookon kaptam  Fejfájás  Tavaszi ajtódísz  Ki fogja túlélni?  Petőfi Sándor - Bölcselkedés É...  Magamhoz  Nyaralás  Bárányka  Petőfi Sándor - Bölcselkedés É...  Krisztus imádkozik értünk  Hova világítsak  Virágvasárnapi szentmise a Szé...  Hozsánna: Áldott Aki jön az Úr...  Facebookon kaptam  Lila tulipánok kosárban  Az én imám  Csíksomlyói szentmisén - Rózsa...  Virágzó fa  Károly atyával riport műsor a ...  A jó könyv rózsakert  Kiborult  733 főre nőtt a beazonosított ...  Facebookon kaptam  Éljük meg a hálát  Lila tulipánok kosárban  Imádkozzunk a járvány megszűné...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virágvasárnapra ima  Virágvasárnap Veszprém 04.05  Márai Sándor - Zsoltár  Facebookon kaptam  Budakalász passió felolvasása ...  Facebookon kaptam  Osztozik velünk a szenvedésben  Facebookon kaptam  Virágzó fa  Hajbalzsam a konyhánkból  Tormakrém sonkatekercsbe  Betty Boop  Délutáni mosoly.......  Facebookon kaptam  Somlói torta recept  Lila tulipánok kosárban  Jézus pere az Írások szerint  Dr. Kovács Gergely gyulafehérv...  Mire taníthatna a járvány?  6. Titkok, melyeket nem vihete...  Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Pio atya idézetei  Png virág  Kellemes napot kívánok  Jézus a hegyen  Angelo Comastri bíboros: II. J...  Virágvasárnap 04.05  Esti ima  Tünetek.......  Facebookon kaptam  Készüljünk a Nagyhétre!  Facebookon kaptam  Hírek a Szent Sir Bazilikából!...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kis GIF képek  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
általam nagyra, sereg gondolatot, zsidó szájíz, zsidó utónevű, megélhetési újságírás, láger vezetőjének, háború után, zsidó hetedíziglen, vesztes politikusok, zsidó igazságosság, differenciál számításról, alaptónus végett, példa csak, világ leggonoszabb, legjelentősebb spanyol, neve legalább, kegyetlen inkvizíció, csak ennyi, olyan homogén, elmúlt évszázadban, zsidó törvények, 1480-as években, tudatlan Hanna, következő évszázadban, inkvizició intézményét, úgynevezett &#8222, alapító testület, európai kultúra, mohamedán befolyásnak, adott időben, úgynevezett Reconquista, korábbi keresztes, európai kincstárakat, zsidók rendelkeztek, nagy része, európai uralkodók, katár szekta, keresztes rend, kimerült európai, világűrből nézve, úgynevezett Piri, amerikai kontinenst, említett térképek, korábbi forrást, eredeti példányok, frissen birtokukba, keresztes hadjáratokhoz, keresztes hadjáratból, normann Roger, mohamedán hajósok, kalózok ismert, szabadkőművesek egyik, szabadkőművesek eredetüket, kalózok zászlaját, természetes mohamedán, radar szint, meghódítható &#8222, zsidó bankházak, spanyol zsidóság, történelem későbbi, keresztény oldalnak, spanyol zsidóságot, korábbi mesterei, részük Afrikába, részük Európa, török fennhatóság, részük áttért, történelem igen, királynő megígérte, egész költséget, királyi párnak, előre tudott, spanyol hajók, királyi népszámlálás, lakosságot csak, fővárosban 25%-ban, titokban praktizáló, zsidó tőke, része segített, áttérésben csaló, időzítés fontos, párhuzam például, modern időkben, zsidó tömegek, régi időben, szerepet Izabella, spanyol királyi, nyertes mind, spanyol birodalom, szálig elvesztette, első évtizedekben, történelem könyvek, spanyol bevándorlók, kezdetben zsidókból, kezdetben zsidók, zsidóság akkor, szeszipar hatalmas, zsidó terror, zsidó szeszgyárak, őslakosok kipusztításában, kipusztulást követő, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 455
  • e Hét: 2242
  • e Hónap: 9474
  • e Év: 240492
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.