Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A demokraták tízparancsolata
  2013-05-11 10:23:19, szombat
 
 

A demokraták tízparancsolata

Ne tisztelj más isteneket ! Az emberiség egymás mellett élését szabályozó törvények jóval korábban léteztek már, mint amikor Isten kőbe mondta volt azokat Mózesnek . Viszont a tízparancsolat érvényességét is továbbszabályozták azok, akik egyenlőbbeknek érezték magukat a többinél . A demokrácia törvényei is csak azoknak kedveznek, akik irányítanak a többiek nevében . Micsoda hasonlatosság ez itt ma, amikor bajaink alapjait keresve ezt fedezhetjük fel ismét csak benne . Amikor azt mondják, hogy : Ne tisztelj más isteneket, akkor már eleve elhatárolódnak a többi nép szentjeinek tiszteletétől, más véleményének elfogadásától . Pedig ha tisztelnék azokat, kiket a házukban meglátogatnak, vagy hazájukba bekéredzkednek, akkor másként viszonyulnának azokhoz is, akik ezt most tagadják .

Ne imádj faragot képeket ! A keresztények templomaiban lévő szobrok emlékeztetnek azokra, akik a kereszténység nevében mártírhalált haltak . A hívő ember nem a szobrot imádja, hanem Isten egy fiának nálunk töltött látogatásának és tanításainak az emlékét ápolja . A keresztre feszített Jézus sorsa emlékeztessen bennünket gyilkosaira, akik a maguk igazát féltve az életét vették . Viszont tanításait, útmutatását ne feledjük soha . A demokraták bálványa a hatalom, amit a korlátlan mennyiségben rendelkezésükre álló pénz biztosít számukra . A népi demokrácia ugyan az, mint modernizált változata, amiért most háborúkat folytatnak széles e világon a megtévelyedett pacifisták . Bezzeg ha tiszteletben tartanák más istenét, akkor ez nem fordulhatna elő soha .

Isten nevét hiába ne vedd a szádra ! Pedig a kommunizmus feledhetetlen éveiben gyakran káromolták Istent az istentelenek . Akinek semmi sem szent, az gyakran sérti meg másikát azzal, amikor meggyalázza, amiben az hisz . A pártállami diktatúra egyedülisége is kikövetelte magának azt a szentséget, amit a kereszténység kétezeréves fennállása alatt harcolt ki magának . A politikai értelemben vett eszme iránymutatásának követése semmiben sem különbözik az egyházi dogmák betartási kötelezettségeitől .

Szenteld meg a hetedik napot ! A kereszténység hetedik napja a vásárnap volt . Az ember szükséges dolgait ott vehette meg a templom melletti téren, amikor kijött a templomból . A hét boldogasszony évezredes ünnepeit magába szőtte a kereszténység az utóbbi kétezer évben . A föld népe nem vett át mindent az új vallás bejövetelével, hanem az övéhez alakította saját igényei szerint . A zsidók számára vasárnap a hét első napja, mert ekkor tevékenykednek a legtöbbet, amikor ellátják az embereket szükségtelen kacatjaikkal . Eszükbe sem jut, hogy néha megvásárolják szánalomból is tőlük azt, amire egyébként semmi szüksége sem volt senkinek addig . Így a szombatot tarják ők szentnek . Ezen a szent napon még alfelüket sem érintik, mert az is munkának számítana .

Tiszteld apádat és anyádat ! Az ősök tiszteletét mindig betartották az emberek, hiszen a család szentsége is ebből ered . Korábban a Napisten mátkájának gondolták az ezüstfényű holdat, de a földet is mint anyjukat tisztelték azok, kik anyaföldnek nevezték el azt . Földanyának gyermekei vagyunk, csillagporból vétettünk, s porrá leszünk magunk is az utunk végén . Anyaközpontú társadalmunk különbözik a apaközpontú nyelvek hordozóinak világától .

Ne ölj ! Már Káin idejében elkezdődött a testvérgyilkosság, hiszen akkor még szinte testvérek voltunk mindannyian . Ma már elszaporodott az ember a földön, idegenül néz a másikra, mert tapasztalatai kötelezik őt erre . Milyen szép lenne a világ ha csak azt tennénk mással, amit mi szeretnénk, hogy tegyenek velünk . Viszont ezek a túlzott elvárások okozzák a bajokat is időnként .

Ne paráználkodj ! Házastársad ellen ne véts, mert magadra maradsz, sőt fájdalmat okozol annak, aki szeret téged . Fiatalkori buzgóságunk hormontöbbletét sem kellett volna felszabadítani az erkölcsromboló kommunizmus szabadosságának, akik megideologizálták cselekedeteink hamisságát saját céljaik érdekében . A szerelemre vágyó fiatalokat így megrontani nem lett volna szabad .

Ne lopj ! Amíg a személyes tulajdon szabadsága szent volt mindenki előtt, addig nem jelentett problémát más javainak eltulajdonítása, de amikor minden a mienk lett, keveredtek csak össze a szálak . Mára a cigányok kultúrális meghatározójává lépett elő ez a törvénysértés . De valójában nem csak a cigányok lopnak Magyarországon . Az erkölcstelenség leggyakrabban elkövetett bűne a lopás . Mennyivel könnyebb elvenni a másét, mint becsülettel megdolgozni érte ? Mintha szándékkal züllesztenék le a magyarságot erre a mérhetetlenül mély szintre .

Ne tégy hamis tanúságot ! Mondhatnánk úgy is, hogy ne hazudj, de ha ezt mondani kell, akkor már késő . Valamikor régen ezt nem kellett mondani az embernek, hiszen már az anyatejjel szívta magába ezeket a törvényeket, mert látta miként viselkednek szülei, tágabb családjának a része . A rontást sokkal egyszerűbb megtanulni, mint a becsületes munkát . A kereszténység évezredei alatt beleszoktunk a becsületességbe annyira, hogy az istentelen kommunizmus idején kitört forradalom alatt, nyitott ládákban hevertek az adományok, még sem nyúlt hozzá senki .

Ne kivánd azt, ami embertársadé ! A ne lopj másik változata, ami embertársad hitvesére vonatkozik főleg, ami a paráználkodás alanyait is magába foglalja . Ezek a törvények az emberi élet legelemibb alapszabályai, amit áthágni nem szabad, mert azokat Isten hetediziglen fizetteti vissza annak, aki ezeket a paragrafusokat figyelmen kívül hagyja . Nem vétkezhetünk maradandó fájdalom nélkül . Hibáink gyermekeinken keresztül bosszulnak meg bennünket . Hét generáció tévelygései után találhatnak csak visza utódaink a törvényes élethez .

Mózes népének kőbe vájt törvényeit csak maguk közt értelmezik, mivel a nem zsidókat emberszámba sem veszik . Kiválasztottságtudatuk vakságában jószágnak tekintika velük együtt élő embereket, akikből hasznot húznak életük során . Miként az ember, együtt él állataival táplálja, gondozza, gondját viseli azoknak, a rajta élősködő egyedek is ezt teszik velük . Mintha kétféle ember létezne a földön !

Fajiságukat pontosan nyilvántartva igyekeznek tisztavérűek maradni az emberiség nagy olvasztótégelyében, ahol a kényszerbetelepítéseket segítik a háborúsorozatok előidézésével . Ázsia, Afrika Európa felé lódult az utóbbi években, miután a demokrácia nevében szétbombázták földjeiket a tengerentúli demokraták . Amerika ugyanúgy szenved a zsidólobbi bilincseitől, mint a kommunizmus évtizedeiben az oroszok és a keleteurópaiak összessége . Isten segítsd meg a világot !

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: iránymutatásának, hormontöbbletét, szabadosságának, meghatározójává, eltulajdonítása, tízparancsolata, erkölcstelenség, becsületességbe, rendelkezésükre, háborúsorozatok, egyenlőbbeknek, magyarországon, bekéredzkednek, tízparancsolat, erkölcsromboló, elhatárolódnak, megtévelyedett, tevékenykednek, viszonyulnának, cselekedeteink, felszabadítani, keleteurópaiak, paragrafusokat, kereszténység, előidézésével, boldogasszony, bejövetelével, nyilvántartva, hasonlatosság, leggyakrabban, feledhetetlen, emlékeztetnek, meglátogatnak, elfogadásától, látogatásának, szétbombázták, demokraták tízparancsolata, emberiség egymás, tízparancsolat érvényességét, demokrácia törvényei, többiek nevében, házukban meglátogatnak, keresztények templomaiban, kereszténység nevében, hívő ember, szobrot imádja, fiának nálunk, emlékét ápolja, keresztre feszített, maguk igazát, életét vették, demokraták bálványa, Afrika Európa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bertolt Brecht -től idézet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Szívem tiéd  Nevem  Paul David Tripp Április 20  Egy lelki imádság  Minden harmadik...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png virág  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Garai Gábor - Takarítás  Idő  Egy bizonyos határt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kaffka_Margit  Paul David Tripp Április 20  Mai harmónia kártyám  Png csokor  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Reggel van  Jónás Tamás – Végtelen b...  Irgalom és ítélet  Irgalom és ítélet  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Németh László tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Hiányzik  A televizió nem a kultúrát kép...  Makszim Gorkij gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Reggel van  képre írva  Png férfi  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Adakozás  Albert Einstein gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Esti kép  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mindig jusson idő nevetni  Örülök, hogy látlak!  Régi emberek, akikre máig büsz...  A másik dolog,  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hiányzik  Facebookon kaptam Krisztinától  Bertolt Brecht -től idézet  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem számIt  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Elköszönt 
Bejegyzés Címkék
demokraták tízparancsolata, emberiség egymás, tízparancsolat érvényességét, demokrácia törvényei, többiek nevében, házukban meglátogatnak, keresztények templomaiban, kereszténység nevében, hívő ember, szobrot imádja, fiának nálunk, emlékét ápolja, keresztre feszített, maguk igazát, életét vették, demokraták bálványa, korlátlan mennyiségben, népi demokrácia, megtévelyedett pacifisták, kommunizmus feledhetetlen, gyakran sérti, pártállami diktatúra, kereszténység kétezeréves, politikai értelemben, egyházi dogmák, hetedik napot, kereszténység hetedik, vásárnap volt, ember szükséges, templom melletti, utóbbi kétezer, föld népe, övéhez alakította, zsidók számára, embereket szükségtelen, szombatot tarják, szent napon, ősök tiszteletét, család szentsége, ezüstfényű holdat, utunk végén, apaközpontú nyelvek, túlzott elvárások, erkölcsromboló kommunizmus, szerelemre vágyó, személyes tulajdon, mienk lett, cigányok kultúrális, cigányok lopnak, erkölcstelenség leggyakrabban, magyarságot erre, mérhetetlenül mély, anyatejjel szívta, rontást sokkal, becsületes munkát, kereszténység évezredei, becsületességbe annyira, istentelen kommunizmus, paráználkodás alanyait, emberi élet, paragrafusokat figyelmen, törvényes élethez, rajta élősködő, emberiség nagy, háborúsorozatok előidézésével, utóbbi években, demokrácia nevében, tengerentúli demokraták, zsidólobbi bilincseitől, kommunizmus évtizedeiben, keleteurópaiak összessége, iránymutatásának, hormontöbbletét, szabadosságának, meghatározójává, eltulajdonítása, tízparancsolata, erkölcstelenség, becsületességbe, rendelkezésükre, háborúsorozatok, egyenlőbbeknek, magyarországon, bekéredzkednek, tízparancsolat, erkölcsromboló, elhatárolódnak, megtévelyedett, tevékenykednek, viszonyulnának, cselekedeteink, felszabadítani, keleteurópaiak, paragrafusokat, kereszténység, előidézésével, boldogasszony, bejövetelével, nyilvántartva, hasonlatosság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.