Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érthetetlen
  2013-02-06 17:57:46, szerda
 
 



Érthetetlen

Felfoghatatlan számomra az a balga hallgatás, nemtörődömség, ami korunk cionista birodalomépítését eltakarja a sezmeünk elől . Pedig 1948 óta folyamatos rombolás zajlik világszerte, minden a zsidó vallástól eltérő nézet ellen támadást indítottak a médiahatalom segítségével . Az Új Világ létezik ugyan, de intézményeit nem volt képes elismertetni a demokráciát építő világgal nyilvánosan . Az ENSZ és a Bretton-Woods-i intézmények sora ennek a művilágnak a felépítésén fáradozik azokból a pénzekből, amit elvontak különféle nemzetek elől, eladósítás fegyverét használva .

Közel-keleti háborúk, forradalmak, kormányrengető puccsok sora jelzi ezt az időszakot, amelyben az egyik fél a rettenthetetlen nagyhatalom USRAEL hadserege, s velük szemben áll az általuk finanszírozott AL KAIDA hálózat, akik CIA fizetési listán szerepelnek . Ezek a ,,bátor" forradalmárok megrendelésre gyilkolnak, vagy távolítják el azon szuverén országoknak a vezetőit, akik korábban maguk is szolgálták ezt a furcsa ,,birodalmat" . Ez a láthatalan intézményrendszer már alaposan kiépült körülöttünk, de szólni róla hivatalos fórumokban még is képtelenség, mert mindig akad valaki, aki szerint ez csak egy összeesküvés-elmélet lenne .

Jellemző erre a nézőpontra ugyan az az érdektelenség, ami korábban fogadta a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit, ami több mint száz évvel ezelőtt jelent meg a cári Oroszországban . Egy jövőbelátó programm alapján leírták benne a huszadik század történéseinek a forgatókönyvét . Svájc fővárosában, Bernben megpróbálták hamisnak minősíteni ezt a nagyszabású anyagot, de végül is kijelentették, hogy még ha hamisítvány lenne is az egész, még is kisértetiesen megegyeztek az események egészen addig a napig, amikor ezt az ügyet tárgyalták .

Korunk titkosításai is teljesen értelmetlenek a demokrácia értelmezésében . Egy nyílt társadalomban ezekhez hasonló elhallgatások nem lehetnének, mint amelyekkel sorozatosan találkozunk 1973 óta . Ez a rendszereken átívelő posványos politika túlélte a rendszerváltásnak nevezett szemfényvesztés idejét is úgy, hogy a titkosított törvénypontokat átmentették a népi demokráciából, a nemzetközi, úgynevezett ,,haladó" demokrácia rendszerébe is, minden ellenállás nélkül, fizetési kötelezettséggel együtt, ami azért is érthetetlen, mert a diktatúra személyi vezetése által fölvett összegeket semmisnek kellett volna nyílvánítani, amint az megtörtént Lengyelországban is . Hazánk nagyban segítette a kor határnyitogatásait, ami később hozzájárult a német egység visszaállításához, de nem tehettek semmit a Benes Dekrétumok érvénytelenítése érdekében még ők sem . .

Ez a faramuszi intézményrendszer megtartotta a kommunista vezetés másod, és harmad generációját, akiknek már a cionista globalizáció megteremtésének a továbbfejlesztett változatát tanították nyugati egyetemeken . Ezek a rendszerváltásban résztvevő fiatal kommunisták egy szempillantás alatt demokratává változtak, amikor leomlott a berlini fal . Aljasságukra jellemző, hogy még a magyar forradalom tisztaságát is beszennyezték azzal, amikor azt mondták, hogy a reformkommunisták robbantották ki, de arról hallgatnak, hogy az áldozatok között egyiküket sem lehet megtalálni, Nagy Imre köreit leszámítva, aki maga is elkötelezett Sztálinista volt, a vaskezű diktátor haláláig .

Azok a jegyzőkönyvek pontosan meghatározták, miként lehet korunk hatalmát megszerezni, majd kiépíteni azt az ördögi intézményrendszert, ami a szabadság, egyenlőség, béke és testvériség jegyében maga alá gyűri az egész emberiséget ! Saját ügynökeit helyezze, a hatalom közelébe ! Vegye ellenőrzése alá a média minden formáját, s használja azokat a propaganda fegyverének ! Szítson háborút és helyi viszályokat különböző fajok, vallások és osztályok között ! Zsaroljon fenyegessen, fizessen le bárkit az ügy érdekében ! Szabadkőműseket helyezzen minden fontos pozicióba, egyes közhivatalok élére ! Hassanak rá a sikeres emberek egoista vágyaira ! Nevezzenek ki olyan bábkormányokat, ahová zsarolható embereket helyeznek !

És így megy tovább : Lecserélni királyságokat szocializmusra, majd kommunizmusra, majd önkényuralomra ! Beszüntetni szabadságjogokat, igazságszolgáltatást, majd saját jogrendszert alkotni, működtetni az erőszakhoz való jogot ! Beáldozni embereket a cél érdekében, még sajátjaik közül is ! El kell törölni a vallásokat s helyükbe a tudományt és a materializmust kell isteníteni ! Meg kell szerezni az oktatás feletti hatalmat, s olyan hamis tanokat tanítani, miáltal megszűnik az értelem ! Átírni a történelmet a saját érdekükbe ! Szórakoztatóipart teremteni, amivel félrevezethetik a tömeget ! Megmérgezni az emberek agyát piszkos perverziókkal !

Saját magunk is tapasztalhattuk korábban, amikor arra ösztönöztek, hogy : Kémkedjen az egyikük a másika után ! Tartsák a tömeget mélyszegénységben, s örökös munkában ! Meg kell szerezni az emberek birtokát,vagyonát, s az aranyat ! Az arany segítségével befolyásolhatják a piacokat, tőzsdét, s ezáltal recesszió keletkezik ! Vezessenek be állandóan növekedő vagyonadót ! Jó, tiszetességes befektetések helyett, spekuláljanak ! Adósítsák el hosszú időtartamra a kormányokat, az egyes államokat kamatfizetés ellenében ! Adjanak szándékosan rossz tanácsokat az embernek, vezessék félre a kormányokat !

Korunk tájékoztatásért felelős médiabirodalmában ezekről a szörnyűségekről szó sem esik, de ha véletlenül mégis felhozná valaki, akkor szórakozottan félresöprik az útból, elhallgatják ezeket az információkat . Izrael megalakulásával intézményesítették a csalást, a korrupciót, háborúk sorát, amelyben senki sem győz, csak állandó feszültségben tartják az embereket . Sikerült összemosni különböző emberfajokat, így észrevétlenek maradnak azok, akik minden kormány második vonalában jelen vannak, és egyes nemzetek törvényeit is ők hozzák ! Naív tömegek nézik bárgyún eközben a televíziót, tőlük várják az információk szabad áramlását, ami a propaganda fegyverévé silányult a kezükben .

Ez a cionista Birodalom adja kamatra a pénzt mindenkinek . Bankoknak, kormányoknak, s az egyénnek is . Saját pénzét kölcsönzi ki a szerencsétlennek, amiért ellenszolgáltatást sem kap, viszont a kölcsönnel új pénz kerül forgalomba, ami felhígítja a valós javak értékét . Minden érinthető vagyontárgy átkerül idővel a bankárhoz infláció miatt . Van egy gonosz program, ami szerintük nem is létezik, de még is ennek az aljasságnak esik áldozatul egyre több ember . Aki siránkozni mer, vagy összefüggéseket merne felfedezni, azt keresztrefeszítik ma is, hasonlóan Jézushoz, a Megváltóhoz . Ébresztő !

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szabadságjogokat, kötelezettséggel, érvénytelenítése, lengyelországban, szerencsétlennek, befolyásolhatják, megteremtésének, összefüggéseket, törvénypontokat, tájékoztatásért, szabadkőműseket, szemfényvesztés, szörnyűségekről, megalakulásával, tapasztalhattuk, rettenthetetlen, félrevezethetik, jegyzőkönyveit, oroszországban, forgatókönyvét, önkényuralomra, értelmezésében, kormányrengető, bábkormányokat, felfoghatatlan, finanszírozott, materializmust, szocializmusra, észrevétlenek, kijelentették, forradalmárok, kisértetiesen, megrendelésre, érdektelenség, történéseinek, szórakozottan, sezmeünk elől, zsidó vallástól, médiahatalom segítségével, demokráciát építő, felépítésén fáradozik, rettenthetetlen nagyhatalom, általuk finanszírozott, furcsa „, láthatalan intézményrendszer, nézőpontra ugyan, cári Oroszországban, jövőbelátó programm, huszadik század, nagyszabású anyagot, események egészen, ügyet tárgyalták, Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit, Benes Dekrétumok, Nagy Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Png nő  Alázat  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Akarat  A másik dolog,  Akik bántanak téged  Png telefon  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép estét  Erdőn  Paul David Tripp Április 20  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  A másik dolog,  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 21  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nagyi telefonál  Szívem  A másik dolog,  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Erdőn  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Png csokor  Örülök, hogy látlak!  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem tiéd  Akarat  Png rózsa csokor  Jó éjszakát  Erdőn  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Egy bizonyos határt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png nő  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Kövesd a cowboyt!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép napot kívánok  Még csak most kezdődik a nap  Erdőn  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png csokor  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Illyés Gyula - Milyen hamar.  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Tavaszi kép  Makszim Gorkij gondolata 
Bejegyzés Címkék
sezmeünk elől, zsidó vallástól, médiahatalom segítségével, demokráciát építő, felépítésén fáradozik, rettenthetetlen nagyhatalom, általuk finanszírozott, furcsa &#8222, láthatalan intézményrendszer, nézőpontra ugyan, cári Oroszországban, jövőbelátó programm, huszadik század, nagyszabású anyagot, események egészen, ügyet tárgyalták, demokrácia értelmezésében, nyílt társadalomban, rendszereken átívelő, rendszerváltásnak nevezett, titkosított törvénypontokat, népi demokráciából, diktatúra személyi, megtörtént Lengyelországban, német egység, faramuszi intézményrendszer, kommunista vezetés, cionista globalizáció, továbbfejlesztett változatát, rendszerváltásban résztvevő, szempillantás alatt, magyar forradalom, reformkommunisták robbantották, áldozatok között, vaskezű diktátor, jegyzőkönyvek pontosan, egész emberiséget, hatalom közelébe, média minden, propaganda fegyverének, sikeres emberek, erőszakhoz való, materializmust kell, oktatás feletti, saját érdekükbe, emberek agyát, másika után, tömeget mélyszegénységben, emberek birtokát, arany segítségével, egyes államokat, információk szabad, propaganda fegyverévé, cionista Birodalom, pénzt mindenkinek, valós javak, bankárhoz infláció, gonosz program, aljasságnak esik, szabadságjogokat, kötelezettséggel, érvénytelenítése, lengyelországban, szerencsétlennek, befolyásolhatják, megteremtésének, összefüggéseket, törvénypontokat, tájékoztatásért, szabadkőműseket, szemfényvesztés, szörnyűségekről, megalakulásával, tapasztalhattuk, rettenthetetlen, félrevezethetik, jegyzőkönyveit, oroszországban, forgatókönyvét, önkényuralomra, értelmezésében, kormányrengető, bábkormányokat, felfoghatatlan, finanszírozott, materializmust, szocializmusra, észrevétlenek, kijelentették, forradalmárok, kisértetiesen, megrendelésre, érdektelenség, történéseinek, szórakozottan, spekuláljanak, szempillantás, tiszetességes, beszennyezték, meghatározták, jegyzőkönyvek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1475
  • e Hét: 4577
  • e Hónap: 15688
  • e Év: 169184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.