Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A cionisták vezette pénzhatalmista köröknek üzentek az orszá
  2013-01-15 19:50:17, kedd
 
 


A cionisták vezette pénzhatalmista köröknek üzentek az országpusztítók az ingatlanadókkal
2013. január 13. 21:10
Hunhír.info

Kódolt üzenetet küldött a nemzetközi pénzügyi köröknek Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc többek között azzal, hogy hatalomra kerülésük esetén bevezetnék az ingatlanadót, valamint a tandíjat. A balliberálisoknak minden támogatásra szükségük van a választások megnyeréséhez, ráadásul a nyugati (CIONISTA) érdekkörök nagyon szeretnék, hogy Bajnai mindenképpen tagja legyen a következő Országgyűlésnek.

Az elmúlt napokban egyre több részletet tudhatott meg a széles közvélemény a különféle ellenzéki alakulatok leendő választási programjáról. Pénteken a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció anyagát lehetett olvasni, amelyben többek között az ingatlanadó és a tandíj bevezetése, valamint a gyermekek után járó adókedvezmények eltörlése szerepel. Ez a tervezet nagyban hasonlít a Bajnai Gordon által irányított Együtt 2014 eddig részleteiben megismert gazdasági elképzeléseihez. Sokakban fölmerül a kérdés, hogy vajon miért ilyen, a választók széles tömegei számára népszerűtlen lépésekkel kampányol a balliberális oldal.

A kérdés megválaszolásához érdemes visszamenni az időben egészen a szociálliberális kormányzásig. 2002 és 2010 között a bankok és a más, nem a közvetlen termelési szektorban lévő multinacionális vállalatok meglehetősen nagy profitokat értek el. Ennek csak egyik eleme volt, hogy a pénzintézetek a nyereségérdekeltségeik miatt mindent megtettek annak érdekében, hogy a lakosság minél nagyobb része a devizakölcsönöket részesítse előnyben. Persze ehhez a jegybank asszisztálása mellett az is kellett, hogy a Medgyessy-kormány megszüntesse a kedvezményes forinthitelezést.

Bajnai és Gyurcsány a multik oldalán

Ezzel a gyakorlattal szakított a 2010 májusában hatalomra került Orbán-kormány, amely a bankadó és a multiadó meghirdetésével a közterhek igazságosabb elosztása felé indult el. Ez természetesen rengeteg érdeket sértett, és egy percig ne gondoljuk, hogy a korábbi évek extraprofitját elvesztő vállalatok nem próbálnak a kialakult helyzeten változtatni. Már korábban szóltak hírek arról, hogy Bajnai Gordon és a francia GDF Suez meglehetősen baráti viszonyban van egymással, ráadásul a volt miniszterelnök a cég pécsi eltávolítását követően Canossát is járt Párizsban.

Mindezek alapján a balliberális oldal fölmerült ötletei egyértelmű üzenetnek számítanak a nemzetközi üzleti körök felé. Egyrészt egy ilyen programmal könnyedén hozzájuthatnak a Nemzetközi Valutaalap hiteléhez, másrészt a hazai multik egy része megszabadulna a rá kiszabott adók alól, így visszaállna a korábbi ?rend?. Gyurcsányék kiszivárgott programja mögött azonban egy másik motívum is meghúzódik. A DK támogatottsága jelenleg 1-2 százalék között mozog, így mindenki segítségére szükségük van ahhoz, hogy politikusaik 2014 után is a képviselői padsorokban üljenek, valamint a bukott kormányfő mindenáron vissza akarja szerezni azon (CIONISTA) körök bizalmát, akiknek a segítségével 2006-ban meg tudta nyerni a választást.

Miért is kell ingatlanadó?

A programok legérdekesebb eleme az ingatlanadó, de miért is fontos ennyire ennek a bevezetése? A nyugati gazdaságpolitikai filozófia egyik fontos eleme ez az adónem, és a nemzetközi szervezetek képviselői is körömszakadtáig ragaszkodnak hozzá. Azzal, hogy Bajnai és Gyurcsány ezt fölvette a programjába, egyértelmű kódolt üzenetet küldtek nyugati segítőiknek. Számukra egyelőre az a legfontosabb, hogy Bajnai mindenképpen bejusson a következő parlamentbe, ha esetleg kormányra kerülne, az még szerencsésebb lenne a számukra.

Forrásaink szerint az IMF-fel való tárgyalások során szembesült a kormány azzal, hogy az ingatlanadó bevezetése miért is annyira fontos a nemzetközi intézményeknek. Mivel Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban ez egy bevett adózási forma, így a bankárok felfogása szerint az, hogy hazánkban nem létezik, egy kiadási tétel az állam részéről, amivel úgymond fölöslegesen támogatja az állampolgárokat.

Abban a 12 évben, amikor az MSZP?SZDSZ-koalíció volt hatalmon hazánkban, több esetben is a nemzetközi cégek érdekei szerint születtek meg a döntések. A legjellemzőbb példa, hogy a Horn-kormány az energiaszektor privatizációja során előre biztosította a cégek fix nyereségét az általuk végzett szolgáltatás színvonalától függetlenül. Úgy tűnik a kiszivárgott programok és tervek alapján a baloldal és a nemzetközi cégek ismételten egymásra találtak, amelynek haszonélvezője bizonyára nem a ?kisember? lesz.

Hunhír,.info - mno

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=60999
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: forinthitelezést, szociálliberális, állampolgárokat, multinacionális, meghirdetésével, ingatlanadókkal, adókedvezmények, országgyűlésnek, elképzeléseihez, országpusztítók, körömszakadtáig, extraprofitját, hozzájuthatnak, támogatottsága, intézményeknek, pénzhatalmista, haszonélvezője, privatizációja, energiaszektor, miniszterelnök, pénzintézetek, megnyeréséhez, természetesen, asszisztálása, eltávolítását, legjellemzőbb, színvonalától, legérdekesebb, szerencsésebb, megszabadulna, balliberális, szolgáltatás, biztosította, kormányzásig, népszerűtlen, kiszivárgott, cionisták vezette, nemzetközi pénzügyi, balliberálisoknak minden, választások megnyeréséhez, következő Országgyűlésnek, elmúlt napokban, széles közvélemény, különféle ellenzéki, tandíj bevezetése, gyermekek után, tervezet nagyban, választók széles, balliberális oldal, kérdés megválaszolásához, időben egészen, szociálliberális kormányzásig, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Nemzetközi Valutaalap, Mivel Nyugat-Európában, Egyesült Államokban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kövesd a cowboyt!  Png csokor  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nem számIt  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Reggel van  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png virág  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Hogy lehet megtartani  Hazára minden embernek szükség...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Németh László tollából  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A jó emberek mindig szépek mar...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png fotel  Fekete-erdő desszert  Egy hatékony szolga  Png csokor  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png csokor  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Tanuld meg ezt a versemet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép álmokat!  Hogy lehet megtartani  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png virág  Reggel van  Rátalálsz  A Megváltó szolgálatában  képre írva  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Varga János Veniam - Fontos sz...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Png telefon  Hiányzik  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png virág  A boldog családok mind hasonló...  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Png csokor  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
cionisták vezette, nemzetközi pénzügyi, balliberálisoknak minden, választások megnyeréséhez, következő Országgyűlésnek, elmúlt napokban, széles közvélemény, különféle ellenzéki, tandíj bevezetése, gyermekek után, tervezet nagyban, választók széles, balliberális oldal, kérdés megválaszolásához, időben egészen, szociálliberális kormányzásig, közvetlen termelési, lakosság minél, devizakölcsönöket részesítse, jegybank asszisztálása, kedvezményes forinthitelezést, multik oldalán, gyakorlattal szakított, 2010 májusában, multiadó meghirdetésével, közterhek igazságosabb, korábbi évek, kialakult helyzeten, volt miniszterelnök, nemzetközi üzleti, ilyen programmal, hazai multik, része megszabadulna, másik motívum, képviselői padsorokban, bukott kormányfő, segítségével 2006-ban, programok legérdekesebb, nyugati gazdaságpolitikai, nemzetközi szervezetek, következő parlamentbe, kormány azzal, ingatlanadó bevezetése, nemzetközi intézményeknek, bevett adózási, bankárok felfogása, kiadási tétel, állam részéről, nemzetközi cégek, legjellemzőbb példa, energiaszektor privatizációja, általuk végzett, kiszivárgott programok, forinthitelezést, szociálliberális, állampolgárokat, multinacionális, meghirdetésével, ingatlanadókkal, adókedvezmények, országgyűlésnek, elképzeléseihez, országpusztítók, körömszakadtáig, extraprofitját, hozzájuthatnak, támogatottsága, intézményeknek, pénzhatalmista, haszonélvezője, privatizációja, energiaszektor, miniszterelnök, pénzintézetek, megnyeréséhez, természetesen, asszisztálása, eltávolítását, legjellemzőbb, színvonalától, legérdekesebb, szerencsésebb, megszabadulna, balliberális, szolgáltatás, biztosította, kormányzásig, népszerűtlen, kiszivárgott, demokratikus, részleteiben, programjáról, fölöslegesen, megszüntesse, kedvezményes, segítségével, gyakorlattal, igazságosabb, ragaszkodnak, meglehetősen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 760
  • e Hét: 2247
  • e Hónap: 13358
  • e Év: 166854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.