Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kolbászkommandó
  2013-02-13 07:52:46, szerda
 
  Kolbászkommandó


2013.02.06. 09:35

Ez évtől tíz százalékkal csökken a gáz, a távhő és az áram díja. Az ellenzék piszok zavarban van. Egyszerre tiltakozik ellene és egyúttal kevesli is a tényleges mértékét.

Piacellenes, mondják, ami nagyon vissza fog ütni. Látványosan aggódni kezdenek az energiaszolgáltató multik sorsáért, mondván, ilyen mértékű rezsiár csökkentés tönkre fogja tenni a cégeket, és végső soron a fogyasztók járnak rosszul. Csődök, elbocsátások várhatók.

Egyébként sincs tíz százalék, az a tíz, legfeljebb csak négy-öt. Sőt még ennyi sem, tromfol Szanyi kapitány savanyú arccal, az ujjain számolgatva a percenteket.

De a komcsi kutya hiába ugat, a Fidesz karaván halad.

Azt ígérik, ősztől még tovább csökkenhet ezeknek az energiáknak az ára. Sőt most már napirenden van a víz, csatorna, szemét, kéményseprés.

Az úton nincs megállás. Ha egyszer Rogán és lelkes csapata valamibe belefog, ott kő kövön nem marad.

Állítólag azt fontolgatják, a koménista visszarendeződést megakadályozandó, hogy az alaptörvényünkbe is beleveszik majd, miszerint például a kéményseprési tarifák összege maximum mennyi lehet, működő kémény vagy tartalék kémény, avagy tetőtéri kazán esetén.

Sőt külön alfejezetet kapna a működő kémények megkülönböztetése is a szerint, hogy szilárd- vagy és olajtüzelésnél mi a helyzet, és mi van gázfűtés esetén, természetesen attól függően, hogy falazott kivitelről vagy bélelt, szerelt kivitelről van-e szó.

És egy ilyen alapos szabályozás után majd a szocibarát alkeszbíróság is elmehet a francba, azzal a csavargóbarát komcsi ombudsmanussal együtt.

A nagy rezsicsökkentési boom közben azt is olvasom, hogy a kormányunk ez évben jó néhány száz millával segítségére sietett a hazai kolbászgyártásnak is.

Szóval, ahogy közeledünk a választások időpontjához, annál inkább kolbászból lesz majd a kerítésünk is. Legfeljebb az a kérdés, milyenből.

Csabaiból - persze szigorúan feketebors nélkül - vagy gyulaiból? Mert bármilyen nagy bajok vannak a hazai kolbászgyártás körül, az azért mégis csak nagy szégyen lenne, ha az a bizonyos választási kortes kerítés nürnbergi falatkákból, német krumpliskolbászból vagy netán lengyel kalbaszaból készülne, hogy a schushukot, vagyis a kozák lókolbászt már ne is említsük.

Gondolom persze ehhez a hazai kolbász árát is rendeletileg csökkenteni kell majd minél előbb. És létrejönnek a kolbászkommandók is, amelyek ezt az árcsökkentést szigorúan ellenőrizni fogják, statáriális jogkörrel.

Az EU, Paul Lendvai és az IMF meg csak ne ugassanak bele ezekbe a dolgokba.


http://proszektura.blog.hu/2013/02/06/kolbaszkommando
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alaptörvényünkbe, megakadályozandó, kolbászkommandók, rezsicsökkentési, kolbászkommandó, kolbaszkommando, olajtüzelésnél, ombudsmanussal, kolbászgyártás, csavargóbarát, alkeszbíróság, árcsökkentést, természetesen, kéményseprési, elbocsátások, fontolgatják, időpontjához, kéményseprés, rendeletileg, csökkenteni, falatkákból, létrejönnek, alfejezetet, látványosan, százalékkal, szabályozás, választások, energiáknak, statáriális, percenteket, proszektura, piacellenes, kalbaszaból, számolgatva, segítségére, ellenőrizni, áram díja, ellenzék piszok, tényleges mértékét, fogyasztók járnak, ujjain számolgatva, komcsi kutya, úton nincs, koménista visszarendeződést, kéményseprési tarifák, működő kémények, ilyen alapos, szocibarát alkeszbíróság, csavargóbarát komcsi, nagy rezsicsökkentési, hazai kolbászgyártásnak, választások időpontjához, Paul Lendvai,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png ház  Zilahy Lajos gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Png lepke  Idő  Esti kép  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alázat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Hazára minden embernek szükség...  Egy hatékony szolga  Zilahy Lajos gondolata  Németh László tollából  Kövesd a cowboyt!  Hiányzik  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam Krisztinától  Éretlen vers  Neked tudnod kell  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Kaffka_Margit  Sokan azt tartják  Adakozás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Rátalálsz  Png cica  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Egy lelki imádság  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Örülök, hogy látlak!  Mi lenne ha  Egy bizonyos határt  képre írva  Zilahy Lajos gondolata  Fekete István - Akác  A kételkedés kezelése  Leonardo da Vinci gondolata  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png virág  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Irgalom és ítélet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png lepke  Akarat  Szívem tiéd  Boldog születésnapot a ma ünne...  Hazára minden embernek szükség...  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  s immár én is felragyogva, ért...  Ágai Ágnes – Csendélet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
áram díja, ellenzék piszok, tényleges mértékét, fogyasztók járnak, ujjain számolgatva, komcsi kutya, úton nincs, koménista visszarendeződést, kéményseprési tarifák, működő kémények, ilyen alapos, szocibarát alkeszbíróság, csavargóbarát komcsi, nagy rezsicsökkentési, hazai kolbászgyártásnak, választások időpontjához, hazai kolbászgyártás, azért mégis, kozák lókolbászt, hazai kolbász, árcsökkentést szigorúan, alaptörvényünkbe, megakadályozandó, kolbászkommandók, rezsicsökkentési, kolbászkommandó, kolbaszkommando, olajtüzelésnél, ombudsmanussal, kolbászgyártás, csavargóbarát, alkeszbíróság, árcsökkentést, természetesen, kéményseprési, elbocsátások, fontolgatják, időpontjához, kéményseprés, rendeletileg, csökkenteni, falatkákból, létrejönnek, alfejezetet, látványosan, százalékkal, szabályozás, választások, energiáknak, statáriális, percenteket, proszektura, piacellenes, kalbaszaból, számolgatva, segítségére, ellenőrizni, csökkenhet, legfeljebb, napirenden, kivitelről, kerítésünk, kolbászból, feketebors, választási, schushukot, közeledünk, szocibarát, kormányunk, lókolbászt, fogyasztók, beleveszik, tiltakozik, csökkentés, csabaiból, szigorúan, milyenből, bármilyen, miszerint, koménista, nürnbergi, állítólag, tényleges, ugassanak, egyébként, gyulaiból, jogkörrel, egyszerre, készülne, csatorna, megállás, valamibe, tetőtéri, millával, zavarban, gondolom, egyúttal, említsük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2630
  • e Hét: 5732
  • e Hónap: 16843
  • e Év: 170339
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.