Regisztráció  Belépés
blueocean.blog.xfree.hu
Egyetlen egy dologban hiszek:a szeretet erejében! Pető Melinda
1964.08.19
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 97 
Szép álmokat!:-)
  2006-11-30 21:44:53, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szinte hihetetlen....
  2006-11-30 15:00:38, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Imádom Anne Geddes képeit.
  2006-11-29 15:56:55, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép....
  2006-11-29 09:26:03, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolatátvitel.
  2006-11-29 09:14:27, szerda
 
 
"Vigyél valamit innét, oda. Semmi értelme, ha üres kézzel mész el!" mondja a perzsa mondás. A tudatirányítás, a gondolatátvitel technikájával régóta próbálkoznak médiumok, parapszichológus kutatók és felfedező kedvű ezoterikus hölgyszalonok önjelölt boszorkái. A gondolatátvitelhez szükséges médiumi érzékenység, vagyis a tudat átengedésének képessége. Nem játék azonban, mivel a tudat elvesztésének veszélye igen nagy. A felelőtlen kísérletezésről ezért mindenkit lebeszélek.

"Vigyél valamit innét, oda. Semmi értelme, ha üres kézzel mész el!" mondja a perzsa mondás. A tudatirányítás, a gondolatátvitel technikájával régóta próbálkoznak médiumok, parapszichológus kutatók és felfedező kedvű ezoterikus hölgyszalonok önjelölt boszorkái. A gondolatátvitelhez szükséges médiumi érzékenység, vagyis a tudat átengedésének képessége. Nem játék azonban, mivel a tudat elvesztésének veszélye igen nagy. A felelőtlen kísérletezésről ezért mindenkit lebeszélek.

Minden gyermek vágya - hatalom, vagy önkifejezés?
A gondolatolvasás, vagy gondolatátvitel szinte minden kisgyermek agyában felmerül, mint vágy arra, hogy "hatalmát" gyakorolhassa mások felett, vagy megértesse magát ennek a módszernek segítségével. A tudományos definiálása az, hogy a médium - vagyis a gondolat átvételére hajlandó személy, és ebben ez a hangsúlyos! - agyába az irányító agyából gondolathullámok küldhetők át

A gondolatátvitel folyamata
A gondolatátvitel szereplőinek egyike adóként, a másika vevőként szerepel. Az adó erősen koncentrál arra, akinek gondolatokat továbbít. Egyes technikák szerint eredményesebb, ha érintik egymást, mások szerint jobb, ha nem. A vevő pedig kiüríti gondolatait és passzív állapotban várakozik.

Honnan jönnek a gondolatok?
Ez a kérdés vetődik fel akkor, ha arra várunk, hogy egyik fejben megfogant gondolat egy másik fejben is megjelenik majd. A valóság azonban - gyakorlott látó médiumok szerint, mást mutat. Az irányítás nem egy szó, vagy mondat formájában érkezik meg az irányítotthoz, hanem inkább egy láthatatlan, "kényszerítő" energia nyalábolja fel és irányítja a cselekedeteket. Ennek az energiának a központja - a hagyomány szerint - a napfonat csakrában található. (Plexus Solaris)

Az energia áramának minősége
A médiumi képességekkel, vagyis teljes ellazulás és kiüresedés képességével megáldott, vagy éppen megvert ember különbséget érez egyes tudatok megnyilvánulási energiái között. A szétszórt, nehezen koncentráló ember energiáiból nehezen lehet "olvasni", míg a határozott, jól koncentráló emberéből egyértelmű utasítások jönnek. Mivel ezek az enegia áramlatok - akár a hőenergia, vagy az áram - ingadozhatnak, így a médium és az irányító egyaránt elfáradhat, ha ezzel a képességével játszik. Az ellenséges energia például kifejezetten erős elszívó erőt gyakorol az emberre, míg a szeretet üzenete tápláló, nyugtató vitalizáló lehet.

A legnagyobb veszélyek
Az emberi energiák sokféleségének befogadása veszélyes dolog. Nem csupán fárasztó, valójában értelmetlen is. Idegrendszerünk ugyanis beállt saját rezgéseire. Ebben bármilyen erejű külső változás kárt okoz. Ha aváltozást belső okból magunk hozzuk létre 8önfejlesztéssel, önismerettel, meditációval, imával, stb ..) akkor ez a folyamat építő jellegű. A m,édiumok azért buktak - buknak - le olyan gyakran, mint csalók, vagy szélhámosok, mert az irányítójuk pénzszerzésre használja fel kiürült, meggyengült akaratukat. Az ilyen médium könnyen akaratgyengévé és egyéniség nélkülivé válhat, vagyis a médiumi tulajdonságok felerősödése - megfelelő tudatosság nélkül - gyakran válnak szélhámosok, vagy elmebetegek "különös ismertetőjelévé".

A kísérlet eredménye
Ha ezt a kísérletet egyszer elvégezzük, mindkét oldalát meg kell próbálnunk, és nem kell megismételnünk. A kísérlet célja az, hogy átéljük, megtapasztaljuk a tudatok közti kapcsolat csodáját. Ezzel pedig eszközhöz juthatunk, a magasabb tudatosság, az egyetemes energia folyamatos befogadására. A kísérlet elvégzése egyáltalán nem szükségszerű és szigorúan tilos - saját érdekünkben - pénzszerzésre, vagy látványossági célra felhasználni ezt a képességet.

Dr. Bánlaki János

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat!:-)
  2006-11-28 19:40:27, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy házaspár nulladik....
  2006-11-28 18:02:26, kedd
 
  Egy Házaspár Nulladik Tipusu Találkozása a Jelenben


A reinkarnáció szó jelentése: a re-ismét, az in-bele, a carno-test. A reinkarnációba vetett hit abból indul ki, hogy az ember valódi élete nem alszik ki, csupán a testet veti le a lélek.

A lélek a test nélkül is tud létezni, viszont a lélek jelenléte nélkül a test nem több egy élettelen tetemnél.A földi életet a köztes lét követi, mely egy bizonyos ideig tart, ez után a régi lélek egy új testbe költözik.Az e-világi és a túl-világi élet úgy változik, mint a nappal és az éjszaka, mind addig míg a lélek el nem éri a tökéletességet, ami nem a teljes ürességet a semmit jelenti, hanem sokkal inkább az egoizmos megszünését, az eggyé válást Istennel

Számos pszichológus vizsgálja a reinkarnáció tényét, Carl Jung egy örökké való Én elvéről beszél, mely eszközként sok életen megy keresztül ezért, hogy megértse az én és a tudat legmélyebb lelki rejtelmeit.

Több ezer kontrolált esetleirásról tudunk. A reinkarnációt a tudomány nem képes közvetlenül vizsgálni, de az ebből származó tapasztatokból képes következtetéseket levonni.A tudomány szerint semmit nem tudunk arról, mi történik halálunk után.Az előző életekről szóló beszámolókon túl nincs reprodukálható bizonyitéka a halál utáni életnek.A halál élményeket persze több féle módon lehet magyarázni.Senki sem volt végérvényesen halott, aki ilyen élményekről beszámol.Vannak, akik a fenti tapasztalatokat a központi idegrendszer bizonyos izgalmi állapotaira vezeti vissza: a haldokló a halál drámai folyamata elöl hallucinációba menekül.

Mások szerint a sejtek oxigén hiányára utalnak, vagy a vér magas széndioxid tartalmára.Mind kettő válthat ki hallucinációt.
Napjainkban világszerte egyre több egyetem kezdi el kutatni a halálközeli élmények valódi okát.

A reinkarnációs terápiákra azért van szükség, hogy megértsük mit takar valamely aktuális probléma az élatünkban.
A terápiáknál azon előző életek emlékeivel kell foglalkozni, amely egyenes kihatással van a mai életünkre.A legtöbb embernél elsősorban ezek az emlékek érinthetők meg a tudatalattiból.

A reinkarnációs élményt a páciens úgy éli meg mintha az akkor és ott történne vele, és így is beszél róla egyes szám első személyben, és jelen időben.A tér és idő korlátai fellazulnak, a páciens újra átéli problémáját és annak megoldását.Ezt a tapasztalatot magávol hozza a jelenbe és beépiti tudatos énjébe.
A gyógyhatás az átélt reinkarnációs élmény terápiás feldolgozásában rejlik, amelyek során az élmény integrálódik a személyiségben.

EGY KÜLÖNLEGESEN ÉRDEKES REINKARNÁCIÓS TERÁPIÁS ESETET SZERETNÉNK ÖNÖKKEL MEGOSZTANI:

Egy fiatal pár kereste föl hazánk egy neves pszichológus szakemberét, azzal a problémával, hogy bár szeretik egymást még is csak néhány hetet tudnak veszekedés és szakítás nélkül kibirni egymással.

Az előzetes beszélgetés során világossá vált, ez a se veled se nélküled érzés okoz náluk igen komoly párkapcslati problémát.
Le lett vezetni a terápiás analizis, amire az ő esetükben is azért volt szükség, hogy meg tudjuk hol van, és mi az aktuális problémák gyökere.

A hölgy a megfelelő tudatállapot elérése után beszámolt a következőkről.A régi Japánban élt egy igen gazdag családban.Mindene meg volt, a szülei szerették, szolgák vették körül a családot.Elmondta milyen házban lakott.Gazdagságuk ellenére rossz hangulatban éltek, azért mert mindenki félt tőlük, nem szerették a családot.
A hölgy egy este egyedül maradt a házban, a szülei is, a szolgák is eltüntek.Nagyon félt, majd egy árnyékot látott elhaladni az ablak elött.Elbujt a szobában egy bútor mögé.Az árnyék egy férfié volt, aki belépett a szobába és körülnézett.A lánylátta őt és érezte, hogy őt keresi.Egy kis idő után, ami a lánynak hosszúnak tünt a férfi megfordult és kilépett a szobából.A lány előbujt és szaladt a belső helység felé.Már azt hitte sikerült elmenekülnie, amikor egy lánc tekeredett a nyakára és megfojtották.

A férfi vagy is a férj beszámolója más tudat állapotba kerülése után:

A régi Japánban egy kolostorban harcmüvészetet tanult.A vizsga után, ami kiválóan sikerült megbizták egy feladattal.El kellett mennie egy faluba és egy ott élő gazdag és befolyásos családot kellett kivégeznie.Ez a család leánykereskedelemmel foglalkozott, és még a gyermek rablástól sem riadt vissza.Az egész falu félt tőlük és nem szerette őkat senki.A férfi valamikor éjjel érkezik mag a házhoz.Elmondja, hogy sok a szolga, akiket neki kell ártalmatlanná tenni.Elmondja, hogy az egyik szobában háttal az ajtónak ülve talált rá az apára, akivel rögtön végzett is.A többi helyiségbe is benézett, de nem talált már senkit.

Az utolsó szobából kilépve már azt hitte végzett, amikor vissza nézett egy ablakon és egy futó alakra lett figyelmes.Utána eredt és egy láncos harci eszközzel, amit a nyakára tekert és megfojtotta.Ez az alak egy lány volt.

Az ezt követő beszélgetésnél mindkettőjük számára világossá vált, hogy ugyan azt a történetet élték át.Hosszu évek után a fentiek átéklése után rendbe jött a házas élete a párnak.

Elfogadjuk a reinkarnáció tényét vagy sem, mindenki maga döntse el, de egy biztos ettől a terápiától jött rendbe egy családd élete.

Többek kérdésére itt szeretnénk elmondani, hogy hipnózissal történő terápiák levezetését Magyarországon csak orvos-pszichológus végezhet.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mondanivaló egy életre.
  2006-11-28 16:31:55, kedd
 
  Mondanivaló egy életre

Ahogy ott ültek egymással szemben, mintha zavarban lettek volna. Azután Yollie megkérdezte George-ot:

- Mit szeretnél mondani?

- Nagyon sok mondanivalóm lenne, Yollie. Nem is tudom, hol kezdjem...

- És mennyi az a sok? - kérdezte Yollie. Kicsit elmosolyodott, finoman, kedvesen.

- Lehet, hogy több óra.

- Nem baj, csak mondjad, van időnk.

- De lehet, hogy több nap is.

- Vagy még több...?

- Igen, még több! Egy életre való mondanivalóm van neked, Yollie.

- Kezdd hát el, kedvesem!Őri István � Yong részlet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aranyos..:-)
  2006-11-28 10:04:39, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A béka....
  2006-11-28 07:12:39, kedd
 
  Egy szép napon az erdei állatok versenyt rendeztek saját szórakoztatásukra.
Építettek egy magas falat és megkérték a békákat másszák meg.
Csábító volt a fődíj, finom falatok, így hát sok jelentkező akadt a feladatra. Körbegyűltek az állatok, nyulak, medvék, rókák és farkasok, no meg persze vaddisznók. Felharsant a kürtszó és kezdetét vette a viadal. Legalább ötven béka indult neki a meredek falnak.

- Úgy sem sikerül nekik - mondta egy nyúl és mikor kimondta három béka le is esett a földre.

- Túl gyengék ehhez! - harsogta a medve és láss csodát: tíz béka megint lepottyant a talajra.

- A békák nem is tudnak falat mászni - nevetett a vaddisznó, erre vagy húszan zuhantak le a falról!

Ez így ment egészen addig, míg csupán egyetlen béka haladt a csúcs felé. Ő viszont már majdnem felért.

- Le fog esni - morogta a farkas de nem így történt. A béka felért a csúcsra! Egyedül az ötvenből, egyedüli békaként teljesítette a távot. Pedig olyan kis vézna béka volt. Az állatok körbeállták.

- Gratulálunk, hogy sikerült épp neked? - kérdezte a róka.

- Mi a titkod? - kérdezte egy másik béka.

- Gyakoroltál? - szegezte neki kérdését a farkas.

Csakhogy a béka csendben maradt. Ekkor döbbentek rá: a győztes béka SÜKET! Ő nem hallotta, nem hallhatta a kétkedő, lekicsinylő és pesszimista megjegyzéseket. Csak saját belső hangját hallotta:-Feljebb, feljebb, feljebb! - mondogatta magában. Tudta, hogy képes rá és nem vették el önbizalmát.

Mert lássuk be, nap mint nap találkozunk olyanokkal akik ezt súlykolják belénk. Úgyhogy tanuljunk meg a kellő időben süketté válni! Olyankor csak saját, őszinte belső hangunkra hallgassunk! Akkor többször érünk fel a csúcsra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 97 
2006.10 2006. November 2006.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 97 db bejegyzés
e év: 577 db bejegyzés
Összes: 1424 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 108
  • e Hét: 249
  • e Hónap: 830
  • e Év: 29333
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.